Hop til indhold
varde_fc

Flensburg: Cora - Taubenstrasse

Recommended Posts

Hvis man alligevel er i Flensburg omkring Taubenstrasse, så kan jeg anbefale en tur forbi Engelsburgs Cora.

Hun er en erfaren, sød, køn, MILF-agtig (på den helt, helt forrygende måde) og noget af det bedste paysex jeg nogensinde har haft fornøjelsen af i Flensburg.

Jeg husker hende som utrolig svær at få fat på - faktisk var der decideret kø på Glücksburger Strasse, da jeg forsøgte at træffe hende dér.

Jeg smuttede videre og var heldig den næste gang hun var i Flensburg.

Na, ja. Det var bare mine 2 cent.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Cora er tilbage på Glücksburger Str. denne uge, og jeg har lige været forbi. Jeg har længe gerne villet prøve hende, og nu lykkedes det altså. Jeg kan kun bekræfte, hvad de andre har sagt. Hun er en rigtig sød og dejlig pige. Hvad udseendet angår, er der ikke meget andet at sige, end at hun har et rigtig dejligt smil og faktisk ser fuldstændig ud som på billederne, der er på http://sexnord.net/profile/401/Flensburg/Cora lige nu. Hvis man gerne vil se dem efter annoncen ikke er aktiv mere, ligger de også på http://www.engelsburg-fl.de/models/Cora/. Det er dem med blå baggrund.

Jeg vil dog lige sige, at hun er i den dyre ende med 120 EUR for en time uden noget ekstra, det vil sige fransk med gummi og ingen kys. Hun gjorde i hvertfald ikke mine til at kysse med mig. Jeg ved ikke, om hun tilbyder disse, men hun nævnte ikke noget om ekstra noget som helst. Men derudover, er hun absolut pengene værd. Jeg var der en hel time uden at hun på nogen måde havde travlt med at få mig ud ad døren igen.

Hvis man vil nyde en voksen, smuk kvinde, er hun lige sagen (så hun er lige min stil :) ). Hvis man er ude efter hardcore porno-sex, er der nok bedre (og billigere) muligheder. Hun snakker forresten udemærket tysk, men er vidst ikke så god til engelsk.

Jeg havde bemærket, at hun ikke er så tit i FL. Hun fortalte, at hun er der med ca. 3-4 måneders mellemrum.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ægte bryster, næ det tror jeg ikke du skal regne med, der er et par bøtter silikone i hver ;)

Det er nemmest at se ved kavalergangen, hvor der ligesom er for megen luft imellem. Ellers ser det pænt ud, det der er lavet. På billederne som kun vises på Engelsburgsiden, ser hun måske lidt ældre ud - og mere interessant :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...