Dansk/Jyske Coco

, Kvinde, 45 år
Tele-Lir eller i Esbjerg - Pære dansk/jyske Coco - Intim krop & penis massage - Sutter med slug - Blid erotik - Nuru massage & Slavetøs - Fokus på sikker intim hygge

Træffes ikke pt pgs sygedom, hverken i Esbjerg eller tele lir.

Byt dagens stress med fornyet energi, velvære til danske gentleman.
Jeg er din voksen elskeinde med stor sex-nydelse. Min erfaring og lyst er bredt inde for mange skønne og forskellige sensuelle områder, Lidt ekstra fokus på intimkropmassage luksus forkæles alle mænd bør prøve med skøn penismassage, du får koble fra under intim massagen. den er god til at stress af med, til du der ikke ønsker at præerstere i dag, det er kærlig, velvære og omsorg til dig og din penis. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme og du går herfra med fornyet energi.

Jeg nyder alt lige fra det blide erotik - Hurtig knald og smut - Sutter med slug - God tid til kæresteoplevelse - Nuru body2body massage - Intenst pirringsbondage - Analsex til dig med hot penis massage - Gensidig fræk Onani - ellers Fetish til føder/sko/nylonstrømper - kinky lege. I SM univers er jeg kinky slavetøs. Og der er evt mulighed for Telefon & cam sex. På min egen hjemmeside er der meget mere info om de forskellige muligheder, større galleri, vagtplan mm.
jyske-Coco.dk

Jeg har mit hjerte og fokus på vores sikkerhed i top, vi passer godt på hinanden i disse tider. Sex-menu er tilpasset 2020 sundhed krise, derfor kysser. Er du usikker på sex i disse tider er du velkommen til at ringe og høre hvad muligheder kan give dig tryghed.

45 årrige Elskeinde med elegant stil & kinky lyster.
Forførende timeglas figur, smukke runde C-Skål bryster og rund blød popo. Kroppen har nogle ar i forbindelse med vægttab. Pussy er lækkert pikant barberet, med lille veltrimmet dus på toppen. Jeg er iklæd sexet, smukke lingerier, gerne retro hofteholder med tilhørende strømper m/søm bagpå og høje sko dertil - Når det er intim kropmassage er det flade sko.

- Esbjerg C.
jylland støreste og frækkeste legeplads på 400 kvm, tæt på motorvej afkørsel. Super gode forhold, massagerum, fine soveværelse, og spænde/kinky værelser til hver deres formål, og nogle fede sm lokaler, mulighed for bad både før/efter.

Alle aftaler er ved forudgående tidsbestilling . Det er okay at spøger i sms hvornår jeg kan snakke og Alle aftaler laves færdig over en telefon samtale. 


Kys kys fra din - Pære dansk jyske Coco
Tlf. Nr. 61 50 24 77
jyske-coco.dk

14 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
61 50 24 77
Beskeder via SMS
Opkald med skjult nummer besvares ikke
http://www.jyske-coco.dk
6700 Esbjerg c. - 2900 Hellerup
Om Dansk/Jyske Coco
Vægt 65 kg
Højde 158 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Nej
Modtager transkønnede Nej
   
Kropsbygning Normal
Hårfarve Blond
BH størrelse C
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
   
Er ryger Nej
Mine priser
Få prisen på din drømmesex når du ringer, og vi ikke misforstår hinanden. kr. 123.456.789,-
Min vagtplan
  I dag