Hop til indhold
Hunting for beaver

FKK Mainhatten del 3

Recommended Posts

Dette næste skriv er mere for at lige at forklare mine følelser løbende det næste stykke tid.
Der opstod en lidt akavet situation, mere så i lige kan se at det hele ikke kun er "lyserødt".
Det omhandler IKKE sex, så spring det evt. over,,,,,

Selvom jeg jo selvfølgelig er ret overvældet af denne klub. Dens inventar, klientel i særdeleshed pigerne så rent faktisk prøver jeg også at holde fokus på at nyde tiden og ikke bare knalde 5- 6 tilfældige unge piger.
Altså nyde bare at trisse lidt rundt i dette frække set-up, som jeg ikke gør hver uge eller måned.

Jeg er ret glad for at min 1. aften går så godt her på Mainhatten, der er dog noget som irriterer mig lidt, jeg kan slet ikke få Kelly ud af mine tanker, men jeg har ikke flere penge der er 2 dage endnu , og i morgen det berømte / berygtede SHARKS, den klub skulle efter sigende være for vild med over 100 piger og noget større end denne her iøvrigt, havde læst lidt hjemmefra om den via andre brødres skriv

Der skulle jo gerne være penge nok til en fed aften der også, og hvad med lørdag 3.dagen,,,
Nu er gode råd dyre,,,
Plan A er at sige godt er godt, være passiv og prøve at finde de andre 3 og så evt. prøve at forlade klubben inden for kortere tid.
Jeg er dog som person og af natur ret impulsiv, og da jeg kort efter støder ind i @Rejsenetværk og efter en kortere briefing, så tillader jeg mig lige at høre ind til om det er muligt at låne lidt euro, jeg havde jo rigeligt tilbage på hotellet, men havde egentlig fornuftigt nok valgt at lade dem blive .
Rejse er fuld forståelig og låner mig til en god time all incl., + det løse, han undlader dog ikke lige at nævne jeg skal passe lidt på ikke at brænde alt krudtet af allerede her i aften. Han har jo ret, og er en noget mere erfaren herre i dette FKK regi.
Jeg tænker faktisk en hel del over hans guldkorn.:)
Søger nu tilbage mod baren og får mig lidt koldt drikkelse.
Der sidder jeg bare stille og roligt og betragter pigerne, som nu synes at være noget i overtal, der er ikke vildt mange mænd, men det er jo også kun torsdag og hørte noget med en eller anden vigtig fodboldkamp som pigerne forklarede at mange mænd så derhjemme, de kunne godt finde på at møde op bagefter kampen, da de jo har længe åbent.Der er ellers storskærme med bla fodbold kørende.
Her lige nu er der virkelig rigtig mange super flotte piger, det er altså helt vildt det her. Har ALDRIG før oplevet så mange samlet på et relativt lille sted , og så er de alle sammen totalt NØGNE.
Der er god stemning, nogle sidder bare og kigger ,andre danser lidt ser også at en gæst ligger og får massage af en yderst spinkel pige, det foregår helt åbenlyst, dog ingen sexscener, han har i øvrigt underdrenge på.

