Jyske Coco Erotik massør

, Kvinde, 47 år
Vestjylland, Østjylland og Sydjylland
 
d. 27/5 08:00-10:00
Erotisk massør Jyske Coco - Sensuel intim Kropmassage & wellness til Gentlemen, Lady & Par

100% Privat v/Varde Omr. - Erotisk massør Jyske Coco - Lingam/Yoni & erotisk massage - Intime wellness til Gentlemen, Lady og Par.

Top lærker Erotisk kropmassage hvor du bytter dagen stress ud med fornyet energi, livskvaliteten øges, afstressende. Til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde.
Krop- og penis lingam/Yoni massage er sagen når dit fysiske og mentale velvære skal have et boost. Fælles for de forskellige massager er at de kombineres med intens afslutning af intimmassage.
Jeg bygger dig langsomt op gennem dine erogene zoner og lader dig kulminere i en intens forløsning.
Både krop og intim massage er sundt og løsner forskellige hormoner, renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og Endorfiner.
Det forgår i intim og hyggelig atmosfære med levende lys og stemningsfyldt baggrunds musik.
Jeg tilbyder følgende typer massager; og fælles for dem alle er at der indgår enten Lingam/penis massage til mænd og Yoni massage til kvinder. De 4 forskellige massage du kan vælge imellem, forgår alle ved du ligger afslappende på massagebriksen.

- Erotiks kropmassage & Lingam/Yoni Massage.
Du bliver forkælet på både for & bagsiden. Varighed fra 60 til 90 min. Vælger du 90 minutter, er der ekstra tid til enten Lingam/Yoni massage eller til topforkæles af også fod & håndmassage.

- Erotisk Bambus massage. (Alm.)
1,5 time Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage. Den alm. bambus massage er stimulerende for nervesystem og bindevæv, hvilket giver god afslapning og velvære, og er særdeles velegnet til cellulitis, strækmærker og forebygger også ødemer.

- Erotisk Bambus massage (Varm)
1,5 time Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage. Fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Den varme bambus stimulerer ligeledes nervesystemet, men går samtidig dybere ned i vævet og reducerer muskelspændinger.

- Erotisk Hot Stone massage.
1,5 time Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage. De varme sten stimulerer og går dybere ned i vævet og reducerer muskelspændinger.

Tidsbestilling er nødvendigt. Tlf. tid 8:00 til 9:30
Bestil tid på telefon nr.: 61502477
Bemærk: Under behandling tager jeg IKKE telefonen. Skriv gerne en SMS til mig , så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt. Skriv hvad tid du kan snakke fra og til. Og ellers prøv at fange mig senere i en ledig stund.
Aftaler med kort varsel (Som at du kan kan få en aftale om halv time) kan være svære at få, derfor vær gerne lidt på forkant med bestillingen hvis det er muligt.
Mere informationer om tidsbestilling ses på min hjemmeside.

Jeg er en smuk voksen fræk dansk blondine med naturlig skønhed.
Data: 47år - 158 høj - 64 kg - D-skål bryster - Timeglas figur. Runde hofter & fyldig bagdel. Min krop har nogle ar i forbindelse med vægttab. Jeg er iført små fine trusser når det er massage ved briksen.
Jeg har styr på min hygiejne og forventer du også har den i top.
Jeg er erotisk massør og JEG TILBYDER IKKE samleje.
Jeg har nogle massage kurser/uddannelse med diplom som Bambus-massør, Hot Stone-massør. og er tantra-massør.

Hvor og hvornår:
V/ Varde område. 100% Privat.
Åben efter forudgående aftale.
(Og min private adr. = Du findes enten på
Mobilepay - Krak.dk - 118.dk eller Degulesider.dk - Det er gensidig respekt både du og jeg har et privat liv.)

Massageværelse er hyggelig og velindrettet med Massagebrik, Håndklæder, Olie, Bambus & Hot Stone udstyr dvs. tilbehør, der er alt hvad vi har brug for. - Der er Ikke for store bad før og efter massage. Jeg bruger en let olie, der efter massagen, bliver tørret af med en klud og resten sundt plejer din hud.
Dvs. duftfrie Olie, der holdes lune, er smagløse og det er duftfri.

På min egen hjemmeside ses mere info om de forskellige muligheder, priser, kalenderen med hvor og hvornår. Større galleri mm. Du kan få en sms med link til min hjemmeside. Og link ses også på mine billeder.
Alle aftaler forgår over en telefon samtale, på den måde har jeg tryghed og du har hurtigere styr på vores aftale end 15-20 sms frem og tilbage over 45 min og den tid du ønsker, er væk imellem tiden, til ham der ringer
Jeg glæder mig til at forkæle dig og din Yoni/Lingam.

Erotisk massør Jyske Coco
Tlf. Nr. 61 50 24 77


O.B.S på
Modtager IKKE
handicappede/kørestolsbruger.
Modtager IKKE alkohol eller stof påvirkede.
Modtager kun danske & skandinavisk gentlemen
Besvare IKKE hemmeligt nr.
& Jeg tilbyder IKKE Samleje.

Det med Gentlemen mener jeg dybt seriøst. Det er mit private hjem jeg evt. åbner for dig, Synes jeg ikke du har styr på takt og tone har jeg min fulde ret til at afvise dig.————-
Ønsker du mere end erotik massage, eller besøge mig andet sted i Jylland så læs min anden annonce herunder.

