Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/ayana-new-gfe-46156.html

Besøgte Ayana i dag. Hun er en sød og serviceminded pige, som taler udmærket engelsk. Hun er en petite pige med et ganske kønt ansigt. Brysterne er silicone, men er pæne og i en passende størrelse (C gætter jeg på). Alderen er angivet til 24 år, hvilket godt kan passe. Billederne i hendes annonce er ægte (pga. tatoveringen på armen) men stikker imo lidt i alle retninger. Men hun er som sagt ganske køn. Vi havde god kemi og god sex. Hun var varm og dejlig, og gav et godt blow. Alt i alt en god oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte hende i går. En af de bedste oplevelser længe. God kemi god service god sex. Håber sørme hun kommer tilbage flere gange. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
JohnnyBeGood skrev, for 22 timer siden:

Billede nr 2 (det lækre...) er fake

Jeg går ud fra, at du henviser til det billede som nu er erstattet af et andet...? Jeg er dog ikke sikker på du har ret. Jeg kører altid en omfattende billedresearch og fik ingen hits. Samtidig syntes jeg det mindede en del om det nuværende billede nummer 4 (det med tatoveringen). Billede 4 matcher meget godt de nuværende billeder 2 og 8. Billede 8 matcher med billede 1 (pga. philtrum og den lille "pukkel" på næsen). Og sådan er der små men overbevisende overensstemmelser. Men som sagt synes jeg også at billederne er svære at gå ud fra, da de visuelt er ret forskellige pga. makeup og billedfiltre. Det billede du henviste til matchede imo meget godt på de parametre jeg har nævnt, men jeg er oprigtig nysgerrig efter at vide, hvad der fik dig til at nå til sådan en entydig konklusion? Altså at lige det billede var fake.

Btw synes jeg absolut at billede nummer 1 er det lækre :-)

Redigeret af Littlefinger

Del dette indlæg


Link til indlæg
cumonface skrev, for 23 timer siden:

 

 Wow. Visuelt a looker. Lidt dyr men hvis hun kysser med tungen så er det et besøg værd.

Se mit svar til JohnnyBeGood. Som sagt tror jeg billederne er ægte. Alligevel tror jeg du vil blive skuffet, hvis du fx tænder helt vildt på billede nummer 1 (som jeg) pga. makeup og billedfiltre. Men som jeg skrev er pigen ganske køn irl.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Ayana

No picture is fake :) of course because in some pictures i have different make up i look different , also at the beach maybe i was more tanned... so...:) and about tattoo... No one else in the world have same  tattoo ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt Ayana lørdag aften, og det var absolut en positiv oplevelse. Det er pigen på billederne (hendes tatovering på armen er ikke til at tage fejl af). Flot pige som er meget nem at snakke med. Vi havde god kemi og det blev da til en god tur på lagnerne ;)

Hun skal absolut besøges igen :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...