Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har ikke mange besøg og eventyr at fortælle om, men kan måske kompensere ved at skrive en lidt detaljeret subjektiv anmeldelse, når der endelig er, tænker jeg.  Og drevet af lysten til at opleve Dao’s “Jab Krasai” - prostatamassage - har jeg nu besøgt Frihedens Thai Wellness nogle gange - både med og uden. Og der er vel altid plads til en beskrivelse mere, selv om stedet har flere beretninger og endda en helt aktuel af slagsen. 

Lægger man vægt på de helt diskrete placeringer, så bliver man nok en smule skuffet. Butikken ligger på den brede del af Hvidovrevej ned mod Frihedens station. Beliggenheden er dog uden andre butikker og travle fortove, men til gengæld er der et busstop lige ude foran. Det generer ikke mig, men andre kan jo lægge vægt på dette. Kommer man i bil, må parkering ske på de nærliggende meget små villaveje eller mere anonymt ved idrætsanlægget nogle få hundrede meter væk.

Døren åbnes hurtigt, så man står ikke længe og blomstrer foran, og man træder direkte ind i et lyst og venligt lokale, hvor Dao og hendes piger sidder og hygger sig mellem kundernes besøg. Jeg kan super godt lide, at de ikke er gemt væk i et baglokale, og at de gerne alle sammen hilser med et smil og er nemme at snakke med. 

Dao er et livstykke og en høj flot kvinde. Hun snakker om alt muligt, fortæller om hendes små oplevelser og spørger nysgerrigt til mine. Og hvis man, som jeg, lægger vægt på nærvær, god samtale og helheden i oplevelsen, er det et stort plus. Men det betyder også, at man ikke altid skal forvente, det hele kører i en lige linje og som forestillet ved bestilling. Men for mig er thaistedernes attraktion, så også netop det uforudsigelige, de små uforudsete tvists. En af gangene havde jeg for eksempel bedt om 90 minutter med Dao, men et eller andet opholdt hende, så hun forklarede, at de første 30 minutters massage ville blive klaret af veninden Em, der ligesom Dao var dansktalende og omkring de 40 år, vil jeg tro. 

Den petite Em var i type og udseende måske ikke et førstevalg for mig, men hun havde en flot slank krop, en skøn humor der gav gode grin, og hun masserede rigtigt godt i en stramtsiddende blondekjole. Helt igennem sød, behagelig og måske slet ikke et dårligt valg, som kunne gøres. Kørte også sin egen stil med lange faste tag og forsøgte ikke at kopiere Dao’s dybe og professionelle massage. Da der jo var afløsning på efter 30 min., fandt jeg aldrig ud af, hvad hun havde på programmet ud over massagen. Men Dao jokede med, at Em var super fræk, så det ville egentligt undre mig, hvis ikke tilbuddene kunne være ganske mangfoldige. På den anden side, så elsker Dao at joke, så helt sikker kan kan man ikke være.

Dao’s profesionelle og helt igennem gode massage er beskrevet i flere indlæg, så det vil jeg lade ligge. De stemmer fint med min oplevelse af en, der virkelig kan massere. Em kom i øvrigt den pågældende dag flere gange tilbage i værelset med små forespørgsler til Dao og kommentarer til mig. Nogle vil måske finde det forstyrrende, jeg syntes, det var sjovt og charmerende, bidragende til den afslappende stil.

Da tiden var inde til Jab krasai blev puder anbragt under maven, så der var bedre plads til Dao. Det er en teknik, som Dao bare mestrer. Hun fornemmer kroppens modtagelighed, om hun skal være forsigtig eller om hun kan lidt mere. Det er ikke på noget tidspunkt nødvendigt at sætte ord på selv, men hun spørger dog løbende ind til, om det føles godt. Ind imellem pirres lille Tom, kuglerne, mellemkødet, og det er umuligt ikke at hæve sig lidt og signalere, at det er godt. Det er svært ikke at ønske, at det kunne fortsætte, og alligevel er spændingen i lille Tom så stor, at det er kærkomment, når Dao fortæller, at det vist er tid til at lade forsiden få en tur. Efterfølgende et super hj er det tid til at falde ned med lidt mere massage og følelsen af velvære er stor.

Dao begrænser vist sin tid i butikken lidt og overlader, så vidt jeg har fornemmet, eftermiddag og aften samt weekender til de andre. Men jeg har nu ikke direkte spurgt hende, så jeg kan tage fejl. De andre inkluderer blandt andet Jessie, som er en ualmindelig lille, køn og smilende kvinde. Jessie taler et fint engelsk og er helt åbenbart glad for at pirre og tirre under massagen (som hun for øvrigt er ok god til), så man skal være mere end almindeligt tonedøv, hvis man ikke forstår at, der kan spørges ind til meget mere. Hun er petit med en lille lækker krop, små bløde bryster med gode store og følsomme vorter, der tydeligt viser, at de nyder at blive rørt. Brysterne føltes dejligt ægte, dertil en fint trimmet mis og en lækker røv, og for mig endte det lidt usædvanligt med fp.

Nu læser jeg i en anden tråd,   https://www.eroguide.dk/forum/topic/91579-jessie-frihedens-thaiwellness/  at Jessie også har lært sig Jab Krasai kunsten så det må jeg vel tilbage og prøve. Kunne hun sikkert, da jeg var forbi, men havde så sikkert lige lyst til noget andet, og hun lokkede fint nok en anden vej. For mig er det en del af det, der gør det hele lidt sjovt. Men det varer nok lidt inden hun kan nå op i Dao’s klasse, vil jeg tro.

Frihedens Thaiwellness er et af de hyggeligste thai steder, jeg har besøgt (indrømmet - erfaringsgrundlagets er spinkelt). Massagen er i topklasse hos Dao og gode takter hos Em, rigtigt gode hos Jessie. Ydelserne formentligt i et vist omfang individuelt tildelt afhængig af kemi og dagsform. Lokalerne flotte og bade faciliteterne fine. Priserne som anført i annoncerne med tillæg, som beskrevet på EG de fleste steder - måske i den lidt dyre ende... plus 20 procent i forhold til, hvad der skrives om - når lysten er til mere end hj - Dao holder sig dog til håndarbejdet. Men jeg er ret sikker på, at prisen variere individuelt, og så kan man jo selv forsøge at lægge til og trække fra eller sige pænt nej tak. Jeg har ikke oplevet noget pres i retning af tillæg, men inviteres gerne til en 4 hånds massage. Det har jeg en fornemmelse af vil gøre det svært at holde fokus, så endnu ikke sagt ja, og kender derfor ikke til pris eller oplevelse. Tiden holdes til det aftalte og måske endda plus 10 procent.

https://www.escortguide.dk/P/frihedens-thai-wellness-22309.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...