Hunting for beaver 4207 Skrevet 11. November, 2019 Hej venner Er ved ar lave en flæskesteg af ribben Er der evt. nogle søde individer som kan hjælpe med et tip,, Tippet skal være vedr. sværene De skal allerhelst være lige i skabet, og altså helst ligesom de allerbedste flæskesvær direkte fra slagteren,, mums Forventer gæster kl 20 ALLE gode bud blir taget imod med kyshånd Pft. Hunter 2 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Anna - fræk og sexet 885 Skrevet 11. November, 2019 Hunting for beaver skrev, for 6 minutter siden: Hej venner Er ved ar lave en flæskesteg af ribben Er der evt. nogle søde individer som kan hjælpe med et tip,, Tippet skal være vedr. sværene De skal allerhelst være lige i skabet, og altså helst ligesom de allerbedste flæskesvær direkte fra slagteren,, mums Forventer gæster kl 20 ALLE gode bud blir taget imod med kyshånd Pft. Hunter Sæt ovnen på grill 220 grader, når stegen er færdig. Husk at holde øje med den. Så får du boblede svær 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 11. November, 2019 Super,, Tak for input,,, 1. Jeg er IKKE en haj i et køkken (heller ikk der,!!! ) 2. Stegen er købt hos en slagter og han anbefalede mig at smøre den lidt eddike og dernæst salt,, er gjort det skulle efter sigende give gode svær,, I dont know first time,, vi må vente og se 3. Shit det dufter godt, men avv for pokker brændte mig lige i farten på ovnen,, hi hi 4. Jeg forventer at få ros fra mine gæster, lidt a'la til middag hos med point osv. God aften derude venner Knus /. H. 2 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 11. November, 2019 Bonus spørgsmål,, Når "stegen" er færdig,,, skal jeg skære sværene fra til sidst og KUN give dem høj varme, eller er det et stort no-go ?? Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
slip 1022 Skrevet 11. November, 2019 Hunting for beaver skrev, for 11 minutter siden: Når "stegen" er færdig,,, skal jeg skære sværene fra til sidst og KUN give dem høj varme, eller er det et stort no-go ?? Det kan man sagtens, gerne under grill, MEN DU SKAL HOLDE ØJE MED DEM, ellers ender du med noget meget sort meget hurtigt. Ribbenssteg er ikke så sart med at få lidt for meget (selve stegen) pga. bindevævet. Tricket med at skære sværen af er mere relevant for kamsteg. 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest Nemtøs Skrevet 11. November, 2019 Næste gang - så smid stegen i en kuglegrill - giver altid et godt resultat Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Jesperdjensen 209 Skrevet 11. November, 2019 Min erfaring er at det vigtigste for at få en sprød svær er at stegen er ridset korrekt, dvs akkurat ikke ned i kødet, da kødsaft så trækker op i sværene og gør dem bløde. Derudover skal man være grundig med at salte således at der kommer lidt saltkorn ned i revnerne. Sidst men ikke mindst skal stegen lægges således at sværene ligger lige. Jeg plejer at lave et par kugler af sølvpapir og bruger disse til at understøtte stegen i de lave områder. Håber du har fået en godt resultat i dag. Der findes heldigvis mange muligheder for at ende ud med noget godt. 3 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 11. November, 2019 Den blev udemærket, afventer dommen fra mine gæster,, sværene rigtig gode og sprøde Tak for jeres fine indspark Den er lidt for saltet, men så må vi jo drikke lidt mere rødvin til God aften derude kære venner Knus Hunter 2 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Borende X 25043 Skrevet 11. November, 2019 Nu har jeg ikke læst hele tråden, og det kan være, at det er for sent. Men alligevel: Vend svinet om i en bradepande med vand og lad det stege i en halv time ved almindelig varme. Vend det derefter om og kom rigeligt med salg imellem sværene. Lad det stege videre under den i kogebogen anbefalende temperaur/tid 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest Alkoholikeren Skrevet 11. November, 