Jeg hyggesnakker med flere forskellige piger men bliver nød til at afvise endnu et rum besøg, jeg har nu gjort op at hvis ikke jeg kan finde, og være sammen med Kelly så ville det stadigvæk ha været en rigtig fin aften ,og for mig en kæmpe succes at tænke tilbage på.
Der er en pige fra Moldavien som er ret fremme i skoene, hun inviterer mig over til en sofa, hvor jeg lige kort hilser på hendes "veninde",,,som så også er hendes søster.
Ikke at de ligner hinanden, de er faktisk vildt forskellige både deres personlighed, og især deres udseende.
Den ene er vildt flot med mega flotte bryster og noget højere end den anden som er et lille nips, tænker at de måske bare har en forskellig mor eller far lidt ligesom udtrykket   " the same sister , from another mister" 
Vi sidder længe, snakker og flirter, og flere gange åbner de min kåbe og leger med min pik, jeg kigger rundt og ser at der er nogle folk som kigger lidt med, de smiler bare til mig, og jeg vælger at acceptere dette uden at virke afvisende overfor pigerne.
Den ene søster den hotteste sætter sig op ad mig som om hun vil ride mig det er ret frækt, hun leger lidt med mine boller, den anden søster holder lige mine kåbe lidt sådan så det ikke er helt så tydeligt, og åbenlyst det som sker lige nu.
Mit flag står godt oprejst, og hun laver faktisk nærmest en pussy sliding.
Jeg er selvfølgelig max tændt, og er her så tæt på at tale mig selv til at gå på rum, ved ikke lige hvor jeg for de kræfter fra , men ber hende om at sætte sig ned undskylder forklarende at jeg slet ikke kan klare 2 tøser og slet ikke søstre.
Den ene accepterer ,men den anden bliver skide sur og jeg får en verbal skideballe, forstår normalt ikke moldovisk / rumænsk / russisk , men der var i hvert fald lidt forskellige mindre pæne gloser derfra, så meget fik jeg da fanget. Det var hende som havde siddet ovenpå mig.
Den " glade" søster forklarer mig at det ikke er særlig pænt at afvise dem når nu vi er nået så langt hen , jeg forklarer tilbage at jeg jo er næsten helt grøn i dette FKK univers, og jeg faktisk havde vildt lyst til dem begge 2 , men heller ikke havde pengene til dette, hun siger nu at jeg jo bare kan nøjes med en af dem, dog undskylder hun sin søsters "opførsel", og siger at de skal hjem på søndag og derfor ville på rum med mig da jeg virkede som meget interesseret i dem og de i mig forstår lige der virkede det lidt akavet og kun som om de kun ville acceptere et ja. Siger nu at om i så skal hjem i morgen så kommer det ikke til at ske at vi går på rum.
Nu er den gode stemning desværre blevet vendt 180 grader, og for mig virker det nu allermest som om de kun vil på rum med mig for at få nogle hurtige / nemme penge, altså at de kun udelukkende gør det for pengenes skyld, hvilket 99 % af alle pigerne jo gør i øvrigt bare min helt private mening, dummere er jeg trods alt heller ikke.
Denne oplevelse er rigtig ærgerlig og rigtig ubehagelig for mig, dog vender jeg den til noget posetivt , jeg skal for fremtiden afvise pigerne med det samme ikke bare spille med passivt på deres tilnærmelser at give dem et håb som måske ikke bliver indfriet, det er slet ikke ok dog så er man jo kun et menneske og jeg kun en mand der selvfølgelig har svært ved at tænke rationelt i disse lidt akavede situationer.
Det er lige netop den hårdfine balance som jeg bliver nød til at være bedre til at opfange.
Jeg siger pænt tak for i aften til dem, og skynder mig tilbage mod restauranten.
På trods af at denne lille forskrækkelse så er jeg nu glad for at have oplevet denne.
Der er rigtig mange følelser og jeg kommer hele vejen rundt igennem hele mit følelses register, er på den ene side ret ked af at jeg afviste dem, om ikke andet så noget tidligere, omvendt også stolt af afvisningen bla. fordi min plan jo var KUN at være sammen med Kelly lige nu ellers ingen andre.
Bedst som jeg forbereder mig på at der ikke skal ske mere erotik i aften,  jeg skal i hvert fald IKKE lige opleve dette her igen, så på vejen hen til restauranten er der en som prikker mig på skulderen. Vender mig om og det er sørme Kelly, uden at sige noget tager hun bare min hånd og trækker mig ind i porno biografen.
Her omfavner hun mig og i stedet for direkte at kysse mig så bruger hun sin næse, og leger med min på en ret sjov måde, ligesom nogle dyr gør det.
Stadigvæk uden at sige noget så begynder hun at kysse mig på min hals, jeg prøver at kysse hende direkte på munden, men hun afviser drillende jeg spørger hende nu "REAL KISSES" ,hun nikker bare og tager min hånd og vi går på rum.

Fortsættes,,,,,,


 

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg
Høvdingen skrev, for 37 minutter siden:

100 % af pigerne gør det udelukkende for pengenes skyld;;;;;

Ja nu skrev jeg 99 %, og lader tvivlen den sidste pige 1 ud af 100 komme tilgode,, :D

Det er jo deres levebrød, og de er afhængige af at få den indtægt, men derfor kan de jo godt lade som om at de nyder deres arbejde, og som sagt jeg tror da på at for hver 100 piger så er der en som rent faktisk også nyder det meget og pengene kun er en lille sidegevinst 

Kald mig bare blåøjet eller naiv ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
KnudSan skrev, for 47 minutter siden:

Meget spænde, du skriver meget fangende og malende @Hunting for beaver

Tak @KnudSan,,,

Jeg prøver bare at skrive  / genfortælle løbende det som skete, uden at gøre det store drama ud af noget,

Er meget bevidst om at jeg IKKE må være alt for posetiv da jeg jo så måske derigennem kan virke noget utroværdig på nogle mennesker, men omvendt så synes jeg da i den grad også at man bare skal ha lov til at skrive frit fra leveren når man nu en sjælden gang for muligheden for at opleve sådan en aften her.

