Hop til indhold
Guest Ludvig

Fint sammensat strafferåd.

Recommended Posts

Gæst

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1868980.ece

Et strafferåd bestående af syv mænd.. :) Mon ikke vi skal glæde os over denne sammensætning.

Heldigvis hoppede de ikke på venstrefløjens feministiske hysteri, som mest består af mentalt krakelerede rødstrømper, som frygter konkurrencen, når "Ikke i aften skat" skiltet, på ny kommer i vejret.

Vil også sende klapsalver til Damefrokosten.com samt Susanne Møller og S.I.O.. :D Deres synlighed gør trods alt en forskel, i kampen mod fordomme og uvidenhed.

Ikke sært at denne artikel, stammer fra en af landets, måske største rufferske.. ;)

VH Ludvig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det ville have været godt, om der havde været 1 kvindelig jurist eller flere kvindelige jurister i rådet. Nu får vi nok bare en uendelig insinuerende debat om køns ensidighedens indflydelse på Straffelovrådets afgørelse.

Personlig tror jeg ikke at kompetent kvindelig medvirken, havde influeret på en for os mindre fordelagtig afgørelse.

Mit umiddelbare indtryk er at kvindelige akademiske fagspecialister, jura som medicinsk ikke udpræget er på linje med forbuds tanken.

Mit indtryk er at kvindelig overvægt for forbudslinjen, mestendels er repræsenteret ved kvinder, hvis udgangspunkt er ideologisk, politisk og eller religiøst, og igen repræsenteret ved aktive aktivister og politikere.

Selv flertallet af kvinder blandt befolkningen er imod at gøre det kriminelt at købe sex :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

@ Rejsningen

Selv flertallet af kvinder blandt befolkningen er imod at gøre det kriminelt at købe sex :)

Det lyder sgu godt. Hvor har du set det?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jep, Susanne er enestående. Når man står over for det spinkle og i sin fremtoning lidt tilbagetrukne menneske, aner man ikke, at hun kan slå som en forhammer :D

Og nej: Jeg var ikke i hendes SM-afdeling dengang i foråret :lol::lol::lol: . Kun nuruen (kan i øvrigt stærkt anbefales :!: )

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Århuselsker

Må indrømme at jeg skrev frit efter hukommelsen, men et absolut godt spørgsmål du stiller, og det nærmeste, men ikke fuldt afklarende svar, jeg hurtigt kunne google mig til:

Flertal siger ja til købesex

40,1 procent af kvinderne er imod legalisering, mens kun 18,5 procent af mændene er. Langt flere kvinder i forhold til mænd er altså imod lovlig prostitution.

http://avisen.dk/flertal-siger-ja-til-k ... 42872.aspx

Danskere afviser forbud mod købesex

67 pct. af befolkningen er imod et forbud mod købesex, mens 20 pct. støtter regeringen

http://www.b.dk/nationalt/danskere-afvi ... d-koebesex

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej Youngster!

Borende X har forsøgt, men den kan ikke åbnes her på boardet.. Du går nu heller ikke glip af noget.

Regeringens Ko-vending samme dag, betød en anden artikel, end først planlagt. Det gjorde mine argumentationer mod et forbud, mindre relevante.

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så kører nålen i den pladerille - helt som forventeligt :roll:

Strafferåd går i rette med mande-kritik

Publiceret: 12:37, 23. november 2012 | Opdateret: 13:26, 23. november 2012

http://www.information.dk/telegram/317971

Det ville have været godt med kvinder i det råd, men var de kommet til samme konklusion, ville de nok blive beskyldt for køns forræderi - kan man ikke hænge sin hat på det ene, kan man hænge den på det andet, og sådan komme denne debat nok til at køre i ideologisk selvsving, fremfor at at anfægte straffelovrådets egne begrundelser for egen afgørelse.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1868980.ece

Et strafferåd bestående af syv mænd.. :) Mon ikke vi skal glæde os over denne sammensætning.

Nej, egentlig ikke for det ville ikke have gjort nogen forskel, hvis fx Lene Pagter Kristensen havde siddet i rådet i stedet for en af de andre mandlige højesteretsdommere. Den vurdering, der ville blive foretaget ville stadig være stærkt juridisk og stærkt saglig.

Det helt afgørende skaktræk fra Morten Bødsgaards side var at få den øvrige regering til at acceptere at lade Straffelovsrådet vurdere spørgsmålet, for deres vurderinger ville med stor sikkerhed have en anden fokus end fx Reden eller andre, der mener at køb af sex bare bør være forbudt. Herom siger betænkningen bare, at det er fatalt med Justitsministeriet at de også der på det - og det førte så til denne konklusion:

Sammenfattende er det på denne baggrund Straffelovrådets opfattelse, at et forbud mod købesex alene vil kunne begrundes ud fra en helt principiel afstandtagen fra køb af sex. Med den eksisterende viden om prostitution i Danmark og oplysningerne om erfaringerne med forbud mod købesex i andre lande er der således efter rådets opfattelse [ikke] grundlag for at antage, at et forbud mod købesex vil [ikke] have mærkbare positive konsekvenser i andre henseender end selve den principielle afstandtagen fra køb af sex, som et strafsanktioneret forbud vil være udtryk for. Tværtimod vil et forbud mod købesex kunne have negative konsekvenser for et antal prostituerede både i form af ringere økonomiske forhold og i form af øget stigmatisering. Straffelovrådet kan på denne baggrund ikke anbefale, at der indføres et sådant generelt forbud mod købesex.

Og herefter stod modstanderne nøgne tilbage...

Spændende nok er de konservatives Mai Henriksen (i noget af en kovending) nu fortaler for en yderligere liberalisering.

Som ligestillingsordfører er jeg naturligvis bekymret for de kvinder, hvis et forbud mod købesex effektueres, og jeg synes, det er rigtig og godt, at regeringen har lavet en exitstrategi for de prostituerede. Men SIO påpeger selv, at det ikke er exitstrategier, som for alvor vil rykke. Det er at give de her kvinder de samme rettigheder som andre lønmodtagere i det her land. Og derfor bliver sexarbejdernes arbejdsvilkår også et anliggende for ét af mine andre ordførerskaber: nemlig arbejdsmarkedspolitik.

... Når prostitution er lovligt, så må vi også anerkende det som et regulært arbejde med de rettigheder, der medfølger. Det kan også betyde, at bagmænd får mindre magt. Det er skammeligt, at lovgivningen i dag vender det blinde øje til, så de prostituerede bliver nødt til at bryde loven.

Bemærkes kan det også, at SIO her optræder, som en troværdig kilde for en MF'er! :)

Alt i alt en bemærkelsesværdig udvikling og ikke det er ikke mindst de utrættelige jernkvinder i SIO's fortjeneste.

/MG

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

G'aften Mastergenie!

Du bidrager altid, med en velorienteret baggrundsviden.. :) Ikke første gang jeg, er blevet belært af dine indlæg..

Tak for det!

VH Ludvig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...