Hop til indhold
enemasub

Mistress Jasmin i Århus

Recommended Posts

Hejsa

Jeg har besøgt Mistress Jasmin i Ny Banegårdsgade idag

disclaimer : Jeg er ikke betalt af Mistress Jasmin til at skrive denne anmeldelse.

Jeg havde skrevet med Jasmin et par gange på sms, første gang før jul, men kunne ikke rigtig få det til at gå op, nu skulle det være og jeg må sige at jeg ikke blev skuffet.

Jasmin betjener sig af et formfuldendt engelsk, så snakket gik derudaf på sms, jeg sendte hende også en sms med diverse begrænsninger i vores leg og nogle detaljer om hvad jeg gerne ville.

Vi aftalte 1 times dominans med hjælp fra hendes slavetøs Roxy.

Lad os starte med Roxy, jeg kan umulig fastsætte hendes alder, den kan ligge alt imellem 18 og 30,  men realistisk tror jeg den er runder de 25, hun er ca 170 cm høj, slank og med dejlige kvindelige former, meget flot ansigt (jeg vil gætte hende til at måske at være østeuropæer, men jeg kan tage fejl) og en meget appetitligt fisse som er skønt glatbarberet.Roxy har en dejlig flot teint og hun dufter rent og nyvasket,  Roxy blev brugt af Jasmin som et værktøj i hendes dominans og hold da kæft et stykke værktøj, jeg slikkede hendes fisse og den smagte dejligt.

På et tidspunkt blev Roxy beordret ud og jeg var nu alene i Mistress Jasmins kløer, lidt om Mistress Jasmin, hun er en smuk 30-40 årig asiatisk (jeg gætter på Thai) kvinde, ca 160 cm høj og hun har et frækt glimt i øjet, som med det samme lægger op til narrestreger. Hun er ikke nogen ung nymfe, men det er heller ikke det hendes annonce lægger op til, nærmere en fræk MILF, Hun er slank, har store flotte bryster,  en vidunderlig velproportioneret numse og en dejlig glatbarberet fisse som jeg fik fornøjelsen af at begrave tungen i. Jasmin har en skøn oliven teint, og ligesom Roxy dufter hun nyvasket og ren.

Jasmin lever efter min mening helt klart op til hendes annonce  https://annoncelight.dk/showad/263161

Man kan måske blive overrasket over at hun er 160 cm høj da de fleste af hendes profilbilleder er taget lidt nedefra, til gengæld gør hendes størrelse så at hun er en sand mester i facesitting.

Jasmin er rigtig god til at dominere, hun startede med at fortælle at hun havde læst og forstået min sms med de forskellige begrænsninger, og forklarede derefter hvordan og hvorledes hun ville gribe det an, det gjorde mig både afslappet og mere rolig. Jeg var aldrig i tvivl om at det var hende der havde kommandoen og hun straffede flere gange konsekvent, og belønnede efterfølgende ....sådan !

Jasmin min er god med hendes fingre, hun brugte min røv så jeg måte stønne højt ned i puden, på et tidspunkt bollede hun mig med en dildo imens Roxy spillede min pik med olie........ jeg var helt væk.

Jeg har ikke besøgt Jasmin for sidste gang, hun giver hvad hun lover, og detaljen med den skønne Roxy er bare flødeskum på toppen.

 

 

Roxy.JPG

Jasmin3.JPG

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt Jasmin og hendes tøs Roxy, samt en ( fuldt påkældt Thaipige )

Jeg blev brugt ydmyget, klædt ud som Sissy-luder og ellers brugt af de tre.

Også jeg kan kun anbefale Jasmin og mit næste besøg venter lige om hjørnet..... og det glæder jeg mig til

Del dette indlæg


Link til indlæg
Madame Illona skrev, den 17.2.2019 at 02:40:

Sjovt nok så er der en anden beskrivelse af hende selv i dette link 

https://www.escort-side.dk/Your-Only-Mistress-and-Lover?ad-id=12740

virker ikke særlig dominerende i min verden.  Men men så’n er vi jo så forskellige 

 

Helt uenig kære Ilona. Jasmine kan både og og denne annonce er mere rettet mod os der savner en herskerinde: https://annoncelight.dk/showad/263161

Del dette indlæg


Link til indlæg
serveU skrev, for 16 minutter siden:

Helt uenig kære Ilona. Jasmine kan både og og denne annonce er mere rettet mod os der savner en herskerinde: https://annoncelight.dk/showad/263161

Okay jer som søger en Herskerinde måske jeg skal have pudset min briller for billederne som er vedhæftet  ser bare ikke særlig Dominerende ud

Men så´n er man jo så forskellige

Redigeret af Madame Illona

Del dette indlæg


Link til indlæg
Madame Illona skrev, for 5 minutter siden:

Okay jer som søger en Herskerinde måske jeg skal have pudset min briller for billederne som er vedhæftet  ser bare ikke særlig Dominerende ud

Men så´n er man jo så forskellige

Der er jo mange former for dominans. Mange grænser. 

