Hop til indhold
Lauersen

Beskidt og grænsesøgende morgenbesøg hos Agnes. Professionelt og ærligt håndværk, men ingen lyserød sky (advarsel: Lort).

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/agnes-blonde-in-frederiksberg...sex-without-limits-anal-24-hours-party-hot-hot....-45140.html

Ja, jeg er til rigtig mange former for sex. Jeg elsker at slikke fisse, og kan slet ikke dyrke sex uden at måtte det. Ekstra dejligt bliver det hvis jeg også må slikke pigens røvhul, noget der kan bringe mig i en særlig ekstase. Jeg er til: Hård dominerende gorilla-sex hvor jeg tager styringen, vælter pigen rundt og gennemknepper hende. Blid indfølende GFE hvor vi tager hinanden i hånden, kigger hinanden i øjnene, og sammen krydser grænsen fra ”service” hen til forelsket kæreste-sex med alle følelser til stede. Åbenbart også fysisk dominans af mig af en stærk pige der forstår at misbruge mig efter hendes behag. Sprøjteorgasmer direkte i min mund hvor jeg bare kan blive ved med at sluge alt hvad nogen kan frembringe. Urin direkte til min mund, og ja, jeg er også til…scat, caviar, toiletsex, eller skal vi ikke bare kalde det hvad det er: Lort. Bestemt ikke mit eget, men fra en sød pige der forstår at hun giver noget dejligt til mig under hendes mest intime stund. Egentlig mest som EFRO hvor jeg nyder syn og duft helt tæt på, eller ”Human toilet paper” hvor jeg slikker et ”færdigt” røvhul rent. Jeg har endnu ikke kunnet sluge en hel portion.

Det er et kink der i den grad kan vække forargelsen og bvadr-følelsen frem hos dem der ikke er til det (eller er i fornægtelse), og rangerer trods den offerløse situation nærmest lige under børn og dyr i forhold til hvad andre remser op om hvad de i hvert fald ikke er til. Derfor tror jeg de fleste med samme kink som mig går ret stille med dørene, og helst ikke plaprer for meget op om at det er noget de nyder. Jeg fandt dog ud af her efter mit sidste besøg, at det vist er ret udbredt – også indenfor købesex, og at de der udbyder kan få alle de kunder de kan magte.

Jeg havde kontaktet Agnes for noget tid siden for at for alvor at få sprunget ud i mine fantasier om at modtage lort fra en pige. Jeg var dog lidt skræmt af hendes annoncer, hvor hun tilbyder potensmidler uden recept, poppers, 24-7 og ”white party”. Hun virkede dog seriøs i forhold til caviar, som hun skriver hun kun tilbyder om morgenen. Vores kommunikation gik dog dårligt. Jeg kan ikke fatte mig i korthed, og hendes engelsk er altså ikke det bedste. Jeg ville før vi lavede en egentlig aftale være sikker på at hun ikke følte sig frastødt af at skulle levere. Jeg har lidt før forsøgt at købe caviar, men enten har pigen haft svært ved at få noget ud (selvom hun havde forsikret mig at hun kunne), eller også har hun haft alle tegn på afsky malet i ansigtet, og været nødt til at ryge eller sprøjte med parfume for at kunne holde lugten ud. Jeg tog dog til sidst chancen og fik en aftale i stand, da der lidt uventet dukkede et alibi op.

Vi havde aftalen onsdag kl. 8, men da jeg skrev godmorgen til hende ved 7.30 tiden fortale hun at hun havde været i gang hele natten (giv jer til kende), og derfor først kunne kl. 9. Jeg fik en lille gåtur og et cafebesøg i kvarteret, og kvart i 9 skrev hun og bad mig komme derhen. Efter lidt biks med at komme igennem lågen tog hun varmt og kærligt imod mig i den mørke (men ok pæne) kælderlejlighed med et dejligt kys. Det er helt bestemt hende på billerne. Billede 8 har fanget hende bedst. Hun har dejligt velsiddende store naturlige bryster, og en flot afrundet latina-røv. Smukt ansigt og kønne øjne. Vi fik talt lidt om at jeg ville have en time, anal og caviar, og jeg fortalte at gerne ville se hendes lort komme ud, slikke og kneppe hendes røv før og efter, og at jeg nok kun kunne spise ret lidt. Herefter ville jeg ellers dyrke så meget sex som kunne nås. Hun spurgte om det var ok at hun bare lagde et håndklæde på sengen, og forsikrede mig at ”my shit is at the door”. Jeg fik en hurtig skyller, og vi var hurtigt nøgne begge to.

