Hop til indhold

Recommended Posts

Endelig, ENDELIG, kom jeg i nærkontakt med Danske Sandra, der har været umulig at træffe, af den ene eller anden årsag (mest fordi hun hurtigt får kalenderen fuld, tror jeg).

Forventningens glæde er oftest den største - i miljøet her, er det ekstra sandt, hvis du spørger mig. Her er undtagelsen.

 

På en råkold dag i Glostrup (100 meter fra Roskildevej), blev jeg lukket ind i en tilpas diskret kælder. Der var hun. Der var Sandra.

 

Billederne - og dem er den mange af - passer godt. Hvad man ikke kan se, læse eller fornemme ud fra annoncer her og der, er kemien og den boblende personage Sandra er. My Goodness.

Ud over at være en absolut MILF, så er hun køn, smilende, let og tale med, og virkelig rutineret (på den gode måde, forstås).

Olie mig her, en finger mig der og pludselig skulle jeg virkelig fokusere på, at få liv i apparatet, for ikke at gå med uforrettet sag. 

 

Shute, hun er skøn. Skøn og sygt beskidt i munden under akten. Der skal tages fat. Der kræves !

 

Sandra er desuden oprigtig sød at tale med, og kunne bagefter fortælle historierne fra de skyttegrave der er hendes nebengeschäft. Det er ikke kedeligt og bedemands-agtigt, skal jeg hilse at sige.

 

Bedste anbefaling herfra.

 

https://www.escort-side.dk/Danske-liderlig-Sandra?ad-id=7450

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min drømmepige :wub:

Jeg ville ønske jeg kunne have hende for mig selv, men der er nok lidt for meget fart over feltet til at jeg ville kunne følge med i længden. Hvor Sandra er en rød ferrari, er jeg nok mere en VW Golf :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...