Hop til indhold
Selected

FKK eller Flatrate Paushalclub?? Forestående KØLN tur.

Recommended Posts

Hej allesammen,

Jeg siddet og prøver at finde info om hvad det er at foretrække af ovenstående typer?

Er det FKK eller flatrate stederne i Paushalclubs man skal gå efter?

Jeg har læst mig til forskellene men håber der er nogen på dette forum der venligt vil hjælpe mig på vej i min søgen efter mere kvalitets information. Jeg beklager mig første "tåbe" indlæg vil blive taget godt imod - jeg lover bestemt at være aktiv fremover med beretninger :)

Jeg står foran en tur til Køln om ganske kort tid... jeg har googlet ALT jeg kan om disse typer steder i og tæt om byen. Enkelte "tarvelige" (Hjemmesider) steder dukker op men jeg synes ikke at blive klogere på hvad der er der er det bedste valg??

Af FKK steder har jeg funder frem til:

- http://www.samya.de (Har set Rejesenetværks super flotte beretning om dette sted) Kan I kvalitetsgodkende dette sted, nogle af jer som Køln's bedste??

- http://www.fkk-member.de/

- http://www.cesars-koeln.de)

- http://www.parksauna-residenz.de/index.html

- http://www.fkk-magnum.com

- http://www.pascha.de/DE/CLUB11/12

- http://www.club-mondial.de/index.html

- http://www.dolce-vita.com/home - virker utrolig interessant - måske et smut til Düseldorf fra Køln, er turen værd??

Jeg har fundet frem til følgende Paushalclubs som dog ikke virker videre kvalitetsmærkede?!?:

- http://www.harem-pauschalclub.de - virker som mest seriøse - nogen der kender denne??

- http://www.pauschalclub-pulheim.de/index1.html - Virker næsten for billigt?

- http://www.club-globe.de

- http://www.time-x.de

- http://www.mybunnyclub.de (Virker til at være lukket og måske overtaget af førstnævnte i Dormagen)

FIndes der andre FKK og Paushal som jeg ikke har fundet i KØLN?

Det skal siges at jeg går efter en god blanding a value for money og kønne piger... jeg er ikke ret god til sløje piger der ikke kan et kvæk engelsk.

Håber der en en eller flere som vi guide mig lidt - jeg står og skal pakke kufferten snart og vil gerne vælge rigtigt :)

På forhånd tak.

/Selected

*On my way to COLOGNE!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Selected

Velkommen i forum - glæder mig til at læse dine kommende beretninger.

Om Samya er Kölns bedste, ja det må komme an på en tilbagemelding fra andre, men stedet er min personlige favorit blandt de FKK klubber jeg har besøgt i Tyskland.

Sidst jeg besøgte FKK Dolcevita i Düsseldorf oplevede jeg at pigerne gerne ville sælge, men at det drejede sig mere om at hive omsætning hjem, end at levere god service for pengene. Da lå prisstrukturen også i underkanten af de mest veletablerede FKK klubber med højere priser, men jeg ser nu at de har en dyrere prisstruktur end sidst jeg var der.

Det kan være et godt tegn, for sidst jeg var der beroede oplevelse og pris på et team overrepræsenteret ved rumænske og bulgarske piger, der har et generelt mindre godt ry for at yde en dårligere service. Så det kan have ændret sig hos Dolce Vita?

Personligt er jeg tilbageholdende med at besøge Pauchalclubs i discountsegmentet af dette koncept, +/- 100 euro. Overvejende beror priserne på teams af rumænske og bulgarske piger, som en forudsætning for priser markant lavere end gennemsnittet, såvel for FKK som all inclusive koncepter - priserne er simpelthen betænkeligt lave.

Østpiger fra Tjekkiet, Polen og Ungarn hos de etablerede klubber med gennemsnitspriser til + gennemsnitspriser, har derimod sammen med tyske piger samme steder overvejende et særdeles godt ry for god service.

Der har med åbne grænser og arbejdskraftens frie bevægelighed udviklet sig et discountlag i branchen, som man til nu politisk har forsømt at forholde sig til. Måske bortset fra en politimæssig fokus på det seneste, og er der belæg herfor er det kun godt.