Hun havde min pik i munden sekundet efter hun havde sat alarmen på hendes telefon, og jeg kom hurtigt i gang med at slikke hendes fisse bagfra, og så hendes røv, der var begyndt at dufte lidt. Borede min tunge op i hendes røvhul, og mærkede spidsen af en lort. Hun gav mig gummi på med munden, og vi fik ved fælles hjælp og lidt glidecreme min pik lidt op i hendes røv mens hun lå på siden, og hun føltes dejlig. Hendes støn var dog lidt kunstige. Hun fik mig om på ryggen og fortalte at det var tid til golden shower. Det havde jeg ikke bestilt, men fint nok. Vi var i 69, og jeg slikkede hendes lækre fisse, og kunne nu smage hendes pis lige så stille imens jeg slikkede. Samtidig kom der lidt mere duft fra røven. Jeg har ikke prøvet at sluge en hel blærefuld før, og det var en kraftigt smagende morgenurin. Håbede på der ikke havde været for meget ”white party” natten forinden. Det lykkedes fint uden at der blev spildt en dråbe, og nu kunne hun næsten ikke holde lorten tilbage mere. Jeg kom om så jeg kunne se, og hun pressede forsigtigt imens hendes røvhul åbnede sig mere og mere. Så tittede en fast gyldenbrun pølse frem, som blev fulgt af noget lidt blødere. Duften var rigtig behagelig når jeg var helt tæt på. Jeg begyndte at slikke hendes røv ren, og min tunge kom virkelig på overarbejde for at få alt med. Jeg vil ikke beskrive smagen, for jeg tror vi med denne perversion har en stiltiende aftale om at hvis udenforstående vil vide hvordan lort smager, så må de altså selv tage springet. Jeg så mit snit til en helt speciel leg, pegede på hendes lort, og da hun kiggede med, begyndte jeg at skamrose hende for at have lavet noget så fint og lækkert til mig, og fortalte hende at hun virkelig er dygtig til at skide. Jeg ville gerne have haft hende til at rødme, men det var ikke til at se i det mørke værelse om det lykkedes. Hun skulle pisse lidt mere, og jeg lå ikke klar til at modtage. Hun rakte ud efter det nærmeste hun kunne finde, et lettere fyldt askebæger (hun røg ikke mens jeg var der), hvor der lige var plads til det sidste pis. Vi lod lorten blive liggende på håndklædet ved siden af os – dejlig duft – og jeg fik lov til at komme ind i hendes røv igen. ”Only very short time” sagde hun, og det var da forståeligt nok da hendes røv nu både havde været indgang og udgang. Efter hun havde sagt stop fik jeg slikket hende lidt mere, og fik det beskidte gummi af.

Herefter tog stemningen dog et dyk nedad. Hun virkede uforstående for at jeg ikke ville spise resten af lorten. Jeg smagte på lidt mere, men ville helst bare nyde syn og duft imens vi dyrkede sex. Vores kommunikation havde ikke været den bedste, men hun fik efterhånden forklaret at de ”normale” perverse mænd alle kan ligge stille med åben mund og tage imod og sluge en hel portion, og plejer at komme under fransk/svensk imens. Hun dyrkede sex med de øvrige kunder når der ikke var lort involveret, og det her med at blande de to ting sammen var bare uden for normalen. Vi forsøgte at finde en stilling der passede os begge to, men med den dårlige stemning var det svært, og da jeg (jeg sværger det var et uheld) ramte hendes røvhul da jeg sigtede efter fissen i en let hævet missionær var hun ved at blive stiktosset selvom jeg undskyldte mange gange. Min joke om et kys lige efter at have slikket hendes beskidte røv, og min kommentar til hendes brummende telefon på kommoden (everybody wants to fuck you sweetheart) havde bestemt heller ikke hjulpet. Vi fik et frisk gummi på, og hun gik i doggy. ”Ten minutes, you come!” kommanderede hun. Jeg havde ikke forklaret hende grundigt nok at jeg har svært ved at komme under købesex, og da jeg gav fortabt og spurgte om vi bare kunne ligge og holde lidt om hinanden røg der en sikring hos hende. Jeg blev kommanderet ned på ryggen, og hun flåede resolut gummiet af mig, hældte en god sjat olie på, og så satte hun et fælleseuropæisk projekt i gang på min pik med deltagelse fra Frankrig og Spanien, men under hård og kontant svensk ledelse. Jeg indsnusede duften fra hendes lort igen under den hårdhændede behandlig. Tænkte lidt på de to andre meget anderledes og meget dejlige besøg jeg havde været på i denne måned, og så skete magien heldigvis. Jeg kom udover de flotte bryster, og i samme sekund ringede alarmen på hendes telefon.

