Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/naomi-brasilian-massage-48829.html

 

Det har været svært at finde meget skrift om Naomi (tidligere Noemi), men jeg havde i lang tid været yderst betaget af hendes fotos og hun er i huset i rødovre hvor hot body to body typisk fører til sex, jeg har i hvert fald ikke prøvet andet.

 

Hun skrev til mig 20 minutter før den aftalte tid og jeg svarede at jeg tilfældigvis lige var ankommet, så hvis hun var klar var jeg også, hun bad om 5 minutter og da de var gået skrev hun "come", jeg gik over til døren og ringede til hende på vejen, hun sagde "one minut I open", jeg stod foran døren i måske 30 sekunder og døren blev åbnet af en mand som så lige så forvirret ud som jeg :eek: Jeg gik ind, han gik ud, jeg gik ovenpå og hørte fnisen og trippen, alle døre var lukket, jeg havde godt forstået det var en stor fejl, så jeg spurgte efter Naomi ud i den tomme gang, en dør åbnede til højre for mig og en kvinde sagde Naomi var til venstre for mig, Naomi kom ud samtidig og undskyldte mange gange, så godt hun nu kunne med sit begrænsede engelsk.

 

I forhold til hendes billeder så er det hende på billederne, måske er de dog 5-10 år gamle, ansigtet er pænt men ikke helt så glat som billederne antyder, jeg havde forventet hun var lidt højere, alt sidder som det skal synes jeg, men hun er ikke så slim som på billederne. Jeg kan dog godt lide hele pakken og hendes bryster er verdenklasse store, tunge, kysse og kramme venlige, faste/bløde/hænger ikke, kun lige tilpas (ja det er jo alt sammen bare min mening, og de er sikkert hjulpet på vej, men det er ikke noget jeg bider mærke i, medmindre de er stenhårde balloner og det er de ikke). Stor flot fast samba numse som hun bevægede smukt.

 

1500 skiftede hænder, lidt flirten og så i bad med mig, nå ja jeg måtte bede hende fjerne en frisk læbestift og havde på forhånd frabedt parfume.

 

Hun var super tændt da jeg kom tilbage og ligeledes var jeg, jeg er et godt stykke over gennemsnittet hvilket overraskede hende, men hun tog friskt fat, jeg frabad massage men bad hende gå mere lige på, op på sengen væltede rundt sammen et stykke tid, hende i reverse cowgirl stilling og pussyslide et stykke tid, så hende ned på ryggen og min tunge mellem hendes ben - det var et stort hit, hold nu op hvor hun elskede det og bad om flere pauser udervejs, så blev det gengældt, husker ærlig talt ikke om fransk var med eller uden det betyder ikke alverden for mig, skøn sex i flere stillinger og hun måtte kapitulere og spurgte om ikke hun måtte afslutte med svensk, tiden var fløjet, jeg følte vi lige var startet men timen var ved at være gået, jeg havde haft 5 orgasmer idenfor de sidste 24 timer og kunne derfor godt styre ikke at komme for tidligt, men at komme med svensk ville nok være en udfordring, der skal sex til for mig, ellers bliver det en ret lang kamp, hun gik i krig med det svenske og tilføjede fransk, det var dejligt men hun kunne godt se det ikke ville ske, jeg pressede slet ikke på, men hun havde fået lidt energi og gik på alle fire, jeg knaldede hende 1-2 minutter vil jeg tro og kom. Vi trak vejret og krammede hun roste mit udstyr meget og kaldte mig både crazy og loco flere gange mens hun flere gange sagde "three orgasm" mens hun holdt 3 fingre oppe (diskussionen om det er sandt eller ej behøcer ikke fylde i tråden her :) ), jeg tog et bad, vi kommunikerede lidt med google translate, det var svært at gå fra en dejlig pige som var et super godt knald og med helt fantastiske bryster, men ud på gaden med mig og ca. En time var gået.

 

Jeg vil gerne anbefale Naomi, alt i alt var det rigtig godt! på minussiden var at jeg er glad for GFE og mange dybe tungekys, det blev kun til tre korte tungekys, men ellers var hun super GFE agtig, men de kys vejer desværre en del hos mig, og samtalen kan være svær. selv om jeg synes hun er super lækker er billederne som nævnt lidt flottere, nogenlunde som at jeg selv stod noget skarpere for ti år siden, på trods af jeg også ser godt ud i dag :D

 

Ivy kommer nogen gange på den adresse, og hun hører til blandt de meget få som har super flotte billeder men er endnu pænere når man så møder hende live! Men nu hvor Ivy er væk for et stykke tid, så er Naomi absolut en god afløser, hvilket desværre bringer mig til den næste dårlige nyhed, som jeg forstod det er torsdag hendea sidste dag, fredag morgen går flyveren, men kommunikationen kan jo have fejlet, så jeg er ikke helt sikker.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, for 17 timer siden:

@Duppen alle de brasilianske piger på det sted anfører “no sex” - men som trådstarter beskriver, så er “hot massage” svarende til det, der andre steder kaldes “fuld pakke”. :-)

 

Er der nogen der ved hvorfor de gør det? Det må da koste kunder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Donmanuco skrev, for 4 timer siden:

Thumps up for anmeldelsen.

Det virker bedre at trykke "like" hvis du synes om den ;)

 

Donmanuco skrev, for 4 timer siden:

Hvor høj vil du skyde hende til at være?

Åh vi var mere vandret end lodret, husker det ærlig talt ikke, men tror hun er under 170.

Donmanuco skrev, for 4 timer siden:

Er desværre ikke lykkedes med at få en aftale med hende endnu. 

Selv om hendes ad er aktiv tror jeg hun er smuttet, men jeg ved det ikke helt sikkert.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...