Hop til indhold

Recommended Posts


Mit møde med en rigtig sød yngre pige nemlig  <3 @lucyblack <3

Allerførst var det min plan at lave et kortere skriv om mit dejlige møde med hende, mere bare for lige at gøre jer mere opmærksomme på hende, men jeg er jo lidt detaljernes mand, så denne gang må i altså lige bære over med mig. Skal nok prøve at begrænse mig så meget som muligt, men sgu svært når man nu har fået en meget over middel behandling og var ret højt oppe i går også stadigvæk er det i dag. :)


Vil lige tillade mig at oprette en ny tråd med og om hende, den sidste endte desværre med at blive lukket af en af de grønne, så hermed en lille opfordring til jer alle om IKKE AT AFSPORE DENNE TRÅD, jeg er selv lidt af en spasmager , men venner lad os holde det sjove i hyggesnak sektionen.  PFT  ;)

Det hele startede i mandags, havde bare siddet og surfet lidt rundt i de forskellige tråde nye som gamle, men på opfordring fra min gode venner @Varmemester<3 ;) og @Kim Petersen <3 ;) nydelige tråde og lidt skriveri i PM om at tage chancen og besøge hende, ja så begyndte jeg at skrive med hende via whats app.
Vi skrev mange sjove ting i løbet af mandagen også senere på aftenen, og det hele endte med at jeg bare måtte opleve hende IRL.
Havde overhovedet og slet ikke regnet med at besøge hende, i hvert fald da ikke lige nu, måske på et senere tidspunkt når jeg havde læst lidt mere om hende.

Vi aftalte et møde tirsdag ved middagstid, og jeg havde planlagt det ned til mindste detalje med at komme afsted, efter et par rigtige dejlige beskeder fra hende om formiddagen, gik jeg glad og yderst forventningsfuldt i bad, skulle jo lige barbere boller oma. , har det bedst sådan at stå så skarp og renlig som muligt.
Det allerværst tænkelige skete så midlertidigt.:unsure: Da jeg skulle ned og vaske mine tæer ja så fik jeg desværre et knald / hold i ryggen og nede i lænden.:(
Nå var gode råd dyre, jeg blev lige skudt sådan ca. tilbage til stenalderen, men fik kæmpet mig igennem et helvede, og det lykkedes mig på trods at kom afsted ind til city.

Jeg var heldig at finde en p-plads meget tæt på hendes lokation i Sydhavnen. Fik indstillet skiven med et plus på 15 min.

I øvrigt blev jeg lige nød til at ringe hende op og forklare hele situationen, men hun var yderst forstående og sagde at jeg bare skulle give mig tiden og så dukke op, så skulle hun nok tage sig kærligt af mig med bla. massage. Lige netop dette fik mig til IKKE at aflyse vores møde, og give det chancen på trods af at jeg havde død ondt og var i et rent smerte helvede. Min helt ærlige plan var at møde op se hende an og så bare prøve med et kortere møde på max. 15-20 min.,, alt efter hvad jeg kunne overkomme.

Kommer op via elevatoren og finder den rigtige dør som står lidt på klem, når lige at nyde den pragtfulde udsigt over byen i højt solskinsvejr. Kommer ind og bliver taget imod af ja hvilken anderledes og yderst galant, men samtidig lidt forsigtig og lettere nervøs pige barn.
Hun rystede bogstavlig talt lidt i hele kroppen jeg kunne ikke lige tyde om det var pga. mig, men vælger at tro at hun bare havde rigtig ondt af mig da hun jo tydeligvis kunne se på mig at jeg nok burde køre hjem ad igen.

Straks tilbyd hun mig noget smertestillende, i form af piller som jeg glædeligt tog imod. Ja det nåede jeg aldrig at tænke på i farten, alt andet var jo ellers planlagt og tilrettelagt. Og havde jo glædet mig som en lille dreng som var det min allerførste juleaften.