Nu forventede jeg faktisk at ryge ud i regnen på røv og albuer, men det hele tog nu en ny og uventet drejning. Agnes smilede til mig, nussede og snakkede sødt (you like, baby), og fik tørret spermen af os. Hun tog sin evigt ringende telefon imens jeg sundede mig lidt, og kunne høre at ham i den anden ende præsenterede sig som ”Peter”. Vi grinede bagefter lidt sammen om at alle de danske sexkunder hedder Peter. Der var også sms’er fra 3-4 stykker der gerne ville have haft caviar den morgen, og hun jokede med at det var totalt madspild at hendes lort nu skulle i toilettet, og at der kommer det ellers aldrig, da der hver dag er en åben sulten mandemund der kan tage sig af det, uanset om hun arbejder i Danmark eller i Schweiz. Hun foreslog mig at hun kunne pakke lorten pænt ind til mig, men logistikken med at have den med oversteg hvad jeg kunne overskue. Jeg spurgte lidt til hvad hun have fået til aftensmad, og det var en ret med ris, bønner og svinekød. Jeg kunne ane en snært af spidskommen og koriander, og fik en god snuser til før hun bar den ud på badeværelset imens hun hulkede ”My baby”. Fik et tiltrængt bad og et par glas sodavand, og blev lukket ud, desværre mens ”Peter” var på vej ind. Han gad ikke high-five i gården, men stirrede stift på fliserne. Jeg kom ud ad porten, og en anden ”Peter” stod og sms’ede febrilsk. Jeg havde tyggegummi med, men kunne stadig både lugte og smage hvad jeg havde foretaget mig.

Alt i alt fik jeg prøvet en del grænser af. Agnes sendte senere en sød besked, og jeg undskyldte igen for min klodsethed. Hun bar ikke nag, og skrev at det var sjovt at prøve lidt nyt. Jeg følte dog at vores kemi havde været om ikke dårlig, så i hvert fald ikke i nærheden af hvad jeg ellers har oplevet med andre piger i år, og følelsen af lyserød sky som jeg ellers er så glad for, var bare ikke til stede. Måske har jeg bare været helt svineheldig med dem jeg før har besøgt. Rigtigt godt at den dårlige stemning blev vendt, men måske har hun lidt det samme stolte pleaser-gen som jeg selv, hvor hun nød at kunne få en besværlig pik til at sprøjte præcis på klokkeslæt. Der er ikke noget galt med Agnes, virkelig sød, men der er andre piger jeg hellere vil på genbesøg hos end hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lauersen skrev, 1 time siden:

Jeg blev kommanderet ned på ryggen, og hun flåede resolut gummiet af mig, hældte en god sjat olie på, og så satte hun et fælleseuropæisk projekt i gang på min pik med deltagelse fra Frankrig og Spanien, men under hård og kontant svensk ledelse.

 

Haha. Har ikke tal på diverse paneuropæiske hjælpeprojekter til mig der er bukket under for kontant svensk ledelse :-) 

Virkelig godt skrevet anmeldelse.

Jeg tror du måske undervurderer pigens egen skrøbelighed over ikke være god nok (er det hendes lort der er noget galt med, er det pga hende du ikke havde planer om at komme, osv.) - som bliver omsat til en lidt programagtig oplevelse. Hendes efterfølgende SMSer til dig virker da ret sødt og oprigtigt.