Gangbang og sexparty derimod til 90/100 euro, som hos Erlebniswohnung i Berlin er derimod i mine øjne troværdige koncepter, fordi de bygger på en meget høj gæste omsætning til releativt få piger, på et grundlag af gruppesex, flere mænd om hver pige, hvor nok halvdelen af pigerne har pause hele tiden, mændene mindst tilsvarende.

Pauschal klubber, kan du derimod, som hos FKK gå på rummet for sig med hver pige. Og er der mange piger til få mænd, giver det den omvendte effekt af gangbang/sexparty flowet i omsætning og mænd.

Hos Pauschal klubber får du også typisk 15 - max 20 minutter med hver pige, det er mere et kvantitets koncept, mens FKK klubber generelt i langt højere grad er et kvalitets koncept, hvor du betaler særskilt entre, særskilt for 30 standard minutter med standard ydelser sammen med en pige for sig på rummet.

Mit råd, er at når vi endelig er i Tyskland, hvor vi i modsætning til i Danmark kan vælge mellem forskellige rammer om købesex oplevelsen, og mænd med almindelige indtægter modsat hjemme virkelig kan være med, så gå ikke efter at spare i en tysk kontekts.

Gå efter FKK klubber, hvor entreen er 50 - 80 euro, det koster 50 - 65+ euro for 30 standard minutter med standardydelser. Det er min personlige erfaring at de giver de bedste oplevelser, samt at det i en tysk kontekst også er økonomisk attraktivt, ikke kun for klubberne, men også for pigerne.

Nu skal du jo til Nordrhein-Westfalen, og der ligger prislejet vel nærmere 50 - 50 + euro hos de steder med gennemsnitspriser til lidt højere priser, så spar ikke :)

I Bayern er priserne højere, det kan godt variere fra delstat til delstat, da der er stor forskel i velstanden.

Selv valgte jeg en Pauschal klub til den højeste pris jeg fandt, 150 euro:

http://www.pauschalclub.de/

Den i Dortmund - ikke dårligt. Jeg var sammen med 2 piger, så sparede ikke noget i forhold til FKK, men vil absolut fortsat hellere bruge 150 - 200 + euro hos FKK Samya i Köln, elller FKK Artemis i Berlin mfl.

Husk nu du er rejst derned, der har du muligheden mens du er der, mens du når du er kommet hjem igen kun har de hjemlige muligheder til hjemlige priser, hvilket dog begrænser frekvensen af købesex besøg for flertallet af os.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejsenetværk,

Tak for velkomsten - jeg håber at kunne bidrage med detaljer når jeg vender retur fra Køln turen.

Jeg læste din egen beretning om Samya og det var jo fine ord de fik med på vejen - dog mangler jeg at få besvaret om standarden hos pigerne især (og selvfølgelig omgivelserne) er i top i orden?

Jeg er ikke til slidte rumænske og bulgarske piger men betaler istedet gerne for pæne og flotte piger fra Tyskland, polen m.v. der er "til stede", interesserede og yder kvalitet og ikke kvantitative oplevelser :)

Kan du klemme citronen lidt omkring dit syn på Samya?? - Det er klart at foretrække et sted i Køln by fremfor at skulle pendle til andre byer.

Kender du nogle af følgende Køln steder?

- http://www.pascha.de/DE/CLUB11/12 (Ser rigtig cool ud synes jeg, men ved skindet kan bedrage. Går ud fra det er en FKK club med entre og efterfølgende individuel betaling. Pigerne på hoved billederne ser lækre nok ud og omgivelserne ser også ud til at have class - mangler dog mere om hvor mange der er og hvem man evt. kunne møde) Det er vist en del af et kompleks med både Laufhause på 7 etager (100+ piger) og FKK club på 11 etage - mon det er muligt at færdes på alle husets etager? Fedt hvis du have noget info om dette sted især :)

eller

- http://www.fkk-member.de (Også et fornuftigt indbydende look de sender og centralt i Køln ligesom ovenstående)

Men ihvertfald mange tak for et rigtig godt svar - der var masser af information som kommer til at give gavn på min tur. Det hele giver rigtig god mening vedr. Paushal kontra FKK. Jeg vil nok foretrække FKK helt sikkert for at få mere kvalitet og pænere piger :)

Ser frem til at høre dit svar - på forhånd tak.