Ved en hver anden lejlighed ville jeg nok selv ha vendt om i døren hvis ikke jeg havde følt mig velkommen, forstået på den måde at jeg virkelig skulle overbevises om at blive pga. mine tiltagende smerter forstås !
Havde fået flere selfie biller af Lucy Black , men må indrømme at hun er bare så meget mere i virkeligheden end et par billeder lige kan retfærdiggøre.
En ting er hendes udseende et andet hendes personlighed , den er jo umulig for mig at beskrive andet end hun er 100 % på dig , forstående, lyttende, sjov,  skide sexet og meget andet hun er en TRUE PLEASER af højeste rang. Dem som kender mig ved at jeg jo selv er en pleaser og det bla. er det jeg opsøger, men som sagt her har jeg så lige fundet min over mand / eller rettere kvinde.

Inden jeg prøver at beskrive selve akten, så foregik mødet med en masse kys kælen nussen og berøringer, all the way. Jeg har sjældent følt mig mere velkommen end i hendes selskab, hun var virkelig over mig og hele tiden med en rigtig god og rar forståelse for mit lille handicap.B)
Efter indledende at have talt sammen som i øvrigt var yderst posetivt og rart, ja så efterhånden som pillerne begyndte at virke og jeg tog mod til mig at prøve at gå lidt på opdagelse i denne dejlige kvindes krop. Hun havde uopfordret spurgt ind til hvad jeg ønskede at hun skulle have på af sexede lingeri, men svarede hende blot, at det ikke var noget som gjorde mig det store om hvad hun valgte, og at hun selv måtte bestemme dette bare hun valgte lige netop det som HUN følte sig godt tilpas i.:)
Hun var yderst sexet klædt på, og i hvert fald nok til at tænde mig,,,men hvilken service at spørge mig ind til dette, viser jo bare at hun forstår at tænde op under os allerede inden vi ankommer, og forventnings glæde bliver om muligt endnu større,,,,,,Dette er i min bog et mega stort plus og et turn on, af den bedre kaliber.

Vil nu prøve at beskrive selve akten. Vi lægger meget stille ud med en masse berøringer og vi ligger os under dynen på min opfordring, og bare ligger helt tætte og en masse kys , kram og jeg ligger bag lækre hende, og hun sniger sin hånd rundt og begynder at lege rigtig kærligt med mit lem. Hun for rigtig meget gåsehud da jeg kysser og slikker  hende i nakken og i ørene på skift. Kan virkelig mærke at hun lige som mig nyder dette forspil.
Jeg ber hende om at ligge sig ned på maven og IKKE snakke så meget men mere nyde den næste stund.
Nu skulle hun forkæles og pleases, så giver hende en rigtig blid til mellem hård gang massage, startende med lidt tantra lignende strøg over det hele, engang imellem går jeg lige op og kysser og nusser hende i håret og hun søger selv mod min mund vi mødes og tunge kysser lidt og jeg ånder hende bevidst igen i nakken og hun får den sygeste gåsehud.
Da denne seance er veloverstået vender jeg hende om og vi kysser og snaver nu mere intenst.
Ligger mig direkte ovenpå hende som jeg ønsker en missionær, men begynder at kysse kramme og massere hendes hovedet, og tindinger sutter hendes ører og flipper og ånder hende overalt og hun stønder af ren glæde og liderlighed. Hun vil ha at jeg knepper hende lige nu, men næhh nej alt for tidligt jeg er slet ikke færdig med at pirre og tirre hende endnu.

Jeg er tit blevet spurgt om hvorfor holde igen med dine skriv og holde diverse detaljer for dig selv, så lige denne gang vil jeg gøre en undtagelse og prøve at beskrive selve sex delen. Noget som jeg selv nyder at læse fra jer andre men som også er meget privat for mig, men what the heck,,, let me try 

Hun spørger mig om hvor mange gange jeg normalt kan komme ved et frækt møde. Jeg siger alt afhængig af pigen og humøret så 2-3 gange,, på mine ture på FKK flere men det over længere tid fx 6 timer.
Det er som om at hun tænder på disse lidt beskidte spørgsmål, tanker, og ikke mindst mine svar. Det fik mig i hvert fald til at føle mig værdsat. Og blev sgu bare endnu mere tændt .

