Hop til indhold
VictorBBC

Nytår på FKK Leipzig

Recommended Posts

Det frække (søndag d. 30)

FKK Europa (søndag kl 18 til 21 ca)

Rejse og jeg ankom en dag i forvejen og brugte lejligheden på at besøge den anden og ældre FKK klub som er i Leipzig, nemlig FKK Europa.

Vi blev budt varmt velkommen af en nøgen Tina. Tysk kvinde i midt tyverne vil jeg tro, et skønhedsideal efter det 18. århundredes standarder med frodige former som man lige akkurat kan tage fat i uden at det bliver for meget.

På klubben var der 3 andre kvinder af samme opbygning eller størrere og ældre. En var nok slut tredive.

Vi havde besluttet lige at se stedet an, få noget mad og slappe lidt af da aftenen var ung. Det er et ryger sted og hverken rejse eller jeg er rygere så det blev lidt anstrengt at være der. Da vi ankom var Tina ledig og jeg havde da sat næsen op efter en frisk lille svingom med hende, min første pige i Tyskland, men da jeg syntes at det var ved at være tid der var hun bedækket af hvad der virkede som en stamkunde. Jeg ville ikke til at afbryde en anden bejler et sted som dette, så jeg prøvede med tålmodighed - 30-45 min hvor de bare sad i sofaen og røg. Så røg min tålmodighed også for det sted, det var slet ikke hvad jeg havde håbet på. Men hvis man skal forsvare det så er det vel at det er en af de autentiske FKK klubber med tyske kvinder som prøver at stå imod kvinderne fra Rumænien og Ungarn. Det er dog bare en hypotese.

Jeg havde googlet meget om mulighederne i Leipzig op til vores tur. Det er et sted hvor pengene hurtigt kan få ben at gå på. Jeg overtalt rejse til at tage på laufhaus for at se om man kunne få lidt mere ud af aftenen nu hvor vi var rejst så langt.

Angels Sexworld (søndag, 21 til 23 ca)

3 etagers bygning der ligger ca 2km fra vores tur på FKK Europa. I stuen er der stripklub og spilleklub. Stripklubben var desværre også lukket så vi tog direkte op til værelserne. Jeg tror der er 20-30 værelser men der var kun 4 kvinder til at tage imod os. Jeg undrede mig meget over hvor dette harem af kvinder som jeg havde set på deres hjemmeside, mon var henne? Vi var selvfølgelig heller ikke mange mænd (3 inkl mig og rejse).. måske var de andre kvinder på escort ude i byen?

Jeg fik hilst og smalltalked lidt med dem alle. Et lille smil på læberne er altid en god start. Det er jo altid en blanding af en uskyldig leg og en benhård forretning, og rejse havde advaret mig om hvordan man bliver lovet guld og grønne skove på gangene, men når man så går med ind på deres værelser så kommer alle gebyrerne og ekstra omkostninger der ikke var annonceret i forvejen... De kunne jo hurtig se at vi var turister, så jeg kørte meget på en overspillet turist rolle og spillede helt dum som om jeg ikke vidste hvad det var for et sted. Så måtte de jo lige forklare mig rutinen: du kigger på pigerne, du vælger en du gerne vil være sammen med, du betaler 70eur for 30min suck and fuck.

Jeg valgte Denisa 30min. Hun var midt tyverne med langt sort hår, en lille mave og nogle flotte store bryster. Nogle gode baller også, absolut. Vi var kommet ind på hendes værelse. Jeg havde kun 100eur og hun havde ikke lige bytte penge, men så var hun super flink til lige at gå over til et par naboer og få vekslet - og ikke noget der trak fra vores tid. Det er lidt utroligt at jeg skal fremhæve hendes hjælp med at veksle som en kvalitet, men det er det faktisk nu hvor jeg tænker tilbage i forhold til de piger jeg mødte senere, som slet ikke havde det overskud.

Jeg spurgte hvordan hun ville ha mig. 'Front' svarede hun, 'No donkey' - jeg tænker hun mente No doggy :) men rejse fortalte mig også senere at mange mænd snyder kondomet af i doggy style, og det er nok derfor pigerne her ikke ønsker det mere. Hun kiggede også meget ned mens jeg bollede hende, som for at tjekke at gummiet stadig var på..

Jeg ramte vist nogle gode punkter hos hende for pludselig havde jeg et par katteklør i hofterne og en kvinde der vred sig ivrigt omkring min pik.

Det kostede ekstra at kysse, også for at kysse hendes bryster, så det blev der ikke noget af.