C'ya

Selected

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest knaldehunden

hejsa forstår ikke lige hvad der sker for dig rejsenetværk ;) nu hvor du går så meget op i priserne hos pigerne, hvorfor er du så vild med fkk bordellerne hvor du giver typisk 50 euro for et glas saftevand og hvor du alligevel har pigen med på et værelse bagefter og betaler hende :mrgreen:

Så er det da meget bedre økonomisk at knalde en pige på et bordel til typisk 50 euro og så tage næste bordel og vupti så fik man 2 piger til 100 euro uden saftevand,,,,,,

bare min mening

M.V.H Knaldehunden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Selected

Nu mener jeg jo, at jeg i mine beretninger om Samya har besvaret dine spørgsmål, hvis du går lidt mere i dybden med detail beskrivelserne. Men overordnet er det et klasse sted med klasse piger, klasse underholdning og klasse service hos Samya efter min mening.

I min optik har stedet den særlige kvalitet at piger med et mellemøstligt look, Tyrkiet og Balkan er rigt repræsenterede, servicen af mig er oplevet som virkelig god uanset hvor pigerne kommer fra.

Nu er pigerne fra Bulgarien og Rumænien hos stederne med de prisbilligere, til discount agtige priser ikke nødvendigvis slidte, de kan meget vel være pæne og flotte. Dog er de helt smukke unge modeller bedst repræsenterede hos de veletablerede dyrere FKK klubber.

Min reserverede tilgang beror også mindre på egen potentiel kvantitative discount service oplevelser, end det beror på mine betænkeligheder ved en forretningsmodel, der i de laveste prissegmenter, efter min opfattelse ikke kan give pigerne en fair andel af omsætningen, uagtet hvor attraktivt det måtte være målt op mod fraværet af alternativer i hjemlandet.

Så har jeg vistnok også svaret på Knaldehundens spørgsmål :)

Ja jeg går op i priser i en dansk kontekst og i en tysk kontekst. I min optik beror det på forretningsmodellen, hvor det hænger sammen at pigernes udgift i en klasse FKK klub eksempelvis er 50 euro i entre til vagten, 50 - 50 + euro i indtægt pr gæst, mens man kan læse at piger i Danmark kan have 1500/2000 kr i udgifter til en vagt, det derfor er så sindssygt dyrt at købe sex i Danmark.

Samtidig med at måden det foregår på i Danmark, gør at flowet af mænd aldrig kan blive det samme, som i en stor FKK klub hvor alle mænd og piger opholder sig samtidig, uden som i Danmark, at skulle sluses uset for hinanden ind og ud af døren.

Troværdigheden i økonomien beror i min optik kort sagt på det indbyrdes forhold mellem pigernes udgifter, klubbens indtægter, pigernes indtægter og den endelige bundlinje - der vinder Tyskland stort, relativt betragtet.

Det hedder sig jo at der stadig er danske highclass piger der går hjem med 10000 kr, men også at andre går hjem med 3000 kr, eller har direkte underskud på en vagt.

Her vinder de etablerede FKK bordeller med gennemsnitspriser/dem i det øvre prisleje, fremfor dem i modsatte ende af skalaen. En god retningsgiver er at tyske, polske, tjekkiske og ungarnke piger er rigest repræsenterede i førstnævnte leje, mens rumænske og bulgarske piger er det i sidstnævnte leje.

Som jeg også har analyseret i en tidligere beretning, kan forretningsmodellen strømlines til fordel for pigerne, også indenfor gennemsnits pris lejet - eksempelvis:

Goldentime

http://goldentime.de/

Mens nogle FKK klubber har normale priser, men for mange piger til for få mænd, der har GT tilstrækkeligt med piger, men ikke flere piger end at klubben kan være fyldt med mænd i et sådant relativt forhold mellem antal piger og antal mænd, at pigerne har optimale betingelser for at de alle potentielt kan opnå en maksimeret omsætning.

