Hop til indhold
Longman

Om Anja og et par timer i et erhvervsområde i Åbyhøj

Recommended Posts

I sidste uge havde den østjyske gangbang-mafia - også kendte som Herreklubben i Østjylland - indkaldt til en god gang Gangbang af og med Anja. Oprindeligt sat til 12 deltagere foruden den unge dame, men som det åbenbart ofte er tilfældet er der en del der falder fra i sidste øjeblik. Denne gang blev det hele dog i den afsluttende optakt også forplumret af noget der mest af alt mindede om dårlig kommunikation mellem parterne og der måtte lidt fodarbejde til for at sikre at så mange som muligt dukkede op.

Det lykkedes heldigvis at få 6 mand til at dukke op og det viste sig senere at det kun lige var nok til at dække pigens behov for mandligt selskab.

Flokken indfandt sig på den århusianske klub Joys, der er beliggende i et ældre industri- og villakvarter i det sydvestlige Århus og som folk enkeltvis ankom blev de budt velkommen af en casual klædt Anja.

Forud for arrangementet havde man kunnet se billeder på Anjas profil og læst lidt om hendes forventninger og grænser. Klar besked om hvad vi måtte og ikke måtte…..det sidste var der ikke meget af, men Anja forstår at sætte en grænse uden at virke hysterisk. Billederne minder meget godt om den kønne, meget veltrænede ”naboens-datter” type som Anja er. Første indtryk man får er en sød og smilende pige, uden behov for store armbevægelser og som hviler i sig selv. Andet indtryk er af en ugenert pige der vældigt godt kan li’ sex og udfordringer.

Joys er et udmærket sted til formålet. Typisk indretning for sådan en klub med lidt bedagede møbler samt okseblodsfarvede/bordeaux vægge (skal vi snart komme frem til efter år 1995?). Der er masser af rum, men eventet var henlagt til et større rum med en stor seng i flere niveauer hvilket gav god mulighed for at tage en slapper fra tid til anden med udsigt over ”boreplatformen” og der var fin plads rundt om Anja til de op til 4 -5 mand som Anja en stor del af tiden havde fuldstændigt styr på med hænder, fisse og mund. Derudover kørte der pornovideo på storskærm – dog totalt overflødigt da det der foregik lige foran en var af en noget bedre kvalitet.

Fra starten af GB’et var der trængsel om Anja og de fremmødte mænd havde helt klart masser af energi. Det var meget forskellige mænd der var dukket op, dog med den fælles vinkel at pigen skulle have hvad den ku trække. Enkelte var voldsomt flot udstyret, andre helt normale og nogle var teknisk dygtige elskere, mens vi andre bare måtte se beundrende til mens Anja fik den ene våde orgasme efter den anden. Nogen gik mere til den andre og nogle var endog meget påholdende, men under hele eventet blev der ofte opfordret til at komme til fadet så ingen burde føle sig snydt. Men ingen tvivl om at man selv har ansvar for at melde sig ind i kampen. Anja gjorde i hvert fald sit til at gøre opmærksom på det hvis hun pludselig havde en hånd fri – nærmest insisterende på at få den fyldt med pik.

Som tiden skred frem blev det mere og mere tydeligt at Anja stille og roligt ville få kørt stort samtlige deltagere flade inden de to timer var overstået. En imponerende præstation og vi kunne snildt have været flere om hende uden det havde været et problem. Enkelte af os måtte kortvarigt et smut i baren efter en cola og en energibar for at komme på højkant igen.

De to kommentarer man hørte mest var helt sikkert….”Hold da op hun er stram”…og ….”Nøj hvor kan hun sutte”. Og det er bestemt ikke overdrivelser. Anja ER virkelig stram og det er ikke uden grund hun ønsker creme på kalorius når man skal op i hende. Og hun sutter VIRKELIG godt. Selv på tidspunkter hvor jeg personligt havde opgivet alt håb om yderligere kampdygtighed fik hun gumlet mig helt stiv igen. Min mentor udi alt vigtigt i livet (kaffe og kvinder) Il Diretore ville have været voldsomt imponeret over det DIN-normerede bagtunge-tryk som Anja leverer. Det er absolut perfekt afstemt og garneret med en heftig lyst og en fantastisk fysisk form så er der dømt succes. Jeg vil også tillade mig at fremhæve Anjas utroligt faste bagdel. Jeg holder personligt meget af doggystyle og til det formål er Anjas bagdel helt i top. Et godt greb om ballerne hvor fingrene ikke synker for dybt ned men føler et par muskuløse gluteus maximus under huden.

Jeg er sikker på at Anja fik et par nye fans denne dag og for mig personligt er gentagelsesfaren på omkring 99,9%.

Et godt arrangement med en god pige og nogle gode mandlige deltagere. Man må håbe at Herreklubben inviterer igen snart.

Del dette indlæg


Link til indlæg

God beretning Longman :)

Tydeligt at I havde et gangbang med en engageret kvinde, der indeholdt alt det der skal til et succesfuldt gangbang - ikke at forglemme mændene med, der forstår jeg, både ydede og nød i fulde drag.

Efter den brolagte vej til dette arrangement, har I forhåbentlig nu fået skabt fundamentet til en herreklub i vest, der kan vise sig langtidsholdbar, og som hvis ønsket forhåbentlig kan vokse sig større.

1 - 0 til vest - øst venter stadig på at kunne udligne ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja hun er en rigtig perle den lille kønne Anja.

Skulle der blive en gentagelse af arrangementet vil jeg ikke have noget imod at være med :-p

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er meget enig med Longman. Ros for den velskrevne anmeldelse.

Jeg håber så sandelig også, at vi i Herreklubben kan finde ud af noget en anden gang.

Hilsen Springvand

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Slettet bruger

trist jeg ikke kunne deltage i det p.g.a arbejde, men hvis det nu en gang blive holdt igen, hvis anja ellera har lyst og mod så er jeg mere end frisk på at deltage hvis det altså ligger på den rigtige side udenfor arbejsstid

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...