Men det var lækkert at ligge tæt med hende og bare tage hende hårdt. Det blev ret hedt.

Jeg er typisk ikke en fyr der kommer, jeg kunne have fortsat med at pule hende en god halv time endnu, men hun gjorde mig opmærksom på at tiden var ved at være gået. Jeg hoppede høfligt af og lagde mig ned ved siden af hende. Så begyndte hun at sutte mig igen og give mig et godt handjob. Det var åbenbart vigtigt for hende at jeg skulle komme og jeg så ingen grund til at stoppe hende. Jeg kunne bare læne mig tilbage og nyde synet et par minutter endnu til hun fik hul igennem. En rigtig dejlig oplevelse med en meget sød og tålmodig kvinde. Jeg havde jo kun betalt for 30 min men jeg tror det kom op på 45min til jeg var ude af døren igen.

Jeg var glad og mæt da vi gik derfra. En blok længere nede ad gaden ligger Pandora som er en slags tema/fetish bordel/sexklub men de havde desværre også lukket for den dag så vi sluttede aftenen der.

 

Anbefaling

Tag ikke på klub på en søndag, og slet ikke en søndag inden en stor højtid... Men Denisa var meget sød :)

Spil dum: spørg kvinderne hvordan det virker, hvad man skal gøre og hvad de godt kan li. Deres svar er meget underholdende og det er en let og sød måde at finde ud af hvad priserne er uden at ødelægge stemningen. Det kan også afsløre om kvinderne har forskellige priser så der ikke er ballade om det senere.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
VictorBBC skrev, for 7 minutter siden:

Det frække (søndag d. 30)

FKK Europa (søndag kl 18 til 21 ca)

Tak historien og godt nytår :)

Går ud fra der kommer mere ?

DK fyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det frække (mandag d. 31)

Efter vores tyske fadervor og syndsforladelse i kirken, ankom Rejse og jeg tilbage på hotellet og mødtes med Hunter som var klar til at tage på FKK Leipzig. Det var første gang vi mødtes og han er en super cool fyr. Jeg havde først lige fået bekræftet dagen iforvejen at han var på vej - sikke en kampgejst tænker jeg bare, at have kørt hele vejen fra Danmark for at møde os i Leipzig. Super frisk fyr trods at han slet ikke havde fået sovet igennem.

Afsted med os. I har set billederne https://www.fkk-leipzig.com - Sachsens største.saunaclub, et meget mere stilet sted end FKK Europa og Angels Sexworld som vi var på dagen inden. Det havde ikke gået op for mig inden, men faktisk vidste det sig at det er Saunaclub + Laufhaus side om side, og mange af de kvinder da var der denne aften var sandsynligvis nogen der havde lejet værelse ved siden af og skiftede til at arbejde det ene eller andet sted jævnligt.

Vi blev budt velkommen af en høj, korthåret, ældre, slank, tysk og stramt stilet mutter. En badekåbe og et håndklæde til hver. Denne saunaclub var så lækker og rar at være i. I bar området var der rygning og god udsugning, men resten af huset duftede friskt. Omklædning og bar på 1. etage. Spa/Sauna og kantine på 2. Værelser til privat leg på 3. Der er også stort have areal med pool - ville ønske at det var sommer og man bare kunne have ligget derude med alle damerne :)

Udover at være en flink og udadvendt person så viste det sig at Hunter også havde et godt sprogøre. Pigerne var hurtige til at hilse på ham, han var også den mest velklædte af os da vi ankom. Da vi havde skiftet om skulle vi jo lige se os omkring. På vejen stødte vi ind i en kvinde. Hun falder hurtig i snak med Hunter og spørger om ikke hun skal vise os rundt. Vi takker ja, men så bliver det hurtigt farligt kan jeg mærke - højhælede sko, sort lårkort og en bagdel der stiller vugger hen af gangen så mistede jeg lidt mit fokus. Hun fører os ind i sexkino hvor hun fortæller at man også kan tage en pige med herind, og spørger om ikke hun bare skal hente nogle damer til os så vi kan komme igang nu - hun flirter meget kraftigt med Hunter og jeg tænker bare stakkels mand som slet ikke har sovet og nu har favnen fuld af en meget insisterende dame efter bare vores første 10min på denne klub. Der var jeg lidt for hurtig til at gå AWOL, er ikke sikker på hvad der gik gennem mit hoved, men jeg tænkte hurtigt at nu var der ikke noget jeg kunne gøre for at redde ham - han følger med kvinden, de knalder, og så kicker hans søvnmangel ind og vi ser ham ikke resten af aftenen. Så jeg gik ind i kantinen og fik noget mad og tænkte lidt over hvad jeg så skulle gøre... Lo and behold, 30min senere ser jeg han stadig står frisk i gangen og taler med Rejse. Rejse var også bekymret for at han var blevet 'rullet', men da jeg hører hans historie tænker jeg WTF er jeg lige gået glip af - han havde åbenbart fundet en anden kvinde, Ramona, spændstige bryster i start tyverne og havde hygget med hende i jacussi og alt muligt! Hatten af for det! Og så kunne jeg ellers slå mig selv i hovedet over at jeg missede det show. Rejse mente stadig at han var blevet snydt økonomisk, men jeg havde forinden talt med en anden kvinde og fået priserne at vide: fuck&suck ligger på 50/60eur standard ydelse 30min. All inclusive (finger, kys, anal, spa) er 100EUR 30min. Hunter havde bare fået all inclusive menuen, han virkede også meget glad :)

