Hop til indhold
pdrhan

Queen of Nylon Angelina Koch tilbage!

Recommended Posts

Besøgte Angelina Koch i tirsdags og hun er så sandelig "Queen of nylon" for os der elsker en kvinde i nylonstrømpebukser eller ægter nyloner og strømpeholder. Man kan virkelig mærke, at hun selv har en fetish for nylonstrømper. Hun har altid været vant til at gå i nylonstrømper helt fra sine unge dage og kan fortælle mange anekdoter om at gå i nylonstrømper. Fedt at høre direkte fra en kvinde. Jeg så hendes skuffer i lejligheden, hvor man kan besøge hende, og de var fyldt med strømpebukser og nyloner til strømpeholder. Hjemme i Tyskland, hvor hun normalt bor, har hun ifølge hende selv langt flere strømper i gemmerne. Hun lovede at tage endnu flere nyloner med, når hun kommer tilbage om et par uger.

Da jeg besøgte hende i tirsdags og hun åbnede døren for mig, så jeg en super sexet kvinde i røde stilletter, sort gennemsigtig chiffon kjole, ingen BH og endelig lysebrune nylonstrømpebukser og ingen trusser. Jeg var ved at komme på stedet. Vi faldt hurtig i snak omkring vores fælles passion. Jeg fortalte om mine ønsker og hun udførte dem til perfektion. Hun forstod virkelig at posere og gøre sig super lækker for mig, kæle med min krop med hendes hænder og nylonfødder, hun fik mig til at kæle med hendes krop, som var indhyllet i strømpebukserne til helt over brysterne. Mig stående bag hende kælende med hendes bryster med den ene hånd og den anden mellem hendes ben og hun legede med min pik. Jeg havde købt et par mørkebrune strømpebukser med, som hun gladeligt tog på og slangede sig i, mega fedt. Akten fortsatte med lækkerier og jeg afsluttede ud over hendes strømpebukser mens hun lå i en stol. Jeg kommer helt sikkert igen, når hun vender tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Onkel Reje
pdrhan skrev, den 17.8.2019 at 17:04:

Bare for info - for jer der er til nylon all over , er Angelina Koch tilbage i morgen Søndag

lidt noget pis jeg rejser i 10 dage i morgen - hun er her en uge!!

så skynd jer......håber jeg fanger hende næste gang...

https://escortguide.dk/P/angelina-koch-start-from-sunday-48847.html

 

Er hele hendes menu, kr.1300, all inclusive til strømpebukse-land, ingen ekstra??

Del dette indlæg


Link til indlæg
Onkel Reje skrev, for 18 timer siden:

Er hele hendes menu, kr.1300, all inclusive til strømpebukse-land, ingen ekstra??

Ingen extra 1300 for 1 time....hun ER SÅ fræk

læs min oplevelse med hende her:

 

Redigeret af pdrhan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...