Jeg ber hende om at sætte sig over skrævs på mig og indikerer at jeg ønsker en af mine favorit stillinger, nemlig face sitting. Jeg når ikke engang at blinke før hun sidder der lige midt i mit hovedet og presser sit varme skød ned i hovedet på mig,,,, uhhh ja , ja tak ME LIKEY.:P

Hun smager rigtig frisk og dejligt og jeg nyder virkelig at suge slikke lege med hendes inderlår og især hendes  dejlige og våde fisse. For de nysgerrige så lykkedes det mig faktisk at få hende til at komme, ikke i en kæmpe orgasme mere en lille diskret en som nok er set voldsommere i historien, men hun får kramme lignende bevægelser og ryster ret meget i hele understellet, hun rykker lidt væk fra mig da hun er yderst intim, sigende undskyldende at hun lige er kommet,  og derfor er meget forsigtig, og ikke lige havde videre brug for at være mere intime, hun trak sig lidt væk fa mig. Tænker at hvis jeg kendte hende bedre så ville jeg sagtens kunne få hende til at få multi orgasmer altså flere i rap, men af respekt for hende valgte jeg at lade hende få lidt kortere hvilerum.

Jeg blev nød til at lige smage hende igen, og vi ligger os i en dejlig 69`er. Shit mand hun er driv våd, jeg slikker det bedste jeg har lært, og leger samtidig forsigtigt med hendes bagerste hul med en finger kilder hende uden at stikke fingeren indenfor, jeg presser hende endnu tættere på min mund, og kan nu også slikke hende direkte i stjernen. hun smager ren og ny vasket, imens så sutter hun rigtig intenst på mit lem, som jeg virkelig nyder.

Nu vil hun mærke mig oppe i hende men jeg siger at hun lige må vente lidt jeg er slet ikke færdig med hendes dejlige fisse endnu, hun ser lidt undrende på mig men hun må altså lige slå koldt vand i blodet, og lade mig færdiggøre mit tunge arbejde, slikker hende kortere igen og fuck hun er nu om muligt endnu mere ja det rigtige ord her må være mega driv våd.
Hun tigger og beder mig om at få lov at sutte på min pik, og om at jeg ikke nok vil gennemkneppe hende, hold da op hun er beskidt i hendes mund lige her, men det preller bare af på mig og fortæller hende kort om en af mine små fetich`er. Hun forlader mig kort for at komme tilbage med et nyvasket læder bånd som hun nu, efter en kortere suttetur yderst professionelt sætter godt omkring mine nosser og strammer så ellers godt til,, FUCK det er mega frækt, og gør samtidig ret ondt men på den dejlige ophidsende måde.
Det meste blod samler sig ret hurtigt og mit lem svulmer endnu mere op. Ja det gør som sagt pisse ondt på den frække og dejlige måde, kigger ned og opdager så at pige barnet lige i farten havde glemt at få begge kugler indenbords så ser jeg at der kun ER en kugle som er strammet op, ved ikke om det var meningen at hun havde gjort dette, men smerterne er får hårde, og vi får rettet det i fællesskab, og griner lidt af dette. Så nu endelig siger hun kan det rigtig sjove begynde for os og især hende.
Hun er max tændt nu og dykker ned og leger kortere tid med min stjerne, med et par fingre alt imens hun tager mine boller under kærlig behandling en af gangen.

Hun giver mig bare så meget kærlighed, nærhed i og omkring mine boller og pikken. Shit det kan hun sgu godt finde ud af. Hun slikker sutter, bider også lidt forsigtigt alt sammen meget sensuelt og også ret grådigt.
Efter kortere tid tigger og ber hun mig om at må få lov at mærke mit meget hårde lem oppe i hende.
Jeg skal virkelig undgå ikke at skyde kanon af nu, men nyder samtidig at komme så tæt på en orgasme, lidt ligesom en god gang edding, lige til grænsen for så at stoppe lidt op og så forfra igen....
Jeg tænker fuck ryggen, og lader hende gå til fadet.
hun lægger en god pude under min lænd,   WTF.   igen,,,hvilken ener hvilken KONGE service. hvilken empati overfor mig. Denne kvinde ER sgu en meget posetiv overraskelse. Hendes nærhed er helt i top , som for mig sjældent set ved tidligere lignende besøg hos andre søde kvinder.:rolleyes:

Nu går den sgu ikke længere min gode ven Hunter, nu skal hun sgu få et par af hendes krav indfriet.
Vi starter ud med omvendt cowgirl, fuck at lægge der og se hendes ydre skamlæber ligesom suge sig fast omkring mit lem. Det er bedre end at se div. porno film lige her er jeg jo selv stjernen og så med sådan en lækkermås. hun er utrolig stram og forstår virkelig at tænde op under mig og ikke mindst sig selv. 
Nu er jeg IKKE ydstyret med verdens allerstørste "værktøj" ( se evt. anden tråd om dette ), men lige her denne gang passer hendes fisse som er rigtig stram bare som fod i hose omkring min glade og heldige PIK.
Fuck et syn at ligge der og se det hele på aller tætteste hold.
Hun rider sådan halvt liggende over mit ene ben sådan så hun også kan se alt hvad der foregår en slags POV for hende.
Efter noget tid så kommer hun rundt og kysser mig rigtig intenst og sutter lige på min pik et par gange vi bytter mundvand og smagen af hendes safter og min presperm gør mig om muligt endnu mere liderlig og tændt.:D
Hun begynder nu at ride mig og hvilken teknik. Hun er virkelig meget dygtig og yderst intens og kommer også ned og kysser mig grådigt engang imellem. på munden altså
Hun rider mig vildt nu og tror at hun kommer igen i hvert fald så falder hun sammen ned over mig igen rystende med endnu mere kramme lignende bevægelser end førhen. Jeg holder hende tæt ind til mig og kysser og aer hende i hår på kinden og på hendes ryg, hvor jeg stryger mine hænder op og ned af hende, dette får hende til at forlænge sin orgasme, og denne gang bliver hun tæt på og hos mig ikke noget med at trække sig lidt væk. Det lige der bliver for mig ikke mere intenst jeg NYDER virkelig af hele mit hjerte og sjæl lige netop denne øvelse, at få lov til at opleve dette øjeblik, gid at det måtte vare for evigt,,,

Efter at vi har ligget sådan i længere tid så hopper hun af mig og kommer helt tæt ind til mig, vi ligger og nusser og kæler og roser hinanden på en rolig og rar måde som virker rigtig dejlig og oprigtig, gensidig forståelse og respekt begge veje rigtig rar følelse....

Hun spørger nu indtil om  hvordan jeg ønsker at komme, spørger hvad hun vil foreslå hun sir bare at alle steder tænder hende, hun vil bare snart også have at jeg får lidt ud af mødet med en masse sperm det har jeg mere end fortjent, jeg har allerede fået mere end rigeligt ud af vores lille intime møde.
Hun foreslår selv en afslutning fx. på brysterne, på maven i munden ect. og at hun i øvrigt glæder sig til at se min reaktion når jeg skyder kanon af. Siger direkte til mig at det tænder hende ret meget at overvære og få lov til at lade en mand nå sit klimax., det behøver jeg ikke lige få gentaget, og siger til hende at jeg ønsker en konge sutter med afsluttende mega og:) SWALLOW :), men med en lille tvist af :) SNOWBALL :), hun forstår ALT , men siger dog at hun ikke kan love mig ikke at sluge hele ladningen selv, fuck hun er sgu pervers og skide møj hamrende fræk den tøs. Endnu en sjov lille overraskelse fra hende til mig, udover at hun har en mega god og sjov humor, så er hun sgu bund pervers også, håber sku på at i andre brødre vil give hende lidt mere pik end jeg kunne præstere i dag, hun tænder på mange ting, og er åbent over for næsten alt, var hendes egne ord til mig. Så hold jer endelig IKKE tilbage med at afprøve lige netop jeres egne ønsker på og med hende...Good luck med dette iøvrigt :wub:

Hun begynder nu endnu et dejligt blow med  en masse spyt og fokus på mine boller som er godt blå af smerte snart og min stakkels pik er mega hård ja nærmest ved at eksplodere med alt det blod i den.
Efter kortere tid begynder jeg at kunne mærke mit KLIMAX er meget tæt på, gir hende besked herom, kan høre min vejr trækning bliver endnu mere intens og jeg begynder og rose hende og siger at hun skal tale frækt til mig og lidt mere DIRTY. 
Nu begynder hun at tale ret beskidt til mig og siger at jeg skal skyde alt min dejlige friske sperm dybt ind i hendes mund som står mere klar end nogensinde. lige der kan jeg ikke blive mere tændt, og intim med et fremmed menneske. Hun skruer op for tempoet for hende gjaldt det lige der at få mig så godt i mål som muligt, jeg overgiver mig og giver mig 100 % hen til hende alt min tro, kærlighed, følelser får bare helt frit løb. Jeg eksploderer direkte i hendes varme grådige mund, hold da kæft en kæmpe, og MEGA FED orgasme jeg fik.:rolleyes:

Kan mærke den startende helt nede fra mine tæer, opad mine ben , lår igennem mine meget opstrammet nosser og direkte op igennem min MEGET hårde og stive pik, og så sker det, det som hun og jeg havde bygget op i fællesskab, over hele vores dejlige møde.

Jeg kommer i et KÆMPE brag, de første par sprøjt tager hun som en :) CHAMP :) og er ret sikker på at med den raket fart er mindst halvdelen røget direkte ned i svælget og direkte ned i hendes mavesæk, de næste par sprøjt for hun ligesom stoppet med drøblen, jeg har rigtig meget opsparet sperm, mere end jeg normalt vis har og det ikke så lidt, efter alle disse dejlige sms er og dette utrolig intense og dejlige møde så endelig kommer jeg i mål.
Hun er lige der for mig grådigt og suttende får hun tømt hver en dråbe hele vejen fra min pung, og ud i hendes grådige mund. Tager en sidste gang rigtig hårdt fat og får presset det allersidste dråber ud fra min pik,,,,FUCK guddommeligt
Dernæst kommer hun op til mig og vold snaver mig for at give mig ca. halvdelen af spermen, som jeg grådigt sluger, hun smiler blinker til mig og sluger resten med allerstørste fornøjelse.
Hun siger WOW you really have very much sperm :) DARLING :) og ja når jeg er så tændt op som her med hende ,, ja så er der sgu godt skud i kanonen. Desuden siger hun at jeg dufter pæn og meget ren ja min sperm er rigtig sødt , slet ikke saltet ( i dag ) som hun nogle gange oplever.

Hun opdager at i hendes iver at der er røget lidt sperm ved siden af mig på min kind det henter hun helt roligt med sin frække tunge for dernæst at snave med mig igen :wub:

Vi ligger os ned helt tæt på hinanden, snakker griner og kysser og krammer den sidste rare stund. 

Min telefon åbner og gir en ringe tone som indikerer at jeg bliver nød til at finde min bil inden for 15 min. ellers ville jeg få en evt. p bøde. lige pludselig tilbage til virkeligheden,,, øv eneste nederen del i hele denne oplevelse,,,
Forklarer hende det men hun vil ikke lade mig gå hun vil ha mere  af mig, den pige ER simpelthen umættelig og for vild,,,
sjældent har jeg oplevet noget lignende.:P

Hun hjælper mig med at få sokker på og sko igen,, og igen hvilken empatisk og rendyrket service den kære pige yder mig, spørger mig om jeg ikke vil ha et bad, men jeg afslår da jeg jo ikke kan nå dette. Jeg virker desværre lettere fraværende og måske lidt kold overfor hende, og undskylder for dette , jeg har selv oplevet på egen krop noget lignende, altså at det var mig som følte den kolde skulder, SO SORRY TO SAY , BUT IM JUST 100 % HONEST,,, BTW. :mellow:
Hun virker oprigtig rigtig glad for mig og siger at hun virkelig har nydt vores intime stund sammen. men kan sagtens fornemme at hun ligesom mig heller ikke i virkeligheden ønsker at jeg skal forlade hende.

Jeg vælger først her at betale hende, hun har intet nævnt tidligere, desuden så siger hun at jeg skal love at skrive til hende når jeg igen var kommet godt tilbage igen, og yderlig mere gerne måtte ringe til hende og snakke lidt og sige godnat i det mindste senere på aftenen.

