Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte https://www.escortguide.dk/P/www.tantrasaisha.com-43146.html  for et par uger siden. 

 

Der er hende som er på billederne.

Jeg bestilte 70 minutter med fuld pakke. Hun spurgte om jeg havde prøvet tantra før. Det havde jeg ikke. 

Herefter et bad og afregning. Hendes priser holder, men jeg betalte ekstra for megafransk, så det blev 2.300-.

Da jeg kom tilbage var hun påklædt med et tørklæde. Den halskæde som ses på billedet havde hun på under hele chancen. 

Efter badet havde jer intet på. Her fik jeg et tørklæde rundt om livet. Hun bad mig lukke øjnene, hvorefter hun berørte mig blide på overkroppen, samtidig med hun sagde nogle rituelle ord. Da jeg fik lov til at åbne lå hun i bedende stilling forandr mig. Hun bad mig så om at ligge ned på maven, på den seng der var i rummet , hvor efter jeg skulle slappe helt af.

Tørklæderne røg af os begge og jeg fik en meget blød massage med milde berøringer over hele kroppen. Meget afslappende og behageligt. Dette gik gradvist over i en kropsmæssige, med meget olie, hvor hun kørte sin nøgne krop rundt på min ryg, stadig uden intime berøringer af mig. Stadig meget afslappende og med en helt anden ro end der kendes fra Thai klinikker. Samtidig sagde hun rituelle ord.

Efter noget tid blev jeg vend om på ryggen, hvor hun fortsatte med at masere sin krop mod min. Her tog hun så min pik i munden og suttede mig meget stille. samtidig gled hendes fisse op i mit hoved, hvor hun blev slikket. Vi fortsatte i en 69 hvor hum kørte fissen rundt i hover på mig til hun kom med nogle kraftige støn, dog ikke højere, end at naboerne ikke kunne høre noget. Hun fjernede herefter fissen, og slikkede mig, til jeg kom i hendes mund.

Der var meget indisk mystik over oplevelsen. En oplevelse, hvor jeg klart følte mig i centrum og at hun kun var til for at tilfredsstille mig bedst muligt, hvilket klart lykkedes. Det var en oplevelse i den lidt dyre ende, men den var meget speciel og mystisk.  Det var det pengene værd, men man skal nok være lidt flippet for at nyde oplevelsen.

Jeg kan klart anbefale hende, hvis man er til noget mystisk. Jeg kan også finde på at komme igen, men ikke lige med det samme.

Det indiske udstyr fik jeg ikke at se, men hun er en smuk kvinde. Hun fortalte at hun kom fra Sydamerika og bor i Spanien, hvor hun også arbejder. 

Redigeret af Rooster
Billeder fjernet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot anmeldelse af en oplevelse, som den eneste grund, der til at jeg ikke opsøger samme efter din gode beskrivelse, er at jeg netop selv lige har brugt 2300 kr på købesex i denne måned.

Måske lige en grund mere?

Du skriver "fuld pakke", og beskriver jeres sex som gensidig oral, super og mega fransk til dig.

Havde du ikke samleje med hende, eller indgår samleje ikke i den fulde pakke.

Kan/vil du svare på hvilken nationalitet hun er, men det er også udmærket med den geografiske angivelse til "Sydamerika" :razz:

Og så lige linket til :)

TANTRASAISHA.COM

http://www.tantrasaisha.com/en/

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg går ud fra at samleje også er en del, det var bare ikke aktuelt. Vedrørende hvilket land der er, kan jeg ikke huske dette. 

Og hun er meget lækker. Billederne er meget vellignende, hvilket ikke altid er det vi ser, men her er det rigtigt. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...