Hop til indhold
Administrator

Konkurrence: Vind én halv time hos Privat-diskret.dk

Recommended Posts

Så er det vist på tide med en ny konkurrence, her på Eroguide.dk. Præmien er denne gang, én halv time i selvskab med en af de smukke piger, fra Privat-diskret.dk. Konkurrencen starter i dag, den 15. november 2012 og køre til og med den 1. januar 2013.

Hvordan deltager du i konkurrencen?

Måden du deltager i konkurrencen er ved at være hjælpsom på Eroguide.dk, det kan enten være ved at skrive anmeldelser/beretninger om dine besøg ved glædespiger og klinikker, eller ved at hjælpe brugere med deres efterlysninger.

Dine indlæg skal naturligvis være konstruktive, for at tælle med i konkurrencen. Så anmeldelser/beretninger på kun 2 linjer og svar på efterlysninger med svar ala "Hun er fræk" osv. tæller ikke med i konkurrencen.

For hver anmeldelse/beretning du skriver får du 5 lodder, og for hvert konstruktivt og hjælpende svar under efterlysninger, får du ét lod i konkurrencen.

For hvert lod du samler sammen får du én ekstra vinderchancen og jo flere lodder du har, jo større vinderchance har du. Det handler derfor ikke om at skrive den bedste eller flest anmeldelser/beretninger, men om at være hjælpsom.

Du behøver ikke selv holde styr på hvor mange lodder du har samlet sammen, det tæller jeg sammen når konkurrencen er slut, og trækker en vinder.

Du kan læse en masse om Privat-diskret.dk og de piger du kan besøge, på nedenstående adresse:

http://www.privat-diskret.dk

Held og lykke i konkurrencen!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...