Malle

, Kvinde
Nordsjælland
 
d. 24/9 00:00-00:00
UDDANNET MASSØR

SE AKTUELLE ÅBNINGSTIDER PÅ ANNONCELIGHT, SAMME ANNONCE
NY BEHANDLING: RYGMASSAGE KOMBINERET MED INTIM-MASSAGE OG AFSLUTNING (se uddybende beskrivelse længere nede i teksten)
Annoncen her er opdateret 22. september ( denne annonce opdateres ikke hver dag, det gør den enslydende på Annoncelight
Der tages de nødvendige forholdsregler i forhold til Corona. Der benyttes engangslagner og der sprittes af mellem hvert besøg.
Jeg befinder mig i Kokkedal, ca 30 km nord for KBH
MOBILE PAY/VISA/DANKORT/Mastercard/KONTANTER kan benyttes
ALLE førstegangs-aftaler SKAL foregå på mail
Jeg laver 2 - 3 aftaler pr dag alt efter varighed, der SKAL være rigeligt tid imellem og det er vigtigt for mig ALTID at være 100% til stede.
Det er en meget intim og personlig oplevelse, derfor er det ønskværdigt at man sender en ordentlig mail med jeres ønskede behandling samt alder, højde og vægt se længere nede omkring tidsbestilling. På forhånd tak

Tidlige morgentider bedes forudbestilt senest dagen før. Jeg kan ikke garantere at jeg kan stå klar tidligt hvis man først skriver samme morgen men I er velkomne til at spørge.
Tidsbestilling nødvendigt
JEG FORVENTER RENLIGHED OG HYGIEJNE I TOP

Magic massage har eksisteret i 6 år
Magic massage består af kompetent krops-massage kombineret med intim-massage undervejs samt afslutning med svensk eller fransk. Det handler om at overgive sig, bare tage imod og bare nyde at blive forkælet og løsnet op, det være sig muskelspændinger såvel som seksuel spænding. Hos mig er intim-massagen en helt naturlig og fuldstændig integreret del af massagen. Massagen handler om den langsomme opbygning over længere tid som kulminerer i den intense orgasme. Er man ikke til denne form for behandling, så er det ikke mig man skal besøge. Der sker selvfølgelig ikke noget hvis man skulle få udløsning før til sidst, men så vil afslutningen ikke blive helt som planlagt. Det handler om at få vækket HELE kroppen og derved alle erogene zoner. Derfor tilbyder jeg kun fulde kropsbehandlinger. Jeg gør altid en stor indsats for at give den bedste oplevelse til alle mine gæster indenfor de rammer der er sat. Ydelser som IKKE er nævnt her på siden, må man finde andre steder. Jeg er meget seriøs omkring det jeg tilbyder og jeg forventer selvfølgelig det samme retur.
Fuld diskretion en selvfølge

ÅBNINGSTIDER HVERDAGE 7 -14/14.30
INGEN BEHANDLINGER UDENFOR ÅBNINGSTIDEN; SÅ LAD VÆRE MED AT SPØRGE TAK
( Det er åbningstiderne her på profilen der gælder, vagtplanen er deaktiveret)INGEN forespørgsler på tider udenfor åbningstid TAK!
WEEKENDER: 7 - 13. Såfremt jeg har weekend-åbent, så fremgår det øverst. SOM REGEL KUN WEEKENDER I ULIGE UGER (weekendtider SKAL forudbestilles senest dagen før)
JEG TAGER ALDRIG IMOD AFTEN /NAT. Der er kun de oplyste åbningstider
JEG KØRER IKKE UD. Det foregår altid helt privat hos mig, IKKE PÅ KLINIK, i et dertil indrettet lokale

Respekter hvad jeg tilbyder og IKKE tilbyder. Dette er ikke til forhandling (heller ikke når man ligger på briksen)
Der tilbydes INTET ANDET end de behandlinger der er nævnt her på siden, heller ikke mod ekstra-betaling
Svensk og fransk som enkeltstående ydelse tilbydes IKKE

Jeg er en 100 % dansk kvindelig massør der tilbyder lækker, dybdegående og afstressende erotisk krops-massage med afslutning. Jeg har bred erfaring indenfor dette og er meget seriøs omkring det jeg tilbyder og jeg forventer selvfølgelig det samme retur. Jeg har arbejdet indenfor fysiurgisk massage i 18 år. Erotisk massage har jeg lavet i 6 år. Jeg er meget kompetent indenfor dette og har bred erfaring med udførsel af intimmassage. Massagen foregår på en rigtig massagebriks,