Så blev jeg jo vild i varmen og helt rundt på gulvet. Kunne ikke finde de piger jeg lige havde mødt som jeg gerne ville være sammen med, og så kom der nye piger som også var lækre, og så kunne jeg ikke beslutte mig for om jeg skulle vente eller gøre det nu, og så kom Hunter tilbage og sagde at nu havde han været sammen med nummer 2 pige :) Det er jo ikke fordi det skal være en konkurrence, men jeg kan åbenbart stadig blive sådan lille-drengs irriteret når jeg pludselig er den der ikke får noget. Så jeg sagde til mig selv, jeg skal være sammen med en inden aftensmaden kommer på bordet.

 

Noemi (Rumænien, start tredive, brunette)

Hun sad i baren og jeg havde godt lagt mærke til hende før. Ved det første blik på afstand var der en lille smule Angelina Jolie over hende. Men da jeg kom nærmere var hun plus størrelse og lettere brovtende person. Vi sad og flirtede lidt på afstand så jeg gik bare over til hende. Jeg lod hende lige mærke min pik. Mange kvinder synes at min pik er ret tyk og nogle kvinder synes det er mere end de kan klare. Derfor synes jeg det er bedre at vise dem den iforvejen så de kan tage stilling med det samme og vi ikke spilder hinandens tid. Da hun så den sagde hun 100EUR. Det var jeg ikke med på så jeg sagde bare pænt nej tak og gjorde klar til at gå igen. Så skiftede hun mening og sagde 60EUR.. Alt det der med at skifte mening er egentlig mega turn off på mig, men så sagde jeg ok og vi tog op på et af værelserne.

Vertikal missionær stilling - jeg måtte ikke læne mig hen over hende. Hænderne på hendes lår og så var det bare på rutinen med falske stønnelyde og nogle tricks hun lavede for at jeg kom hurtigere.

Jeg ville ønske jeg havde lidt af Hunters talegaver for til middag kom Rejse og jeg til at sidde ved siden af Jessica og Maura. Maura er en super lækker kvinde fra Rumænien. Sort langt hår, store, faste bryster, midt tyve. Hun var desværre også meget kold. Det lader til at være normen for de piger og jeg forstår det ikke men det har vel en forklaring og hun forsøger bare at passe på sig selv. Jeg prøver at smalltalke og sige et eller andet sjovt der kan bryde isen men det falder til jorden. I et professionelt perspektiv kan jeg ikke forstå hvorfor de ikke gør mere ud af at opretholde en glad stemning sammen med kunderne - jo gladere kunder, jo flere penge kan de tjene???

Efter middag og turen med Noemi havde jeg en lang pause. Jeg ville ikke bruge tid på at rende rundt efter flere piger lige nu så jeg gik i sauna og i spa og oplevede alle de andre gode ting som huset havde at byde på. Det er alt andet lige et fantastisk koncept at have et wellness center hvor gæsterne også kan sexe med hinanden. En af de andre gæster fortalte mig at sidste år var der mangle fler piger end dette år og vidste ikke hvorfor.. Det er jo nok økonomisk og socialt, måske kan det bare mindre og mindre betale sig for kvinderne at gå på klubber iforhold til at være på online sider og finde sugardaddies?

