Hop til indhold
Pollution

Jeres første GP

Recommended Posts

Jeg var 17 eller 18 år gammel, da jeg for første gang stiftede bekendskab med, at man kunne give penge til en pige, og at til gengæld, de ville gøre næsten hvad som helst.

Første gang jeg nogensinde købte sex var fra en vestafrikansk dame på Vesterbrogade. Hun havde ét bryst. 

Hvem var jeres første? 




 

Redigeret af Pollution

Del dette indlæg


Link til indlæg

En ældre dame , kraftig overvægtig . Med billeder af børnebørnene stående på natbordet.  :blink: Jeg fik den aldrig “op og stå “ , i hendes selvskab . Og der gik mange år før jeg besøgte en GP igen. :huh:  År efter den oplevelse kastede jeg mig ud i nogle rigtig dejlige thai- besøg , og der var større succes. :rolleyes: 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BadGuy

Husker det tydeligt, har vel været 17-18 år, det var i en villa på Solsortevej i Brønshøj, det var en mulat dansk pige og fik et handjob til 200 kr, var meget frækt, pirrende og spændende, kan huske da jeg kom ind af døren, udbrød hun, jeg gør det ikke på børn, så ung så jeg åbenbart ud, nu 30 år senere, har jeg vel lagt ml 500.000 - 1000 000 kr diverse steder, så mit seksuelle behov har ikke lidt nogen nød kan man sige, har indimellem også haft faste og længerevarende forhold, hvor jeg ikke har gået til prostitueret. Tiderne var bare mere spændende dengang, hvor man fandt pigerne i ekstrabladet og der var kun danske piger og et normalt samleje kostede 300 kr for 20 min ca, der var ikke så meget tid på dengang ...

Redigeret af BadGuy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror jeg var cirka 18.

Som jeg husker en ikke så køn kvinde, nok 20 år ældre end mig.

Men rejsning med det samme og så gummi på og igang i missionær,  jeg kom næsten med det samme, det jeg husker mest er, at hun sagde jeg ikke behøvede at trække den ud med det samme, hun syntes det var dejligt at have den inde  så jeg ventede lidt med at trække den ud.

Det bar en udløsning og så det at være sammen med en kvinde med flere år på visitkortet. Jeg fik det jeg kom for, men hvis hun ikke lige have nævnt det med at blive oppe i varmen, så havde jeg nok glemt oplevelsen :D

Det var en hurtig og god omgang

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Pool

Min første var hos legendariske Dya fra Moldova i en lejelighed på Amager, jeg har vel været midt i trediverne. Hold kæft hvor var hun lækker ingen tatoveringer og ingen plastik i kroppen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest rebellen

Min førstse GP var "Susanne" besøgte hende i horsens ;) hun var dejlig at være sammen med :rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg

den første husker man altid:)

det må være omkring 1982 for jeg var 18 år,dengang tv serien dollars var det store hit i tv. kendte hendes adresse så vidste hun kørte i en brun ford Escort stationcar. så hende et par gange i bilen og hun lignede på en prik,linda evans fra dollars.

da jeg endelig fik lavet en aftale med hende, var jeg så nervøs at ca 10 cm før jeg endelig skulle mærke hendes indre, gik den på mig :oops:

hun var dog flink at sige " næste gang er det halv pris ":D  og det huskede hun tror hun blev besøgt 2-3 gange.  åh disse minder:P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var 35 ca og mit første besøg var hos en der kaldte sig Alice som boede i Hvidovre. 
Besøgte hende i privaten og det var en helt afslappet intro til det med at betale for sex. 
Husker det som en dejlig stund med hende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Første besøg på klinik, var jeg 31. Gav op på halvvejen da situationen var for komisk for mig - til stor forvirring for den ellers så serviceminded pige :D

Første succesfulde besøg, hos en reel GP.

33 år, Alice i Glostrup.

Hun var fra Ungarn, sød, sjov og meget omdiskuteret herinde. Så hende 3-4 gange.

Sugardatede dog inden, kan ikke huske hvad den første hed, men lille brunette fra Greve.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min første var @Trinetease  jeg var vist 27. Var glad for st det var hende. Super sød var hun og forstående. Og stadig den smukkeste kvinde jeg kender. Oplevelsen var starten på en række besøg af denne dejlige kvinde og en håndfuld andre

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mit første besøg hos en glædespige var for et par år siden da jeg var omkring 30 år. Det var hos en der kaldte sig Luna der arbejdede på Cassiopeia på Østerbro. Hun var en skøn pige at være sammen med. Sød, smuk, snakkesalig og velduftende. Senere har hun været på nogle af de andre bordeller blandt andet på Frederiksberg og lidt i Rødovre. Jeg tror desværre hun er stoppet i branchen nu. Men jeg husker hende tydeligt. Senere har jeg besøgt mange andre skønne glædespiger. Både danske og udenlandske.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Den 1. GP var en thai, jeg havde lige bedt min daværende thaikæreste om og pakke alt sit lort og være ude af mit hus når jeg kom hjem fra arbejde.

Og det var sidste dag på det job da jeg havde fået tilbudt bedre muligheder.

