Hop til indhold
Rejsenetværk

Os der ikke har et liv

Recommended Posts

Altså :blink:

Os der ikke har et liv, og derfor er på 24/7 på Eroguide.dk 

Vi oplever at blive smidt af, og skal logge på igen, når vi indimellem foretager os noget andet på world wide web, end at være aktiv på EG.

Hvorfor det :(

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 4 timer siden:

Altså :blink:

Os der ikke har et liv, og derfor er på 24/7 på Eroguide.dk 

Vi oplever at blive smidt af, og skal logge på igen, når vi indimellem foretager os noget andet på world wide web, end at være aktiv på EG.

Hvorfor det :(

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Du må så have opbrugt din tildelte tidskvote ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 5 timer siden:

Altså :blink:

Os der ikke har et liv, og derfor er på 24/7 på Eroguide.dk

Et liv er da, hvad man selv gør det til :huh:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 25 minutter siden:

Et liv er da, hvad man selv gør det til :huh:

Vores egen lille Sartre;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest P_Nord
Rejsenetværk skrev, for 8 timer siden:

Altså :blink:

Os der ikke har et liv, og derfor er på 24/7 på Eroguide.dk 

Vi oplever at blive smidt af, og skal logge på igen, når vi indimellem foretager os noget andet på world wide web, end at være aktiv på EG.

Hvorfor det :(

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Samme problem her. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Maya Kathrine,

Jeg er glad for at det fluebenet "husk mig" nu skal vælges til og ikke vælges fra som tidligere (tak). Så jeg håber ikke det er det du vil lave om igen?

Mvh
Balshoi

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, den 23.3.2019 at 15:25:

@Maya Kathrine

Er det et vanskeligt problem at løse?

Eller er der bare andet der er vigtigere :)

Det som kaldes prioritering.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Der har ikke været noget galt. Man skal blot huske at kryds "Husk mig" af ved login. Den fornyer ens session automatisk, ellers bliver sessionen automatisk afsluttet efter 30 min. Forvirringen skyldes at vi for nyligt - efter ønske fra brugerne - har ændret "Husk mig" feltet til ikke at være krydset af som standard. Desværre havde jeg ikke lige styr på at det havde den her effekt, ellers ville jeg havde nævnt det i første omgang i stedet for at bruge tid på at søge i koden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...