Domina Miss Pixi

, Kvinde, 35 år
Fyn
 
09:00-22:00
Når fantasier skal blive til virkelighed.

Hvem er jeg og hvad kan du forvente?

Jeg er en ung domina, der trods mine blot 35 år allerede har god erfaring med slaver/submissive.

Jeg er Domina af krop og sind, og med min medfødte lyst til at dominere og styre, fører jeg dig ind i det mørke univers, hvor dine fantasier og min kreativitet vil blive forenet i en fælles udfoldelse af kroppen og sindets mørkeste afkroge.

Jeg udfordrer i hver en seance min evige søgen på perfektion og kontrol over slaven, der står foran mig. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg, da du derved vil kunne opleve den ultimative hengivelse og underkastelse.

Derfor vil du sjældent opleve, at seancerne er en gentagelse fra min side, med mindre andet er ønsket. Alt foregår selvfølelig inden for de aftalte rammer, der er blevet opstillet forud for vores møde.


Jeg er en mangfoldig Domina, der rummer mange aspekter. Udover mit talent for anvendelse af diverse redskaber inden for slagteknik, nyder jeg den verbale dominans, underkastelsen af - og følelsen af overlegenhed over for - den slave, der ligger for mine fødder.

Nogle af de absolut mest spændende seancer, jeg har oplevet til dato, har indeholdt tickling, neglefetich, CBT, nylonfetich, rygning/branding og selvfølgelig støvler og stilletter. Men jeg er altid på udkig efter nye veje, som kan åbne endnu flere døre ind i det sorte univers, hvorved jeg som Domina kan udvikle mig i takt med, at dine fantasier bliver udlevet.

Jeg ser dig der, hvor du er, følger dig på vej til, hvor jeg ønsker dig hen. En kombination af din fantasi og min vilje vil skabe seancen. Jeg føler dyb empati og bruger min indlevelsesevne gennem legens mange faser, når jeg går helt tæt på. Jeg er ikke kropsforskrækket og nyder den pirrende berøring over mine slavers hud, et fast greb eller en markering med tænderne. Du er min i den tid, du står i mit selskab.

Jeg forventer gode manerer. Kun en respektfuld slave fortjener en Domina som mig.
Før du kontakter mig, har du læst nedenstående punkter og gjort dig bekendt med disse:

*Diskretion er en selvfølge, begge veje.
* Du er ren og velsoigneret (der er mulighed for bad på stedet)
* Har du skader eller skavanker der skal tages hensyn til, bedes du skrive det inden, vi mødes. F.eks dårligt hjerte - Rygproblemer - Blodfortyndende medicin ect.
* Du er ikke påvirket af euforiserende stoffer eller alkohol

* Kun seriøse mails vil blive besvaret hver aften mellem 22.00-00.00 og hver morgen mellem 08.00-09.00
* Seancer skal minimum aftales dagen før seancen ønskes.

Glæder mig til at møde dig
De Bedste Hilsner
Miss Pixi

2 følgere

Kontaktinformation
Om Domina Miss Pixi
Vægt 68 kg
Højde 164 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Nej
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Normal
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Blond
BH størrelse H
Brysttype Implantat
Kønsbehåring Glatbarberet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
   
Er ryger Ja
Har tatovering Ja
Min faste vagtplan