Så sidste dag på jo, sidste dag med kæresten og så 1. erfaring hos GP :-)

Følte det hele skulle fejres da forholdet havde været turbulent længe og jobbet var også kedeligt ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mit første besøg hos en GP var på Mosevangen i en forstad til Esbjerg i midten af firserne. Jeg var teenager og hun var nok 45+. Det var i hendes private hjem. Et pænt parcelhus. Hin var pæn og slank. Jeg fik en gang dansk. Jeg holdt nok i 25 sekunder inden at jeg kom. Siden har jeg nok besøgt nogle hundrede stykker. Det er fandme en dyr lyst at have, men hold da op hvor har jeg fået mange gode oplevelser som man ikke ville have fået på det gratis marked. Fortsat god jul til jer alle.... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

19 år og en pige i Bruxelles i Eros Center, som kun havde et ben. Hun tog protesen af under vejs og jeg skyndte mig ud og fortalte de andre at jeg havde rå kneppet hende så hun måtte bede mig stoppe - det var så langt fra sandheden som noget kunne være! 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest mature man

Min start med købesex var langsom og glidende – det startede med et overraskende tilbud om “håndtrold” på et et rigtigt pænt thaisted hvor jeg var kommet nogle gange pga. mit gamle og slidte kadaver, i kan så selv gætte resten ;)

Jeg er nok ikke er den eneste “spejderdreng” som thai’erne har ledt i fristelse :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Ja min første var salig Pepita, nå men der har været flere i de yngre år, jeg husker ikke hvor det var første gang, men Agerskouvej i Rødovre i et lavt “højhus”  på 3 sal - en kvinde på 22 og jeg var 17, og på Trippendalsvej i Glostrup i samme tidslomme - dengang kostede Dansk 150 kroner og 200 hvis det var uden kondom, der var altid lidt fransk opvarmning uden gummi, udelukkende danske gp ere og inden tidsbegrænsning eller ekstra for stillings skift, ak ja nostalgi er ikke hvad det har været..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min første gp var til en 18 års fødselsdag. Jeg havde bagt på en pige lige fra jeg var kommet ind af døren. Endelig sker der noget og vi går ud på toilettet sammen. Hun får den store tur rundt på toilettet og kampsvedende åbner vi døren. Udenfor står der et hav af mennesker og venter på at komme på toilettet, så de klapper og griner af os. Jeg går op i baren for at hente en øl, og der står min ven, vis fødselsdag jeg var til. Så siger han grinende til mig, at jeg lige har kneppet en luder. Så kigger jeg lidt spørgende på ham, hvad han mener med den kommentar. Præcist hvad han sagde, hun var nemlig luder. 

Så min første oplevelse med en luder var gratis :D

Redigeret af Sweex2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja den første gang med en GP glemmer jeg aldrig - det var nemlig første gang nogensinde !

Det foregik i Berlin - dengang Vest-Berlin få mdr. før murens fald.

Jeg var 23 - sen på det område.

Havde den aften været på stripbar som jeg dyrkede meget de år - een af stripperne , en lyshåret skøn tysk pige havde lagt mærke til mig, og spurgte pænt om jeg mon havde lyst til mere - det havde jeg.

Jeg fortalte hende at jeg var helt ubeskrevet blad - hun forklarede mig at det ikke var noget problem, og det blev også en dejlig oplevelse...ikke så meget reel sex, men jeg fik da prøvet hvordan det var at ligge med en kvinde. Stærkt vanedannende må man sige :-)

Nr. 2 var i Paris med en mørk pige med nok de største bryster jeg endnu har prøvet - udover det en lidt tam omgang - men hun leverede skam varen.

 

Nr. 3 var med Rødtoppen Mia - dengang 42 år - jeg selv var 25 på det tidspunkt. Det var virkelig , virkelig skønt. Hun havde rigtig god tid - og jeg fik virkelig lov til at udforske hendes dejlige krop.

Hun sagde at jeg ville huske hende - og det gør jeg også efter alle årene her.

Når jeg selv kom i hendes alder ville jeg gå efter de helt unge - hvor jeg dengang gik efter de voksne damer. Det kom delvis til at holde stik - og så alligevel ikke  :-)
 

Men det må jeg vist hellere starte en ny tråd om. Pt ser jeg 4 piger fast - virkelig dejlige kvinder med hver deres personlighed og talenter - og kors hvor har jeg det godt med dem - løfter sløret senere.

Udover det har jeg selvfølgelig et par stykker eller flere på researchlisten.

Det er simpelthen verdens bedste hobby vi har ...!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der har været mange.

Jeg begyndte "blødt" i branchen med massage hos Kanya på Hans Knudsens Plads, men ganske som med god vin er det noget, man bliver dybere involveret i, og så skete det en aften under en massage på Gl. Jernbanevej, hvor pigen spurgte, om jeg ønskede mere. Jeg spurgte med påtaget uskyldighed, hvad hun tilbød, og hun lænede sig ned over mig med tunge øjne og hviskede fortroligt med en dyb sexet stemme: "You can get anything here".

Således tabte jeg min jomfrudom for anden gang.

Jeg var en del rundt i branchen, indtil jeg i begyndelsen af september 2012 løb på Nikita Darling. Hende kom jeg fast hos i henved tre år, inden hun flyttede til Jylland. Så fulgte en periode med en del "rodløs roderi" rundt i branchen, indtil jeg fandt sammen med Trine, som jeg stadig ser – på begge sider af sengestolperne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det her er virkelig en guldåre af spændende fortællinger, især fra de mere modne herrer:lol: Tænker at købesex var endnu sjovere, før at det pludseligt blev livsfarligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...