Det hele virkede bare så dejligt og naturligt med hende, har kun ved meget få andre GP`ere oplevet fx at først skulle forholde mig til betalingen bagefter ikke før, det viser at hun respekterer mig og ikke kun primært tænker på kontanterne som det allerførste. Selvfølgelig skal hun da betales hendes tid er jo ikke gratis, hvem`s er det i øvrigt

På vejen hjem i bilen opdager jeg at jeg i farten helt glemte at vaske mine hænder, og dufter til dem igen og igen efterfølgende resten af eftermiddagen. De dufter præcis som hendes skød og safter, en rigtig behagelig blanding af sødme, fisse saft og pik sperm.  og mig som ellers via mit OCD gen jo plejer at vaske mig grundigt både før men især efter et GP møde eller et hvilken som helst sexuelt møde i øvrigt.

I løbet af aftenen skriver vi flere gange sammen, og jeg glemmer at ringe hende op og sige godnat, det sørger hun for og vi snakker længere tid sammen via whats app. igen. Nu kan jeg fuldende et på alle parametre posetivt møde med dette skriv fra mit dejlige møde med Lucy Black. :wub:<3:):)

Jeg havde medbragt en god flaske og en dejlig pakke chokolade. Vi skålede flere gange under besøget , men endte nok kun med at tømme halvdelen af flasken, desuden så sidder jeg her lige nu og gennem tænker vores møde og tænker om det bare var MIG som var yderst heldig med at få sådan en voldsom dejlig oplevelse.
Svaret tro jeg ligger i kortene, mød op vis hende respekt og vær sød og rar ved hende, ja så er jeg 1000 % sikker på at i andre også vil blive behandlet ja nærmest som noget som ellers kun er en KONGE værdigt. ;)

Med stor respekt for at hun nu er den kommende nye stjerne her hos os gutter i KBH. så vil jeg selvfølgelig kun give hende min allerdybeste og ydmyge anbefaling. Hun er jo ved at etablere sig her så mon ikke hun får travlt nu, men det er jo lige netop hele meningen med dette forum her.
Vi anmelder pigerne og de bliver besøgt, en ting er en annonce med et par billeder, noget andet er at møde op med en posetiv indstilling til fx hende og så få en dejlig behandling fra hende. :rolleyes::D

Er dette en form for reklame  ???    JA ,, JA og igen JA for satan da hvis hun skal have en form for fremtid her i DK så bliver folk jo nød til at møde hende. Dette sagt med en lille frygt for at hun nu bliver hypet, og derved endnu sværere at få en aftale i hus med, men det hører jo også med til dette game og det tager vi vel også med, det behøver jo ikke at være en negativ ting. Alt skal bare planlægges i god tid, bedre for alle parter.

Hun er hyper klog og intelligent som sjældent set hun overraskede mig flere gange da vi snakkede sammen, snakker fx flere sprog og et yderst fint engelsk bla. , udover dette en rigtig køn, sjov og en meget nærærende pige ;):)

Ville afslutte med at rose og sige tak til mine kollegaer herinde varmedrengen og Kim P. , som ledte mig direkte ind i lyset og fandt denne helt specielle unge kvinde.

Som jeg lige ser det så ER Lucy Black, en usleben diamant en kommende stjerne hende som man ikke går helt galt i byen med, hvis man da kan forstå at respektere, og behandle hende pænt, så taler alt for at man vil kunne få sig en på opleveren, altså et meget over middel frækt og intenst møde.
Hun er en TOP pige med en sjælden :) GFE :) præference hun er meget selektiv og det stik modsatte af et :) OPTIFUCK :) på trods af hende flotte ydre så er hun helt nede på jorden og utrolig nem at være i selskab med og en pige som jeg personligt godt kunne falde pladask for. hun nyder oprigtigt at yde og hun nyder lige så meget selv et frækt møde som vi gør os som møder op hos hende. Det har hun selv bekræftet i en af vore mange samtaler og jeg vælger at lade mig blive i troen at hun rent faktisk mener og står ved denne dejlige holdning,, ja ekstremt dejligt for os som oplever dette.
At hun lige netop har valgt at havne her og forkæle os vikinger i det lille land i Nord. Det skal vi da bare være ekstra glade og stolte over.
Hvis i  vælger at besøge hende så ville jeg og sikker også andre elske at læse nærmere herom, men please vær søde ved hende hun fortjener kun det bedste, og de aller sødeste gentlemen som møder op på hendes adresse for at forkæle og blive max- forkælet.


PFT.   venner og brødre :)


Jeres udsendte Hunter Senior eller i daglig tale varmedrengen Junior  ;):rolleyes::D

 

Directly to you sweetheart <3 @lucyblack  Köszönöm szépen mindent

Szir :D 

 


P.S.   Ja så blev det et lidt længere skriv alligeveller sorry hvis jeg mistede et par stykker undervejs , vel forståeligt nok.....:D


.


 


 

Redigeret af Hunting for beaver
tilføjet,,,,,

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kim Petersen

Tusind tak for dit dejlige skriv, Hunter.

Lucy er TOPPEN, det kan ikke blive bedre :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da op en detaljeret beretning. Det er jo lige før vi andre ikke behøver at besøge Lucy :lol: Men mon det ikke sker alligevel. Jeg vil selv lige vente til hendes annoncer er oppe at køre, så jeg kan se lidt billeder og priser. Og til jeg har forhåbentlig snart har fået en finansiel indsprøjtning. Tak for en eminent fortælling!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gerrard skrev, for 16 minutter siden:

Hold da op en detaljeret beretning. Det er jo lige før vi andre ikke behøver at besøge Lucy :lol: Men mon det ikke sker alligevel. Jeg vil selv lige vente til hendes annoncer er oppe at køre, så jeg kan se lidt billeder og priser. Og til jeg har forhåbentlig snart har fået en finansiel indsprøjtning. Tak for en eminent fortælling!

ja @lucyblack kan du roligt møde hun er en ener ud over det sædvanlige hun er som du jo selv foretrækker utrolig sapioseksuel ,

ja google det bare venner gjorde jeg selv da jeg læste @Gerrard omtale dette specielle udtryk i en anden tråd.:D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes det er svært at sætte ord på de intime  detaljer men det problem har du tydeligvis ikke :-)

Tak for en fantastisk beskrivelse, det er som at være der selv :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest GamerGutten

Tak for en fin beretning @Hunting for beaver. Jeg tror endda du fik et par af @underdog40's favoritsætninger med i dit skriv.

Nu du skriver med hende i et væk så hjælp hende lige til at få en annonce oprettet så vi andre kan udlede lidt mere end det mikroskopiske frimærke af et brugerbillede herinde.

Del dette indlæg


Link til indlæg
GamerGutten skrev, 1 time siden:

Tak for en fin beretning @Hunting for beaver. Jeg tror endda du fik et par af @underdog40's favoritsætninger med i dit skriv.

Nu du skriver med hende i et væk så hjælp hende lige til at få en annonce oprettet så vi andre kan udlede lidt mere end det mikroskopiske frimærke af et brugerbillede herinde.

Ja du har helt ret ikke meget at se på det lille mikroskopiske billede på hendes profil, jeg valgte bare at anmode hende via whats app. venskab og derfra gik det helt fint og på skinner og med en masse rigtig dejlige friske billeder :)

Good luck med evt. at kontakte / mødes med hende :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fedeste anmeldelse ever!

Hvor kan man se billeder af hende? Kan kun se et lille billede på hendes EG profil..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Loveyouladies skrev, for 7 minutter siden:

Fedeste anmeldelse ever!

Hvor kan man se billeder af hende? Kan kun se et lille billede på hendes EG profil..

Du  må hacke dig ind på HFB´s telefon :) 

Tak for en super gennemført anmeldelse, @Hunting for beaver. Tommel op!

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
underdog40 skrev, Lige nu:

Du  må hacke dig ind på HFB´s telefon :) 

Ok - hun er ikke på escortguide eller noget...(?)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Loveyouladies skrev, for 6 minutter siden:

Ok - hun er ikke på escortguide eller noget...(?)

Ikke endnu. Jeg tror at de som har besøgt hende, har fået kontakt med hende via PM herinde. Hvilket åbenbart også går ret strygende :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Hold da kæft.@Hunting for beaver et flot skriv.

Jeg glæder mig på dine vegne

Blev helt forpustet, glæder mig til at se Hvordan denne åbenbart skønne pige ser ud. om det er Bamsemad :)

Jeg skal nok lade være med at afspore din tråd, selvom det kribler, for at skrive noget skørt.