Jeg har nu kun 1 skriv tilbage fra min 1. aften vil prøve at færdig gøre det , men kan slet ikke love nogen tidshorisont,,,

God aften til dig :)

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Høvdingen skrev, for 2 timer siden:

100 % af pigerne gør det udelukkende for pengenes skyld;;;;;

Jeg går også på arbejde 100% for pengenes skyld, i den forstand at jeg ikke ville gøre det hvis min formue var stor nok.

Ikke desto mindre synes jeg det er interessant, sjovt og meningsfuldt, det jeg laver.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 3 timer siden:

Det er lige netop den hårdfine balance som jeg bliver nød til at være bedre til at opfange.

Ærgerligt du skulle ha' det skår i fornøjelsen.

Hvis man holder sig til at berøring af kønsdele (og kys udover enkelte tantekys) skal afvises venligt / udelades, hvis ikke man har tænkt sig at gå på rum, så er man godt hjulpet med hensyn til balancen. Min 25-øre :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
slip skrev, for 5 minutter siden:

Ærgerligt du skulle ha' det skår i fornøjelsen.

Hvis man holder sig til at berøring af kønsdele (og kys udover enkelte tantekys) skal afvises venligt / udelades, hvis ikke man har tænkt sig at gå på rum, så er man godt hjulpet med hensyn til balancen. Min 25-øre :)

Ja korrekt,, men nu var det jo hende som var frembrusende,, jeg rørte "næsten" ikke,,,men tog som sagt dette til efterretning de kommende dage,,, 

Jeg lærte så lidt på den hårde måde at afvise tidligere,,, 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Maxi90

Tak for det gode skriv, det er meget god viden for os der har planer om at tage en tur forbi klubberne i Tyskland ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 1 time siden:

Tak @KnudSan,,,

Jeg prøver bare at skrive  / genfortælle løbende det som skete, uden at gøre det store drama ud af noget,

Er meget bevidst om at jeg IKKE må være alt for posetiv da jeg jo så måske derigennem kan virke noget utroværdig på nogle mennesker, men omvendt så synes jeg da i den grad også at man bare skal ha lov til at skrive frit fra leveren når man nu en sjælden gang for muligheden for at opleve sådan en aften her.

Jeg har nu kun 1 skriv tilbage fra min 1. aften vil prøve at færdig gøre det , men kan slet ikke love nogen tidshorisont,,,

God aften til dig :)

 

 

 

 

Der vil altid være nogen som som ikke er glade for positive mennesker eller positivt skriv, hvad enten det er på EG eller udenfor.

Men jeg synes da at fornemme mange positive læsere til din første aften.

Tror det har noget at gøre med, at som du nævner "SKRIVER FRIT FRA LEVEREN"

Jeg glæder mig på dine vegne, lyder måske mærkeligt, når vi ikke kender hinanden, men det er noget med at være positiv og respektfuld og så også give udtryk for, at vi ikke ved alt i livet, men ta'r ved lære.

God aften @Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gokke72

Hunting & Co......vores allesammens onkel rejsende Mac(s).....glædeligt at i befinder jer i et ubeskriveligt lækkert univers - tusinde tak for indlæggene, keep it coming, mega underholdende. Glæd jer til Sharks.....

Del dette indlæg


Link til indlæg
KnudSan skrev, for 32 minutter siden:

Der vil altid være nogen som som ikke er glade for positive mennesker eller positivt skriv, hvad enten det er på EG eller udenfor.

Men jeg synes da at fornemme mange positive læsere til din første aften.

Tror det har noget at gøre med, at som du nævner "SKRIVER FRIT FRA LEVEREN"

Jeg glæder mig på dine vegne, lyder måske mærkeligt, når vi ikke kender hinanden, men det er noget med at være positiv og respektfuld og så også give udtryk for, at vi ikke ved alt i livet, men ta'r ved lære.

God aften @Hunting for beaver

Kære @KnudSan,,,af hjertet tak,,,og ILM god aften tilbage til dig :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Hunting for at du skriver afsnit på afsnit om vores tur, nu hvor ingen af os andre har skrevet en beretning endnu.

Jeg selv har så umulig en kalender, som aldrig før, og kan simpelthen ikke finde tiden til selv at få skrevet min beretning.

Jeg får det gjort, men må desværre også erkende, at min beretning nok ikke kommer i nærheden af det niveau, som jeg er kendt for gennem de år, hvor jeg har skrevet FKK rejse beretninger.

Jeg er muligvis nået til vejs ende som rejseskribent på Eroguide.dk, for en periode, eller permanent.

Hvis det sådan går, er jeg taknemmelig for at Hunting tager over, og jeg er sikker på, at han med hans begejstring for FKK konceptet, vil berige os med mange nye fortællinger i årene fremover.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Endnu en dejlig beretning - og denne gang endda en cliffhanger :-) - tak for det Hunter.