Men, hvis man bare ikke har haft oplevelsen af god kemi er det bare "shit happens" (no pun intended :-) :-) ). Glad for, at du slutter med at beskrive hende positivt, for det er også oplevelsen jeg fik af at læse din anmeldelse.  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Imponerende beskrivelse, @Lauersen, hatten af for det! Det kunne måske tyde på, at “caviar” (som jeg nu synes er et lidt spøjst navn) er mere efterspurgt, end jeg lige gik og forestillede mig. Selv er jeg dog ikke avanceret nok til at lege med dér...

I øvrigt søde billeder af Agnes.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må sige @Lauersen at det der overgår sq min fantasi hvad sex og købesex indebære.. Men hatten af for at du ikke er bleg for at udleve og videre give dine "perversiteter".. Kæmpe skulder klap herfra.. :)

Har også besøgt Agnes for noget tid siden.. Jeg må også sige at hende havde jeg heller ikke kemi med plus at jeg synes det var noget af et nusset sted hun var på Bernhard Bangs Allé. Så de piger der er der har jeg ikke lyst til at komme hos.. 

Sød pige, ja.. Men ikke noget der skulle/skal gentages fra min side af. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en meget velskreven oplevelsesberetning.

En lort er nu engang en lort. Selvom man skulle binde en rød sløjfe om den, er den i sin substans alligevel en lort. Herfra skal der dog ikke lyde nogen mislyde.

Sexualitet er en mangefoldig og måske også på visse punkter uudforsket størrelse. Og hvis nogen finder glæde i lortelege og kan finde en ligesindet partner, er det vel også legitimt? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

respekt for en god anmeldelse.

min grænse er golden shower, er prøvet flere gange uden det store bifald.

men respekt for du udbasunere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Denne anmeldelse, Hr. Lauersen, er uden sammenligning det mest vanvittige, jeg har læst her på siden; på en god måde forståes!

Det er fand’me sjovt og velskrevet, og jeg har fået et helt andet syn på den form for sex, efter at du har beskrevet både selve akten og tankerne og forventningerne bag.

Tak for en virkelig god griner og for at sætte nogle tanker i gang på et ellers fjernt område for mig; måske de kunne brede sig til andre områder og afmystificere disse også!
 

/Svendsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sneg mig lige væk fra en julefrokost for at sige tak for forståelsen af det uforståelige. Jeg føler mig fræk som en knægt der har været  på æblerov.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej det er ikke lige det jeg vil kalde Bamsemad, der er Bamsen sart.

Men respekt fordi du vil skrive Hvad du har oplevet og hvad du jo tænder på

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sikke en sjov anmeldelse!

Selvom jeg absolut ikke er til den slags brun sex :D synes jeg du beskriver det på en måde så jeg kan se din glæde ved din fetich.
God vind fremover, og synd ham du mødte på vej ud ikke ville High Five :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Carl72 skrev, den 29.11.2019 at 01:16:

Du modtager hermed prisen for EG's klammeste anmeldelse :)  

Hej om man ska träffa en som gör caviar är det då Agnes som man ska träffa? Eller finns det någon som är bättre?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Johannes 2020 skrev, for 21 timer siden:

Hej om man ska träffa en som gör caviar är det då Agnes som man ska träffa? Eller finns det någon som är bättre?

Jeg kan godt anbefale Agnes til det. Ellers har der været en ret positiv anmeldelse af Yssa, som dog vist ikke er i landet lige nu: https://www.eroguide.dk/forum/topic/105499-dejlige-yssa-dominans-og-toilet-session/

Hvis du bare søger efter "Caviar" på escortguide er der masser af annoncer fra ungarnske piger, der har fået en del dårlige anmeldelser og gerne bruger falske billeder i annoncen. Hvis du derimod søger efter "Scat" eller "toiletsex" på annoncesiderne skulle der være bedre mulighed for at finde en seriøs udbyder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BlackMagic2020
Lauersen skrev, den 29.11.2019 at 00:30:

https://escortguide.dk/P/agnes-blonde-in-frederiksberg...sex-without-limits-anal-24-hours-party-hot-hot....-45140.html

Ja, jeg er til rigtig mange former for sex. Jeg elsker at slikke fisse, og kan slet ikke dyrke sex uden at måtte det. Ekstra dejligt bliver det hvis jeg også må slikke pigens røvhul, noget der kan bringe mig i en særlig ekstase. Jeg er til: Hård dominerende gorilla-sex hvor jeg tager styringen, vælter pigen rundt og gennemknepper hende. Blid indfølende GFE hvor vi tager hinanden i hånden, kigger hinanden i øjnene, og sammen krydser grænsen fra ”service” hen til forelsket kæreste-sex med alle følelser til stede. Åbenbart også fysisk dominans af mig af en stærk pige der forstår at misbruge mig efter hendes behag. Sprøjteorgasmer direkte i min mund hvor jeg bare kan blive ved med at sluge alt hvad nogen kan frembringe. Urin direkte til min mund, og ja, jeg er også til…scat, caviar, toiletsex, eller skal vi ikke bare kalde det hvad det er: Lort. Bestemt ikke mit eget, men fra en sød pige der forstår at hun giver noget dejligt til mig under hendes mest intime stund. Egentlig mest som EFRO hvor jeg nyder syn og duft helt tæt på, eller ”Human toilet paper” hvor jeg slikker et ”færdigt” røvhul rent. Jeg har endnu ikke kunnet sluge en hel portion.

 

Det er et kink der i den grad kan vække forargelsen og bvadr-følelsen frem hos dem der ikke er til det (eller er i fornægtelse), og rangerer trods den offerløse situation nærmest lige under børn og dyr i forhold til hvad andre remser op om hvad de i hvert fald ikke er til. Derfor tror jeg de fleste med samme kink som mig går ret stille med dørene, og helst ikke plaprer for meget op om at det er noget de nyder. Jeg fandt dog ud af her efter mit sidste besøg, at det vist er ret udbredt – også indenfor købesex, og at de der udbyder kan få alle de kunder de kan magte.

 

Jeg havde kontaktet Agnes for noget tid siden for at for alvor at få sprunget ud i mine fantasier om at modtage lort fra en pige. Jeg var dog lidt skræmt af hendes annoncer, hvor hun tilbyder potensmidler uden recept, poppers, 24-7 og ”white party”. Hun virkede dog seriøs i forhold til caviar, som hun skriver hun kun tilbyder om morgenen. Vores kommunikation gik dog dårligt. Jeg kan ikke fatte mig i korthed, og hendes engelsk er altså ikke det bedste. Jeg ville før vi lavede en egentlig aftale være sikker på at hun ikke følte sig frastødt af at skulle levere. Jeg har lidt før forsøgt at købe caviar, men enten har pigen haft svært ved at få noget ud (selvom hun havde forsikret mig at hun kunne), eller også har hun haft alle tegn på afsky malet i ansigtet, og været nødt til at ryge eller sprøjte med parfume for at kunne holde lugten ud. Jeg tog dog til sidst chancen og fik en aftale i stand, da der lidt uventet dukkede et alibi op.

 

Vi havde aftalen onsdag kl. 8, men da jeg skrev godmorgen til hende ved 7.30 tiden fortale hun at hun havde været i gang hele natten (giv jer til kende), og derfor først kunne kl. 9. Jeg fik en lille gåtur og et cafebesøg i kvarteret, og kvart i 9 skrev hun og bad mig komme derhen. Efter lidt biks med at komme igennem lågen tog hun varmt og kærligt imod mig i den mørke (men ok pæne) kælderlejlighed med et dejligt kys. Det er helt bestemt hende på billerne. Billede 8 har fanget hende bedst. Hun har dejligt velsiddende store naturlige bryster, og en flot afrundet latina-røv. Smukt ansigt og kønne øjne. Vi fik talt lidt om at jeg ville have en time, anal og caviar, og jeg fortalte at gerne ville se hendes lort komme ud, slikke og kneppe hendes røv før og efter, og at jeg nok kun kunne spise ret lidt. Herefter ville jeg ellers dyrke så meget sex som kunne nås. Hun spurgte om det var ok at hun bare lagde et håndklæde på sengen, og forsikrede mig at ”my shit is at the door”. Jeg fik en hurtig skyller, og vi var hurtigt nøgne begge to.