Omkring kl 23 havner jeg i sex kino igen. Et par ligger på forreste række og har gang i noget og jeg ligger mig op på anden række. Perfekt udsyn. Så opdager jeg at det er Rejse der ligger der med en meget petite kvinde som jeg ikke kender navnet på, langt sort hår, lidt grunge/emo-agtig look og nok den yngste i klubben. Hun har munden fuld og er meget nøjsommelig. Hun er for tynd for mig men Rejse ser ud til at hygge sig gevaldigt. Hendes bryster sidder jo lige i skabet. Hun rider ham godt.

Der er nok 30% silikone på den klub vil jeg tro. Det er kun et gæt, jeg synes det kan være svært at se/mærke, men jeg synes det var iøjnefaldende hvor mange af de kvinder der bare havde virkelig struttende bryster.

 

Anna (Rumænien, 22, langt sort hår, god stor B skål, god røv, slank, 170cm, commerce student)

Efter fyrværkeriet er stemningen mere loose. Pigerne er mere fulde og render rundt og danser med drengene. Anna er en virkelig sød og smuk pige som jeg ellers ikke tændte på i starten fordi hun har en sjov kroget næse. Jeg kom op til hende første gang for at lægge an på hendes veninde Isabella (katteøjne), men hun kunne ikke så godt engelsk så jeg talte bare med Anna. Super forførrende smil. Det var nok ved 19tiden at jeg først talte med hende. Da hun så min pik sagde hun meget ærligt at den kunne hun sgu ikke klare men jeg kunne få et blowjob istedet. Det var det jeg kom for at få denne gang :) Hun var meget anderledes end de andre piger der var der. Det var som om hun ikke rigtig var der for at arbejde. Det meste af aftenen sad hun bare med Isabella og/eller hendes kæreste/stamkunde og hygge snakkede uden at komme lige så meget på værelser som de andre piger. Hun var også lidt en guardian for Isabella og de andre piger, det virkede til at de alle havde et godt forhold til hende. Efter fyrværkeriet var de mange veninder omkring hende. Men så gik jeg op og spurgte om hun havde tid, og så gik vi op på værelset sammen. Det er lidt som om de kjoler de havde på holdte deres bryster tilbage. Da hun stod der nøgen foran mig var det virkelig en lækker struttende håndfuld at røre. Jeg lagde mig ned på sengen og hun satte sig ved siden af og gik igang. Jeg kunne kærtegne hendes mis, bryster, lår og hele hendes krop mens hun tog mig i sin mund. Det var fantastisk. Men man kunne også mærke at hun var ny. Hun havde ikke helt forståelse for hvad der skal til for at få en fyr ud på grænsen. Så jeg lærte hende lidt fra det jeg fik med Mette tøsen for et par måneder tilbage. Hun sidder mellem mine ben, bruger begger hænder. En hånd ved roden og holder stramt om pikken mens den anden hånd bare fokusere på kanten - masser af glidecreme. Jeg var helt væk i multiple orgasmer... Ingen udløsning? Det er ok sagde jeg til hende, tiden er gået så jeg kan bare gøre det færdig med din veninde Maria. Så gik vi ned i baren igen og jeg spurgte Maria om hun havde tid. Men øv, så havde hun lige besluttet sig for at holde fyraften og bare danse og drikke sig fuld :) ok, det er et frit land. Så gik jeg til Maura igen, hende jeg sad ved siden af til middagen.

 

Maura (Rumænien, midt tyve, langt sort hår, god røv, god lille C skål, fit, 175cm)

Hun sagde at hun også ville have 100EUR for at tage min pik pga størrelsen. Jeg tænker hvad sker der, er der sket en sammensværgelse her eller hvad? Jeg husker ikke at have vist hende min pik overhovedet. Jeg nægtede og sagde at jeg bare ville have et blowjob så. En total dårlig handel for mig egentlig, jeg skulle bare havde sluttet for idag. Blowjobbet var lidt på niveau med Anna inden jeg havde lært hende det nye trick. Maura beholdte sin BH på. Det ærger mig at vi ikke havde sex, og var efterhånden også mest i humør til GFE men det var bare ikke det de gjorde dette sted.

Smut til Ungarn

Hunter og jeg var også lige på et kort visit til Laufhaus der lå i den anden side af samme bygning. Vi spurgte i receptionen om vi bare måtte gå ind og ud i vores badekåber og det sagde de var helt fint. Så fik Hunter også set hvordan det så ud. Der var 2 piger på på det tidspunkt. Vi forelskede os begge i en fra Ungarn og Hunter smalltalkede med hende på ungarnsk i lang tid mens jeg bare beundrede hende. For Hunters vedkommende var det dog stadig det samme issue med at hun ville ikke bare GFE, og for mit vedkommende var det at hun var ikke helt tryg ved at tage min størrelse. Så vi kyssede hende godnat og gik tilbage og afsluttede aftenen på saunaklubben.

