Hop til indhold
Oldtimer

En fantasi bliver til virkelighed (WOW Malua)

Recommended Posts

For nogen tid siden efterlyste jeg en pige, der var i besiddelse af dominaagtigt tøj. Umiaqse henledte min opmærksomhed på Malua ( https://www.eroguide.dk/massage-escort/Malua/ ). Nu er jeg ikke babsoman, så syntes hendes fortrin var lidt overvældende, men kimen var lagt og den spirede til jeg endelig tog kontakt til Malua (godt for det).

Hvordan kan man så beskrive denne fantasivirkeliggørelse? Jeg prøver med lidt skrive og nogle nedslag i oplevelsen.

Jeg skrev til Malua og vi fik en dejlig mailkorrespondance, hvor vi fik aftalt tidspunkt og jeg forklarede mine påklædningsønsker. Jeg møder frem på adressen og en smuk yngre kvinde lukker mig ind (Malua!)

Nedslag 1: Malua viser mig ind i legeværelset, jeg går i bad (Gå bare rundt som du vil, vi er helt alene). Efter badet, kommer Malua ind iført stramt siden lak-korset, sorte frække trusser og laaange sorte støvler. Hold lige op hvor så det frækt ud.

Efter badet bliver det vældig meget hyggeligere. Malua er en meget smuk kvinde og en vild flot figur, som hun forstår at bruge.

Nedslag 2: Siddende på legepladsen, Malua foran, tildelende mig kindheste med de store bryster. Den form for kindheste kan jeg faktisk godt lide.

Jeg lægger mig på sengen og nyder synet af denne smukke kvinde, jeg snart skal kneppe. Malua begynder på at give mig fransk (med), det gør hun på en dejlig måde. Lege med skaft og hoved. tungen glider henover minitimeren og hovedet, læberne lukker sig om den. Ja alt det gode. Men jeg vil også slikke, det kan jeg nemlig rigtig godt lide.

Nedslag 3: Vil du have en 69'er? Jotak, inden jeg får st mig om får jeg smækket en smuk og lækker fisse i ansigtet, hvad kan man gøre? Slikke, kysse, nappe. Hvor jeg elsker det...og så med minitimeren i munden på en smuk, fræk kvinde.

Vi går over til dansk og her er der bare nedslag:

Nedslag 4: Pikken glidende ind i Maluas lækre fisse, meden jeg har udsyn og fri berøring med hendes store bryster

Nedslag 5: Malua siddende ovenpå mig medens brysterne gynger inciterende

Nedslag 6: Maluas dejlige numse mod mit maveskind og frit udsyn til pikkens bevægelser i fissen.

Det var bare rigtig godt. Efterfølgende lå vi og nussesnakkede, hvor dejligt bare at give sig tid og Malua var ikke nærig med tiden. Hun er en dejlig pige at snakke med og det var hyggeligt at ligge og tale om de steder hun har været (og jeg også).

Skal der lidt malurt i bægeret er der kun en lillebitte ting: Der måtte godt være flere spejle i legeværelset. Jeg ville have nydt at se os i spejlet.

Men det var en fantastisk tur med en glædespige, der virkelig kan sin metier og virkede som om hun også havde det hyggeligt. Gentagelsesfare absolut og da Malua har adskillige kostumer, skal jeg da lege lidt mere med et par fantasier. De store bryster blev brugt på behageligste måde, så jeg tror ikke at det skal afholde mig fra storbarmede glædespiger fremadrettet.

En tak til Malua for at lade mig udleve fantasien.

Link:

http://www.maluacopenhagen.dk/v2/index.php/da/

Venligst OT

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Thomas-Hansen skrev, for 44 minutter siden:

hvad kostede det 

Jeg gav listeprisen fra hendes hjemmeside: 1100 for en halv time, fik lidt mere tid og hun er hver krone værd.

Redigeret af Oldtimer
Skrivefejl rettet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Oldtimer

1000 tak for den super-fine beskrivelse af vores dejlige hyrdetime i går. Som du nok fornemmede, var fornøjelsen bestemt ikke kun på din side....Jeg hyggede mig mere end bravt i dit dejlige selskab og sexen var skøøøøn.

Du er rigtig rigtig velkommen til at komme tilbage og lege mere, når du får tid, lyst og mulighed for det. I så fald tager vi det store rum, da der i dette værelse er langt bedre muligheder for at spejle sig.

Jeg glæder mig allerede.

STORT kys fra Malua og rigtig god weekend.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest umiaqse

Härligt och höra att ens tips gick hem :).

(Men jag var ganska säker på att det inte kunde bli fel med Malua ) :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Malua er bare helt igennem fantastisk ❤️ Skøn personlighed, mega lækker krop og så bare skøn i sengen ❤️ Er ved at være 1.5 måned siden sidste besøg, må tage mig sammen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker for anmeldelsen. Har haft kig på Malua i lang tid - synes jeg engang så er billede af hende i noget sexy office/sektetær oufit - men har ikke rigtig haft modet. Baseret på det her er hun afgjort flyttey over på “afgjort en mulighed”.

Del dette indlæg


Link til indlæg
JohnBlow skrev, for 8 minutter siden:

Takker for anmeldelsen. Har haft kig på Malua i lang tid - synes jeg engang så er billede af hende i noget sexy office/sektetær oufit - men har ikke rigtig haft modet. Baseret på det her er hun afgjort flyttey over på “afgjort en mulighed”.

Flyt hende straks til kategorien "Must do" og jeg mener, hun har et sekretær-outfit. En anden af mine små fantasier

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Halsø
Malua skrev, for 11 minutter siden:

Måske en sekretær.....:rolleyes:?

image.png.304945dd0bd141db9422696baa13d199.png

Hold da op du er lækker.

Hvorfor bor man ikke i København, når der er søde kvinder som dig derovre. Århus kunne godt bruge flere søde danske piger :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Malua skrev, for 1 time siden:

Måske en sekretær.....:rolleyes:?

image.png.304945dd0bd141db9422696baa13d199.png

Klikklikklik...Det er fantasien, der går igang...Wow, hvor ville jeg nyde at se dig i sådan et kostume...og se det falde..:wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest umiaqse

OMG :shock:

Tur du inte var barfota på den bilden.. då hade jag varit på väg över Broen nu :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft fornøjelsen af Malua et par gange og sidst for snart alt for længe siden, men hun er med på den liste over VIP-piger i København, som jeg gerne ville lave... Jeg vil mene at vi i København har måske 15 piger, der kvalificerer til denne liste 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg prøvet en ny fantasi: Hende den superflotte, man møder til en fest og kommer med hjem. Malua mestrer rollespillet og jeg blev virkelig forført af festens smukkeste kvinde. Hun giver dig en 100% oplevelse og gør sit ypperste til at du føler dig som universets midtpunkt. Og selvom jeg var midt i en fantasi, fik jeg flere ideer, der skal prøves med Malua. 

Venligst

OT, der er faldet for virkeligedens Violetta. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...