Hop til indhold
Diablo

Geiz Klub - Reeperbahn, Hamborg

Recommended Posts

Var en tur forbi forleden og satte mig op i baren og nød en øl mens jeg kunne sidde der og nyde synet af pigerne i sofaen samt pornofilmen der blev vist på tv'et. 

En pige skilte sig absolut ud fra mængden, men da jeg var ene mand i bare så nød jeg øllen og synet, mens jeg glædet mig over tanken om at jeg inden længe skulle op og have en dejlig tur i sengen med denne pige.

Øllen blev drukket og pigen valgt, betalinger ordnet i baren (så pigerne få pengene når den kom ned igen, så alt er ganske reelt) €39 for 20min, €59 for 30 min og €99 for en time, samt €30 for ekstra hvis pigen tilbyder ekstra.

Men op af trappen til hendes værelse med hende forrest og mig stirrende på hendes sindssygt smukke røv og fantastiske krop, dejlig solbrun som jeg troede, men der skulle vise sig at hun oprindelig var Libaneser, men havde boet 21år i Tyskland. Af med stiletterne (17cm høje fortalte hun) og resten af tøjet og foran mig stod nu den smukkeste GP jeg har været sammen med og en krop der var helt ubeskrivelig perfekt med kun et MEGET lille minus... silikone, men det var sku godt lavet og derfor kun en MEGET lille minus... blev beordret op på sengen og så begyndte legen, blowjob, 69'er, sex i alle stillinger og afslutning ud over hende, alt var med gummi lige indtil afslutningen... Hun var aktiv og kanont skuespil, man følte sig virkelig velkommen og vi skulle da bare afprøve en masse stillinger syntes hun så det gjorde vi.

Gentagelsens factor: 100% hvis jeg ser hende igen

Udsende: 10/10

Bryster: 9/10

Krop: 12/10... Den var den vildeste timeglas figur, slank og spændstig 

Sprog: tysk/engelsk til perfektion

http://geiz-club.com/en.htm?lang=EN

Mannkannikke se billeder af pigerne på hjemmesiden, men som jeg gik op med min pige var der to andre piger der havde afsluttet deres respektive besøg og hold da op hvor de også så godt ud... så der kan godt fanges flotte tøser der.

01.jpg.thumb.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for den beretning.

Det virker til at Geiz Klub er et godt alternativ, både til almindelige bordeller, og time lange besøg med entre i FKK klubber.

Muligheden for at kunne sætte sig til rette i baren, og få et overblik over, og et indtryk af pigerne som på FKK, men under et besøg af væsentlig kortere varighed, synes jeg er en tiltalende mulighed.

Også det faktum, at det ikke er en rip off champagne/strip klub, men et sted hvor man for menneske penge, både kan nyde et glas i baren, og sex med pigerne under ens besøg, er et stort plus.

Fin prisstruktur, og for mig der ofte kan nøjes med 10 - 20 minutter, hvad enten jeg kan komme, eller det bare ikke lykkes af og til, er det perfekt med 20 minutter for 39 euro.

Geizclub er jo ikke den eneste af den type steder i Hamborg, og er der nogle der har været på lignende barer, og kan fortælle om deres oplevelse de steder?

Det kunne godt ligne en mulig fokus på en tur til Hamborg et par dage, måske på hverdage og ikke kun i en weekend.

Jeg kunne godt tænke mig at få tilbuddet om at køre med/rejse med ved lejlighed. Det er så ikke altid sikkert at jeg kan, men I må gerne spørge om jeg kan :)

De rejsefæller jeg en gang havde, har jeg ikke længere, og er interesseret i nye kontakter til formålet - bor i København, men kan godt samles op, og sættes af i Fredericia.

Jeg har for tiden ferie til og med den 18/12, og tiden er forpasset til billige flybilletter, men en tur i delebil til Hamborg er fortsat en mulighed med relativt kort varsel inden den 18/12.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Eneste minus ved Geiz-klub er den høje musik - og at man ikke må sætte sig i sofaen og snakke lidt med pigerne først - og så er øllerne ca. dobbelt så dyre som andre steder på Reeperbahn.
Af og til står der også sådanne dumme bredskuldrede typer nede foran, for at lokke mænd til at gå ovenpå - og de kan netop få een til afholde sig fra at gøre det ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Såfremt du får øjekontakt med en af pigerne, kan du fint få dem hen til baren, men er enig i at den høje musik er en pestilens og gør al samtale svær.. :) 

Har stort set kun hat haft gode oplevelser med pigerne på stedet, her er 30 min uden snyd med tiden, og pigerne er ret lækre, der er mange forskellige typer at vælge imellem.

Sidst jeg var der fik jeg en aftale på mit hotel dagen efter med en af pigerne der havde fridag den dag, det var en super god oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
reknas skrev, den 12/12/2018 at 09:30:

Såfremt du får øjekontakt med en af pigerne, kan du fint få dem hen til baren

Ellers gør du bare tjenere opmærksom på, hvilken pige du er interesseret i - eller han vælger at misforstå dig -  og så kommer alle pigerne over, præsenterer sig og giver hånd ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen der har været der på det seneste? Er det fortsat at anbefale? Meget kan have sket siden 2018....

Redigeret af BigDaddiz

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...