Hop til indhold
Kim Petersen

En pragtfuld eftermiddag hos Toneart/Mook

Recommended Posts

Det er nemt at finde positive omtaler af Toneart/Mook her på EG, men jeg har ikke kunnet finde nogen egentlige anmeldelser af hende. Det får Mook så nu af mig, idet hun absolut fortjener det.

Jeg havde en del korrespondance med Mook for at finde et tidspunkt som passede os begge, og heldigvis faldt det på plads. Jeg besøgte hende denne eftermiddag, hvor jeg blev lukket ind i lejligheden på 4. sal i ejendommen på Frederiksberg af en absolut lækker kvinde. Billederne på Escortguide er helt retvisende. Det er kvinden på billederne man møder, og Mook har en meget lækker og velproportioneret krop.

Jeg vidste faktisk ikke på forhånd hvad Mook byder på. Af hendes annonce fremgår det at hun tilbyder FP, og at hun behandler sine kunder med respekt. Ikke andet. Hun annoncerer p.t. med 40 minutter eller 70 minutter, og jeg tog 40, dog med en lille tvivl om jeg på 40 minutter kunne nå at komme de to gange som jeg normalt går efter.

Da Mook lukkede mig ind havde hun en luftig sommerkjole på, og hun havde den stadig på da jeg havde smidt hver en trævl. Det varede dog ikke så længe...

Da vi havde ligget lidt på sengen måtte Mook tørre sin læbestift af mine læber. Dem der har læst mine tidligere anmeldelser har måske bemærket, at jeg sætter stor pris på tungekys og megafransk, og foreløbig var vi nået til tungekyssene. Mook giver blide og søde tungekys, og hun giver ikke op. Hun holder til det, selv med mig som næsten ikke kan få nok af tungekys af så lækker en kvinde som Mook.

Nå men vi skulle jo videre fra tungekyssene, og Mook spurgte hvad jeg kunne tænke mig. Jeg svarede, som sandt er, at jeg er ret glad for blowjobs, og Mook gik med det samme ned og begyndte at sutte mig. Et rigtig lækkert blowjob, hvor jeg dog kunne mærke at jeg ikke ville holde så længe første gang. Jeg fik Mook vendt om så hun lå over mig i en 69'er, hvor jeg tungekyssede hendes underliv mens hun suttede videre på mig. Mens jeg slikkede hende nød jeg meget følelsen af de rytmiske sammentrækninger i hendes skede direkte på mit ansigt, mens den anden ende af mig var inde i hendes mund. Jeg kunne så bare ikke holde til mere, og jeg så sol, måne og stjerner - samt Mook lækre underliv - da jeg kom i munden på hende. Som en ægte champion holdt Mook ikke op med at sutte før jeg var helt færdig med at komme. Det var megafransk, som Mook havde klaret til en guldmedalje.

Hun gik så ud for at skylle munden, mens jeg fik en lille pause. Så lidt hygge på sengen, og hvad så? "Søde Mook, kan jeg ikke godt få et blowjob til?" - Det kunne jeg godt, og Mook gik ned og begyndte at sutte igen. Denne gang var det ikke en 69'er, og denne gang var jeg noget længere om at komme. Det gjorde intet, så havde jeg jo lang tid til at nyde den fede fornemmelse at blowjobbet, nyde synet af Mooks kønne ansigt med min pik i munden mens hun gav mig en oplevelse som sent skal glemmes, og samtidigt kunne jeg også se hele seancen fra siden gennem det store spejl som hænger ved siden af hendes seng.

Den anden orgasme er normalt for mig mere intens end den første, og for anden gang denne eftermiddag kunne jeg bare ikke holde til mere. Det føltes som om hele min krop eksploderede, mens Mook for anden gang suttede videre indtil jeg var helt færdig med at komme. Og så var mine 40 minutter allerede gået, det føltes nærmest som om jeg kun havde været der i 5 minutter...

Intet kunne være bedre, jeg sagde TAK til søde Mook, og på gensyn næste gang ... for et gensyn, det bliver der helt sikkert hvis det står til mig... Jeg forlod stedet fuldkommen tilfreds og tilfredsstillet.

Næste gang jeg besøger Mook bliver det sikkert med FP. Men uanset om det bliver med FP eller ej, så er Mook så fænomenalt dejlig at jeg intet vil komme til at mangle...

Redigeret af Kim Petersen
Rettelse

Del dette indlæg


Link til indlæg
sanook skrev, for 6 timer siden:

Nu bliver det da helt umuligt for os faste kunder at booke tid hos wonderfull Mook. En pige i særklasse. :wub:

Ja, @Kim Petersen har det med at ødelægge for os smålige som gerne prøver at holde diamanterne væk fra pøblen.:evil:

Men han gør det på den anden side på en opfriskende måde. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og jeg som troede at en tur hos hende var a la andre thai steder, med mest massage og ikke så meget af det frække. Har flere gange tænkt om jeg skulle besøge hende, men har så alligevel valgt noget andet. Og det fortryder jeg satme nu. 
Mega var med i prisen så?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...