Rønnebærene er vel ikke sure? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Med alt respekt, jeg har jo været både her og hisset. Jeg er meget glad for det jeg har mødt i Odense og det jeg har mødt i Århus. I kan begge noget der kan få mig "helt op at ringe" annoncens udformning hænger jeg mig ikke i 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jasmin er en dejlig kvinde, men hendes dominans er meget til den blide og kælne side. 

Har været hos hende 3 gange og der er lækkert men hun er absolut ikke en hård domina. Mere kælen og legesyg :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været rigtig mange gange. Hos Jasmine  og jeg bliver vær gang overrasket over hvad hun kan finde på

det er aldrig det samme altid noget nyt hun har en god fantasi. 

Jeg besøgte hende i søndags. Hun havde sortehøjhæle og sort kjole så man kunne se lidt af hendes frække krop

jeg blev viste ind i værlse. Og fik besked på at tag tøjet af så gik hun efter lidt tid kom hun tilbage og så lidt sur ud og sage at har har været en slem dreng og jeg skulle straffes. Så jeg blev bundet med røven ud over kanten. Så gik hun ellers igang med at kneppe min røv med en stor sort dildo hurtigere og hurtigere og den var helt i bund da det havde stået på et stykke tid kom den hurtig ud. Så var det hindes hånd så jeg blev fristet godt og grundig fik at vide jeg ikke måtte komme.bagefter fik jeg besked på at slikke hindes fisse. Mine hænder var stadig bundet. Så fik skulle jeg ligge mig på sengen. Og i den ene hånd havde hun et stearinlys han anden hånd tog hun hårdt om min pik og kugler og spurgte om hvad hun skulle gøre ved den.....mens sterinlyset var meget tæt på min pik nå men så gav hun mig prostata massage. Og jeg fik lov til at komme. 

Jeg må snart op til hende igen og se hvad hun så finder på 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har en tilståelse, jeg har besøgt Jasmin igen, denne gang ville jeg prøve at blive brugt af hende alene.

Jeg havde skrevet frem og tilbage med hende forinden og spurgt til en af mine favorit lege, avanceret lavement leg og det var Jasmin med på at prøve.

Det var en kæmpe succes, efter en kort instruks i brugen af mit udstyr gik vi i gang, jeg fik ikke et ben til jorden, Jasmin havde fuldstændig kontrol over mig, hun er verbal rigtig god til det hun gør, og hun ved lige hvor hun skal tage fat og hvonår hun skal bruge fingre, læber og legetøj, jeg var i den syvende himmel.

Jeg gik derfra nyvasket, øm og meget tilfreds.

I denne tråd er der blevet spekuleret over Jasmins to forskellige annoncer, jeg skal hilse og sige at hun ikke har problemet med at skelne i mellem rollerne selv, hendes indlevelses evne og evne til at aflæse hendes slave er helt i top.

 

https://annoncelight.dk/showad/263161

 

IMG_1440 (2).JPG

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej derude

Jeg har også en god oplevelse med mistress og slavepigen som jeg vil dele. Blev budt velkommen af en smilende mistress i døren. Da jeg kom ind i den lille gang havde mistress en strapon på og jeg blev beordret med på knæ og sutte pikken god og grundigt. kunne mærke min pik blev hård i mine bukser af den overraskende velkomst. Fik så besked på og gå ned i det bagerste rum og tage alt tøjet af. Blev bagbundet og slavetøsen kom ind og fik besked på og lægge sig i sengen. Jeg blev tvunget ned mellem benene på slavepige og slikke fisse og røv. Imens begyndte mistress og varme mit røvhul op først med fingrene og derefter med strapon.  Jeg blev gennem kneppet indtil mistress stoppede og beordrede mig op og stå. fik Hænderne fri og skulle stå fremover bøjet og holde ved stolen. Mistress begyndte igen og kneppe mig i den stilling og slavetøsen beordret hen under mig og sutte min pik. slavetøsen suttede min pik og tog fat om mine nosser og stak hårdt i dem. Mistress sagde nu vil se mit slavesperm ud over sin slavetøs.  Der gik vel ikke mere end et par minutter så sprøjtede min sperm i munden og ansigtet på slavetøsen og sank sammen. Kørte hjemad med et smil på læben og godt øm i røven på den gode måde.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...