Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg ved at mange herinde er ude efter gfe og indlevelse. Så skal man helt sikkert ikke besøge Michelle.

https://www.escortguide.dk/P/best-michelle-in-lyngby--43747.html

Michelle er på mange måder som de fleste østeuropæere. Smiler meget lidt og har lidt for svært ved at få en til at føle sig velkommen. Og så er hun blandt de mest ustabile. Jeg har flere gange stået ved hendes dør til tiden men så ikke kunnet få kontakt og taget hjem med ...ahem... mellem benene. Således også denne gang hvor hun sms’er ‘cancel sorry’ da jeg står ved døren... men jeg svarer at jeg står ved døren og så lukker hun mig ind. Det er sgu ærlig talt lidt underligt...

Og hvorfor så komme igen? Og igen? Fordi Michelle har den sprødeste ungpigekrop, som hendes elendige profilbilleder slet ikke indfanger. Alt sidder perfekt på hende - lange ben, numsen, de små nuttede ungpigebryster, den smalle talje og den helt stramme, flade mave, den perfekte fisse. Vi snakker virkelig studinekrop her. Allerede ved ankomst, når hun smider tøjet, bukker sig efter noget, kravler henad sengen... er jeg tæt på at komme i bukserne :shock:  Bedste krop i Danmark pt efter min smag. Måske i konkurrence med Mercedes...

Vel vidende at jeg kun holder 4-5 ryk, starter jeg ud med at decideret rage overalt på hende. Holder om hendes sprøde baller mens jeg sutter og slikker hendes bryster. 

Og når det hele er slut fortæller jeg hende at hun nok kunne sætte priserne i vejret. Hvis hun smiler mere, er lidt mere kærlig i selve akten og er bedre til at overholde aftaler. Så fniser hun genert. Hun ved det godt tror jeg, selvom hun taler meget lidt engelsk. Og hun er blevet bedre. 

Og indtil hun lærer det der skal til for at få sine priser i vejret og som hendes fantastiske krop egentlig berettiger, nyder jeg hendes ekstremt lave priser :D

Skal jeg besøge hende igen? Åh ja...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som du beskriver din oplevelse, sidder jeg med en fornemmelse af at hun egentlig ikke bryder sig om det hun gør her. Eller er det bare mig?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fed beretning og ærlig selverkendelse.

Jeg forstår til gengæld ikke diskussionen om at der er flere herinde der synes at GPerne skal sætte deres priser op, når vi i DK i forvejen har de højeste priser i Europa. De priser hun kører med er standard for den slags piger, hverken for billigt eller for dyrt. Hallo hvad sker der for dig? Hvis du vil betale mere så gi dog pigemennesket nogle drikkepenge, men lad nu være at ødelægge det for alle os andre!

Redigeret af Fakebuster

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Michelle en enkelt gang. Michelle var super sød og rar før og efter seancen. Under selve agten var hun lidt “på afstand”, måske ikke lige frem “kan ikke lide det” men måske nærmere “ok, bare ikke så interesseret”. 

Dog er jeg helt enig - Michelle er sprød og totalt lækker, så hvis men tænker at man betaler for at nyde og ikke yde, så er det for fedt at ligge og glide ind og ud af Michelle mellem hendes ben løftet højt op eller godt ud til siden, holde den på grænsen i 15-20 min for så at skyde kanonen af opoe i hende...det gjorde jeg B)

Når det nok ikke denne gang, men hvis hun kommer igen så skal jeg nok forbi næste gang hun kommer...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fuldstænding enig med Ballsy. Super lækker krop og den ultimative studine oplevelse. Jeg kan godt lide de ungarske typer og prisen kan jeg også godt lide. Klart at indlevelsen ikke er så høj på 15min - måske skulle man prøve 1h - lækkerhedsfaktor 10.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sidste gang hun var her. Der var jeg så heldig at besøge hende. Jeg bestilte 30 min og fik lov til at afslutte 2 gange. Jeg tilkøbt kys dertil. I starten var hun lidt tilbage holdende og måske lidt genert, men da jeg drillede hende lidt, så løsnede hun op og kyssede mig, som var vi kærester. Det var så dejligt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skulle forbi Naia forleden dag. Og mens jeg ventede nede ved døren kom Michelle spankulerende. Vi smilede og sagde hej til hinanden. I samme øjeblik buzzede Naia os ind. Jeg fik den fornøjelse at gå bag Michelle op ad trappen til lejligheden. Holy Fuck. Den røv der... Er du åndsvag hvor den sad godt i de jeans...Virkelig flot pige med en ypperlig bagdel. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...