Men tillykke med en dejlig oplevelse:)

BAMSEN

Del dette indlæg


Link til indlæg
Iceman skrev, for 12 minutter siden:

Har i link til hende ?

kan ikke finde den i tråden

før din cursor hen på det blå link med hendes navn @lucyblack :) klik på dette og du finder bla. hendes mail adresse, hendes mobil eller skriv en PM direkte til hende herinde.

venligst Hunter S.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bamsen skrev, for 21 minutter siden:

Hej Hold da kæft.@Hunting for beaver et flot skriv.

Jeg glæder mig på dine vegne

Blev helt forpustet, glæder mig til at se Hvordan denne åbenbart skønne pige ser ud. om det er Bamsemad :)

Jeg skal nok lade være med at afspore din tråd, selvom det kribler, for at skrive noget skørt.

Men tillykke med en dejlig oplevelse:)

BAMSEN

Takker ven bamsefar, nu tænker jeg bare lige højt her ,,, tror at du ville elske at smage hendes dejlige varme honning direkte fra krukken.

Takker for at du trods alt styrer dig og respektere at ALT andet sjov og spas må foregå i hyggesnak sektionen.

Ville være yderst ærgeligt hvis også denne tråd her bliver lukket af en af de grønne.

Helt ærligt så har jeg brugt oceaner af tid på at skrive denne tråd.:)

Så derfor lad os bare mødes i hyggesnakken  ;)

Knus <3 Din varmedreng Junior

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 30 minutter siden:

Takker ven bamsefar, nu tænker jeg bare lige højt her ,,, tror at du ville elske at smage hendes dejlige varme honning direkte fra krukken.

Takker for at du trods alt styrer dig og respektere at ALT andet sjov og spas må foregå i hyggesnak sektionen.

Ville være yderst ærgeligt hvis også denne tråd her bliver lukket af en af de grønne.

Helt ærligt så har jeg brugt oceaner af tid på at skrive denne tråd.:)

Så derfor lad os bare mødes i hyggesnakken  ;)

Knus <3 Din varmedreng Junior

Det er fuldstændigt OK . Lad os fjolle over i hyggesnakken.:D

Men er alligevel spændt på at se lucys profil om

det er noget for mig

Bamsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

For SATAN min dreng.. Nøøøjjjj.... :wub: :wub: Med dit skriv blev jeg lige sendt tilbage til da jeg så hende første gang.. For ja, selv ved FØRSTE MØDE bliver man mødt med så åbne og udstrækte arme at man bliver helt svimmel.. For hun tager imod en som om man har kendt hende i en menneskealder.. Og det gør bare at man slapper FULDSTÆNDIG AF i hendes selskab.. Og når det så er benene hun åbner... AAAAAAMMEENN ALTSÅ!!!!!!!! Så er man sq solgt.. 

Og hun skal ha SÅ MANGE rosende ord med sig.. For hun er det værd.. 

Og til jer andre hankøn herinde.. Som @Hunting for beaver skriver.. Så passer i FANME på hende og behandler hende ordentligt.. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hunter - det er sgu for vildt et skriv:)<3

Mange tak for en detaljeret beretning på alle fronter. Du er sgu ikke helt almindelig - sagt på den fede måde:D

Og hvorfor er det lige, at jeg føler mig totalt uden for og sat over i et hjørne. A-holdet med Hunter, French, varmemester og Kim Petersen og så alle os andre dødelige. 

Nå Wtf - jeg må se at få bestilt tid. 

Men først skal der popcorn på bordet;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, for 8 minutter siden:

Hunter - det er sgu for vildt et skriv:)<3

Mange tak for en detaljeret beretning på alle fronter. Du er sgu ikke helt almindelig - sagt på den fede måde:D

Og hvorfor er det lige, at jeg føler mig totalt uden for og sat over i et hjørne. A-holdet med Hunter, French, varmemester og Kim Petersen og så alle os andre dødelige. 

Nå Wtf - jeg må se at få bestilt tid. 

Men først skal der popcorn på bordet;)

Ja kom du så a sted.. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...