Hop til indhold
julieoganders@outlook.dk

Unge danske Julie afholder Bound BDSM gangbang den 3. september i Århus

Recommended Posts

Efter to frække gangbangs i København kommer min kæreste Julie til Århus og afholder Bound BDSM Gangbang  mandag 3. september kl. 15.00 – 17.00 (døren åbnes kl. 14.45 og lukkes kl. 17.10).

Min kæreste Julie er en meget smuk lille dansk nips på 20 år, 56 kg, studerende, struttende ungepigebryster (70b), snæver fisse og stram røv. Kort sagt er Julie uden konkurrence Danmarks yngste, smukkeste og frækkeste gb pige. Julie tænder på, og nyder meget at blive udnyttet af flere mænd på en gang. Stedet er Århus tæt på Universitet og på Ringgaden. Jeg (Julies kæreste) vil være til stede under hele forløbet. Billederne er ægte og taget for nyligt.

Når Gangbanget starter, vil Julie være bundet og blindfolded, og du kan bruge hende som du vil inden for de regler, der gælder.

Passiv deltagelse (du kigger kun, men må gerne komme på Julies krop): 1.000 kr.

Aktiv deltagelse uden anal: 2.000 kr.

Aktiv deltagelse med anal: 2.500 kr.

 Julie modtager skandinavisk udseende mænd over 25 år. Du skal være sygdomsfri, velsoigneret, og følge regler og anvisninger.

 Regler:

Vi prioriterer sikker sex for alle parter, så sex er med kondom og ingen fingre i fissen. Men Julie sutter med fornøjelse uden gummi (ingen sæd og udløsning i munden). Du må gerne komme på Julies krop. Vold er selvfølgelig ikke tilladt, men moderate til hårde håndsmæk på røven og moderate lussinger er ok. Spytten på hendes krop er også ok, og hun modtager gerne både sorte kys og almindelige kys.

 Tilmelding:

Tilmelding sker ved mail til [email protected] Kun 100% seriøse henvendelser. Du får svar senest dagen efter. Du må meget gerne angive fornavn, alder og type af deltagelse (passiv/aktiv og med/uden anal).  For at sikre maksimal seriøsitet og herved undgå aflysninger på dagen, kræver endelig tilmelding et depositum (forudbetaling) på 500 kr. som selvfølgelig fratrækkes prisen, når du ankommer på dagen. Adresse udsendes senest kl. 8.00 på dagen.  Adressen vil være et diskret sted med gode P-muligheder.  Når du har tilmeldt dig, sender vi pr. mail yderligere vigtige informationer, herunder vejledning til betaling af depositum på en let og tryg måde.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
qwerty3spam skrev, for 12 timer siden:

Kan ikke se billeder?

prøv at klikke på "annonceprofil" :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var smukt! (synet af en frivillig og frisk bagbundet ung kvinde, der bare ligger og vrider sig og venter på dig slår det meste i min bog).

Intimt (fordi vi ikke mødte så talstærkt op som det antal, der var tilmeldt)

Ordentligt og ærligt (alt var kommunikeret klart ud på forhånd og løbende til de tilmeldte, intet var overladt til tilfældighederne og alt det, der blev lovet af Julie og Anders blev i dén grad overholdt. Jeg følte mig bestemt i trygge hænder på trods af min nervøsitet da dette var mit første GB).

Sjovt (Julie var med på det hele og gjorde ikke forskel på ung og gammel - hun ville have sex og det fik hun!)

Og en stor og god 1.gangsoplevelse for undertegnede.

Jeg kan kun tilslutte mig tidligere positive anmeldelser af dette set-up og takke og bukke for at have fået lov til at være med i legen. Balancen mellem intimitet, sex og S/M var perfekt for mit temperament. Anders den fuldendte vært og Julie en umættelig vildkat i sengen.

Konklusion: Hvis du tror, det hér er noget for dig, hvis du er åben og høflig og seriøs og gerne vil lege med Julie og Anders hvis lejligheden byder sig en anden gang, så har du en stor oplevelse til gode.

Jeg takker af for denne gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...