FKK Member har jeg ingen anelse om - stedet er ny for mig.

Pascha har jeg kun snuset til en formiddag, hvor jeg gav 5 euro i entre for at kunne gå rundt på gangene i Laufhaus afdelingen, hvor der næsten ingen piger var på nævnte tidspunkt.

Mon Nille er helt forsvundet ud af Cyberspace? Håber han læser med, han er altid god for de bedste råd.

Ellers - prøv at oprette dig her:

Lusthaus

http://www.lusthaus.cc/

Freiercafe

http://www.freiercafe.com/

The InternationaSexGuide

http://www.internationalsexguide.info/

Brug eventuelt Google translate - der er meget mere info end her i forum.

Mit råd er stadig, hvis du kun vil blive i Köln, da besøg Samya, men har du tid og lyst, da opsøg gode steder i omegnen af Düsseldorf eller Köln. Særligt hvis du lejer bil.

I NRW ligger klubberne mere spredt, en bil er en fordel, mens andre udvalgte storbyer, der kan vi klare den med offentlig transport.

God tur

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejsenetværk,

Ja jeg kan godt se at dine gode beskrivelser giver en ret god indsigt i klubbens liv og udseende. Jeg beklager de mange gentagende spørgsmål - jeg var nok blot fanget i en ivrig stund om så mange oplysninger som muligt.

Jeg kan via alt det jeg har læst om Paushal og FKK de sidste dage fundet frem til at FKK klart er det jeg er til. Ikke fordi Flatrate konceptet er skrinlagt overhovedet, men min første oplevelse skal have en smule class når jeg endelig skal afsted. Jeg er villig til at betale det det koster for at prøve et par piger - men ja jeg er nok "desværre" kræsen i mine valg :oops: Derfor vil jeg også helst vælge rigtigt til min debut :)

Jeg tænker at jeg skal have fat i min en enkelt top flot blond pige og en med med mørkt hår... man ku håbe på en 3'er... ;)

Jeg sværmer om tre steder pt.

Samya, Member Club og Pascha - alle rimelig central i køln som passer mig bedst da tiden til sjov på min tur er begrænset til aftentimerne efter lange arbejdsdage.

- Samya fordi du har talt godt om stedet - pigerne virker dog ikke helt til at være i top dog, så vidt jeg kan se af de sparsomme billeder og når jeg tænker på min kritiske sans for pigerne, så vil jeg nødig blive skuffet med maskin sex og knap så lækre tøser.

- Member Club, virker til at være flot og har dog kun enkelte piger listet på sitet - vil du/I tro at det kun er disse piger der kommer der eller er det blot et udpluk?

- Pausha er også med i puljen endnu, grundet det spændende koncept med gangene med værelsespiger og samtidig både stripklub og FKK på toppen. Pigerne på "salgs" billederne er kønne og interessante, men ingensteder kan der ses hvem der evt. forventes at være i klubben desværre.

.... SO HEEEELP ;)

Tak igen for en meget gennemgående og detaljeret beskrivelse af prissegmentet og forskellene - det er en øjenåbner at høre fra garvede drenge med erfaring :)

Ærbødigst,

Selected

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Selected

Først? Det er et klart minus at du skal passe FKK ind efter en lang arbejdsdag, da hele konceptet lægger op til, at vi når vi har betalt entreen, der har vi rigtig god tid, ikke mindst er vi helst udhvilede når vi kommer.

Derfor er det optimalt at reservere fritid for egen regning til en lang weekend, men det betyder selvfølgelig ikke at man skal forpasse chancen, når nu man alligevel er i byen i anden anledning.

For eget vedkommende, der mener jeg at mindst halvdelen + af pigerne hos FKK Samya er top piger, men det er ikke den klub hvor du med størst sandsynlighed vil finde en top blond pige, de er godt nok repræsenteret, men ikke rigt repræsenteret, i modsætning til foreksempel Goldentime eller Villa Vertigo, der også er beliggende udenfor rækkevidde for dig, sådan som du har beskrevet det mulige forløb af din kommende tur?

