Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/new-sexy-milf-sandra-in-valby--42377.html

Ved mit besøg hos Sandra i dag, har jeg kunnet konstatere, at det med sikkerhed er hende på billederne. Billederne har fået en lettere finpudsning, men hun er en vældig køn MILF fra Ungarn - knap så høj som man kunne tro ud fra billederne og slet ikke så tilknappet, som hun ser ud på billederne. Tværtimod er hun vældig smilende og imødekommende. Desværre er hendes engelsk noget mangelfuldt, men vi kunne dog forstå hinanden, måske mest fordi vi begge var indstillet på det og havde lyst til det.

Jeg blev modtaget af hende, smilende og kun iklædt trusser og en uknappet skorte. Figuren fejler ikke noget – er blevet løftet lidt med silicone på forperronen – men ganske flot for en pige/mor på hendes alder.

Jeg blev ledt ind på værelset, og da vi havde fået ordnet det økonomiske, gik hun ud på badeværelset og vaskede sig, mens jeg tog tøjet af. Bagefter hentede hun mig, og vi gik sammen ud på badeværelset, hvor jeg blev vasket.

Tilbage på værelset og med beskeden ”Now I am the doctor and you are the patient”(:o)) blev jeg beordret ned på sengen, fik justeret stillingen, hvorefter doktoren kun med munden gennemførte en indledende funktionstest af det lille vedhæng mens hun lod hænderne glide rundt på min overkrop. MILFs ved præcis, hvad det er de har med at gøre, så det gik så fint, at jeg bad hende om vende sig og lægge sig tilrette så jeg samtidig kunne inspicere hende.  

Derefter gik det slag i slag med hende som cowgirl, men dertil var sengen forblød, så hun måtte om på ryggen, og tilsyneladende til vore begges fornøjelse måtte jeg lige genopfriske fornemmelsen af at have hovedet mellem hendes ben, inden jeg kravlede op og sluttede af i missionærstillingen.

Selvom ordene ikke faldt flydene, så havde vi begge glæde og grin af den afsluttende samtale, som i hvert fald jeg holder meget af. 

Lejligheden, værelset og sengen synes og dufter pæn og ren.   

For mig er det ikke noget problem, men for dem som ikke ønsker alt for meget offentlighed, er adressen i krydset på de to mest trafikerede veje i Valby måske ikke den allerheldigste – selv om der er supergode parkeringsforhold.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Best guess: Lige under 170 cm.

Slank og velformet, men ikke noget nips. MILF-bulen på maven er minimal. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Pot skrev, den 3/9/2018 at 19:38:

Hendes alder må være et sted med 45 og 50 år. 

hun kan sgu da ikke være så lækker og så være 45 - 50 år ?  er kys med i 1 time eller skal det tilvælges ?

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mutha
Pot skrev, den 3/9/2018 at 19:38:

Hendes alder må være et sted med 45 og 50 år. 

dvs. mere en GILF end en MILF.......

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mutha
Pot skrev, den 6/9/2018 at 08:15:

@troublemaker1968 Jeg  kan kun sige, at det med sikkerhed er hende på billederne. Med hensyn til kys, så spurgte jeg ikke.

@Mutha MILF/GILF - jeg ved ikke hvor grænsen går.

Den går ved 50 år - altså 2 generationer. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa

kan tilslutte mig, besøgte hende sidste uge, dejlig moden kvinde, desværre er det engelske ikke så godt med hvad fan, vi gjorde os forstålige

hilsen

lars 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...