 

Hun havde min pik i munden sekundet efter hun havde sat alarmen på hendes telefon, og jeg kom hurtigt i gang med at slikke hendes fisse bagfra, og så hendes røv, der var begyndt at dufte lidt. Borede min tunge op i hendes røvhul, og mærkede spidsen af en lort. Hun gav mig gummi på med munden, og vi fik ved fælles hjælp og lidt glidecreme min pik lidt op i hendes røv mens hun lå på siden, og hun føltes dejlig. Hendes støn var dog lidt kunstige. Hun fik mig om på ryggen og fortalte at det var tid til golden shower. Det havde jeg ikke bestilt, men fint nok. Vi var i 69, og jeg slikkede hendes lækre fisse, og kunne nu smage hendes pis lige så stille imens jeg slikkede. Samtidig kom der lidt mere duft fra røven. Jeg har ikke prøvet at sluge en hel blærefuld før, og det var en kraftigt smagende morgenurin. Håbede på der ikke havde været for meget ”white party” natten forinden. Det lykkedes fint uden at der blev spildt en dråbe, og nu kunne hun næsten ikke holde lorten tilbage mere. Jeg kom om så jeg kunne se, og hun pressede forsigtigt imens hendes røvhul åbnede sig mere og mere. Så tittede en fast gyldenbrun pølse frem, som blev fulgt af noget lidt blødere. Duften var rigtig behagelig når jeg var helt tæt på. Jeg begyndte at slikke hendes røv ren, og min tunge kom virkelig på overarbejde for at få alt med. Jeg vil ikke beskrive smagen, for jeg tror vi med denne perversion har en stiltiende aftale om at hvis udenforstående vil vide hvordan lort smager, så må de altså selv tage springet. Jeg så mit snit til en helt speciel leg, pegede på hendes lort, og da hun kiggede med, begyndte jeg at skamrose hende for at have lavet noget så fint og lækkert til mig, og fortalte hende at hun virkelig er dygtig til at skide. Jeg ville gerne have haft hende til at rødme, men det var ikke til at se i det mørke værelse om det lykkedes. Hun skulle pisse lidt mere, og jeg lå ikke klar til at modtage. Hun rakte ud efter det nærmeste hun kunne finde, et lettere fyldt askebæger (hun røg ikke mens jeg var der), hvor der lige var plads til det sidste pis. Vi lod lorten blive liggende på håndklædet ved siden af os – dejlig duft – og jeg fik lov til at komme ind i hendes røv igen. ”Only very short time” sagde hun, og det var da forståeligt nok da hendes røv nu både havde været indgang og udgang. Efter hun havde sagt stop fik jeg slikket hende lidt mere, og fik det beskidte gummi af.

 

Herefter tog stemningen dog et dyk nedad. Hun virkede uforstående for at jeg ikke ville spise resten af lorten. Jeg smagte på lidt mere, men ville helst bare nyde syn og duft imens vi dyrkede sex. Vores kommunikation havde ikke været den bedste, men hun fik efterhånden forklaret at de ”normale” perverse mænd alle kan ligge stille med åben mund og tage imod og sluge en hel portion, og plejer at komme under fransk/svensk imens. Hun dyrkede sex med de øvrige kunder når der ikke var lort involveret, og det her med at blande de to ting sammen var bare uden for normalen. Vi forsøgte at finde en stilling der passede os begge to, men med den dårlige stemning var det svært, og da jeg (jeg sværger det var et uheld) ramte hendes røvhul da jeg sigtede efter fissen i en let hævet missionær var hun ved at blive stiktosset selvom jeg undskyldte mange gange. Min joke om et kys lige efter at have slikket hendes beskidte røv, og min kommentar til hendes brummende telefon på kommoden (everybody wants to fuck you sweetheart) havde bestemt heller ikke hjulpet. Vi fik et frisk gummi på, og hun gik i doggy. ”Ten minutes, you come!” kommanderede hun. Jeg havde ikke forklaret hende grundigt nok at jeg har svært ved at komme under købesex, og da jeg gav fortabt og spurgte om vi bare kunne ligge og holde lidt om hinanden røg der en sikring hos hende. Jeg blev kommanderet ned på ryggen, og hun flåede resolut gummiet af mig, hældte en god sjat olie på, og så satte hun et fælleseuropæisk projekt i gang på min pik med deltagelse fra Frankrig og Spanien, men under hård og kontant svensk ledelse. Jeg indsnusede duften fra hendes lort igen under den hårdhændede behandlig. Tænkte lidt på de to andre meget anderledes og meget dejlige besøg jeg havde været på i denne måned, og så skete magien heldigvis. Jeg kom udover de flotte bryster, og i samme sekund ringede alarmen på hendes telefon.

