Hop til indhold

Recommended Posts

Er en pige der har fået fantastiske anmeldelser - men det havde jeg så ingen anelse om, da jeg kun sporadisk læser med i Sjællandsforumet. København og dens store udvalg er normalt langt udenfor rækkevidde.

Nu skulle jeg imidlertid derover i arbejdsmæssig sammenhæng og tænkte, at lejligheden burde udnyttes, selvom jeg egentlig ikke havde nogen på "ønskelisten". Derfor bladrede jeg løseligt annoncerne igennem hjemmefra uden rigtigt at regne med, at der ville være nogen der fangede mig. Af de mange muligheder var der ét billede der tiltrak min opmærksomhed - et billede af en meget rødhåret pige. Jeg har altid fundet rødhårede piger sexede, så det var grund nok til at klikke ind på annoncen for et nærmere kik. Det jeg så kunne  kunne jeg klart li' det var billeder med en tanke bag og mine hidtidige erfaringer erfaringer med tjekkiske piger har været gode. Men så kom jeg til linkene til anmeldelserne - der var mange og de var postive, meget positive faktisk, og jeg gav op. Jeg kunne kun om torsdagen, den første dag hun var tilbage og hvor en så populær pige garanteret ville være fuldt booket.

Onsdag sendte jeg alligevel en mail uden de store forventninger, men til min overraskelse fik jeg en tid indenfor det begrænset tidsrum jeg havde mellem kurset og hjemturen.

Det blev en lang dag. Bekræftelsesmailen blev sendt i frokostpausen, og svaret fulgte en time efter. Herefter gled mine tanker konstant fra de iøvrigt relevante oplæg og erfaringsudvekslingen til noget helt andet.

Adressen blev fundet problemfrit, og jeg gik hjemmevant op ad trappen - sjovt nok havde jeg været der før.

Lilly lukkede op, og hun var som jeg forventede - eller næsten altså - for hun var endnu mere petit end jeg havde forestillet mig efter billederne. Hun var klædt i en kort kjole, og jeg konstaterede hurtigt at hendes øjne var grønne og at hun var nem at snakke med, med et flydende og let forståeligt engelsk, og da hun også tog positivt imod mine "ice-breaker" vitser tegnede det meget lovende.

Det formelle omkring betalingen blev ordnet først, og så sendte jeg mig i bad efter en lang dag i et varmt lokale. Bagefter satte vi os på sengen og delte en cola, mens vi lige afstemte forventningerne. Jeg havde bestilt en times GFE med den tilføjelse, at vi skulle give os god tid, da jeg ikke ville gå efter noget rekordforsøg.

Colaen blev snart sat på gulvet, og vi mødtes i et kys - ret mange faktisk, før hun med et let skub med begge hænder pressede mig ned på ryggen og lagde sig øverst. Flere kys fulgte, dybe kys og efter et stykke tid lod jeg mine hænder glide op ad hendes lår og ind under kjolen. Til min overraskelse blev følelsen af blød varm pigehud ikke afløst af den glatte kølige fornemmelse af satin efterhånden som pigelår blev til pigerøv - hun var kun pakket ind i et et enkelt lag. Jeg smøg kjolen op, og kærtegnede en meget tiltalende røv, Lilly løsnede knuden i det håndklæde jeg havde haft om mig siden badet og gik igang med et langvarigt blow - et af de bedste jeg har oplevet. Uden jeg helt kan beskrive hvordan, førte hun mig til kanten og holdt mig der. Hver gang jeg tænkte "nu må jeg stoppe hende" pausede hun eller skiftede teknik uden jeg havde sagt et ord, og netop som jeg tænkte "nu er det hendes tur" kravlede hun op, og satte sig præcist hvor jeg selv ville have placeret hende. Så var det min tur til at slikke. Undervejs sørgede hun for at både hendes blow og min indsats også blev en visuel oplevelse. Hun holdt øjenkontakt under blowet, og sørgende for at anbringe sig i positioner så jeg havde frit udsyn til hendes fikse krop over mig og virkningen af min tunge.

Vi pustede kort ud før næste akt. Jeg omfavnede hende bagfra. Et lille bryst forsvandt helt i min højre hånd mens min venstre hånd holdt om hendes nakke - vi udvekslede nogle skæve kys. Så dykkede hun ned på gulvet efter et kondom - synet var umodståeligt og jeg satte tænderne i for så at lade tungen glide hen over mellemkøddet fra fissen til anus og tilbage igen. Måske ikke lige klassisk GFE, men i situationen føltes det som det eneste rigtige. Hun reagerede på det ved villigt at skyde røven i vejret og udstøde småstøn. Men jeg stoppede lige lidt for hurtigt - det eneste der ærger mig en smule ved besøget - jeg var blevet utålmodig efter hovedretten, så kondomet kom på og jeg anbragte hende øverst, min favorit.

Igen demonstrerede Lilly at hun evnen til at tease med skift i rytme, pauser, varierende vinkler og dybder evnede hun hele tiden at holde mig på kanten. Jeg truede på skrømt med at vende os rundt så  "tease" blev forvandlet til "fuck" - hvad vi også gjorde til slut med et par stillingsskift. 

Der var tid til at småsnakke til afslutning - mest fordi hun havde set forkert på uret. Efter det var opdaget blev besøget afsluttet med et hurtigt bad og ditto påklædning - men jeg skulle lige forsøge noget til sidst - jeg løftede hende op og lagde hende over skulderen "you are to delisious to leave, I'm taking you home with me".

Kidnapningsforsøget gik ikke, og efter en del grinen og et par afskedskys forlod jeg lejligheden igen, på vej mod Hovedbanegården og Jylland, et bekendskab og en oplevelse rigere. Hvis 2. del af mit kursus falder sammen med Lilly's næste besøg i København ville det være perfekt.

Det er måske ikke en anmeldelse der bidrage med så meget nyt, bare endnu en positiv oplevelse med en med rette populær pige.

link: https://www.eroguide.dk/massage-escort/redlillychilli/

og link: https://annoncelight.dk/showad/222768

Redigeret af Findus
Stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest umiaqse

Tackar också för din anmeldelse :).

Räknar själv timmarna till mitt möte med henne :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...