- Krop- og penis lingam/Yoni massage er sagen når dit fysiske og mentale velvære skal have et boost og livskvaliteten skal øges. Fælles for de forskellige massager er at de kombineres med intens afslutning af intimmassage samt evt. fransk.
Du er i centrum, og du skal slappe af og nyde at blive forkælet. Jeg bygger dig langsomt op gennem dine erogene zoner, over den valgte tid og lader dig kulminere i en intens forløsning.
Du bytter dagens stress ud med fornyet energi ved velværds massage. Både krop og intim massage er sundt og løsner forskellige hormoner, renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og Endorfiner.
Det forgår i intim og hyggelig atmosfære med levende lys og stemningsfyldt baggrunds musik. Der er både før og efter massagen mulighed for et bad, hvor der er parfume-fri bodyshampoo til rådighed.
Jeg tilbyder følgende typer massager; og fælles for dem alle er at der indgår enten Lingam/penis massage til mænd og Yoni massage til kvinder.

- Erotisk massage. Afstressende, og til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde. Varighed fra 30 til 90 min. Der kan tilkøbes blowjob ved erotisk massager.
- Body2Body massage med enten Nuru gel eller olie massage, hvor vores kroppe smelter sammen, her indgår Pussy slide, 69'er, sutter med slug. Det skal bemærkes at Nuru gel er en køligere gel, som er varm mens der er hud mod hud kontakt, men kølig og pirrende mens min krop og hænder berører andre kropsdele. Er man ikke til den let kølige gel, anbefales det at vælge olien. 1 times varighed. Ved oliemassage kan varighed være varieres været fra 30 til 90 min. efter ønske.
- Erotisk Bambus massage, varm eller kold. denne er en dybere og stadig behagelig massage, hvor du masseres med bambuspinde som helkropsmassage, samt intim massage og blow job. Varighed 45 eller 90 min.
- anal- stimulering/prostatamassage. Varighed ca. 45 min.
-Tantrisk Body2body olie massage. Dette er en massage der kombinere det bedste fra 2 verdener, hvor du får en kortere, men stadig intens Tantrisk massage med blide sensuelle berøringer for at bygge dig op. Under opbygningen af din orgasme vil jeg bruge hele min nøgne krop til at massere dig med herunder også min mund, og du afslutter med en intens forløsning.
Tantramassage er en meget smuk, nydelsesfuld og harmonisk, der handler om at vi er tilstede i nuet. Sanselig helkropsmassage. Varighed 90 min.

Tidsbestilling er nødvendigt. Tlf. tid 8:00 til 9:30 -
kan du ikke få fat i mig der, så sendt gerne en sms om du ønsker en telefon samtale, hvad tid du kan snakke fra og til. Og ellers prøv at fange mig senere i en ledig stund. Aftaler med kort varsel (Som at du kan kan få en aftale om halv time) kan være svære at få, derfor vær gerne lidt på forkant med bestillingen hvis det er muligt. Det er muligt fra 28/3 af bestille en tid. Mere informationer om tidsbestilling ses på min hjemmeside

Jeg er en smuk voksen fræk dansk blondine med naturlig skønhed.
Data: 47år - 158 høj - 64 kg - D-skål bryster - Timeglas figur. Runde hofter & fyldig bagdel. Min krop har nogle ar i forbindelse med vægttab. Pussy er lækkert pikant barberet, med lille veltrimmet dusk på toppen. Jeg er iført små fine trusser når det er massage ved briksen, og tager som regel i mod dig i en kimono.
Jeg har styr på min hygiejne og forventer du også har den i top.
Jeg er erotisk massør og JEG TILBYDER IKKE samleje.
Jeg har nogle massage kurser med diplom som Bambus-massør, Hot Stone-massør og Tantra-massør.
Desværre arbejder jeg ikke 24/7 selvom jeg elsker mit bi-job.
Jeg har en rigtig massagebrik, tilbehør dertil. Dvs. duftfrie Olie, som holdes lune. De er smagløse og det er duftfri Nuru gel, Latex lagen med tilbehør til Nuru-massage.

Hvor og når kommer her.

Der er mulighed for både bad før og efter massage. Jeg har Massagebrik, Håndklæder, Olie, Bambus udstyr, dvs. tilbehør, der er alt hvad vi har brug for, på mine ture.

På min egen hjemmeside ses mere info om de forskellige muligheder, priser, kalenderen med hvor og hvornår. Større galleri mm. Du kan få en sms med link til min hjemmeside. Og link ses også på mine billeder.
Alle aftaler forgår over en telefon samtale, på den måde har jeg tryghed og du har hurtigere styr på vores aftale end 15-20 sms frem og tilbage over 45 min og den tid du ønsker, er væk imellem tiden, til ham der ringer
Jeg glæder mig til at forkæle dig og din Yoni/Lingam.

Erotisk massør Jyske Coco
Tlf. Nr. 61 50 24 77


O.B.S på
Modtager IKKE
handicappede/kørestolsbruger.
Modtager IKKE alkohol eller stof påvirkede.
Modtager kun danske & skandinavisk gentlemen
Besvare IKKE hemmeligt nr.
& Jeg tilbyder IKKE Samleje.3 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
61 50 24 77
Opkald med skjult nummer besvares ikke
eller 61 50 24 77
Beskeder via SMS
Opkald med skjult nummer besvares ikke
http://www.jyske-coco.dk
Om Jyske Coco Erotik massør
Vægt 66 kg
Højde 158 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Nej
   
Kropsbygning Normal
Øjenfarve Brun
Hårfarve Blond
BH størrelse D
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Ja
Mine priser
Priser ses på www.jyske-coco.dk kr. 1.234.567.890,-
Min vagtplan
  I dag