Malle

, Kvinde
Nordsjælland
 
d. 22/5 00:00-00:00
UDDANNET MASSØR

SE ALTID DE AKTUELLE ÅBNINGSTIDER PÅ ANNONCELIGHT, SAMME ANNONCE
Denne annonce er opdateret 17. maj, den opdateres ikke dagligt, men det gør den enslydende på Annoncelight
HUSK CORONAPAS
Jeg er selv vaccineret
Der tages de nødvendige forholdsregler ift Corona. Jeg benytter engangslagener og der sprittes af imellem hvert besøg
ALLE førstegangs-aftaler SKAL foregå på mail.
Jeg befinder mig i Kokkedal, ca 30 km nord for kbh
Mobile Pay/VISA/Mastercard/ kontanter kan benyttes
Jeg laver MAX 3 aftaler pr dag, der SKAL være god tid imellem og det er vigtigt for mig ALTID at være 100 % stede hver gang. Jeg laver IKKE pressede aftaler og jeg besvarer ikke korte og upræcise mails!! Jeg beder om at man sætter sig ind i min tekst og de behandlinger jeg tilbyder,

Det er en meget intim og personlig oplevelse vi skal have sammen, derfor er jeg selektiv i forhold til hvem jeg laver aftaler med og jeg laver kun 2 - 3 aftaler pr dag. Jeg beder om at man sender en ordentlig og udførlig mail hvor i præsenterer Jer selv, skriver alder højde og vægt, Jeres etnicitet samt hvilken behandling I ønsker og gerne hvilken afslutning også hvis I kender den på forhånd. Hvis ikke man sender en ordentlig mail med de ønskede informationer, så får man ikke svar. Jeg besvarer ikke korte upræcise mails!

FORESPØRGSLER PÅ ANDRE SEKSUELLE YDELSER VIL ALTID BLIVE AFVIST!!
Tidlige morgentider bedes man forudbestille senest dagen før. Gælder tider fra 7 - 8. Man er velkommen til at spørge men jeg kan ikke garantere at jeg kan nå at stå klar tidligt hvis man først skriver samme morgen.
Mulighed for bad før/efter ( pæne badeforhold/nyt badeværelse)
Tidsbestilling ER nødvendigt. Aftaler med kort varsel kan være svære at få især op ad dagen, prøv at være lidt på forkant med bestillingen såfremt det er muligt. Magic massage er et vel-etableret foretagende og har eksisteret i 6 1/2 år.
Jeg forventer at renlighed og hygiejne er i top!

Magic massage handler om kompetent krops-massage kombineret med intim-massage undervejs samt afslutning med svensk eller fransk. Det handler om at slappe af og bare nyde at blive forkælet og løsnet op, det være sig muskelspændinger såvel som seksuel spænding. Hos mig er intim-massagen en helt naturlig del af massagen og ingen berøringer er tilfældige. Massagen handler om den langsomme opbygning over tid som kulminerer i den intense orgasme. Hvis ikke man er til dette koncept, så er det ikke mig man skal besøge. Det handler om at få vækket hele kroppen og derved alle erogene zoner. Der sker selvfølgelig ikke noget hvis man får udløsning før tid, men så bliver afslutningen måske ikke helt som forventet og det er ikke sikkert at vi kan få den afslutning som jeg gerne vil have. Jeg gør altid en stor indsats for at give den bedste oplevelse til alle mine gæster indenfor de rammer der er sat. Ydelser som IKKE er nævnt her på siden, må man finde andre steder. Der tilbydes kun de behandlinger der er nævnt her på siden og ingen andre seksuelle ydelser! Og ingen svensk/fransk som enkeltstående ydelse. Jeg deltager ikke i nogen former for fetish. Jeg er meget seriøs omkring det jeg tilbyder og jeg forventer selvfølgelig det samme retur.
Fuld diskretion en selvfølge

ÅBNINGSTIDER (opdateres fra uge til uge)Normalt hverdage 7 - 14. Fredage 7 -13/13.30. Tider før kl 7, kun efter særlig aftale. Ingen behandlinger udenfor åbningstiden, så lad være med at spørge. Jeg har også et almindeligt liv ved siden af.
ÅBNINGSTIDER WEEKEND. 7 - 13. KUN WEEKENDER I LIGE UGER
Det vil altid fremgå øverst på siden om jeg har weekend-åbent i pågældende uge. (OBS! weekendtider skal forudbestilles senest dagen før)
JEG TAGER ALDRIG IMOD AFTEN /NAT OG JEG KØRER IKKE UD. Respekter venligst dette og lad være med at spørge!
Det foregår altid kun hos mig privat

TIDSBESTILLING/HENVENDELSE:
Ved henvendelse/tidsbestilling bedes man sende mig en ordentlig og udførlig mail. Præsenter Jer sig i en mail hvori man oplyser PRÆCIS hvilken behandling man ønsker samt tidspunkt/tidsrum, varighederne af behandlingerne er forskellige, så jeg skal have mulighed for at se hvordan det kan passe ind. Oplys også hvilken afslutning der ønskes, hvis I ved det på forhånd ellers tager vi det som det kommer. Oplys ALDER, HØJDE & VÆGT OG ETNICITET. Højde og vægt har relevans for briksens indstilling og klargøring samt mine arbejdsstillinger. Jeg vil også gerne have bare en lille ide om hvem jeg skal tage imod. I ved jo også lidt om mig på forhånd
Jeg besvarer IKKE korte upræcise henvendelser!
Oplys også hvis man har et "handicap" der skal tages hensyn til. Det være sig fysisk eller evt seksuelt, så prøver vi at finde en løsning, hvis det er muligt. )Har man en tendens til at komme MEGET hurtigt/nemt, så er det vigtigt at I nævner det for mig når I skriver så jeg kan prøve at tilrettelægge massagen lidt anderledes og evt starte med intimmassage først for at tage "trykket" og herefter påbegynde en ny opbygning. Det er vigtigt at I oplyser mig om ting der er betydningsfulde for mig at vide inden vores aftale.
På forhånd tak