Du har jo også klart udstået din "værnepligt" Rejsenetværk - tak for det. Men jeg tror vi er en del der vil savne dine beretninger (som er en noget andet type end Hunters) hvis du stopper med dem. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 8 timer siden:

Tak Hunting for at du skriver afsnit på afsnit om vores tur, nu hvor ingen af os andre har skrevet en beretning endnu.

Jeg selv har så umulig en kalender, som aldrig før, og kan simpelthen ikke finde tiden til selv at få skrevet min beretning.

Jeg får det gjort, men må desværre også erkende, at min beretning nok ikke kommer i nærheden af det niveau, som jeg er kendt for gennem de år, hvor jeg har skrevet FKK rejse beretninger.

Jeg er muligvis nået til vejs ende som rejseskribent på Eroguide.dk, for en periode, eller permanent.

Hvis det sådan går, er jeg taknemmelig for at Hunting tager over, og jeg er sikker på, at han med hans begejstring for FKK konceptet, vil berige os med mange nye fortællinger i årene fremover.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Kære ven @Rejsenetværk ,,, skynd dig ud i køkkenet og find noget lyst brød og smør ekstra meget Nutella på , herefter fortsætter du dit skriv det giver dig fornyet energi, og du vil kunne færdig gøre det fra vores FKK tur,,,

Hvis jeg skal skrive ret meget mere ud i fremtiden så blir jeg sgu snart nød til at ansætte en sekretær,,,,:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, 1 time siden:

Hvis jeg skal skrive ret meget mere ud i fremtiden så blir jeg sgu snart nød til at ansætte en sekretær,,,,:)

Nærmest ingen grænser for hvad den ide kan kaste af sig af lumre forslag og tanker... men lad nu det ligge :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 10 timer siden:

Jeg er muligvis nået til vejs ende som rejseskribent på Eroguide.dk, for en periode, eller permanent

@Rejsenetværk nyd der er en god makker og ven i @Hunting for beaver der skriver og så kom med din beretning, når energien er der og på den måde du ønsket lige nu, men stop ikke helt, mange af os på EG vil nødig undvære dine beretninger.

Så bliver EG som Tour de France uden Jørgen Leth ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 1 time siden:

Hvis jeg skal skrive ret meget mere ud i fremtiden så blir jeg sgu snart nød til at ansætte en sekretær,,,,

Jeg foreslår vi splejser til en sekretær.

Der skal indsendes billeder til bedømmelse og det må ikke være Kelly.

Nok mest fornuftigt med en meget moden dame eller mandlig sekretær,  måske @Rejsenetværk.

Ser frem til at læse lidt fra jer begge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er da nogle skribenter herinde som jeg virkelig tager hatten af for,,, 

Bla. Hr. @cobham,,, hvis jeg bare kunne diktere lidt stikord til ham så ville vores fælles skriv om næste klub SHARKS blive endnu mere underholdende, det er jeg ret sikker på. Hans tilgang og skrive evner rækker langt ud over mine, i fleste har jo både set og læst hans talenter. 

Har indirekte forespurgt ham i en anden tråd, men han har desværre ikke vendt tilbage, og stor respekt for dette dog ærgerligt for jer læsere. 

Det kunne være for fedt at læse min beretning med hans skrive evner. ;)

Hvis jeg kunne vælge en sekretær så skulle det ubetinget være Cobham,,,,, :):):)

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er nu ved at lægge  sidste hånd på mit skriv om Kelly, det burde blive lagt op i eftermiddag. 

Har lige et spørgsmål vedr. mit næste skriv næste aften på SHARKS,,, 

Jeg var der i nogle flere timer og oplevede noget mere. 

Skal jeg lave et samlet skriv fra hele aftenen?

Eller dele det lidt op, dog med lidt kortere indhold pr. skriv? 

Jeg har meget at berette om derfra,,,altså fra om fredagen / SHARKS 

Kom frisk med nogle forslag,,

PFT.   Hunter 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Hunting,

Tak for de super gode skriv.

Skal selv på tur rundt i det meste af Tyskland i forbindelse med arbejde senere på foråret, så jeg følger spændt med.

Det er rigtig fint når du har delt dem op, så kan man nemmere læse en tråd på overskuelig tid og tage den næste senere.

De lange skriv er der ikke altid tid til at læse på én gang og så skal man til at finde hvor man kom til - Mindre detalje men blot et input til dit spørgsmål om en lang eller flere kort, så hellere flere kortere. :-)

Glæder mig MEGET til at læse om Sharks, da det er et af de steder jeg nok kommer forbi. Enten Sharks eller Mainhatten... :-)

Fortsæt det gode arbejde... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...