Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/sexy-michelle-in-lyngby-best-blowjob--41471.html

Jeg var forbi Michelle for ca. 2 uger siden, da hun var her sidst.

Jeg bestilte 30 min uden nogle tilvalg og jeg må sige, at jeg blev meget positivt overrasket. Det er pigen på billederne og hun er mega lækker. Jeg er ret vild med slanke piger med små bryster og en god fast røv og det var lige hvad jeg fik.

Hun startede med et rigtig godt blow. Det var hun så god til, at jeg bad hende stoppe, så jeg ikke kom med det samme.

Derefter kravlede jeg ned under hende og slikkede det bedste jeg har lært. Hun virkede til at nyde det og hun havde da heller ikke brug for ekstra smørelse, da hun efterfølgende red mig til jeg kom. Hun er dejlig snæver.

Det eneste minus jeg lige kan komme på er, at hun ikke var helt let at kommunikere med, men når resten af pakken er så god, går det nok.

Som I sikkert har regnet ud, giver jeg hende min varmeste anbefaling.

Del dette indlæg


Link til indlæg
riberhus skrev, for 24 minutter siden:

Held i Uheld!

Billederne passer og alderen og smilene ligeså?

Billeder og alder passer. Smilene var der ikke så mange af.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi hende igår. Hun har en lækker slank krop velformet bagdel :).

Min oplevelse var god, dejlig BJ og god sex 

Hvis man snakker lidt med hende er hun faktisk ret cute xD

Ellers kan hun godt virke lidt fjern, men fik hvad jeg ville have dejlig sex med en ung flot pige!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var der i lørdags. Hvor jeg blev nød til at skrive med en af de andre piger for at få kontakt med hende. Når jeg så møder hende har hun lige været nede og handle. Vi går så i gang og hun blev ved med at tjekke tide og var ikke rigtigt til stede. Men første gang var ok

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gud skrev, for 47 minutter siden:

Jeg var der i lørdags. Hvor jeg blev nød til at skrive med en af de andre piger for at få kontakt med hende. Når jeg så møder hende har hun lige været nede og handle. Vi går så i gang og hun blev ved med at tjekke tide og var ikke rigtigt til stede. Men første gang var ok

ok det gjorde hun ikke med mig det med tjekke tid, men til gengæld har jeg skrevet til naia et par gange uden at hun svarer tilbage xD. fik aldrig fat i hende!!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
hankypanky888 skrev, for 21 timer siden:

ok det gjorde hun ikke med mig det med tjekke tid, men til gengæld har jeg skrevet til naia et par gange uden at hun svarer tilbage xD. fik aldrig fat i hende!!

 

Det presis omvendt med mig jeg skrev til naia og hun arrangerede aftalen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Normalt er jeg mere til MILF eller endda GILF, men hele pointen med GP er jo, at man kan få lidt variation. Jeg havde et ærinde i nærheden og fik efter noget sprogforbistring en aftale i stand. Ude foran opgangen aflyste hun så. Jeg gennemførte mine øvrige ærinder og prøvede lige en gang til. Yes, I’m free svarede hun. Shiny hen til opgangen og ind i lejligheden. Jeg kogte af liderlighed. 

Hun er ung og lækker. Ansigtet ikke helt så flot som på billederne, men tynd glat ungpigekjole. Så smask liderlig som jeg var, kunne jeg ikke bedømme kvaliteten af hendes blow. Fissen er så stram atselv med-creme kunne hun ikke klare mig i missionær. I doggy gik det bedre. Det blev en helt kort Forestilling. Men jeg sprøjtede så hårdt at jeg så sol, måne og stjerner. Selv et kvarter efter havde jeg svært ved at gå.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Michelle forleden. Jeg aftalte et tydeligt tidspunkt via SMS men efter efter et stykke tid skriver hun så "Why you call?". Den forstod jeg så ikke lige, for jeg havde ikke ringet, men valgte at ignorere den og tænkte, at hun havde forvekslet mit nummer med et andet. Jeg ankommer så til adressen (til tiden), og da jeg er på vej hen til døren, kommer Michelle gående på vej ud. Samtidigt tikker en SMS ind, der siger, at hun bliver 30 min forsinket. Hmmm.

Nå, hun siger at hun vil være tilbage hurtigt, og da hun ser godt ud, venter jeg. Og ganske rigtigt dukker hun op igen 10 minutter senere med nogle varer i hånden og vi går ind sammen. Min frokostpause er forlængst slut, så jeg vælger 15 minutter, betaler og smider kludene. Det samme gør Michelle (altså smider kludene). Hun ser HAMMERgodt ud og hun er virkelig en fast, glat lille sag. Den mås, altså :wub:

Jeg får lov at bruge et af mine egne kondomer, men før jeg kan reagere har hun ekvillibristisk monteret det på kalorius med munden, og efterhånden som jeg vokser, begynder det kun delvist udrullede kondom at stramme. Jeg får derfor ikke så meget ud af hendes blow. Michelle ser imidlertid så godt ud, at jeg ignorerer det og springer på hende i missionæren. Hun løfter beredvilligt benene og lader mig komme til uden nogen dikkedarer.

Desværre sidder kondomet så stramt, at jeg ikke har så meget føling med hende, og jeg oplever ikke at hun er så stram, som andre siger. Jeg kan mærke, at denne missionær ikke gør det for mig, så jeg beder Michelle vende sig om, og hun stiller beredvillgt sin ultraskønne popo til min rådighed. Den fine udsigt hjælper med at holde rejsningen trods kvælergrebet og jeg begynder at kneppe løs. I denne stilling virker Michelle strammere (normalt oplever jeg det omvendt) og missionen er lige ved at lykkes, men til sidst vinder kondomet, og jeg må give op.

Mærkværdigvis føler jeg, at jeg har fået fuld valuta for pengene og giver Michelle 100kr i bonus :huh:

Jeg har lyst at besøge hende igen, men jeg spekulerer på, hvordan jeg skal få aftalt med hende, at jeg selv monterer kondomet. Kommunikation er ikke hendes stærke side. Wish me luck....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Total useriøs skodtøs idiot, øv bøv.

Aftaler et præcist tidspunkt og får en bekræftelse. Jeg bekræfter ½ time før for, at sikre mig at jeg ikke kører forgæves. Ingen svar. Skriver en gang mere om jeg må komme 5 minutter før, stadig ingen svar. Sætter mig i min bil og giver det 5 minutter. Tavshed. Ringer, men bliver cuttet af. Venter ialt 25 minutter med flere opringninger uden svar.

Spild af min tid. Anbefaling, afgjort nej.

Jeg er klar over at der er kunder der brænder aftaler og det er dårlig stil, men det er første gang jeg er blevet så irriteret på at blive negligeret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Michelle kom tilbage, denne gang som Hanna på Frederiksberg, og da jeg havde unfinished business efter et besøg hos Jenny i påsken, tog jeg chancen og sikke et held:

Hun var let at lave en aftale med, og da jeg kom om formiddagen var der happy hour til 400kr for 15min. Jeg tror ikke man får mere fast ungpigekrop for dé penge noget andet sted i nærheden. Der var ikke noget GFE, men det var heller ikke det jeg kom efter. Til gengæld fik jeg lov selv at sætte et af mine egne kondomer på mens hun lå på ryggen foran mig og spredte benene imødekommende. Hun var stram, og jeg måtte bevæge mig forsigtigt, men efterhånden løftede hun benene helt op og lod mig komme i bund. Hun reagerede med søde små lyde, der egentligt virkede ret ægte.

Jeg nåede imidlertid ikke at udforske, hvor langt jeg kunne få hende med, for den opsparede kapital fra det uforløste møde med Jenny pressede på med renters rente og jeg kom i dejlig udløsning. Bagefter fik jeg den obligatoriske vådserviet og Hanna / Michelle fik 100kr i bonus. 15 minutter efter jeg havde parkeret bilen stod jeg nede ved den igen, med et smil på munden.

Og det smil holdt faktisk så ved, at jeg besøgte hende igen en uge senere, og bestilte 30 minutter. Jeg skal spare Jer for detaljer, men med hende går jeg åbenbart ikke alle 13 omgange, og jeg kunne godt have sparet de sidste 15 minutter :P 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...