Jeg tilbyder lækker, dybdegående (alt efter varighed) afstressende erotisk krops-massage med afslutning. Jeg har arbejdet indenfor fysiurgisk massage i 19 år. Erotisk massage har jeg udført i 6 1/2 år. Jeg er meget kompetent indenfor regulær massage og har bred erfaring med udførsel af intimmassage/penismassage/Lingam.
Intimmassage består af blød og langsom massage af penis, skaft, kugler, mellemkød og strygninger mellem ballerne. Jeg tilbyder IKKE prostatamassage.

Massagen foregår på en rigtig massagebriks, der er opvarmet når man kommer, krop og muskler slapper bedre af med varme. Massagen foregår altid i roligt tempo og intim-massagen bliver derfor MEGET intens og pirrende og der bliver der ALDRIG snydt med tiden.
Jeg går meget op i at her altid er rent, pænt og præsentabelt. Her er rolig baggrundsmusik og rummet er altid behageligt varmt.

Jeg tilbyder KUN helheds-behandlinger og altid med DIG i centrum. Jeg skifter under hele behandlingen imellem rigtig muskelmassage og intimmassage, dvs at du vil blive kørt op og ned adskillige gange. Både når du ligger på maven og når du ligger på ryggen. Du vil blive masseret og erotisk pirret løbende. Jeg bygger det langsomt op helt fra start til slut. Dette bevirker at selve afslutningen og orgasmen vil være meget mere intens end ellers så det hele går op i en højere enhed når vi er færdige.
Jeg benytter ALTID helt neutral olie af hensyn til allergi og selvfølgelig diskretion. Efterfølgende kan man altid få bad hvor der også altid er helt neutral shower-gel til rådighed.
Der SKAL være god tid, jeg afsætter minimum 45 min imellem hver aftale så man aldrig risikerer at rende ind i hinanden. Jeg går ikke på kompromis med mine principper.
Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs, dog bedes man respektere at jeg IKKE tillader berøring intimt. Mit underliv er off limits i alle henseender!

MIG:
Jeg er en flot, veldrejet kvinde, 40 år, 162 høj, 59 kg og med mellemlangt brunt hår
JEG ER UDDANNET MASSØR
Jeg er iført i stil med billederne (aldrig nøgen)
Det er IKKE tilladt at få udløsning i min mund, vær sød at respektere dette

2 timers fuld krops-massage (GRUNDIG dybdemassage samt løbende intimmassage 5/6 gange undervejs) og happy ending
Med fransk afslutning 1900,- ( med eller uden kondom, op til Jer)(der indgår en smule hånd også)
Med svensk afslutning 1700,-
Ønsker man lidt ekstra forkælelse og ekstra tid til det hele, så er denne behandling et rigtig godt valg

1 time og 30 min Fuld krops-massage (dybdegående samt intimmassage 4/5 gange undervejs) og happy ending
Med fransk afslutning 1500,- (med eller uden kondom, op til Jer)Der kan indgå en smule med hænderne til sidst
Med svensk afslutning 1300,-
Denne behandling er den variant, jeg laver flest af, da der er fornuftig tid til det hele

1 time og 15 min. Fuld kropsmassage (lettere Overfladisk massage, ikke dybdegående, (mere en velvære-massage) samt intimmassage 4 gange undervejs) inkl afslutning. Her er ikke tid til nævneværdige spændinger
Med fransk afslutning 1200,- (med eller uden kondom, op til Jer)
Med svensk afslutning 1000,-
Er man MEGET overvægtig, så er denne behandling ikke mulig. Jeg kan ikke nå hele kroppen igennem på den estimerede tid.

1 time (NY)
(Grundig rygmassage inkl skulder/nakke samt intim-massage og afslutning)
I denne behandling koncentrerer jeg mig kun om regulær massage af ryggen, skuldre og nakke, der kombineres med intim-massage samt svensk eller fransk afslutning. (med eller uden kondom)
Rygmassagen varer i alt ca 30 min inkl skuldre og nakke. Den intime del af behandlingen varer også 30 min. Selve rygmassagen bliver afbrudt en enkelt gang af lidt intim-massage mens man ligger på maven for lige at pirre og drille lidt og så man kan mærke mine teknikker. Efter endt rygmassage fortsætter jeg intim-massagen på frontsiden og koncentrerer mig kun om den samt selve afslutningen. Efter udløsning/afslutning rundes behandlingen af med lidt skulder/nakke massage, så man lige kan ligge og slappe lidt af.
Med fransk afslutning 1100,-
Med svensk afslutning 900,-

Jeg tilbyder INGEN kortere behandlinger da jeg ellers ikke kan levere en fyldestgørende massage der samtidig inkluderer intimmassage og afslutning. Jeg tilbyder ikke delvise behandlinger eller hurtige løsninger! Ej heller fransk som selvstændig ydelse!

Man kan finde anmeldelser på eroguide.dk (Malle)

NB....
Priserne er ikke til forhandling

USERIØSE HENVENDELSER BESVARERS IKKE!!!

Kontakt mig på mail:
[email protected]
CVR registreret

22 følgere

Kontaktinformation
Om Malle
Vægt 60 kg
Højde 162 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Nej
   
Kropsbygning Slank
Øjenfarve Grøn
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Rød
BH størrelse F
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Andre
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Min faste vagtplan