Hop til indhold

Recommended Posts

Det er ikke så ofte jeg laver anmeldelser, men når jeg gør, vil jeg gerne gøre en ting ud af det. Jeg betragter stadig mig selv som relativ "ny" indenfor besøg af thaimassage og GP'er generelt. Jeg besøger gerne 3-4 stykker om måneden, lidt afhængig af hvordan økonomien hænger sammen, men mit forbrug er væsentlig større end det jeg egentlig gerne ville have det til at være. Ikke desto mindre, så har jeg været en masse steder efterhånden, da jeg sjældent - uanset hvor godt det er - kommer det samme sted for ofte. "Forandring fryder" om man vil, men selv jeg har da været det samme sted op til flere gange, hvis jeg kan både li' pigen, stedet, servicen og de ekstra ydelser ;) 

Når jeg besøger thai massage, er jeg oftes også ude efter sex, hvis det ellers tilbydes. Hvis ikke, så er jeg faktisk mere til en håndtrold, end et blowjob, da jeg (desværre) ofte oplever pigen enten skal sutte med kondom, eller ikke gør det særlig godt.

Jeg lægger vægt på en række ting i mine anmeldelser, men den samlede score er lavet på baggrund af mit samlede indtryk. Dog skal jeg nok huske at opdele i kategorier, da andre områder som f.eks diskretion og service er vigtige nøgleord for mig, og sikkert også en masse af jer. Hermed en liste over flere steder i København som er ganske populære.

__________________________________________________

Deer - Link | Samlet score: 9/10

Hun behøver ingen introduktion. Hun er klart min alltime favorit når det kommer til thaimassage. Hendes formåen med tantra at skabe en stemning er fuldstændig vanvittig, og hendes brug af hendes "fjer" hvor hun kilder en op og ned af ryggen hjælper virkelig med at bygge en fræk stemning op. Hun er som skåret i granit - hun står "knivskarpt", som @Cowboytoasten beskriver hende i denne trådmed det frækkeste undertøj, et stort overskud, skævt smil, flotte silikone-bryster og en struttende bagdel. Hun introducerede mig til rimming, som jeg ellers aldrig har prøvet, men er blevet kæmpe fan af siden hos de enkelte GP'er der rent faktisk tilbyder det - Det vender jeg tilbage til. Hun er i øjeblikket i Thailand, og tilbyder kun fræk chat, billeder og videoer over WhatsApp, men kommer forhåbentlig snart retur, når pandamien rammer et punkt der gør det muligt.

  • Diskretion: 8/10 

Deer befinder sig på en velkendt adresse. Der er på en villavej, men yderste hus, mod en af de mere befærdede veje i københavnsområdet. Frygt ej, for stedet er lavet så man smutter hurtigt ind bag indhegningen, og videre gennem en dør til en stenplads. Deer holder til i kælderen, og har egen indgang hvor man går ned på siden af huset. Som en person der går ekstremt meget op i at det skal være diskret, har jeg - pånær en enkelt nabo der godt vidste hvad jeg skulle da jeg parkede bilen - følt mig helt anonym på adressen.

  • Stedet: 8/10

Jeg har oplevet før at der kan være lidt koldt, men ellers er stedet pænt og rent. Det foregår i kælderen i en større villa, men med forholdsvis nyt toilet, flot værelse, med dæmpet lys. Sengen er stor, og rar at ligge i. Det er før blevet anmeldt at man kan risikere at gå gennem stuen for at komme ned i kælderen til Deer, så husk endelig at bruge kældertrappen når i kommer på besøg. Med enkelte undtagelser af et koldt rum, og koldt gulv, så er der ikke noget at sætte en finger på.

  • Pigen: 9/10

Deer står som sagt knivskarpt. Jeg vil skyde hende til at være omkring 170cm høj - måske lidt mindre. Man kan se at hun går i fitness, og dyrker sin krop, og det nyder man godt af når man er sammen med hende i sengen. Hendes er flad, hendes røv er stærk. Det er dog på ingen måde for meget, og gør det kun mere sexet. Vær ej bange for at møde en pumpet bodybuilder ligende kvinde - Det er hun slet ikke. Hun er piv fræk. Hun har silikonebryster, som er lavet ganske fornemt, er glatbarberet, og smager fantastisk på alle kanter og leder. Når jeg vælger at give hende 9/10, er det udelukkende fordi jeg er synes de sidste 10% findes i et smil og et par øjne der forfører dig inden du næsten er kommet ind af døren, og på trods af at Deer er så fantastisk som hun er, så har hendes ansigt bare ikke de sidste 10% der gør sig gældende for en topkarakter.

  • Akten: 10/10

Jeg har været inde på det, men hendes evne til at forføre dig, og mærke hvad du har lyst til er spitzenklasse. Hun kan både massere dig hårdt, godt og grundigt igennem, men hun kan også lave god tantra, hvor hun virkelig tænder dig til bristepunktet. De mange gange jeg har været der ender det som regel med at jeg er ved at vende mig om og kaste mig over hende, men hun er god til at sætte en på plads, og vente indtil tiden er "rigtigt" inde. Hvis man er til rimming, så er hun fantastisk til det. Jeg prøvede det første gang hos hende, og er egentlig ikke så meget til prostata, men da hun begravede sin tunge i min røv, var lykken altså gjort. Har du ikke prøvet det, så gør det! Det er altså fantastisk! Hun dirtytalker, hun stønner frækt, hun kan vende seancen til en GFE oplevelse, eller være fuld PSE. Hun har strap-on klar til dem der er til den slags, og har også set en pisk liggende ved siden af sengen, så jeg går ud fra hun også kan være domina. Det er dog ikke min kop te.
__________________________________________________

Apple - Link | Samlet score: 6/10

Hun hører til i "det gule hus", som mange nok kender til. Velkendt, sød og er en sikker vinder. Mit indtryk er dog - på trods af hvor sød hun er - at hun drømmer om at kunne lave noget andet en dag. Jeg har haft nogle decent oplevelser med Apple, som jeg har besøgt to gange, men jeg er ikke imponeret, når hun står i kontrast til andre piger som f.eks Champagne, Geo eller Deer.

  • Diskretion: 6,5/10

Jeg vælger at give stedet 6,5, fordi jeg ikke kan gøre op med mig selv om den skal være på 6 eller 7. Indgangen er gennem en baggård, men huset selv ligger på en villavej, dog ud til en meget trafikeret vej. Parkering kan være en udfordring, men jeg har parkeret i baggården begge gange. Dog har jeg været i tvivl om det har været meningen, men det er gået ganske fint indtil nu. Man kan godt blive set fra villavejen, når man går mod døren, men de er hurtige til at åbne når man ringer på døren, så man står ikke alt for længe. Dog vil der om aftenen være skarp belysning på en når man står og venter på at døren bliver åbnet, hvorfor man godt kan føle man står mit i en form for spotlight.

  • Stedet: 6/10

Man kan godt se at stedet er brugt. Jeg har været på samme værelse, begge gange jeg har været på besøg, og selve værelset fejler ikke noget. Dog kunne toilettet godt bruge en kærlig hånd. Der er ofte vand over det hele, og der er tegn på mug i loftet. Jeg tror også der er virkelig mange gæster igennem huset i løbet af en dag, så det giver måske mening at rummene hurtigt begynder at se brugte ud. Dog er det vigtigste - altså værelset - pænt og rent, og er ikke til at sætte en finger på. Man får dog ikke en særlig indbydende følelse når man bliver lukket ind. Ingen duftlys, ingen små statuer eller dæmpet musik.

  • Pigen: 8/10

Apple er flot. Som i rigtig flot. Hun er vidst lidt ældre end det man fornemmer på hendes billeder, men ellers ligner de godt, og hun er lækker som hun er. Kort og godt; Flot!

  • Akten: 6/10

Massagen er vel okay. Sexen er ikke noget at råbe hurra for. Det skal gå lidt stille for sig, og må helst ikke blive for vildt. Hun er klar nok på nogle forskellige stillinger, men der er ikke meget indlevelse eller øjnkontakt. Det føles ikke særlig naturligt, og var generelt ikke noget man "skriver hjem om" - (Ikke at man gør det uanset, men i forstår... :))
__________________________________________________

Geo - Link | Samlet score: 8/10

Geo er en kæmpe stjerne. Hun er gået under forskellige navne mener jeg, men hun er helt klart langt oppe af min favoritliste. Hun står skarpt, masserer godt, er sød at snakke med og har bare noget generelt forførende over sig.

  • Diskretion: 7,5/10

Diskretionen her er lidt afhængig af hvilket tidspunkt på døgnet du kommer. Det ligger ved en større bilforhandler og en anden slags butik af en art, men hvis man kommer efter de er lukket, så er der ikke et øje omkring. De er gaske hurtige til at åbne døren, og har en lille hund til at løbe rundt i butikken når man bliver lukket ind. Vær ikke bange - den gør ikke noget. Jeg giver diskretion 7/10, fordi jeg vil vurdere den til at være 5/10 om dagen, men 10/10 om aftenen når de andre forretninger omkring er lukket.

  • Stedet: 9/10

Det er et flot sted vi har med at gøre her. Når man bliver lukket ind er man ikke i tvivl om man er kommet til thaimassage. Der er den særlige duft af massageolie, levende lys i gangen, og generel varm belysning. Massagebriksene er dækket op, og har de der små håndklæder der er formet som dyr eller whatever på sig, samt små blomster. Det er sgu i orden!

  • Pigen: 9/10

Når det kommer til Geo og hendes udseende, så vil jeg give hende 9/10. Hun er sindsygt flot, og er et sted mellem 158 og 165 høj er mit bedste bud. Hun har kanon store og (vidst nok) ægte kasser. Hendes ryg er dækket af én stor tattovering, om er kanon flot. Hun er forførende, snaksagelig, og er interessant at føre en samtale med. Jeg har besøgt hende 2-3 gange i alt, og er ikke færdig med hende endnu. Langt fra!

  • Akten: 8/10

Geo masserer rigtig godt. Man bliver kørt godt igennem, og til sidst kommer den obligatoriske tilfældige berøring. Man kan vælge før man starter, eller når første del er overstået. Jeg vælger som regel det sidste. Sexen er god, og hun lever sig godt ind i akten. Hun holder øjenkontakten hele vejen igennem, og er klar på lidt af hvert. Dog har jeg ikke haft den sande følelse af at vores akt med hinanden er gået op i en højere enhed, men mon ikke det kommer. Jeg giver hende derfor 8/10, fordi det er godt, men jeg har personligt ikke oplevet de sidste 20% der gør det til verdensklasse.
__________________________________________________

Nina - Link | Samlet score: 7/10

Nina er fantastisk sød. Jeg har ingen anelse om hvor gammel hun helt præcist er. Hun kunne være i slutningen af 30'erne, eller sidst i 40'erne. Hun holder sig kanon godt, og står stadig skarpt. Først når hun smider tøjet kan man fornemme at hun ikke længere er i starten af 20'erne, men er i særdeleshed en flot kvinde.

  • Diskretion: 5/10

Okay, så stedet ligger i et industrikvarter. Det skulle man jo umiddelbart mene var en god ting, men klinikken som er på øverste etage hos en brugtvognsforhandler gør at man går igennem en stor parkeringsplads med biler til salg, potentielle kunder og sælgere på vej op af trappen til Somma Massage og Nina. Jeg har været på stedet to gange, men begge gange var efter lukketid, så jeg har ikke blevet set af nogen, men har en enkelt gang gået forbi en af ejerne (tror jeg) af brugtvogns forretningen da jeg forlod stedet.

  • Stedet: 7/10

Det er et flot sted. Ingen tvivl om det. En lang fordelingsgangs der fører ind til værelserne. Dog er mit indtryk af det værelse jeg har været på (det er det samme værelse jeg har været i begge gange), at det virker en smule koldt. Ikke sådan temperaturmæssigt, men der mangler helt sikkert noget stemning i lokalet. Badeværelset er helt almindeligt toilet med brusekabine, som fungerer fint. Dog har det vidst også et andet med mulighed for spa. Det har jeg bare ikke set endnu.

  • Pigen: 7/10

Nina er flot! Er man til en moden thaikvinde, men som holder sig rigtig flot, så skal man besøge hende. Hun er virkelig sød og nem at tale med. Hun snakker godt dansk, og er nem at kommunikere med, og så har hun også en flot krop, på trods af hun ikke er Deer eller Geo. Hendes bryster er  med silikone, og er for hårde til min smag, men er ellers fine nok. Jeg blev tændt af at se hende tage tøjet af.

  • Akten: 7/10

Okay, så hendes massage er måske noget af det bedste jeg har prøvet. Hun er god til at gå i dybden, og fortæller også om at hun kan mærke spændinger i kroppen, og spørger indtil hvad man f.eks laver af arbejde, siden man ender med at få spændinger som dem hun mærker på kroppen. Hun fortæller og guider, mens hendes faste greb tager fat, og laver små knæk, og presser på musklerne. Det er fantastisk! Jeg har haft FP en enkelt gang med hende, og en håndtrold, mener jeg det var, en anden kamp. Hun er sgu fræk nok, og stønner godt, og bruger særligt ordet "skat" når der bliver gået til den. "Ja, skat", "Knep mig, skat". For mig blev det næsten for meget, men det kan noget at hun lever sig ind i det, og virker generelt som om hun virkelig nyder det.
__________________________________________________

Maya - Link Samlet score: 7/10

  • Diskretion: 8,5/10

Stedet minder lidt om det man finder hos Geo. Et industrikvarter nord for København, hvor der ikke er et øje når de omkringliggende automekanikere, og diverse håndværkere har lukket, men med mulighed for at blive set når det er ved højlys dag. En fordel her er at stedet har åbent til 00:00, og jeg har haft mine tider hos dem fra ca. 21:00 og frem. Om aftenen når mørket er faldet på, er der ikke et øje i nærheden. Jeg giver det derfor en tak højere end hos Geo, da stedet ikke virker ligeså befærdet.

