Hop til indhold
Den tilfredse

Bee sweet - en positiv oplevelse

Recommended Posts

Jeg faldt over denne annonce:

https://www.escortguide.dk/P/bee-sweet-42222.html

og da jeg primært er til massage tænkte jeg, at dette måtte jeg prøve, og fik så lavet en aftale.

Blev modtaget af en sød smilende Bee, som viste mig ind i massagerummet, som var et mindre rum, men rigtig hyggeligt. Jeg fik aftalt min massage, som skulle være thaimassage.

Efter at have lagt mig på sengen/briksen begyndte Bee en massage som jeg staks mærkede var kompetent og i løbet af den næste time blev hele kroppen gennemmasseret som den sjældent er blevet - virkelig godt.

Jeg ved ikke om det var Bee’s kønne ansigt og pæne krop som gjorde det, eller om det var den kemi, som indfandt sig imellem os i løbet af massagen - det var nok begge dele - under alle omstændigheder blev resultatet, at jeg bad hende om at give mig en time med B2B ( mod betaling selvfølgelig). 

Jeg må sige at det blev en beslutning som jeg ikke har fortrudt.

Normalt er jeg ikke til B2B, da jeg finder det lidt akavet at en pige kører rundt på en, men Bee kan noget, som gjorde at jeg fik øjnene op for, at det faktisk kan være rigtigt lækkert. Hun havde fra starten gjort klar at B2B massagen ikke ville kunne udvikle sig til sex, da det ikke var noget hun gjorde. Måske det var denne begrænsning  som gjorde det så lækkert. For hendes indlevelse var meget nærværende og ophidsende, hvilket betød at man var nødt til at give sig hen i nydelse. Som en naturlig del at hendes B2B blev de ædlere dele også masseret, hvilket betød at jeg fik en længe opbygget udløsning, alt imedens hun masserede mig med hele sin krop.

Så efter 2 timers langsomt opbygget ophidselses og velvære var jeg ikke til meget bagefter,  det var derfor godt, at jeg bare skulle hjem og slappe af.

Hvis man har brug for at blive masseret af en dygtig (og køn) massør og hvis man vil forkæles med en intim B2B uden efterfølgende sex kan jeg helt klar anbefale Bee sweet.

Så Be sweet to Bee.  (kunne ikke lige dy mig)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest sniger

Fair nok du ikke giver adresse du kunne måske give en s tog station eller bare bydel 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...