Hop til indhold
BrystLover

Original Thai Massage - Nu med kamera

Recommended Posts

I dag var jeg på Original Thai Massage og det var en rigtig positiv oplevelse - lige til jeg opdagede noget til sidst.

OTM ligger på Kongevejen 27 i Helsingør og er rimelig let at finde. Samtidig tager de forskellige typer af kredit- og debetkort, så det er også let at betale.

Jeg ringede først for at høre, om de nu også tilbød sex eller "happy endings" udover massagen, men jeg fik svaret, at de ikke tilbød hverken sex eller HE, kun traditionel massage. Jeg kunne dog tydeligt høre, på den engelsktalende pige, at hun ikke talte sandt (for mange år som sælger :) ), så jeg besluttede mig for at tage derned sidst på eftermiddagen.

Jeg ringede på og en lidt ældre thai åbnede døren, sikkert hende som tog telefonen. Jeg vil skyde hendes alder til at være omkring de 45 år.

Da jeg kom ind, kom der hurtigt en lidt yngre kvinde hen til os og hilste mig velkommen.

Jeg blev vist ind på et rum (det første på venstre hånd) og begge kvinder kom ind til mig og spurgte, hvad jeg ville have.

Vi kom frem til en halv time for 1.000 med så mange udløsninger jeg ville (det er faktisk god service).

Den yngre kvinde kom ind til mig og vi havde en god stund sammen.

Efter vi var færdige sad vi og talte lidt sammen. Det viste sig, at hun kom til Danmark igår, og da hun aldrig har været her før, så var hun glad for at få lidt tips om thairestauranter og shopping muligheder i området.

Hun hed Mon (jeg ved ikke om stavningen er korrekt) og var virkelig en hot oplevelse. Samtidig er hun rigtig sød og er åbenhjertet, og jeg kan varmt anbefale hende.

Hun sagde, at hun om mandagene ikke er på Kongevejen 27, men derimod på Kongevejen 26. Jeg vidste faktisk ikke, at der ligger en klinik dér, men så blev jeg så meget klogere :)

Da jeg tog tøj på, og Mon vaskede sig (hun vaskede sig både før og efter vores lagengymnastik), så jeg en ting der skræmte mig lidt.

Til venstre for vinduet så jeg dette:

dsc00110kl.jpg

Lidt tættere på:

dsc00111zj.jpg

Billederne er ikke fantastiske, da de er taget med min mobil og flashen ødelægger kvaliteten lidt.

Mine to tanker der kom op i hovedet da jeg umiddelbart så den, var

1. Kamera.

2. Alarmknap.

Men da jeg kom lidt tættere på, synes jeg bestemt, at jeg kunne se en lille linse inde i midten. Og efter at have set filmene på Youporn, hvor en thaiklinik (hvad det ser ud til) optager kunderne, når de kommer ind og går igen, så fik jeg lidt panik.

Måske er det bare en sikkerhed, hvis jeg trækker betalingen på kreditkortet tilbage, så de kan bevise, at jeg har været der, måske er det slet ikke et kamera, måske er det bare en sikkerhed, hvis jeg skulle blive voldsom, jeg ved det ikke, men det føles en smule utrygt.

SÅ finder I en gæst på Youporn eller et andet sted, så er det måske mig, der havde en hyggelig stund :)

Men tilbage til selve oplevelsen, som er det vigtigste:

- Mon får klart topkarakter, både for udseende, sexen og hendes dejlige personlighed.

- Der var samtidig rent, hyggeligt og velduftende, og at Mon vaskede sig både før og efter vores sex, var også dejligt at se. Renlighed er vigtigt.

5 stjerner ud af 6 mulige.

Hvis jeg ikke havde opdaget "kameraet", så havde de fået topkarakter.

Link til deres hjemmeside: http://k27.dk/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for beretning BrystLover, ja det er trist når sådan noget sker, der har også været noget med her på siden de filmede gæster, når de var på vej ud fra stedet (nævner ingen navne, læst det er slettet igen)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selv tak. Ja, det er virkelig trist, at de gør sådan noget.

Jeg burde have sat min egen mobil til at optage, uden at de vidste noget, så havde det stået lige :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det ligner rigtig nok luftfriskeren, du linker til, men der var en linse-lignende ting inde i midten.

Ja, jeg afviser jo heller ikke, at de kan have indbygget et kamera.

Men jeg tror, at du ser spøgelser hvor der ingen er.

"Enheden" sidder jo på en ydervæg(massiv væg), og der er ingen synlige ledninger mv. Dvs. enten så har de rillet væggene op og indlagt kabler mv. Eller også har de benyttet et trådløst batteridrevet kamera. Og ved begge løsninger skal de have brugt penge på et specielt lille kamera, samt brugt tid på at indbygge det i en luftfrisker (eller noget der ligner).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var ude ved Original Thai Massage igen forleden. Det var den samme ældre thai, der åbnede døren og igen kom Mon ud og tog imod mig ved døren. Jeg valgte med det samme ½ time til 1.000 kr. med så mange udløsninger jeg ville.

Det var dejligt at se Mon igen, for hun er meget speciel, sød og åben.

Jeg blev vist ind på det samme værelse og hun bad mig om at tage tøjet af, hvorefter hun gik ud af rummet og ud på badeværelset for at vaske sig.

Det tog ikke langt tid at komme ud af tøjet, og satte mig på sengen mens jeg ventede på Mon.

Efter et par minutter kom hun ind til mig kun iført et håndklæde.Hun lukkede døren på klem og lod håndklædet falde - hun er stadigvæk et fantastisk syn!

Vi kom igennem flere forskellige stillinger inden hun red mig til jeg kom.

Jeg startede ud med at ligge ved siden af hende og sutte på hendes bryster, mens hun gav mig svensk. Derefter bad jeg hende om at gå ned på alle fire, med bagdelen strittende godt opad, og så fik hun ellers et vådt rimjob.

Efter rimjobbet var det tid til 69eren, hvor jeg kom.

Kondomet blev byttet ud og jeg lagde mig igen ned og suttede på hendes bryster, indtil lillemanden var klar igen. Efter et par minutter var det om i missionæren og dernæst ridestillingen, hvor hun lagde sig ind over mig og lod mig lege med hendes bryster til jeg kom.

Jeg blev 1.000 kr. fattigere men det var en god julegave til mig selv :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...