Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/kristine-sidste-uge-9-21-300kr-strap-on-81928002--15861.html

Besøgte Kristine i går aftes....

Liderligheden fangede mig i går eftermiddags , sendte hende en sms om møde om aftenen , hvor jeg skulle fistes og bruges med hendes forskellige dildoer og hendes egen hånd.

Havde aftalt 1 time til de 700kr , hun er en lille fræk sag , ok bryster og lidt "chubby" men de er ok med mig - startede med at slikke hende , hun var glat dog med en anelse små stubbe som jeg kunne mærke men ikke noget der ødelagde det , dejlig våd fisse , og hun ville slikkes i det bagerste også hvilket var frækt , om hun nød det eller det var skuespil kunne jeg ikke rigtigt gennemskue....

Jeg havde spurgt ind til om hun kunne videofilme mig med min telefon mens hun fistede og brugte mig hvilket hun gjorde.

hun startede med at fiste mig med hendes hånd som kom ind til håndleddet , derefter hentede hun på min forespørgsel sin store hvide dildo som man kan se på billedet , den var god tnok stor, men en fornøjelse at have den oppe , lidt over halvt kom den...alt videofilmet… ;-) derefter ville jeg prøve hendes dildo fisting hånd, den sorte...den tog jeg hele vejen, blev så liderlig af det,så hun samtidig gav mig handjob og jeg kom frækt i det sorte nylonstrømpebukser.... ;-)

alt i alt en fræk oplevelse , kunne ønske mig at have fået den time jeg betalte for , jeg var ude igen efter 30min , så der scorede hun lige de 200 extra...men jeg skulle nok bare have startet på en halv time i stedet for.

det er absolut ikke hende der er på hendes billeder , men hun er sød og ser godt ud , ved hvordan hun skal fiste osv

gentagelses faktor er der , men så kun 30min næste gang.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...