 

Opsummering

Var det en success? Ja for fanden.

Ville jeg gøre det igen? Ja, men nok et andet sted og med bedre planlægning.. det kunne selvfølgelig være hyggeligt at se Anna eller Denisa igen, men verden er jo så stor og vi har alle travlt med vores eget.

Jeg håber absolut at skulle rejse med Rejse og Hunter igen. Uanset hvor vi tager hen så er tyskland et spændende sted til en mellemlanding eller to http://www.airport-girls.eu/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Spændende beretning VictorBBc, men jeg må lige anfægte dit brug af begrebet, at jeg mente at Hunter skulle være blevet "rullet".

Det mente jeg ikke, for det betyder normalt at man er blevet bestjålet.

Men det fremgår jo også senere i din tekst, at det mente jeg ikke, men at jeg skulle have givet udtryk for at Hunter var blever snydt økonomisk.

Som jeg husker det, så beroede det på den tid, de ydelser og den pris som Hunter havde betalt for samme.

Alt er relativt!

Der er standard priser for standard ydelser, i standard tid.

Det være sig 30, 60 minutter eller længere tid.

Og der er tillæg for ekstra ydelser.

Om Hunter er blevet snydt eller ikke, beror på en afvejning mellem alle dise faktorer.

I sidste ende er det et spørgsmål, om Hunter fik hvad han var blevet lovet, i den tid, og til den pris som han havde accepteret.

Man kan selvfølgelig sige, at hvis det er tilfældet, ja så blev han ikke snydt.

Men når det er sagt, så oplevede vi en praksis på FKK Leipzig, som jeg aldrig har oplevet tidligere i nogen FKK klub.

De fleste piger forsøgte at insistere på at 30 minutter kostede 100 euro, og når man så spurgte hvad man fik for pengene, sagde de altid "fuld service".

Fuld service var så alt fra gensidig fransk, til kys og anal, alt efter hvilke piger du spurgte.

I praksis viste det sig, at der var en standard pris på 60 euro for 30 standard minutter med standard ydelser, når man pure nægtede at betale 100 euro for samme.

Her bestod standardydelsen af fuck and suck, und nicht weiter.

Det normale på FKK klubber, er at standard ydelserne udgøres af gensidig fransk, blow med kondom og samleje, i 30 minutter til standard pris.

Jeg var personligt meget overrasket over pigernes adfærd, desangående.

Da det normale er, at der herom hersker en konsensus, som pigerne ikke afviger fra, i deres salgsinsats.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

I er sgu fantastiske at læse om :D Skønne beretninger og udover de gode anmeldelser, forskellige vinkler og beskrivende situationer, føler man sig næsten som var man en af de tre musketerer (jer). Dog kan jeg ikke undgået blive nysgerrig på jeres aldre. Hvis ikke det er for personligt et spørgsmål, er i så i 30-40-50’erne?

Leipzig er sgu et godt stykke syd på - Hvorfor lige der? Hamburg er måske 3-4 timer tættere på grænsen og har vel også nogle store og gennemførte FKK’ere at kunne besøge? :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sentinel skrev, for 6 timer siden:

Hvis ikke det er for personligt et spørgsmål, er i så i 30-40-50’erne?

Jeg er 53 år gammel

Der var ingen FKK klubber i Hamburg som holdt nytårsaften, og af de klubber der gjorde, var FKK Leipzig den eneste klub, som vi med den korte tid til planlægning kunne få en nogenlunde økonomi i turen, og opnå en fungerende logistik i turen.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor mange piger vil i gætte på at var på arbejde i FKK Europa? Skal man til Leipzig, er da Europa noget at prøve, eller skal man hellere lægge alt krut i FKK Leipzig?

Del dette indlæg


Link til indlæg
BigDaddiz skrev, for 36 minutter siden:

Hvor mange piger vil i gætte på at var på arbejde i FKK Europa? Skal man til Leipzig, er da Europa noget at prøve, eller skal man hellere lægge alt krut i FKK Leipzig?

Der var 4 den søndag vi var på Europa. Og ca 15 på FKK Leipzig vil jeg tro til nytår. En af de lokale fortalte at der var flere piger sidste nytår, men jeg har ingen anelse om hvor mange der er andre dage på året.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 16 timer siden:

Spændende beretning VictorBBc, men jeg må lige anfægte dit brug af begrebet, at jeg mente at Hunter skulle være blevet "rullet".