 

Nu forventede jeg faktisk at ryge ud i regnen på røv og albuer, men det hele tog nu en ny og uventet drejning. Agnes smilede til mig, nussede og snakkede sødt (you like, baby), og fik tørret spermen af os. Hun tog sin evigt ringende telefon imens jeg sundede mig lidt, og kunne høre at ham i den anden ende præsenterede sig som ”Peter”. Vi grinede bagefter lidt sammen om at alle de danske sexkunder hedder Peter. Der var også sms’er fra 3-4 stykker der gerne ville have haft caviar den morgen, og hun jokede med at det var totalt madspild at hendes lort nu skulle i toilettet, og at der kommer det ellers aldrig, da der hver dag er en åben sulten mandemund der kan tage sig af det, uanset om hun arbejder i Danmark eller i Schweiz. Hun foreslog mig at hun kunne pakke lorten pænt ind til mig, men logistikken med at have den med oversteg hvad jeg kunne overskue. Jeg spurgte lidt til hvad hun have fået til aftensmad, og det var en ret med ris, bønner og svinekød. Jeg kunne ane en snært af spidskommen og koriander, og fik en god snuser til før hun bar den ud på badeværelset imens hun hulkede ”My baby”. Fik et tiltrængt bad og et par glas sodavand, og blev lukket ud, desværre mens ”Peter” var på vej ind. Han gad ikke high-five i gården, men stirrede stift på fliserne. Jeg kom ud ad porten, og en anden ”Peter” stod og sms’ede febrilsk. Jeg havde tyggegummi med, men kunne stadig både lugte og smage hvad jeg havde foretaget mig.

 

Alt i alt fik jeg prøvet en del grænser af. Agnes sendte senere en sød besked, og jeg undskyldte igen for min klodsethed. Hun bar ikke nag, og skrev at det var sjovt at prøve lidt nyt. Jeg følte dog at vores kemi havde været om ikke dårlig, så i hvert fald ikke i nærheden af hvad jeg ellers har oplevet med andre piger i år, og følelsen af lyserød sky som jeg ellers er så glad for, var bare ikke til stede. Måske har jeg bare været helt svineheldig med dem jeg før har besøgt. Rigtigt godt at den dårlige stemning blev vendt, men måske har hun lidt det samme stolte pleaser-gen som jeg selv, hvor hun nød at kunne få en besværlig pik til at sprøjte præcis på klokkeslæt. Der er ikke noget galt med Agnes, virkelig sød, men der er andre piger jeg hellere vil på genbesøg hos end hende.

 

En anmeldelse i den længde tager pusten fra en det er nærmest en roman og kan man ikke fatte sig i korthed

Del dette indlæg


Link til indlæg
BlackMagic2020 skrev, for 35 minutter siden:

En anmeldelse i den længde tager pusten fra en det er nærmest en roman og kan man ikke fatte sig i korthed

Hvis du satte et komma, et punktum  og et spørgsmålstegn, ville det være lettere at læse

En anmeldelse i den længde tager pusten fra en det, er nærmest en roman. Kan man ikke fatte sig i korthed ?

Men iøvrigt vil jeg anbefale dig at springe indlæg på over 5 linier over. Vi andre har ikke problemer med at læse en der gider gøre sig umage og lave en ordentlig og velskrevet beretning ;) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sådan her. Det kan da læses nu :mrgreen: (er det en eller én eller een?) og det unødige komma er væk og erstattet af ét punktum. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

En anmeldelse i den længde tager nærmest pusten fra en. Det er nærmest en roman. Kan man ikke fatte sig i korthed?

Redigeret af Lasselarseb

Del dette indlæg


Link til indlæg

#Lauersen

fantastisk beretning, hvor ville det være dejligt med flere beretning fra ikke “main Strime” sex

jwg håber der kommer flere beretninger fra din side, fornemme at du har en veludviklet lyst til livet. 
 

Er man ikke selv til den type leg og måske ligefrem afskyes kan man jo bare springe til andre indlæg, der er så mange at vælge imellem, der er ingen grund til at nedgøre andres lyster. 
 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for indblikket i dit Universe Lauersen.

Kan godt være det ikke er min still, men er da glad for at høre du hygger dig, blive ved med det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...