Dansk/Jyske Coco

, Kvinde, 45 år
Vestjylland, Østjylland og Sydjylland
 
d. 20/9 08:00-23:00
Pære dansk/jyske Coco - Intim krop & penis massage - Blid erotik - Fokus på sikker intim hygge - Pirringsbondage & Sm

Byt dagens stress med fornyet energi, velvære til danske gentleman.
Jeg er din voksen elskeinde med stor sex-nydelse. Min erfaring og lyst er bredt inde for mange skønne og forskellige sensuelle områder, Lidt ekstra fokus på intimkropmassage luksus forkæles alle mænd bør prøve med skøn penismassage, du får koble fra under intim kropmassage. Min massage er god til at stress af med, du der ikke ønsker at præerstere i dag, det er kærlig, velvære og omsorg til dig og din penis. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme og du går herfra med fornyet energi.
Og Jeg nyder alt lige fra det blide erotik - Hurtig knald og smut - God tid til kæresteoplevelse - Sex i det fri på varme sommerdage - sensuel pirringsbondage - Analsex til dig med hot penis massage - Gensidig fræk Onani - ellers Fetish til føder/sko/nylonstrømper - kinky lege - til blid/mellem hårdt Dominas hvor jeg er switch. På min egen hjemmeside er der meget mere info om de forskellige muligheder, større galleri, vagtplan mm. Se det på jyske-Coco.dk

Jeg har mit hjerte og fokus på vores sikkerhed i top, vi passer godt på hinanden i disse tider. Sex-menu er tilpasset 2020 sundhed krise, derfor kysser jeg ikke og ej modtager dit vidunderlig sperm i min mund.
Er du usikker på sex i disse tider er du velkommen til at ringe og høre hvad muligheder vi kan gøre der giver dig tryghed.

Jeg er en smuk elegant , varm og voksen Kvinde på 45 år. Slank med runde former. Har nogle ar på kroppen fra større vægttab. Pussy er lækkert pikant barberet, med lille veltrimmet dus på toppen, og smukke runde B/C-skål bryster. Jeg er iklæd sexet og smukke lingerier, tit er det retro hofteholder med tilhørende strømper der har søm bagpå og fine høje sko på. - Når det er intim kropmassage eller sex i det fri er det flade sko.
Jeg er jyder med stor J her taler vi dansk beklager alle de smarte ord ude fra store verden ikke gør mig vild i trusserne, herover kalder man en skovl for skovl. Derfor jeg sutter pik ikke superfrank mm

Jeg træffes i kun ca i København nogle få dage ca hver 2.-3. mdr. Og i Esbjerg er min faste basse. Hvornår vi kan ses kan læse på min hjemmeside jyske-Coco.dk

- Esbjerg C. v/Darkroom NO2.
Her er jeg mest, dette er min basse fremover for det er jylland støreste og frækkeste legeplads på 400 kvm, tæt på motorvejafkørsel. Der er mulighed for bad både før og efter. Det er ikke som et gammel dags bodel med dør/tlf dame og venteværelse.
Men der er pæn og ren med mange spænde rum, til hver deres formål, fine soveværelse, massagerum og nogle fede sm lokaler. Super gode forhold for både dig og mig, det bedste sted jeg længe har været

Jeg tilbyder stadig ind i mellem fræk telefonsex og cam-sex, dette ses også på min hjemmeside
jyske-coco.dk

Alle aftaler er ved forudgående tidsbestilling . Det er okay at spøger i sms hvornår jeg kan snakke.
Alle aftaler laves færdig over en telefon samtale.
Pære dansk jyske Coco
Tlf. Nr. 61 50 24 77
jyske-Coco.dk( * Er du udlæninger af anden etnisk oprindelse. Er du pt ikke velkommen til at besøge mig, du er stadig velkommen til fræk telefon & cam sex, dog skal du tale & forstå dansk. Årsagen til denne midlertid ændring er, i er 70% der ikke tager Corona covid19 alvorlig som jeg gør. Jeg ikke sætte mit helbred på spil. Og forsøger du at snyde mig, bliver du afvis i telefon/døren. Når der er styr på covid19 på ene eller anden måde er du velkommen igen )

14 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
61 50 24 77
Beskeder via SMS
Opkald med skjult nummer besvares ikke
http://www.jyske-coco.dk
6700 Esbjerg c. - 2900 Hellerup
Om Dansk/Jyske Coco
Vægt 64 kg
Højde 158 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Nej
Modtager transkønnede Nej
   
Kropsbygning Normal
Hårfarve Blond
BH størrelse B
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
   
Er ryger Nej
Mine priser
Få prisen på din drømmesex når du ringer, og vi ikke misforstår hinanden. kr. 123.456.789,-
Min vagtplan
  I dag