Det mente jeg ikke, for det betyder normalt at man er blevet bestjålet.

Men det fremgår jo også senere i din tekst, at det mente jeg ikke, men at jeg skulle have givet udtryk for at Hunter var blever snydt økonomisk.

Som jeg husker det, så beroede det på den tid, de ydelser og den pris som Hunter havde betalt for samme.

Alt er relativt!

Der er standard priser for standard ydelser, i standard tid.

Det være sig 30, 60 minutter eller længere tid.

Og der er tillæg for ekstra ydelser.

Om Hunter er blevet snydt eller ikke, beror på en afvejning mellem alle dise faktorer.

I sidste ende er det et spørgsmål, om Hunter fik hvad han var blevet lovet, i den tid, og til den pris som han havde accepteret.

Man kan selvfølgelig sige, at hvis det er tilfældet, ja så blev han ikke snydt.

Men når det er sagt, så oplevede vi en praksis på FKK Leipzig, som jeg aldrig har oplevet tidligere i nogen FKK klub.

De fleste piger forsøgte at insistere på at 30 minutter kostede 100 euro, og når man så spurgte hvad man fik for pengene, sagde de altid "fuld service".

Fuld service var så alt fra gensidig fransk, til kys og anal, alt efter hvilke piger du spurgte.

I praksis viste det sig, at der var en standard pris på 60 euro for 30 standard minutter med standard ydelser, når man pure nægtede at betale 100 euro for samme.

Her bestod standardydelsen af fuck and suck, und nicht weiter.

Det normale på FKK klubber, er at standard ydelserne udgøres af gensidig fransk, blow med kondom og samleje, i 30 minutter til standard pris.

Jeg var personligt meget overrasket over pigernes adfærd, desangående.

Da det normale er, at der herom hersker en konsensus, som pigerne ikke afviger fra, i deres salgsinsats.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Det er sandt. 'rullet' var et lidt stærkt ord. Selvom de var lidt frembrusende nogle af pigerne var der ikke nogen der var decideret røvere. Jeg følte mig ikke bange eller bekymret i deres selskab. Kun liderlig og legesyg.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 17 timer siden:

Det normale på FKK klubber, er at standard ydelserne udgøres af gensidig fransk, blow med kondom og samleje, i 30 minutter til standard pris.

Jeg håber det stadig er sådan i de fleste FKK'er - men synes det lyder lidt som om priserne er gledet lidt opad siden lovstramningen. Glæder mig til at høre om det er tilfældet i de næste beretninger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sentinel skrev, for 17 timer siden:

I er sgu fantastiske at læse om :D Skønne beretninger og udover de gode anmeldelser, forskellige vinkler og beskrivende situationer, føler man sig næsten som var man en af de tre musketerer (jer). Dog kan jeg ikke undgået blive nysgerrig på jeres aldre. Hvis ikke det er for personligt et spørgsmål, er i så i 30-40-50’erne?

Leipzig er sgu et godt stykke syd på - Hvorfor lige der? Hamburg er måske 3-4 timer tættere på grænsen og har vel også nogle store og gennemførte FKK’ere at kunne besøge? :) 

72

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 10 timer siden:

72

:-o du må joke

uden at kende dig, og kun ud fra dine skriv.

havde jeg gættet på først i fyrrene.

tak for jeres deling af nytårs tur.

Del dette indlæg


Link til indlæg
sweetstone skrev, for 34 minutter siden:

:-o du må joke

uden at kende dig, og kun ud fra dine skriv.

havde jeg gættet på først i fyrrene.

tak for jeres deling af nytårs tur.

Ja var en lille joke,, vi har jo kun det sjov vi selv finder på,,, 

72',,,altså 46,,,,, + det løse ;):rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg
VictorBBC skrev, den 7/1/2019 at 20:22:

Der var 4 den søndag vi var på Europa. Og ca 15 på FKK Leipzig vil jeg tro til nytår. En af de lokale fortalte at der var flere piger sidste nytår, men jeg har ingen anelse om hvor mange der er andre dage på året.

OK kun 15 piger ,troede at de var flere,, hvergang jeg kom tilbage var der kommet nye piger til,, havde gættet på 20-25 piger på FKK Leipzig,, men jeg tænkte nok ikke helt klart denne aften ;),, jeg kan jo også ha' set dobbelt et par gange,, men jeg var jo ikke engang halvfuld,,, kun af energi :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...