2019 Tja nu er den blevet lækker kan jeg se, men jeg gir aligevel min erfaring svær ridses ned tæt til kød, helt igennem, saltes godt og inden pensles svær med eddike. stegen lægges helt lige i bradepande, og smid en slat vand cirka en halv liter vand ind i ovnen hvis du ikke har dampanlæg/dampovn. ovnen skal være kold når stegen lægges ind brug element fremfor varmluft, sæt den på 200 grader, giv stegen 30 min pr 500 gram hvis sværen ikke er sprød (hvad den burde blive) så kan den grilles (hold kontinuerligt øje) eller brug en chef torch på sværen til den bobler op. lad hvile i 15 minutter mens du laver sovs skær id i håndbrede skiver til mænd tyndere til kvinder æd løs, drik god vin, dyrk god sex... bh Alko Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 11. November, 2019 Hold da op,, det må prøves en anden gang,, guldkorn fra både BorX og Alko Nå men aftenen gik noget bedre end forventet Alle blev mætte og kunne knap nok spise dessert'en risalamande (lavet igår) Jeg fik helt fine roser med på vejen og det blev hemed EN STOR 5 TAL ***** Nu kan jeg trække mig glad, mæt og noget træt tilbage, dog lettere halvfuld har fået godt med rødvin, og drikker jo kun sjældent Igen super mange gange tak for jeres fine indspark Sov godt BH Hunter 2 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Borende X 25043 Skrevet 11. November, 2019 Haha, ja tænk, at man på et sexsite kan få gode råd om, hvordan man skal behandle et svin 1 1 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 11. November, 2019 Nak og æd,,, Elsker dine sidste 2 linier Alko 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Rejsenetværk 9716 Skrevet 16. November, 2019 Borende X skrev, den 11.11.2019 at 23:50: Haha, ja tænk, at man på et sexsite kan få gode råd om, hvordan man skal behandle et svin Ja når man tænker på alle dem, som mener at vi alle er svin på EG, i hvert fald os mænd, der efter sammes mening er nogle svin som køber sex. Hvad de dog går glip af, ved ikke at være en del af EG fællesskabet. De skulle lige vide hvem vi er, vi kan være deres bedste kolleger, uden at de aner det, mens de hader og forhåner os i kantinen, og vi tier i mens. Jeg ville ikke have været jer foruden, alle jeres gode råd til espresso maskiner, ny garderobe, kultur og rejser, I er guld værd -tak for det Men jeg har noteret mig at Hunting ikke har inviteret mig på flæskesteg med svær, er det ikke en lille forglemmelse Venlig hilsen Rejsenetværk 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
KnudSan 1863 Skrevet 17. November, 2019 Hunting for beaver skrev, den 11.11.2019 at 18:26: Jeg er IKKE en haj i et køkken (heller ikk der,!!! ) Jeg har da læst lidt anmeldelser du har skrevet @Hunting for beaver og der kan det da godt tolkes derhen, at du kan flere tricks med sprøde piger og nu også sprøde svær. Et dejligt forum EG når vi holder den rare linje, med smil, gode råd, anmeldelser, fotos og ros til din steg. 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 18. November, 2019 KnudSan skrev, den 17.11.2019 at 04:33: Jeg har da læst lidt anmeldelser du har skrevet @Hunting for beaver og der kan det da godt tolkes derhen, at du kan flere tricks med sprøde piger og nu også sprøde svær. Et dejligt forum EG når vi holder den rare linje, med smil, gode råd, anmeldelser, fotos og ros til din steg. Takker flinke @KnudSan du er sgu altid dejlig posetiv, og ja dette forum EG fungere allerbedst når folk respekterer hinanden og sine egne holdninger God aften venner 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 18. November, 2019 Rejsenetværk skrev, den 16.11.2019 at 03:58: Ja når man tænker på alle dem, som mener at vi alle er svin på EG, i hvert fald os mænd, der efter sammes mening er nogle svin som køber sex. Hvad de dog går glip af, ved ikke at være en del af EG fællesskabet. De skulle lige vide hvem vi er, vi kan være deres bedste kolleger, uden at