Hop til indhold
wildcardf

• Summer • Herlev - en gudindes krop...

Recommended Posts

Halløj der drenge og piger.

Så er det tid til endnu en anmeldelse - denne gang af Summer i Herlev. Det var lidt af et tilfælde at jeg besøgte hende, men jeg fik hende anbefalet af en kammerat, som kender mine preferencer mht. de små slanke piger og som havde haft en rigtig god oplevelse med hende. Det måtte checkes, så jeg tog chancen, kontaktede hende og fik en aftale i stand. Jeg ankom ca 10 min før aftalt og fandt bygningen og indgangen - måske ikke det bedste sted, men det glemte jeg hurtigt alt om da hun lukkede mig ind,, Hun har den lækreste krop, der kunne minde meget om Diana og Barbaras - ca 150-155 cm høj, dog med større bryster og en vægt et sted omkring 45 kg. Hun virker meget genert til at begynde med, men det forsvandt hurtigt, da det obligatoriske bad var overstået og jeg havde brugt lidt tid på at lære hende nærmere at kende.

Jeg lagde ikke skjul på at hendes krop i den grad tændte mig, hvilket hun nok også havde bemærket og hun smilede lidt genert, mens jeg langsomt lod mine hænder gå på opdagelse, samtidig med at vores øjne mødtes. Så gik hun ned på knæ og begyndte at give mig et blowjob, der var så vådt og lækkert, at jeg meget hurtigt måtte stoppe hende, da det ellers havde fået mig til at komme meget før jeg selv havde planlagt.. Så nu var det min tur til at gå på opdagelse, hvilket jeg gjorde med stor fornøjelse og da jeg begyndte at kysse hendes krop og langsomt bevægede mig ned mod undervognen kom hun med de sødeste små spjæt fulgt op af lyde, der tydeligt fortalte mig at hun også nød seancen. Da min tunge strejfede hendes fisse kom hun først med et diskret lille gisp og jeg kiggede op, smilede, så hende i øjnene og spurgte om hun var klar over hvor meget hendes krop og hendes følsomhed tændte mig. Hun smilede og sagde med det lækreste glimt i øjnene, at det havde hun helt klart lagt mærke til og at jeg endelig måtte fortsætte. Som sagt som gjort - der blev leget, pirret og slikket og så kom hun ellers med en intensitet, der gjorde at hun forsvandt fuldstændigt et minuts tid mens hendes krop bare rystede og hun kom med små lyde, der fortalte mig at hun nød turen til fulde...

Da hun var kommet tilbage, smilede hun genert til mig og sagde til mig at jeg måtte undskylde at hun forsvandt uden for rækkevidde på den måde, men da jeg forsikrede hende i at jeg fandt det både frækt og lækkert og at det bare tændte mig endnu mere, fik jeg et stort smil, hvorefter hun gik ned og begyndte  på et blowjob, der fik mig til at snappe efter vejret af nydelse og gjorde at mine intentioner om at hun skulle op og ride mig forsvandt som dug for solen og jeg nød bare at mærke hendes mund og hænder, der fik mig til at komme med samme intensitet som hun var kommet - det virkede da som om lyset blinkede og forsvandt et øjeblik, hvilket jeg er ret sikker på at det ikke gjorde...

Jeg lagde ikke skjul på hvor lækkert jeg syntes at hun var og hvor meget jeg havde nydt vores møde og det var tydeligt at hun også havde nydt det og givet mig den samme nydelse tilbage, som hun havde modtaget. Hendes væremåde og personlighed minder mig i den grad om Diana, som jeg stadigvæk savner og ofte griber mig selv i at tænke på, så til trods for at jeg havde min tvivl inden jeg mødte hende, så får min kammerat en stor stjerne i min bog, for at spotte hende, møde hende og anbefale hende.

Hun er en u-sleben diamant og med en så lækker krop, en super personlighed og et potentiale, der absolut bør udforskes og som jeg kun varmt kan anbefale.

Stedet: 6 - Ikke det fedeste sted - mest fordi det er i et industrikvarter, som kan virke lidt øde i aften/nattetimerne og modsat overbefolket i dagtimerne.

Pigen: 9 - ydelsesmæssigt i top og med ægte billeder og en afsindig lækker krop - det eneste minus er at hendes læber har fået lige nok silikone - men hvis det var det, som gav Hoover effekten, så er alt tilgivet..  :):)

Gentagelsesfaktor: 10 - helt sikkert - hun er sød, og har en personlighed, der er så lækker og ægte at hun er stærkt vanedannende..

Så god fornøjelse til alle, der som jeg værdsætter en pige, der giver en super oplevelse, når hun føler at hun bliver begæret, værdsat og man behandler hende med respekt.

Mvh..

Wildcardf

Og lige et link:

https://escortguide.dk/P/-summer-herlev-duo-with-lara-few-days-in-the-city--53024.html 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hendes annonce beskriver intet om hvilke ydelser man får for standard / full service, og dem plejer jeg at undgå. Er kys og SF ekstra?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...