Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg oprettede denne bruger udelukkende for at advare jer, det er pigen på billederne, god krop og pænt ansigt, men udover det er der intet at komme efter. 

Hun snakker meget dårligt engelsk, og er absolut uinspireret. 

Jeg bookede en time, jeg var kommet efter 15 min, og spurgte om jeg bare kunne betale for en halv time, få lidt penge tilbage og smutte, men det kunne jeg ikke. Grunden til jeg ville smutte igen, var at jeg ikke var imponeret. Blowjobbet var dårligt, og hun dyrker sex som en maniodepressiv søstjerne. Men eftersom vi ikke kunne lave førnævnte aftale måtte vi jo få det bedste ud af det. Jeg fik hende til at give mig massage i 15 mins tid, og så på den igen. Endnu et dårligt blow, og så igang, men eftersom jeg ikke var særlig trangende længere var oplevelsen ikke særlig ophidsende, og jeg kunne ikke lade være med at tænke at jeg hellere ville ligge hjemme på sofaen. Så jeg afbrød seancen, gad ikke kæmpe bare for at komme en gang mere. Så 40 minutter efter jeg var kommet stod jeg ude på gaden igen. Det virkede absolut ikke som hun havde lyst til at være der, og det smittede af.

Hvis i tænker at det nok var fordi jeg er en gammel overvægtig utiltrækkende herre, er det ikke tilfældet, jeg er i start 30'erne veltrænet og har ikke indtryk af at jeg er grim. 

Jeg har ikke den store erfaring med "glædespiger", tror det er min gang nr 5, hun er nok den lækreste jeg har prøvet, men samtidig også den dårligste oplevelse. Så nu ved i hvad i går ind til!

https://www.escortguide.dk/P/goldy-real-gfe-amager-new-place-big-tits-happy-hours--47926.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest wayfarer

Velkendt trick, når pengene har skiftet hænder, drejer det sig om at få kunden ud af døren, de satser ikke på gengangere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Diolo

Sådan som du beskriver dig selv, lyder det som om at du har en højere standard. Hvilken som giver mening siden at det er dig der betaler for det. Engang sket de samme for mig og jeg tror måske at hun havde for lav selvtillid, og det skabt en dårlige stemning mellem jer to. Du skal derfor være bedre til at vurdere og sige nej ved døren. Eller i de mindste inden du beslutter dig for at give hende pengene i hånden. For der er ikke noget værre end at betale 1000 kr. for en gp som man slet ikke har lyst til at være sammen med. Men jeg sætter stort pris på at hun har lagt ægte billeder af sig selv. Jeg er ret sikker på at der er mange herind der er taknemelig for din advaresel. Efter min smag har hun for meget  botox på læben selvom hun faktisk kunne se pænt ud naturligt. Jeg synes bare at hun har ødelagt det for sig selv. Efter hånden må du have held og lykke frem over, for der er mange andre gper der ude som jeg er ret sikker på du vil være glade for ;)

Redigeret af Diolo

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Diolo

Hun ser efter min smag godt ud, det er mere hendes service den er gal med, så det er svært at se i døren, men var derfor jeg ville gå efter 1. Omgang. 

Og tak og i lige måde! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...