  • Stedet: 7/10

Det er et helt almindeligt sted. Man kommer ind i en gang hvor man bliver bedt om at stille sine sko, og derfra ledt ind på et af tre værelser. Måske er der faktisk fire. Jeg har besøgt stedet 5-6 gange i alt over de sidste to år. Værelserne er ganske fine. Der er rolig musik, og de er redt op som en briks nu skal være. Deres badeværelse kunne dog godt renoveres. Der er tale om en brusekabine der er sat op, og vandet vil næsten ikke rende ud. Man skal være hurtig i badet, hvis man - ligesom mig - gerne vil have en skyller inden man starter, for god ordens skyld.

  • Pigen: 10/10

Maya er måske den flotteste thai pige jeg har været sammen med. Hun er ikke ligeså skåret som Deer, men hendes ansigt er simpelthen så smukt. Hun har et dejligt smil og forførende øjne, og hendes krop er fuldstændig fantastisk. Silikone er der stadig, men er flot lavet, og så har hun en ekstrem flot røv. Hun er vel omkring 165-170cm høj, og er en ganske petit sag. Skriv en sms og spørg hvem der er Maya, og så sender Mutter billeder fra annoncen.

  • Akten: 4/10

På trods af at massagen var rigtig god, og at hun gjorde det virkelig godt, så var FP oplevelsen ikke speciel. Hun er meget stram, og vil gerne have det bliver gjort lidt forsigtigt. Hun er helt vild med at blive slikket på hendes nipples som er store og stritter, men foretrak ellers stillinger hvor hun havde ansigtet væk fra mig. Det trækker i den grad ned. Jeg kommer nok igen alligevel fordi hun er så smuk som hun er, men skal nok nøjes med en håndtrold fra nu af.
__________________________________________________

Bam - Link Samlet score: 7/10

  • Diskretion: 6/10

Her er der tale om en almindelig butik, der dog ligger i en aflukket boligblok. Da jeg parkerede bad jeg dem om at holde døren åben, hvilket de gjorde, så jeg gik direkte ind i en åben butik, hvor de var klar til at tage i mod mig. Butikkens indgang har et indhak, hvor man kan stå gemt indtil der bliver åbnet, men der er to døre man kan vælge imellem. Her skal man vælge den venstre!

  • Stedet: 7/10

Standard butik, med et lille bad. Et stort rum med en seng i midten, og dæmpet lys. Intet særligt over det. Pænt og rent.

  • Pigen: 7/10

Bam lever ikke helt op til de billeder er i annoncen, men der ser hun jo også for vanvittig ud. Hun er flot - ingen tvivl, men hun er ældre end det man skulle tro, og er ikke ligeså stram, som man ellers får indtrykket af. Hun er super sød, nem at snakke med og snakker fint engelsk. Jeg så også "Joy" da jeg kom tilbage fra badet, som i den grad så indbydende ud!

  • Akten: 7/10

Hendes massage er noget af det bedste jeg har fået. Den var god og hård, og jeg gik virkelig derfra og tænkte at det havde hjulpet på min øvre ryg, som jeg har døjet lidt med. Til gengæld var FP akten ikke noget særligt. Det var godt, og hun var sød, men ikke noget hvor jeg tænker "WAUW!".
__________________________________________________
Champagne - Link Samlet score: 9/10

  • Diskretion: 8/10

Her er der måske nogen der ville være uenige i mit statement om at give 8/10 i diskretion, for huset ligger ud til en stor og befærdet vej. Til gengæld så fik jeg samme vibes som når man besøger Deer, for man smutter om på siden af huset, hvor der går en kældertrappe ned til en dør, man ringer på. Jeg følte egentlig at det var fint, men for de sarte sjæle så ville jeg nok vente til mørket var faldet på.

  • Stedet: 10/10

Det er måske det flotteste sted jeg har været. Det er en kælder under en villa det foregår, som er total renoveret. Badeværelset er kanon flot, og det samme er værelset. Der er en fin stemning når man kommer ind, og man føler sig velkommen fra man kommer til man går.

  • Pigen: 8/10

Champagne er petit, og hun er pisse fræk. Hun ser skøn ud, og er klar på lidt af hvert. Intet at sætte en finger på her. Hun snakker pænt engelsk, og er nem at snakke med.

  • Akten: 9/10

Hun er klar på den værste, så længe hun får betaling for det. Hun lavede kort rimming, og er derfor kun blandt to thaipiger i København jeg har oplevet som gør den slags. Jeg tror ikke hun tilbyder anal, men eller så akten kanon. Man kan mærke at hun kan li' det hun laver, og er ikke bleg for at give den gas. Der var god øjenkontakt, og indlevelse hele vejen igennem.
__________________________________________________
Jeg har besøgt flere steder, men disse er de nævneværdige. Der er stadig en række steder jeg gerne vil besøge som f.eks:

Tina - Link: Jeg har hørt så meget godt om hende. Hende må jeg bare opleve en dag.
Cherry - Link: Jeg har endnu ikke kunnet komme i kontakt med hende, men jeg håber det kan lade sig gøre en dag. Hun bliver ved med at få gode anmeldelser.
Pim - Link: Hun ser så fræk ud. Der er lidt mangel på anmeldelser, men de der er, ser gode ud!
Sida - Link: Hun får fantastiske anmeldelser, men umiddelbart ser stedet ikke særlig diskret ud, hvilket holder mig fra at besøge.
__________________________________________________
Til sidste er der blot de få steder hvor jeg ikke kommer tilbage:

Blue Elephant Hillerød: Det er simpelthen for langt væk, og der var intet særligt over det
Angkor Wellness: Til dags dato den værste behandling jeg har fået. Skyhøje priser, scamligende tilstande, falske billeder.
__________________________________________________

Til sidst vil jeg bare ønske alle en fortsat god sommer!
/Supermayn

Redigeret af Supermayn

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BlackMagic2020

Man bliver helt forpustet at at læse den lange tråd :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Supermayn skrev, for 5 timer siden:

Det er ikke så ofte jeg laver anmeldelser, men når jeg gør, vil jeg gerne gøre en ting ud af det. Jeg betragter stadig mig selv som relativ "ny" indenfor besøg af thaimassage og GP'er generelt. Jeg besøger gerne 3-4 stykker om måneden, lidt afhængig af hvordan økonomien hænger sammen, men mit forbrug er væsentlig større end det jeg egentlig gerne ville have det til at være. Ikke desto mindre, så har jeg været en masse steder efterhånden, da jeg sjældent - uanset hvor godt det er - kommer det samme sted for ofte. "Forandring fryder" om man vil, men selv jeg har da været det samme sted op til flere gange, hvis jeg kan både li' pigen, stedet, servicen og de ekstra ydelser ;) 

 

hold da kæft en flot anmeldelse BRAVO og vildt godt skrevet, jeg er dog slet slet ikke enig i det du skriver om Blue Elephant. jeg har været der flere gange (senest sammen med Pamela) og det var helt vildt godt, hun gav meget mere af sig selv end jeg havde betalt for, men det er jo bare min mening.. det er en KONGE-ANMELDELSE 1000 tak

Del dette indlæg


Link til indlæg
BlackMagic2020 skrev, for 4 timer siden:

Man bliver helt forpustet at at læse den lange tråd :-)

Ja, dejligt forpustet. Super god info.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mega god tråd. Tusind tak for det.

Jeg har skrevet meget med Deer og købt videoer. Måske der er nogen herinde som vil bytte lidt videoer med hende? Har ikke den med anal. 

Redigeret af Sim12

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest D54
Supermayn skrev, for 12 timer siden:


Champagne - Link Samlet score: 9/10

  • Diskretion: 8/10

Her er der måske nogen der ville være uenige i mit statement om at give 8/10 i diskretion, for huset ligger ud til en stor og befærdet vej. Til gengæld så fik jeg samme vibes som når man besøger Deer, for man smutter om på siden af huset, hvor der går en kældertrappe ned til en dør, man ringer på. Jeg følte egentlig at det var fint, men for de sarte sjæle så ville jeg nok vente til mørket var faldet på.

@Supermayn.... jeg er nok en af dem, der ikke lægger så meget i diskretionen. Ikke at den er unødvendig; men fordi nogle gange er det svært at se hvordan man kan blive eksponeret. Med huset i Hellerup er det godt nok svært at se hvordan man overhovedet kan blive eksponeret. Huset har INGEN skilte udenfor. Bilerne kører forbi med pæn hastighed, og fordgængere kommer hver 10. minut når der er flest. Og hvem er det lige som så ved hvad der foregår inde bag murene i det hus? Jeg har en enkelt gang været ude for jeg ikke var alene. Da blev jeg lukket ind ad sidedøren og den anden gæst ud af fordøren. Jeg synes huset i Hellerup yder maksimal diskretion ... med mindre man tror der er nogen ovre på den anden side af gaden, som sidder med en kikkert og et kamera .... så har de samlet fire sekunder til at få et image af ens ryg. Jeg giver Champagne 10/10 på diskretionskontoen ... og på det meste af det andet....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Supermayn skrev, for 16 timer siden:

Det er ikke så ofte jeg laver anmeldelser, men når jeg gør, vil jeg gerne gøre en ting ud af det. Jeg betragter stadig mig selv som relativ "ny" indenfor besøg af thaimassage og GP'er generelt. Jeg besøger gerne 3-4 stykker om måneden, lidt afhængig af hvordan økonomien hænger sammen, men mit forbrug er væsentlig større end det jeg egentlig gerne ville have det til at være. Ikke desto mindre, så har jeg været en masse steder efterhånden, da jeg sjældent - uanset hvor godt det er - kommer det samme sted for ofte. "Forandring fryder" om man vil, men selv jeg har da været det samme sted op til flere gange, hvis jeg kan både li' pigen, stedet, servicen og de ekstra ydelser ;) 

Når jeg besøger thai massage, er jeg oftes også ude efter sex, hvis det ellers tilbydes. Hvis ikke, så er jeg faktisk mere til en håndtrold, end et blowjob, da jeg (desværre) ofte oplever pigen enten skal sutte med kondom, eller ikke gør det særlig godt.

Jeg lægger vægt på en række ting i mine anmeldelser, men den samlede score er lavet på baggrund af mit samlede indtryk. Dog skal jeg nok huske at opdele i kategorier, da andre områder som f.eks diskretion og service er vigtige nøgleord for mig, og sikkert også en masse af jer. Hermed en liste over flere steder i København som er ganske populære.

__________________________________________________

Deer - Link | Samlet score: 9/10

Hun behøver ingen introduktion. Hun er klart min alltime favorit når det kommer til thaimassage. Hendes formåen med tantra at skabe en stemning er fuldstændig vanvittig, og hendes brug af hendes "fjer" hvor hun kilder en op og ned af ryggen hjælper virkelig med at bygge en fræk stemning op. Hun er som skåret i granit - hun står "knivskarpt", som @Cowboytoasten beskriver hende i denne trådmed det frækkeste undertøj, et stort overskud, skævt smil, flotte silikone-bryster og en struttende bagdel. Hun introducerede mig til rimming, som jeg ellers aldrig har prøvet, men er blevet kæmpe fan af siden hos de enkelte GP'er der rent faktisk tilbyder det - Det vender jeg tilbage til. Hun er i øjeblikket i Thailand, og tilbyder kun fræk chat, billeder og videoer over WhatsApp, men kommer forhåbentlig snart retur, når pandamien rammer et punkt der gør det muligt.

  • Diskretion: 8/10 

Deer befinder sig på en velkendt adresse. Der er på en villavej, men yderste hus, mod en af de mere befærdede veje i københavnsområdet. Frygt ej, for stedet er lavet så man smutter hurtigt ind bag indhegningen, og videre gennem en dør til en stenplads. Deer holder til i kælderen, og har egen indgang hvor man går ned på siden af huset. Som en person der går ekstremt meget op i at det skal være diskret, har jeg - pånær en enkelt nabo der godt vidste hvad jeg skulle da jeg parkede bilen - følt mig helt anonym på adressen.

  • Stedet: 8/10

Jeg har oplevet før at der kan være lidt koldt, men ellers er stedet pænt og rent. Det foregår i kælderen i en større villa, men med forholdsvis nyt toilet, flot værelse, med dæmpet lys. Sengen er stor, og rar at ligge i. Det er før blevet anmeldt at man kan risikere at gå gennem stuen for at komme ned i kælderen til Deer, så husk endelig at bruge kældertrappen når i kommer på besøg. Med enkelte undtagelser af et koldt rum, og koldt gulv, så er der ikke noget at sætte en finger på.

  • Pigen: 9/10

Deer står som sagt knivskarpt. Jeg vil skyde hende til at være omkring 170cm høj - måske lidt mindre. Man kan se at hun går i fitness, og dyrker sin krop, og det nyder man godt af når man er sammen med hende i sengen. Hendes er flad, hendes røv er stærk. Det er dog på ingen måde for meget, og gør det kun mere sexet. Vær ej bange for at møde en pumpet bodybuilder ligende kvinde - Det er hun slet ikke. Hun er piv fræk. Hun har silikonebryster, som er lavet ganske fornemt, er glatbarberet, og smager fantastisk på alle kanter og leder. Når jeg vælger at give hende 9/10, er det udelukkende fordi jeg er synes de sidste 10% findes i et smil og et par øjne der forfører dig inden du næsten er kommet ind af døren, og på trods af at Deer er så fantastisk som hun er, så har hendes ansigt bare ikke de sidste 10% der gør sig gældende for en topkarakter.

  • Akten: 10/10

Jeg har været inde på det, men hendes evne til at forføre dig, og mærke hvad du har lyst til er spitzenklasse. Hun kan både massere dig hårdt, godt og grundigt igennem, men hun kan også lave god tantra, hvor hun virkelig tænder dig til bristepunktet. De mange gange jeg har været der ender det som regel med at jeg er ved at vende mig om og kaste mig over hende, men hun er god til at sætte en på plads, og vente indtil tiden er "rigtigt" inde. Hvis man er til rimming, så er hun fantastisk til det. Jeg prøvede det første gang hos hende, og er egentlig ikke så meget til prostata, men da hun begravede sin tunge i min røv, var lykken altså gjort. Har du ikke prøvet det, så gør det! Det er altså fantastisk! Hun dirtytalker, hun stønner frækt, hun kan vende seancen til en GFE oplevelse, eller være fuld PSE. Hun har strap-on klar til dem der er til den slags, og har også set en pisk liggende ved siden af sengen, så jeg går ud fra hun også kan være domina. Det er dog ikke min kop te.
__________________________________________________

Apple - Link | Samlet score: 6/10

Hun hører til i "det gule hus", som mange nok kender til. Velkendt, sød og er en sikker vinder. Mit indtryk er dog - på trods af hvor sød hun er - at hun drømmer om at kunne lave noget andet en dag. Jeg har haft nogle decent oplevelser med Apple, som jeg har besøgt to gange, men jeg er ikke imponeret, når hun står i kontrast til andre piger som f.eks Champagne, Geo eller Deer.

  • Diskretion: 6,5/10

Jeg vælger at give stedet 6,5, fordi jeg ikke kan gøre op med mig selv om den skal være på 6 eller 7. Indgangen er gennem en baggård, men huset selv ligger på en villavej, dog ud til en meget trafikeret vej. Parkering kan være en udfordring, men jeg har parkeret i baggården begge gange. Dog har jeg været i tvivl om det har været meningen, men det er gået ganske fint indtil nu. Man kan godt blive set fra villavejen, når man går mod døren, men de er hurtige til at åbne når man ringer på døren, så man står ikke alt for længe. Dog vil der om aftenen være skarp belysning på en når man står og venter på at døren bliver åbnet, hvorfor man godt kan føle man står mit i en form for spotlight.

  • Stedet: 6/10

Man kan godt se at stedet er brugt. Jeg har været på samme værelse, begge gange jeg har været på besøg, og selve værelset fejler ikke noget. Dog kunne toilettet godt bruge en kærlig hånd. Der er ofte vand over det hele, og der er tegn på mug i loftet. Jeg tror også der er virkelig mange gæster igennem huset i løbet af en dag, så det giver måske mening at rummene hurtigt begynder at se brugte ud. Dog er det vigtigste - altså værelset - pænt og rent, og er ikke til at sætte en finger på. Man får dog ikke en særlig indbydende følelse når man bliver lukket ind. Ingen duftlys, ingen små statuer eller dæmpet musik.

  • Pigen: 8/10

Apple er flot. Som i rigtig flot. Hun er vidst lidt ældre end det man fornemmer på hendes billeder, men ellers ligner de godt, og hun er lækker som hun er. Kort og godt; Flot!

  • Akten: 6/10

Massagen er vel okay. Sexen er ikke noget at råbe hurra for. Det skal gå lidt stille for sig, og må helst ikke blive for vildt. Hun er klar nok på nogle forskellige stillinger, men der er ikke meget indlevelse eller øjnkontakt. Det føles ikke særlig naturligt, og var generelt ikke noget man "skriver hjem om" - (Ikke at man gør det uanset, men i forstår... :))
__________________________________________________

Geo - Link | Samlet score: 8/10

Geo er en kæmpe stjerne. Hun er gået under forskellige navne mener jeg, men hun er helt klart langt oppe af min favoritliste. Hun står skarpt, masserer godt, er sød at snakke med og har bare noget generelt forførende over sig.

  • Diskretion: 7,5/10

Diskretionen her er lidt afhængig af hvilket tidspunkt på døgnet du kommer. Det ligger ved en større bilforhandler og en anden slags butik af en art, men hvis man kommer efter de er lukket, så er der ikke et øje omkring. De er gaske hurtige til at åbne døren, og har en lille hund til at løbe rundt i butikken når man bliver lukket ind. Vær ikke bange - den gør ikke noget. Jeg giver diskretion 7/10, fordi jeg vil vurdere den til at være 5/10 om dagen, men 10/10 om aftenen når de andre forretninger omkring er lukket.

  • Stedet: 9/10

Det er et flot sted vi har med at gøre her. Når man bliver lukket ind er man ikke i tvivl om man er kommet til thaimassage. Der er den særlige duft af massageolie, levende lys i gangen, og generel varm belysning. Massagebriksene er dækket op, og har de der små håndklæder der er formet som dyr eller whatever på sig, samt små blomster. Det er sgu i orden!

  • Pigen: 9/10

Når det kommer til Geo og hendes udseende, så vil jeg give hende 9/10. Hun er sindsygt flot, og er et sted mellem 158 og 165 høj er mit bedste bud. Hun har kanon store og (vidst nok) ægte kasser. Hendes ryg er dækket af én stor tattovering, om er kanon flot. Hun er forførende, snaksagelig, og er interessant at føre en samtale med. Jeg har besøgt hende 2-3 gange i alt, og er ikke færdig med hende endnu. Langt fra!

  • Akten: 8/10

Geo masserer rigtig godt. Man bliver kørt godt igennem, og til sidst kommer den obligatoriske tilfældige berøring. Man kan vælge før man starter, eller når første del er overstået. Jeg vælger som regel det sidste. Sexen er god, og hun lever sig godt ind i akten. Hun holder øjenkontakten hele vejen igennem, og er klar på lidt af hvert. Dog har jeg ikke haft den sande følelse af at vores akt med hinanden er gået op i en højere enhed, men mon ikke det kommer. Jeg giver hende derfor 8/10, fordi det er godt, men jeg har personligt ikke oplevet de sidste 20% der gør det til verdensklasse.
__________________________________________________

Nina - Link | Samlet score: 7/10

Nina er fantastisk sød. Jeg har ingen anelse om hvor gammel hun helt præcist er. Hun kunne være i slutningen af 30'erne, eller sidst i 40'erne. Hun holder sig kanon godt, og står stadig skarpt. Først når hun smider tøjet kan man fornemme at hun ikke længere er i starten af 20'erne, men er i særdeleshed en flot kvinde.

  • Diskretion: 5/10

Okay, så stedet ligger i et industrikvarter. Det skulle man jo umiddelbart mene var en god ting, men klinikken som er på øverste etage hos en brugtvognsforhandler gør at man går igennem en stor parkeringsplads med biler til salg, potentielle kunder og sælgere på vej op af trappen til Somma Massage og Nina. Jeg har været på stedet to gange, men begge gange var efter lukketid, så jeg har ikke blevet set af nogen, men har en enkelt gang gået forbi en af ejerne (tror jeg) af brugtvogns forretningen da jeg forlod stedet.

  • Stedet: 7/10

Det er et flot sted. Ingen tvivl om det. En lang fordelingsgangs der fører ind til værelserne. Dog er mit indtryk af det værelse jeg har været på (det er det samme værelse jeg har været i begge gange), at det virker en smule koldt. Ikke sådan temperaturmæssigt, men der mangler helt sikkert noget stemning i lokalet. Badeværelset er helt almindeligt toilet med brusekabine, som fungerer fint. Dog har det vidst også et andet med mulighed for spa. Det har jeg bare ikke set endnu.

  • Pigen: 7/10

Nina er flot! Er man til en moden thaikvinde, men som holder sig rigtig flot, så skal man besøge hende. Hun er virkelig sød og nem at tale med. Hun snakker godt dansk, og er nem at kommunikere med, og så har hun også en flot krop, på trods af hun ikke er Deer eller Geo. Hendes bryster er  med silikone, og er for hårde til min smag, men er ellers fine nok. Jeg blev tændt af at se hende tage tøjet af.

  • Akten: 7/10

Okay, så hendes massage er måske noget af det bedste jeg har prøvet. Hun er god til at gå i dybden, og fortæller også om at hun kan mærke spændinger i kroppen, og spørger indtil hvad man f.eks laver af arbejde, siden man ender med at få spændinger som dem hun mærker på kroppen. Hun fortæller og guider, mens hendes faste greb tager fat, og laver små knæk, og presser på musklerne. Det er fantastisk! Jeg har haft FP en enkelt gang med hende, og en håndtrold, mener jeg det var, en anden kamp. Hun er sgu fræk nok, og stønner godt, og bruger særligt ordet "skat" når der bliver gået til den. "Ja, skat", "Knep mig, skat". For mig blev det næsten for meget, men det kan noget at hun lever sig ind i det, og virker generelt som om hun virkelig nyder det.
__________________________________________________

Maya - Link Samlet score: 7/10

  • Diskretion: 8,5/10

Stedet minder lidt om det man finder hos Geo. Et industrikvarter nord for København, hvor der ikke er et øje når de omkringliggende automekanikere, og diverse håndværkere har lukket, men med mulighed for at blive set når det er ved højlys dag. En fordel her er at stedet har åbent til 00:00, og jeg har haft mine tider hos dem fra ca. 21:00 og frem. Om aftenen når mørket er faldet på, er der ikke et øje i nærheden. Jeg giver det derfor en tak højere end hos Geo, da stedet ikke virker ligeså befærdet.

  • Stedet: 7/10

Det er et helt almindeligt sted. Man kommer ind i en gang hvor man bliver bedt om at stille sine sko, og derfra ledt ind på et af tre værelser. Måske er der faktisk fire. Jeg har besøgt stedet 5-6 gange i alt over de sidste to år. Værelserne er ganske fine. Der er rolig musik, og de er redt op som en briks nu skal være. Deres badeværelse kunne dog godt renoveres. Der er tale om en brusekabine der er sat op, og vandet vil næsten ikke rende ud. Man skal være hurtig i badet, hvis man - ligesom mig - gerne vil have en skyller inden man starter, for god ordens skyld.

  • Pigen: 10/10

Maya er måske den flotteste thai pige jeg har været sammen med. Hun er ikke ligeså skåret som Deer, men hendes ansigt er simpelthen så smukt. Hun har et dejligt smil og forførende øjne, og hendes krop er fuldstændig fantastisk. Silikone er der stadig, men er flot lavet, og så har hun en ekstrem flot røv. Hun er vel omkring 165-170cm høj, og er en ganske petit sag. Skriv en sms og spørg hvem der er Maya, og så sender Mutter billeder fra annoncen.

  • Akten: 4/10

På trods af at massagen var rigtig god, og at hun gjorde det virkelig godt, så var FP oplevelsen ikke speciel. Hun er meget stram, og vil gerne have det bliver gjort lidt forsigtigt. Hun er helt vild med at blive slikket på hendes nipples som er store og stritter, men foretrak ellers stillinger hvor hun havde ansigtet væk fra mig. Det trækker i den grad ned. Jeg kommer nok igen alligevel fordi hun er så smuk som hun er, men skal nok nøjes med en håndtrold fra nu af.
__________________________________________________

Bam - Link Samlet score: 7/10

  • Diskretion: 6/10

Her er der tale om en almindelig butik, der dog ligger i en aflukket boligblok. Da jeg parkerede bad jeg dem om at holde døren åben, hvilket de gjorde, så jeg gik direkte ind i en åben butik, hvor de var klar til at tage i mod mig. Butikkens indgang har et indhak, hvor man kan stå gemt indtil der bliver åbnet, men der er to døre man kan vælge imellem. Her skal man vælge den venstre!

  • Stedet: 7/10

Standard butik, med et lille bad. Et stort rum med en seng i midten, og dæmpet lys. Intet særligt over det. Pænt og rent.

  • Pigen: 7/10

Bam lever ikke helt op til de billeder er i annoncen, men der ser hun jo også for vanvittig ud. Hun er flot - ingen tvivl, men hun er ældre end det man skulle tro, og er ikke ligeså stram, som man ellers får indtrykket af. Hun er super sød, nem at snakke med og snakker fint engelsk. Jeg så også "Joy" da jeg kom tilbage fra badet, som i den grad så indbydende ud!

  • Akten: 7/10

Hendes massage er noget af det bedste jeg har fået. Den var god og hård, og jeg gik virkelig derfra og tænkte at det havde hjulpet på min øvre ryg, som jeg har døjet lidt med. Til gengæld var FP akten ikke noget særligt. Det var godt, og hun var sød, men ikke noget hvor jeg tænker "WAUW!".
__________________________________________________
Champagne - Link Samlet score: 9/10

  • Diskretion: 8/10

Her er der måske nogen der ville være uenige i mit statement om at give 8/10 i diskretion, for huset ligger ud til en stor og befærdet vej. Til gengæld så fik jeg samme vibes som når man besøger Deer, for man smutter om på siden af huset, hvor der går en kældertrappe ned til en dør, man ringer på. Jeg følte egentlig at det var fint, men for de sarte sjæle så ville jeg nok vente til mørket var faldet på.

  • Stedet: 10/10

Det er måske det flotteste sted jeg har været. Det er en kælder under en villa det foregår, som er total renoveret. Badeværelset er kanon flot, og det samme er værelset. Der er en fin stemning når man kommer ind, og man føler sig velkommen fra man kommer til man går.

  • Pigen: 8/10

Champagne er petit, og hun er pisse fræk. Hun ser skøn ud, og er klar på lidt af hvert. Intet at sætte en finger på her. Hun snakker pænt engelsk, og er nem at snakke med.