TIDSBESTILLING / HENVENDELSE:
Ved henvendelse/tidsbestilling bedes man sende en ordentlig og udførlig mail med oplysninger om PRÆCIS hvor lang en behandling man ønsker samt tidspunkt, varighederne af behandlingerne er forskellige, så jeg skal have mulighed for at se hvordan det kan passe ind. Oplys også hvilken afslutning der ønskes, hvis muligt. Hvis jeg skal kunne hjælpe Jer, så må I også hjælpe mig
Ved henvendelse bedes man også oplyse ALDER, HØJDE & VÆGT. Det har betydning i forhold til briksens indstilling. Jeg vil også gerne have bare en lille ide om hvem der kommer
I ved jo også lidt om mig på forhånd
Oplys også hvis man har et "handicap" der skal tages hensyn til. Det være sig fysisk eller evt seksuelt, så finder vi en løsning. Har man en tendens til at komme hurtigt, så informer mig om det, så jeg evt kan tilrettelægge behandlingen anderldes. Vær venlig at sende mig en ordentlig og sober mail med de oplysninger jeg efterspørger, ellers skal man ikke forvente svar, jeg frabeder mig intime billeder.
På forhånd tak
Briksen er opvarmet når man kommer. Dette bevirker at krop og muskler slapper bedre af. Massagen foregår i roligt tempo hvilket bevirker at det også bliver en meget sanselig oplevelse. Intim-massagen er samtidig MEGET intens og hos mig bliver der ALDRIG snydt med tiden. Hos mig er det ikke noget der bare skal overstås.
Jeg tilbyder KUN helheds-behandlinger og altid med DIG i centrum. Jeg skifter under hele behandlingen imellem rigtig muskelmassage og intimmassage, dvs at du vil blive kørt op og ned adskillige gange. Du vil blive masseret og erotisk pirret løbende. Jeg bygger op til selve afslutningen helt fra start til slut. Dette gør at selve afslutningen og orgasmen vil være meget mere intens end ellers så det hele går op i en højere enhed når vi er færdige. Det er ikke meningen at der skal være flere udløsninger! Hvis det er det man går op i, så er det ikke mine behandlinger man skal prøve
Jeg benytter ALTID helt neutral olie af hensyn til allergi og selvfølgelig diskretion. Efterfølgende kan man altid få bad hvor der også altid er uparfumeret shower-gel til rådighed.
Der er altid god tid, jeg afsætter altid 45 min imellem hver behandling så man aldrig risikerer at rende ind i hinanden. Jeg går ikke på kompromis med mine principper!
Det er tilladt at røre min krop undervejs, (Krop, bryster, bagdel) dog bedes man respektere at jeg frabeder mig berøring i skridtet!

Jeg er en flot, veldrejet kvinde, 40 år, 162 høj, 60 kg og med mellemlan gt brunt hår, naturlig E-skål
UDDANNET MASSØR
Mulighed for bad
Jeg er iført i stil med billederne (aldrig nøgen)
Det er IKKE tilladt at få udløsning i min mund, vær sød at respektere dette

2 timers fuld kropsmassage (GRUNDIG dybdemassage samt løbende intimmassage 5/6 gange undervejs) inkl afslutningen
Med fransk afslutning 1900,- ( med eller uden kondom, op til Jer)(der indgår en smule hånd også)
Med svensk afslutning 1700;
2 timers laves kun morgen/først på dagen


1 time og 30 min Fuld kropsmassage (Rimelig grundig dybdegående samt intimmassage 4/5 gange undervejs) inkl afslutningen
Med fransk afslutning 1500,- (med eller uden kondom, op til Jer) (der indgår en smule hånd også)
Med svensk afslutning 1300,-

1 time og 15 min. Fuld krops-massage (lettere overfladisk massage samt intimmassage 4 gange undervejs) inkl afslutningen
Med fransk afslutning 1200,- (med eller uden kondom, op til Jer)(der indgår en smule hånd også)
Med svensk afslutning 1000,-

1 time
(Ren rygmassage inkl skulder/nakke samt intim-massage og afslutning)
I denne behandling koncentrerer jeg mig kun om regulær massage af ryggen, skuldre og nakke, der kombineres med intim-massage samt svensk eller fransk afslutning. Rygmassagen varer i alt ca 30 min inkl skuldre og nakke. Selve rygmassagen bliver afbrudt en enkelt gang af lidt intim-massage mens man ligger på maven for lige at pirre og drille lidt. Efter endt rygmassage fortsætter jeg intim-massagen på frontsiden og koncentrerer mig kun om den samt afslutningen. Efter udløsning/afslutning rundes behandlingen af med lidt skulder/nakke massage, så man lige kan ligge og slappe lidt af.
Med fransk afslutning 1100,-
Med svensk afslutning 900,-

Jeg tilbyder INGEN kortere behandlinger da jeg ellers ikke kan levere en fyldestgørende massage der samtidig inkluderer intimmassage og afslutning. Jeg tilbyder ikke delvise behandlinger eller hurtige løsninger!

NB....
Priserne er ikke til forhandling

USERIØSE HENVENDELSER BESVARES IKKE!!!

Kontakt mig på mail
[email protected]
CVR registreret
Alle aftaler med nye gæster skal foregå på mail. Adresse og tlf nr udleveres først når en aftale er nært forestående

30 følgere

Kontaktinformation
Om Malle
Vægt 60 kg
Højde 162 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Nej
   
Kropsbygning Slank
Øjenfarve Grøn
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Rød
BH størrelse F
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Andre
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Min faste vagtplan