de aner det, mens de hader og forhåner os i kantinen, og vi tier i mens. Jeg ville ikke have været jer foruden, alle jeres gode råd til espresso maskiner, ny garderobe, kultur og rejser, I er guld værd -tak for det Men jeg har noteret mig at Hunting ikke har inviteret mig på flæskesteg med svær, er det ikke en lille forglemmelse Venlig hilsen Rejsenetværk Gode ven @Rejsenetværk,,, Det første du skriver (første 5. Linier) er jeg slet ikke enig i,, Dont be sad,, be glad Jeg havde inviteret nogle kollegaer, så DERFOR God aften anyways Knus Hunter Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Rejsenetværk 9716 Skrevet 18. November, 2019 Hunting for beaver skrev, for 6 minutter siden: Jeg havde inviteret nogle kollegaer, så DERFOR Selvfølgelig Hunting, det var også bare for sjov. I den her verden mødes man, uden at ses med andre samtidig, det har jeg lært af at træffe folk her. Jeg har venner udenfor EG, og indenfor - sådan er det. Derfor ses vi jo også altid hos mig, eller ude i byen. Venlig hilsen Rejsenetværk 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 18. November, 2019 Rejsenetværk skrev, for 2 minutter siden: Selvfølgelig Hunting, det var også bare for sjov. I den her verden mødes man, uden at ses med andre samtidig, det har jeg lært af at træffe folk her. Jeg har venner udenfor EG, og indenfor - sådan er det. Derfor ses vi jo også altid hos mig, eller ude i byen. Venlig hilsen Rejsenetværk Det er nok den bedste forklaring jeg har læst herinde længe God aften P. S. Skal du med til Thailand på et eller andet tidspunkt,, (de har billige silke-skjorter,, ) Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Rejsenetværk 9716 Skrevet 18. November, 2019 Hunting for beaver skrev, for 9 minutter siden: P. S. Skal du med til Thailand på et eller andet tidspunkt,, Gerne, men lige nu lever jeg i et ingenmandsland, hvor jeg på den ene side har den bedste økonomi, jeg har haft nogen sinde, og derfor har planer om at bruge op til 40 - 50000 kr på nyt tøj, og gode oplevelser, eventuelt i det nye år, måske en tur til Thailand, om alt går vel. Men igen igen, er den kontrakt som jeg arbejder under, i offentligt udbud, som vi nu har vundet de seneste 3 gange, men som altid består den risiko at jeg kan blive arbejdsløs, hvis vi taber. Sker det, så slår jeg fuldstændig bak, og vil leve på en sten, indtil jeg forhåbentlig får et nyt arbejde, eller kan omplaceres, sidstnævnte er en vanskelig øvelse, fra den ene dag til den anden, så mange som vi arbejder under den kontrakt Og i serviceerhverv, er social-løn dumping, og virksomheder uden gængs brancheoverenskomst desværre udbredt, og den offentlige sektor holder sig ikke for god til at bruge dem Venlig hilsen Rejsenetværk 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Bear 8086 Skrevet 18. November, 2019 Skær sværene helt ned til kødet, og helt ud til kanten. Kom salt ned imellem hver enkelt svær, og steg den ved 200 grader som normalt. Så bliver sværene sprøde, og de er faktisk endda stadig sprøde dagen efter. 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Hunting for beaver 4207 Skrevet 18. November, 2019 (edited) Kan da sagtens følge dig gode mand og ven,,bare tænk posetivt og der er ikke noget dårligt som ikke er godt for noget andet, hvis det skulle ske vil nye døre åbne sig for dig, er jeg ret sikker på. Desuden så kan du måske allerede nu ligge en ansøgning ind direkte til administrator om at få et "lønnet" job hos ham, om det så er som piccoline, ham som laver morgenmad eller ham som er deres udsendte reporter, det må lige nu forblive i det uvisse De har vel læst dine utallige og meget omfattende skriv fra tid til anden, som både er meget detaljeret, brugbare oma. Gode tanker fra mig og sikkert en masse andre herinde fra Venligst din ven Hunter Redigeret 18. November, 2019 af Hunting for beaver Stavefejl 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg