Hop til indhold
Rejsenetværk

Langtidsplanlagte fællesrejser

Recommended Posts

Til de rejselystne

Til nu er det lykkedes for nogle af os at tiltrække interesserede i at rejse sammen på købesex rejser, til nu mestendels Tyskland.

Som alle særligt interesserede har kunne følge med i, er det meget svært at få omsat udtrykt interesse i forum for at rejse sammen, til rejser hvor vi ender med at komme afsted sammen.

Først og sidst beror vankelighederne ved at finde sammen om at rejse sammen, på den helt særlige karakter af den interesse vi deler, hvorfor det for mange er forbundet med meget store personlige udfordringer at kunne få til, at kunne rejse sammen med andre.

Økonomisk skal man også kunne være med, men ofte er det et spørgsmål om at prioritere. For eget vedkommende har jeg bortset fra ved særlig anledning, i det store og hele fravalgt at forbruge penge til købesex relativt hyppigt i Danmark, til fordel for sjældnere oplevelser over få dage af gangen i Tyskland - jeg har ikke råd til både og, for eget vedkommende må det blive et enten eller.

Imidlertid tror jeg også at vi til nu har gjort det vanskeligere for os selv at organisere nogle af de fællesture, som vi gerne havde draget på sammen?

Vi kigger altid i kalenderen, ser hvad kunne vi tænke os hvor hvornår, og så melder vi ellers de datoer ud i forum hvor vi hverisær kan.

Foreksempel havde jeg sat mig for at jeg ville til Berlin i 5 dage i efterårsferien, hvor selvfølgelig kun de færreste ville kunne deltage, havde de lyst til det. Også selv om jeg meldte ud i god tid - var så heldig at det lykkedes Nille at kunne deltage i 3 dage.

Nu er det så jeg synes at vi skal gribe den udfordring, det er at kunne rejse flere sammen på købesex rejser, an på en helt anden måde, end vi hidtil har gjort?

Alt efter hvordan vi er stillet har en del af os et løbende feriår, andre er selvstændige, hvordan de nu er stillet. Os der har 6 ugers ferie mellem den 1 maj og den 30 april, kunne måske melde ud uger og måneder før hvornår vi har taget ferie, eller vi kan tage ferie.

Vi kan så oprette en tråd om en tur vi kunne tænke os, eksempelvis 3 måneder ude fremtiden, spørge om der er nogle der gerne vil med. Når så den første, der kan og vil har meldt sig kan de 2 første arrangere turen, få købt fly og hotel billigst muligt så tidligt som muligt, i princippet kan alle interesserede der ikke har fri eller ferie, men som vil kunne få det, herefter prøve selv at få fri eller ferie, slutte sig til os, sådan at vi kan blive så mange der rejser sammen på turen, som tråden ender op med.

På de kortere ture kan det også være et spørgsmål om at finde 2 - 4 sammen om at køre i bil til Hamburg, dele udgiften lige over. Under vores seneste tur sammen på Erlebniswohnung i Berlin, mødte Nille og jeg 2 unge tyskere der havde delt bilen fra syd Tyskland, de fortalte at der findes hjemmesider på nettet hvor tyskere finder sammen om at køre flere samme rundt i Tyskland for at gå på FKK klubber mm, sådan at de kan holde udgiften til rejse og ophold så lav som muligt.

Den slags kan vi måske blive bedre til at organisere?

Måske findes der blandt læserne langturs chauffører der jævnligt kører til Hamburg eller andre byer i Tyskland, som man kunne få et lift med, mod at betale en skilling for det.

Hvis det kan være til nogen hjælp åbner jeg gerne privaten for planlægning af ture, også ture jeg ikke selv kan deltage i, er single og har muligheden for at gøre det.

En betydelig hæmsko tror jeg det er, at mange interesserede aldrig når længere end til at skrive sammen om det i forum, ingen eller kun meget få vælger at mødes til en snak om mulighederne. Efter at Nille og jeg først mødtes hos mig, er det til nu blevet til 3 ture sammen til Tyskland, og havde jeg haft råd var det blevet til flere.

Efter Berlin turen har jeg ikke råd til en ny tur før efter årsskiftet, og da nok kun en kort billig tur?

Kunne godt tænke mig en tur sammen i dele bil til Hamburg, udgående fra Sjælland i februar, for at besøge:

FKK Harmony

http://www.fkk-harmony.com/

Har ikke ferie i februar, men regner med at kunne få det indenfor de næste 4 uger, hvis vi er 2 der kan få det til at vi rejser sammen derned. Optimalt kører vi 3 - 4 sammen i en delebil, vi nøjes med kun 1 overnatning, måske kører vi ud og hjem samme dag? Har ikke selv kørekort, så kan ikke skifte med jer til at køre.

En sådan tur kan gøres for mellem 2 og 3000 kr.

Oplæg til inspiration

Søg rejsefæller til ture af 1 - 4 dages varighed

Søg rejsefæller indenfor anslået samlede udgifter på 2000 +/-, 2 - 3000 kr, 3 - 5000 kr, 5 - 10000 kr.

Over 10000 kr forestiller jeg mig at kun meget få vil kunne være med, og de der kan har måske gode grunde til ikke at kunne/ville rejse sammene med ukendte fra forum på Eroguide.dk

Hvis I nu er nogle der er enig i at vi bør forsøge os som her foreslået, må I meget gerne bidrage med indlæg i denne tråd, og hvis muligt oprette egne indlæg med forslag til fællesrejser, på sådan vis som jeg her har foreslået.

Links

- til inspiration og planlægning

Om valg af sikker købesex

- eget valg

SexSicher

http://www.sexsicher.de/

Beretninger og anmeldelser

- klub oversigter

The International Sex Guide

http://www.internationalsexguide.info/

Lusthaus

http://www.lusthaus.cc/

Freiercafe

http://www.freiercafe.org/

Bordell Community

http://www.bordellcommunity.com/

Rhein Sex Forum

http://www.rheinforum.com/

Herunder

Befreundete Foren

Bordell Community

http://www.bordellcommunity.com/

6today.de

http://www.6today.de/

Club guider

- mm

Travel Sex Guide

- planning a sex vacation or erotic business trips

http://www.travelsexguide.tv/

FKK24.de

http://www.fkk24.de/

Erosgirls24.de

http://www.erosgirls24.de/

Berlinintim.de

http://www.berlinintim.de/

Erotic World Sex

http://www.4womenoftheworld.com/

Nightexpress to the Dreamgirls

http://www.nightexpress-to-the-dreamgirls.com/

Planlæg rejsen

- logistik og udgifter

Momondo.dk

- fly og hotel

http://www.momondo.dk/

DSB

http://www.dsb.dk/

Deutche Bahn

http://www.bahn.de/p/view/index.shtml

Eurolines

- billige busrejser til Europa

http://www.eurolines.dk/?gclid=CNqf2a2E ... tAodLwUA9g

SKAN REJSER

-busrejser til Berlin

http://www.skanrejser.dk/catalog.cfm?nO ... ueNo=16316

ViaMichelin Maps and Routes

- udregn km og brændstof forbrug

http://www.viamichelin.com/web/Maps/Map-Europe

Valutaomregner.dk

http://www.valutaomregner.dk/

Hrs.com

- Hotels worldwide

http://www.hrs.com/

Hotels.com

http://www.hotels.com/

-Book hoteller online

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt initiativ Rejsenetværk

Jeg holder selv meget af at besøge FKK og det er blevet til mange ture de sedste 5 år.

Indtil videre har det kun været FKK, jeg er ikke sikker på GB er noget for mig, men kan man sige det når man ikke har prøvet? ;)

I Berlin her jeg kun været på Artemis 5-6 gange, men er lidt fristet af beretnigner fra Erlebniswohnung.

Der har også været adskillige ture til NRW - senest Golden Time og Villa Vertigo Tidligere har jeg besøgt Samya, Zeus og Bernds.

I Hannover fik jeg min FKK debut hos FKK-Villa og så er man jo bare solgt :oops:

Da jeg bor i midtjylland er det letteste - og billigste - dog Hamburg. Det er blevet til adskillige ture til Atmos og en enkelt til Babylon. Babylon er absolut No-Go for mig, det var for kedeligt. Atmos er egentligt ok - ikke topscorer, men køreturen er jo ok for mig til en endags tur uden overnatning.

Artemis er god for en enkelt overnatning - mine favorithoteller er Kronprinz og Avus der begge ligger i gåafstand fra paradis :D

NRW er jo gudeland - særligt Villa Vertigo og Golden Time var en fed tur men dog også en dyr tur , 800 km hver vej og 2 overnatninger rykker i budgettet...

Tilbage til Topic

Som sagt er turen til Hamburg overkommelig for mig. jeg vil gerne have den 4-5 gange om året og da jeg kører alene for det meste vil samkøring være fint. Jeg har selv en velvoksen Diesel Audi så vejen er ikke så lang :-) eller dyr...

Jeg kører som sagt fra Midtjylland via A13 til vejle og derfra direkte syd. jeg har enkelte gange kørt sammen med en kammerat fra Århus, vi har så mødtes i Vejle og kørt sammen derfra.

Er der nogen fra østdanmark kan kan man jo mødes i trekantområdet (passende navn i den anledning :D ) evt på banegården i Midelfart/Fredericia/Kolding hvis det er tog fra øst.

Jeg overvejer en tur til Atmos - evt Harmony - inden for de næste 2-3 uger på en hverdag.

Jeg er naturligvis også frisk på at lægge bil til på en tur til Berlin erller NRW på et senere tidspunkt...

Del dette indlæg


Link til indlæg

FFK4Ever det lyder fristende, jeg er også midtjyde.

Jeg har prøvet FFK og det tiltaler mig, 2 x i Babylon, da det var helt nyt, og 3 x i GrenzFFK, det sidste er kedeligt.

Det lader til at jeg er gået glip af de gode steder i Hamborg og omegn.

Jeg kunne godt fristes af en smuttur sydpå på en hverdag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg planlægger at køre til Hamborg på fredag - ud midt på formiddagen og hjem sidst på aftenen...

Overvejer Harmony - er det ikke spændende er der jo ikke langt til Atmos :D

Der er 3 tomme pladser i bilen hvis nogen har lyst...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alletiders FKK4ever :)

lad os få gang i samkørsel og sammenskuds rejser :!:

I dit sted ville jeg oprette en selvstændig tråd om din tur på fredag, hvilket jeg anbefaler alle at gøre hver gang de byder ind med et oplæg til en fællestur.

Det giver en bedre eskponering, og dermed en større chance for at samle opbakning, fremfor blot en opfordring som en kommentar i rækken i denne tråd under mit indlæg.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes det er fint at arrangere noget fælles transport.

Selv er jeg mest til FKK. Partytreff, gangbangs og lign. har jeg aldrig prøvet, men man skal vel aldrig sige aldrig. Det jeg bedst kan lide ved FKK er dog at man i ro og mag kan udvælge sig en pige man rigtigt tænder på, og er det gjort godt er sessionerne rigtigt gode. Jeg går hellere på kompromis med prisen og betaler lidt ekstra end jeg går på kompromis med "kvalitet og service-level" hos pigerne.

Jeg bor i Københavns regionen. Ofte er jeg ret arbejdsramt, hvorfor det i de fleste tilfælde for mig kræver langtidsplanlægning at kunne være væk i flere hverdage i træk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Frej Asgaard

Det lyder helt perfekt at du bor i København, og er interesseret i langtids planlagte fællesture.

Som skrevet kan om ønskes IRL planlægning og sonderinger foregå hos mig.

Har du tid og lyst, skulle du lejlighedsvis kigge forbi i chatten fra ca ved 21 tiden, hvor vi efterhånden er ved at samle en rejselysten skare, der forhåbentlig i det nye år kan omsættes til fællesture?

Meget foreløbig, og det så foreløbig at tiden langtfra endnu er inde til at oprette en tråd herom i forum, der går den løse snak i chatten på at arrangere en fællestur til Hamburg området en gang i februar næste år.

Tanken er at fylde en bil fra Jylland, og en fra Sjælland med 3 - 4 deltagere, 1 - 2 overnatninger, hvilket alt inclusive skulle kunne gøres for 3000 kr + - max 4000 kr.

De tanker kunne du være med til at udvikle på i chatten, hvis du har lyst, og hvis ikke håber jeg at det vil interessere dig, når/hvis vi andre når så langt at vi åbner en tråd i forum om en tur.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Intet ligger fast endnu - det er blot et plot, som vi taler om i den germanske fanklub i chatten.

Jeg vil tro at vi er henne i december eller januar, før plottet bliver til en tråd i forum.

Chatten er en glimrende lejlighed til at samle uformel interesse, der siden kan udmøntes i konkrete initiativer.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ok, men først at fastlægge datoen i december eller januar, er det ikke lidt sent??? eller er det bare mig, der har en bøvlet kalender :? for mit vedkommende, ville det ideelle være nogle hverdage.

Hvis der ikke kan arrangeres bil fra sjælland, er en mulighed at tage futteren til trekantområdet, og så køre med derned..... orange billetter er ret billige i hverdagene

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...