  • Akten: 9/10

Hun er klar på den værste, så længe hun får betaling for det. Hun lavede kort rimming, og er derfor kun blandt to thaipiger i København jeg har oplevet som gør den slags. Jeg tror ikke hun tilbyder anal, men eller så akten kanon. Man kan mærke at hun kan li' det hun laver, og er ikke bleg for at give den gas. Der var god øjenkontakt, og indlevelse hele vejen igennem.
__________________________________________________
Jeg har besøgt flere steder, men disse er de nævneværdige. Der er stadig en række steder jeg gerne vil besøge som f.eks:

Tina - Link: Jeg har hørt så meget godt om hende. Hende må jeg bare opleve en dag.
Cherry - Link: Jeg har endnu ikke kunnet komme i kontakt med hende, men jeg håber det kan lade sig gøre en dag. Hun bliver ved med at få gode anmeldelser.
Pim - Link: Hun ser så fræk ud. Der er lidt mangel på anmeldelser, men de der er, ser gode ud!
Sida - Link: Hun får fantastiske anmeldelser, men umiddelbart ser stedet ikke særlig diskret ud, hvilket holder mig fra at besøge.
__________________________________________________
Til sidste er der blot de få steder hvor jeg ikke kommer tilbage:

Blue Elephant Hillerød: Det er simpelthen for langt væk, og der var intet særligt over det
Angkor Wellness: Til dags dato den værste behandling jeg har fået. Skyhøje priser, scamligende tilstande, falske billeder.
__________________________________________________

Til sidst vil jeg bare ønske alle en fortsat god sommer!
/Supermayn

F..k her er smæk for skillinger...

Super god anmeldelse og man må sige, at du holder et højt bundniveau i din måde at beskrive forholdene på.....

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Supermayn skrev, den 30.7.2020 at 03:03:

Angkor Wellness: Til dags dato den værste behandling jeg har fået. Skyhøje priser, scamligende tilstande, falske billeder.
__________________________________________________

Til sidst vil jeg bare ønske alle en fortsat god sommer!
/Supermayn

Din kommentar om falskr billeser rt gsnskr enkrlt usand og dsvner rnhvet begrundelse. Jeg tror nok, at jeg er den, der kender stedet bedst.

 

Og priserne er ganske normale. Kig dog på prislisten!

Redigeret af OldDane

Del dette indlæg


Link til indlæg
OldDane skrev, for 5 timer siden:

. Jeg tror nok, at jeg er den, der kender stedet bedst.

 

Hvad er årsagen til at du tror det??

Jeg spørger af ren og skær nysgerrighed

Del dette indlæg


Link til indlæg

Genialt..!
Super gennemgang af nogle gode steder. Jeg er, som dig, til thai steder som er diskrete. Hader de her Thai butikker med flag osv udenfor. Min main reference er det forgange sted på Grundtvigsvej på Frb. Bestiller meget sjældent FP, nøjes oftest med en håndtrold, men man kan selvfølgelig overtales...:D

Så er jeg helt vildt elendig til at huske navne og generelt adskille dem fra hinanden.... så det er mere stedet end pigerne jeg husker...

Men super anmeldelser!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gløden skrev, for 2 timer siden:

Hvad er årsagen til at du tror det??

Jeg spørger af ren og skær nysgerrighed

At jeg kender de kvinder, der arbejder i butikken...

Del dette indlæg


Link til indlæg
OldDane skrev, for 42 minutter siden:

At jeg kender de kvinder, der arbejder i butikken...

Kunne du så ikke bede dem om at læse nogle af de ret dårlige anmeldelser der har været herinde om stedet, så kunne de måske oppe sig en smule....:D

I følge flere anmeldelser savner Supermayn’s holdning ihverfald ikke begrundelse. 
At DU kan have en anden opfattelse af stedet, skal være dig vel undt. Men det kan jo netop være grundet dit kendskab til pigerne...

Del dette indlæg


Link til indlæg
OldDane skrev, for 36 minutter siden:

At jeg kender de kvinder, der arbejder i butikken...

Okay, Men de har da fået nogle "ærgerlige ridser i lakken" de sidste 3-5 måneder, og det er vel bare TS oplevelser på stedet der ligger til grund for hans anmeldelse.og vi har jo alle vores helt egne præferencer-_-.

Men, Angkor har jo tidligere haft et NOGET bedre ry, end de har nu, men det kunne du jo så hjælpe dem med at genoprette/udbedre når du kender pigerne, og vel også ejeren:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kubrick skrev, 1 time siden:

Kunne du så ikke bede dem om at læse nogle af de ret dårlige anmeldelser der har været herinde om stedet, så kunne de måske oppe sig en smule....:D

I følge flere anmeldelser savner Supermayn’s holdning ihverfald ikke begrundelse. 
At DU kan have en anden opfattelse af stedet, skal være dig vel undt. Men det kan jo netop være grundet dit kendskab til pigerne...

Jeg vil helst ikke blande mig, men husk altid på, at der er to sider af alt. Og jeg tror ikke, du får Angkor til at blande dig her. Det er ikke den sydøstasiatiske stil.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
OldDane skrev, for 35 minutter siden:

Jeg vil helst ikke blande mig, men husk altid på, at der er to sider af alt. Og jeg tror ikke, du får Angkor til at blande dig her. Det er ikke den sydøstasiatiske stil.

Der er jo ikke nogen der siger at Angkor skal blande sig her på forum.
Men hvis du er sådan en god ven af huset, som du antyder du er,  så er jeg 100% sikker på at mammasan vil sætte stor pris på, at hun bliver gjort opmærksom på, hvis der skulle være en periode med utilfredse meldinger fra kunder om eks. priser der ikke passer når først man møder pigerne i lokalet osv. osv.

Ja der er næsten altid 2 sider af samme sag, men du skal også huske hverken du eller mammasan opholder sig i rummet på samme tid som kunden og pigen, med mindre det er en del aftalten, så i ved jo heller ikke havd der reelt er foregået bag de lukkede døre..
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Supermayn skrev, den 30.7.2020 at 03:03:

Sida - Link: Hun får fantastiske anmeldelser, men umiddelbart ser stedet ikke særlig diskret ud, hvilket holder mig fra at besøge.

 

 

Tak for en forrygende anmeldelse. Jeg faldt lige over denne her, som jeg lige fik lyst til at kommentere: Du behøver ikke holde dig væk af den årsag, som du beskriver her, for ganske vist ligger klinikken lige midt i et vejkryds, men krydset er utroligt lidt befærdet og for at gøre det endnu mere diskret, så ringer man på i en helt almindelig opgang og kommer så ind i klinikken oppe på stueetagen i opgangen og ligner dermed ikke en, der er på vej ind i selve klinikken, som ellers også har en dør ud til krydset, men som enten er blændet eller bare ikke bruges. Så jeg synes egentlig diskretionen er rigtigt fin.

