Evas Fredagsbar

, Kvinde, 44 år
Evas Fredagsbar

Hej Rødder og Gutinder

Evas Fredagsbar #4 bliver:
FREDAG 17. MARTS 2023 kl. 17-22 samme sted som de første tre gange i Valby.

Læs evt. tråden her:
eroguide.dk/forum/topic/165526-evas-fredagsbar-4-fredag-17-marts-kl-17-22/

Send en privat besked til mig (Eva) via denne profil, hvis du ønsker at deltage denne gang.
Jeg forhåndsgodkender alle personligt, og det er derfor nødvendigt med en kort telefonsamtale mellem dig og mig før tilmelding, hvis du ikke var med sidst og/eller vi ikke kender hinanden i forvejen.

Der er rigtigt mange der har skrevet at de gerne vil inviteres til næste gang. Det er ganske enkelt for omfattende.
Det du kan gøre er i stedet at klikke på "Følg mig" knappen. Så får du en besked når der ændres i profilen her. Det gør der når der er dato for næste Fredagsbar.

Vi glæder os!

Kærligst,
Eva, Conni, Lena, Jennifer og Liv

- - - - -

BASIS TEKST:

Fredag 3. juNi fra kl. 17 til 22 holdt vi første Fredagsbar, hvor vi havde lejet os ind på en privat/diskret klinik i Valby.
Det var først og fremmest pr. invitation da mange jeg kender fra branchen - enten som kolleger, sparringspartnere eller gæster til dit eller dat - gennem mere end 20 år var inviterede. Det hverken var eller bliver altså IKKE en "Hvem har kysset med Eva?"-temadag

Fremadrettet vil jeg satse på at holde "Evas Fredagsbar" cirka en gang omtrent hver anden måned plus/minus deromkring, hvor det ligesom 2. gang bliver lidt mere tilgængeligt for alle og ikke kun inviterede. Det vil dog aldrig blive som i "Åbent Hus".
Har du ikke profil på Eroguide, så er det bare øv bøv.
Al kommunikation starter her i privat besked til mig via Eroguide. Der er et link der hedder "Send forum besked" i bunden her efter teksten hvis du er på en mobiltelefon. På computerskærm er den øverst til højre ved siden af billedet af kaffekoppen.

Alle SKAL "forhåndsgodkendes" af mig, da der er stort behov for diskretion og anonymitet samtidigt med at vi skal rå-hygge os.
Du er velkommen til at bære en Zorro-maske eller elefanthue eller solbriller/kasket hvis du ønsker det. Her er ingen smalle steder

Det bliver IKKE en sexfest eller et gangbang eller lign.
Der vil dog være mulighed på selve dagen for at købe lidt alene-tid med en eller flere af de kvinder der kommer forbi på dagen som gæste-værtinde.

Det koster 300 kr. i entré og skal forudbetales via mobilepay.

Der er plads til ca. 10 mand ad gangen udover de 3-4 kvinder og telefondamen. Det koster det samme uanset hvad tid man ankommer og/eller hvor længe man bliver.
I entré-prisen er samtidigt et "lod" i lodtrækningen om frække eller sensuelle præmier.
Der bliver både Blowjob Bingo og Lingam Lotto... vi satser på at netop dét går lidt mere glat end til første Fredagsbar, hvor det blev lidt skørt men skægt.
Ellers kan det være vi nøjes med at svinge rundt med et par brugte trusser, og ser hvilket lod der lander i kavalérgangen. Eller vi finder på noget andet så nogen vinder.
Der kan købes "ekstra lodder" på dagen til en 50'er, hvor et eventuelt overskud går til telefondamens løn.

Der er sodavand og snacks. Medbring selv en flaske vin eller spiritus på sammenskudsgilde-manér. Vi ønsker dog ingen fulde folk, og forbeholder os ret til at smide folk på porten hvis de opfører sig utilbørligt pga. alkohol.
En smule utilbørlighed er naturligvis tilladt i begrænsede mængder. Eva kan klappes i røven for en 20'er og deler helt gratis kindkys ud.
Altså en slags #MeTooPlease stemning

Alle er fuldt påklædte, og man skal tage sine sko af. Sådan er husets regler nemlig. Damerne muligvis lettere udfordrende klædt hvis de ønsker det.
Det er ikke tilladt at ryge på stedet.

Åbent sind, lyst til flirt, latter og livsglæde er nødvendigt at medbringe for alle.
Diskretion er en selvfølge.
Der vil være klistermærker hvorpå du kan skrive dit EG-brugernavn og sætte det på skjorten eller i panden, hvis du ønsker det. Ellers kalder vi bare folk for "Fup-Peter1" "Fup-Peter2" "Fup-Peter3" osv osv. indtil vi løber tør for blæk i kuglepennen.

Hyggesludderen og det påklædte kommen-hinanden-ved foregår i stue/køkken og i det ene af de to bollerum hvor der i dagens anledning kun kan bolles i det ene. Vi sætter stole op hist og pist og opfordrer til at mingle lidt, sludre med de andre mænd som er, har været eller bliver sexkøbere i en fordomsfri og kammeratlig tone.
Det andet af de to bollerum kan man låne sammen med en af dagens gæste-værtinder eller Eva - i kortere tid ad gangen... dvs. quickies, cocktails eller op til en halv time. Måske vil andre gerne til også, så vi må begrænse os lidt

Alle kvinder jeg kender fra mine år i branchen er naturligvis velkomne. Bliver vi for mange damer, så finder vi nok ud af at løse det luksusproblem undervejs, mon ikke?
Bliver vi sultne, så ringer vi efter noget mad alt efter hvad der er stemning for.

Skriv en privat besked til denne profil hvis du ønsker at deltage. Jeg læser post her cirka en gang i døgnet i ugerne op til næste Fredagsbar, medmindre jeg er på ferie

Jeg glæder mig til næste gang!

Kærligst,
Eva

Trådene om de første tre gange vi holdt Fredagsbar kan du finde her hvis du er nysgerrig:
eroguide.dk/forum/topic/153369-fredag-3-juni-kl-17-22-evas-f%C3%B8rste-fredagsbar-og-halvpensions-fejring/
eroguide.dk/forum/topic/157770-fredag-2-september-kl-17-22-evas-fredagsbar-2-vi-gentager-succesen-i-valby/
eroguide.dk/forum/topic/161843-fredag-11-november-kl-17-22-evas-fredagsbar-3-hurra/

53 følgere

Kontaktinformation
Valby
Om Evas Fredagsbar
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Andet (naturlig)
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
Mine priser
Entré inkl. 1 lod til Lingam Lotto og Blowjob Bingo FORUDBETALT via Mobilepay kr. 200,-
Entré på selve dagen kr. 300,-
Tilkøb af lodder til Lingam Lotto eller Blowjob Bingo - overskud går til telefondamens løn kr. 50,-
Medbring selv drikkevarer på sammenskudsgilde-manér hvis du ønsker andet end Cola eller Pepsi Max kr. 0,-
Min vagtplan
  I dag