Hop til indhold
Rejsenetværk

Rejsefæller søges i oktober

Recommended Posts

Hej alle på EG

For de af jer som har fulgt mig i en årrække på Eroguide.dk, og  før da Hedomax.com, kan det være jer bekendt at jeg i nogle år havde et ret fast netværk til nye FKK rejser til Tyskland.

Hvis I har læst mine seneste FKK beretninger fra min tur sidst i marts/først i april, ved I også at det netværk har jeg ikke længere, hvorfor det er tilfældet, og at jeg derfor var alene på tur.

I ved også at jeg efterlyser nye bekendtskaber, som mulige emner til nye ture, ture der altid er gået lang tid imellem, og som der altid vil gå lang tid imellem jeg kan tage på.

Jeg holder mine ferier på en ret speciel måde, som et mix af normale fridage og ferie, som jeg ikke her skal gå i detaljer med, men det er på en præmis af at jeg ikke kender min sammenhængende fri tidligere end ca 6 uger før.

Har ingen ferie holdt i år, og begynder at afvikle alt min ferie fra oktober og resten af feriåret ud, så det bliver til meget fri resten af året, og ind i første kvartal af næste år, men altså også ferie efter aftale med min arbejdsgiver, som jeg først kender ca 6 uger før.

Jeg har sammenhængende fri fra og med fredag den 5 oktober, til og med torsdag den 25 oktober, altså 21 dage.

På grund af mit natarbejde behøver jeg 6 - 8 dage for at omstille mig til at kunne gå tidligt i seng, og stå tidligt op når jeg har fri i en længere sammenhængende periode.

Derfor kan jeg ikke rejse nogen steder før tidligst fra torsdag den 11 oktober.

Tanken var, håbet det også, om muligt at kunne tage til Frankfurt i en af to lange weekender fra torsdag den 11 oktober til søndag den 7 oktober, eller fra torsdag den 18 oktober til søndag den 21 oktober.

Håbet var også at opnå selskab til en tur, en af de 2 weekender, for at besøge FKK Sharks og FKK Manhattan, måske FKK Palace med.

Det kan tilsyneladende ikke lade sig gøre, og pt  er der ikke økonomisk fornuftige fly afgange København Frankfurt på Momondo.dk, i de 2 tænkte weekender i oktober.

Men jeg kan sagtens rejse, både fra torsdag eller fredag ud, hjem mandag, hvis andre kan det, for det kan give både bedre og billigere afgange, i heldigste fald på Momondo.dk

Jeg rejser af princip ikke med Ryanair, så det behøver I ikke at foreslå som en mulighed.

Det korte af det lange, det er at I hvis I har lyst til at rejse sammen med mig til Tyskland for at besøge FKK klubber mellem torsdag den 11 oktober, og onsdag den 24 oktober, så er jeg i udgangspunktet, men ikke under alle omstændigheder interesseret.

Jeg kan ikke holde monster lange strækninger ud i delebil, men kører gerne med tog, og i delebil når først vi er landet i Tyskland.

Har ikke selv kørekort, så I hænger på rattet i en delebil.

Det er ikke udelukket at der pludselig viser sig realistiske fly afgange til Frankfurt mod forventning, det er set før, men jeg regner ikke med det.

For en umiddelbar betragtning, der er Düsseldorf og Berlin nok de 2 eneste realistiske destinationer med et kortere varsel.

Artemis gider jeg ikke igen, og helst heller ikke Hamborg området igen.

Men Nordrhein-Westfalen og Hessen udgør altid 2 gode valg, med som oftest mange billige fly afgange fra Købehavn til Düsseldorf.

Jeg ofrer gerne tog turen fra Düsseldorf til Köln, eller turen i delebil for ikke at skulle flyve med Ryanair.

Jeg kan sagtens tage af sted 3 - 5 overnatninger, med 2 - 3 klub besøg.

Budgettet er op til 8 - 10000 kr i samlede udgifter for mit vedkommende, hvis I vil med på en tur hvor vi har deleudgifter.

Har også så småt overvejet Prag, måske blot den ene vej, og så ellers med Deutche Bahn fra Prag til tyske byer, måske hjem fra Berlin med fly, noget lignende det har jeg prøvet en gang før.

Nærer ikke de store forhåbninger til denne tråd, men det er da et forsøg værd :)

Byd ind hvis I har lyst til, og I kan tage med mig på tur i den aktuelle periode i oktober måned.

Hvis I bor på Sjælland, så er I velkommen hos mig privat til planlægning af en mulig tur - jeg bor i København.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder spændende med udforskning af nye og ukendte områder/klubber

Mht. dine beskrevne 6-8 dages "karenstid" for at omstille dig fra natarbejde, har du så overvejet at prøve melatonin? Melatonin er meget brugt ift. søvnbesvær eller ved omstilling ift. skifteholdsarbejde. Det er ufarligt, ikke afhængighedsskabende og "bare" et tilskud til kroppens egen produktion.

Jeg bruger det selv i perioder hvis jeg af forskellige årsager ikke kan sove eller min døgnrytme er blevet forskudt. Jeg kender flere der vha. melatonin hurtigt kommer ind i en nye døgnrytme uden at skulle være ødelagt i dage vis.

Men back on track: Rigtig god fornøjelse med turplanerne til dig og evt. rejsefælle....:)

DK fyr

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Havnebumsen

Havnebumsen har ikke fået læst hele dit alenlange indlæg. Så noget kan være misforstået.

Du kan let komme fra Dusseldorf til frankfurt!! Både med tog, flixbus og bil. 

Flyvetur til dusseldorf kan således indeholde kombination af NRW og Frankfurt ( hessen)

Havnebumsen vil klart anbefale en bil. Så kan de gode landklubber med høj service nåes fremfor kun byklubberne, hvor der hele tiden kommer nye Mænd som kan plukkes. 

Redigeret af Havnebumsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det udgør også en mulighed, at jeg springer oktober over, og så udsætter en FKK tur til en af de lange friperioder jeg vil få, før eller efter årsskiftet, men som jeg ikke ved endnu, hvornår og hvor længe jeg får fri.

Blot det at opnå nye bekendtskaber, som jeg kan mødes med, i princippet når som helst, og som er principielt interesseret i at vi tager på tur sammen, vil være et kæmpe fremskridt.

For så har jeg interesserede på forhånd, når jeg får tid, mulighed og råd til en ny tur, som jeg kan spørge om de vil med.

PS

Hvis nogle har priviligeret tid til, og lysten til at vi deler udgiften til i bil at køre rundt og se nogle større seværdigheder i oktober i Danmark, med en overnatning eller 2 på bed and breakfast eventuelt, så er jeg også rigtig meget interesseret i det.

Jeg kan altid tage fra København til, og hjem fra en eller anden by i landet, for at blive samlet op.

Måske jeg skulle oprette en tråd til det under Hyggesnak, eller finde et eller andet forum på nettet, hvor det kan udgøre en mulighed.

Gomore.dk måske

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
anmelder skrev, for 5 timer siden:

har du overvejet polen ?

Kunne du være interesseret i en fælles tur til Polen?

Det er vistnok bordel, privat diskret og escort altsammen, nogenlunde som i Danamrk.

Det er jeg ikke interesseret i, men hvis der findes klubber, lidt ligesom dem i Tyskland, kan jeg være interesseret.

Også sexparty og gangbang.

Der fandtes vistnok en party klub i Warszawa, lignende en forgangen klub som og fandtes, eller stadig findes i London.

Ellers er der reelt kun  økonomisk realistiske party tilbud i Berlin.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...