Med hensyn til yderligere info, så har jeg kun været der en gang, og desværre var den ene pige optaget og Sida stod lige for at skulle modtage en tidsbestillende kunde 10 minutter senere, så jeg fik ikke nogen "smagsprøve" på selve "varerne", men Sida var umiddelbart ligeså sød og imødekommende som beskrevet af andre herinde, så jeg må forbi en anden god gang. I hvert fald et plus, at det er et sted, hvor man faktisk respekterer at der er bestilt tid. Man prøver jo ellers en sjælden gang i mellem at have bestilt tid, men at de så alligevel tager mod en kunde "fra gaden". Sida spurgte, om jeg ville prøve at komme igen om 20 minutter, hvis nu den tidsbestillende kunde skulle ske at blive væk, men det orkede jeg ikke lige. Faktisk spurgte hun også, om hun lige skulle ringe til mig, hvis han ikke kom, men det takkede jeg nej til.

Nåh men, dette bare lige for at give dig (Supermayn) lidt info tilbage som tak for al din fine info :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pyjamasparty skrev, for 19 timer siden:

F..k her er smæk for skillinger...

Super god anmeldelse og man må sige, at du holder et højt bundniveau i din måde at beskrive forholdene på.....

 

Prøv lige og tænk dig om inden du citerer et indlæg.

Ellers er jeg meget enig i trådstarters betragtninger. Apple er sød og pæn, men lidt for distanceret. Ice i bagsværd er også dejlig. Champagne har jeg endnu til gode at besøge.

Redigeret af Ebden_jj

Del dette indlæg


Link til indlæg
OldDane skrev, for 2 timer siden:

Jeg vil helst ikke blande mig, men husk altid på, at der er to sider af alt. Og jeg tror ikke, du får Angkor til at blande dig her. Det er ikke den sydøstasiatiske stil.

Arrrggg nu må du sq lige....
I denne tråd skriver du at du kender pigerne, i en anden skriver du at du “kun” er nærmest stamgæst... og nu vil du så alligevel ikke blande dig.
Håber du kan se at det ikke helt giver mening...?

Som tidligere skrevet, det er jo fair at være uenig i andres anmeldelser, vi ser heldigvis forskelligt på tingene. Men i denne tråd fik du det til lyde som om ar Supermayn var helt på månen omkring hans holdning til Angkor, på trods af at han ikke står alene med holdningen til stedet...

Angkor behøver da ikke blande sig, de kunne måske, ved oplysning at folks syn på stedet, vælge at se om det kunne gøres bedre....

Jeg tænker ikke at du kender pigerne meget mere end du har været der nogle gange og forhåbentlig haft nogle gode oplevelser... og så lad os ligge den der....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Magico skrev, for 1 time siden:

Tak for en forrygende anmeldelse. Jeg faldt lige over denne her, som jeg lige fik lyst til at kommentere: Du behøver ikke holde dig væk af den årsag, som du beskriver her, for ganske vist ligger klinikken lige midt i et vejkryds, men krydset er utroligt lidt befærdet og for at gøre det endnu mere diskret, så ringer man på i en helt almindelig opgang og kommer så ind i klinikken oppe på stueetagen i opgangen og ligner dermed ikke en, der er på vej ind i selve klinikken, som ellers også har en dør ud til krydset, men som enten er blændet eller bare ikke bruges. Så jeg synes egentlig diskretionen er rigtigt fin.

Med hensyn til yderligere info, så har jeg kun været der en gang, og desværre var den ene pige optaget og Sida stod lige for at skulle modtage en tidsbestillende kunde 10 minutter senere, så jeg fik ikke nogen "smagsprøve" på selve "varerne", men Sida var umiddelbart ligeså sød og imødekommende som beskrevet af andre herinde, så jeg må forbi en anden god gang. I hvert fald et plus, at det er et sted, hvor man faktisk respekterer at der er bestilt tid. Man prøver jo ellers en sjælden gang i mellem at have bestilt tid, men at de så alligevel tager mod en kunde "fra gaden". Sida spurgte, om jeg ville prøve at komme igen om 20 minutter, hvis nu den tidsbestillende kunde skulle ske at blive væk, men det orkede jeg ikke lige. Faktisk spurgte hun også, om hun lige skulle ringe til mig, hvis han ikke kom, men det takkede jeg nej til.

Nåh men, dette bare lige for at give dig (Supermayn) lidt info tilbage som tak for al din fine info :)

Tak for feedback! Det tager jeg til mig, og forsøger at få mig til at besøge hende snart!

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

OldDane skrev, for 13 timer siden:

Din kommentar om falskr billeser rt gsnskr enkrlt usand og dsvner rnhvet begrundelse. Jeg tror nok, at jeg er den, der kender stedet bedst.

 

Og priserne er ganske normale. Kig dog på prislisten!

Jeg er ikke sikker på jeg forstår første del af din besked helt 100%. Det ligner at det er gået lidt for stærkt på tastaturet for dig. Jeg har kun været der en enkelt gang, så du kender vel nok stedet bedre end jeg, men det gør ikke min oplevelse ringere.

Og priserne jeg blev præsenteret for når det kommer til "ekstra" er langt fra normale. Det er det dyreste jeg nogensinde har prøvet, og der kom hele tiden ekstra ydelser de ville have mig med på, så jeg kunne ende på en udgift på mellem 4000-5000. Jeg kommer som sagt ikke igen, men er da glad på dine vegne, hvis du har haft en god oplevelse. Det vil jeg ikke blande mig i.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det gik ikke lidt stærkt på tastaturet - det gik meget stærkt.

 

De fleste indlæg har været om en kvinde, Maja, og hun er der ikke længere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Supermayn skrev, den 30.7.2020 at 03:03:

Pim - Link: Hun ser så fræk ud. Der er lidt mangel på anmeldelser, men de der er, ser gode ud!

 

Sida - Link: Hun får fantastiske anmeldelser, men umiddelbart ser stedet ikke særlig diskret ud, hvilket holder mig fra at besøge.
 

Lidt info om disse 2 kvinder.

 

Pim giver kun massage, hvis du vil have andet så er det en anden Thai kvinde der udføre dette.

Sida, Hvis du vil have andet end massage, så koster det kassen. Tilgengæld så kan du drukne i hendes sprøjteorgasme når dun kommer mens du slikker hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
puttgarden skrev, for 7 minutter siden:

Sida, Hvis du vil have andet end massage, så koster det kassen. Tilgengæld så kan du drukne i hendes sprøjteorgasme når dun kommer mens du slikker hende.

Shit.... det lyder lækkert:D
Det skal prøves!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Kubrick skrev, for 1 minut siden:

Shit.... det lyder lækkert:D
Det skal prøves!!

1500 hvis du er heldig for btb, hj med sprøjt, så er det da også betalt. 

I min bog er det bare en alt for høj pris, men hun er sød og dejlig og hvis man synes det er en ok pris, så er det jo fint. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...