Hvis du er meget specifik i din søgning og har dårlig tid, er det måske bedst at søge på et top bordel magen til bordeller i Danmark, men blot meget større og med mange flere piger på vagt på samme tid, eller bestille hos et highclass escortbureau til hotellet.

Her vil du kunne se på deres hjemmesider hvilke piger der er tilknyttet, få oplyst nøjagtigt hvilke piger du kan træffe hvor hvornår. Du sparer entreen til FKK, men kommer nok til at betale en noget højere pris for sex på tid, men stadig væsentligt mindre end for samme klasse i Danmark.

For Samya har det altid gjort sig gældende at deres piger viser mindre af sig, ikke er genkendelig på billeder, sådan som du kan opleve det på andre FKK websites. Det skyldes måske at pigerne i et videre omfang, er mere nærmiljø tilknyttet end en del andre med afsæt i nabolande.

Særligt indenfor Flattrate konceptet er det udbredt med fuld profil billeder, måske fordi de fleste kommer mere langvejs fra, men det er jo ikke nogen fuld beskyttelse på internettet, så jeg ved ikke rigtigt hvorfor fuld profil er så udbredt nogle steder, men ikke hos andre.

Som oftest udgør et galleri over piger på et FKK website et syn for udvalget af piger på stedet, ikke i detaljen, hvem af pigerne der er der hvornår. Simpelthen fordi der er så mange at vælge i mellem, nemt 20, 30, 40 + piger alt efter ugedag - dog står der som oftest hvis en pige har ferie.

Selv har jeg aldrig set det som noget problem hos de store mest velrenommerede klubber, da jeg kun er blevet positivt overrasket over udvaget af piger hos de mest velanskrevne klubber.

Jeg har selv eksperimenteret udenfor kredsen af de mest velrenommerede klubber, men gør det ikke som første gangs besøgende, gem det til du har overskud til at inkludere en nitte, efter nogle besøg der forhåbentlig er gået godt, på baggrund af at følge i andres fodspor.

Hvis du vælger Pascha, Laufhaus sektionen, er det godt nok pirrende at gå søgende rundt i gangene, hvor pigerne sidder ved hver dør, men som koncept har Laufhaus et dårligt ry, hvilket jeg ikke kan sige, om er tilfældet hos Pascha.

Ryet siger at man bliver lokket med det hele til en pris, men når man er på rummet koster alt pludseligt ekstra. Det har jeg selv prøvet i Hamburg, men tog det som en oplevelse, fordi jeg var advaret, men jeg brugte oplevelsen som et feltstudie til min efterfølgende beretning i forum - den slags kan man vælge at spilde tid og penge på, hvis man har haft så mange andre gode oplevelser forinden i Tyskland, som jeg har.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa jeg er ikke forsvundet... har bare haft travlt med at holde ferie:)

Et par råd til Selected.

Acapulco

(fkkacapulco.de) topper i øjeblikket i NRW med flotte piger og god service.

Derefter Goldentime.de

Villa Vertigo, Dolce Vita, Living Room, PHG.

Hvis du er omkring Koln, er Samya et oplagt valgt, so go for it,

Der er også Bernds og PSR (mindre godt efter min mening, andre synes om dem).

Ideen med Fkk/saunaclubs er ligesom Tivoli - du betaler entre og opholder dig hele dage og betaler for de forlystelser du tænder på, (mad og softdrink er incl.)

Flatrate clubs er alt-incl. når entreen er betalt, typisk varer en session 15-20min og pigerne er mindre flotte og mindre engageret.

Spørgsmålet er om du er til buffetsex eller a la carte sex. Du kan prøve begge og se forskellen og gøre op med dig selv hvad du og din pengepung er til.

Pausha er ikke lige mig, RN og jeg var på Pausha i Koln (der var en trans etage)... vi købte ikke noget, stedet var mest for nysgerrige turister... vi tog på Bernds og Samya og brugte vores penge der.

Dette sted besøgte vi også, et flot luksus bordel, pigernes service kan svinge... jeg var sammen med en smuk blond pige fra Prag og fik god service.

http://www.traum-paradies.de

Der er meget at vælge imellem i Tyskland, jeg synes du skulle prøve lidt af hvert og finde din stil.

Start med de "dårlige/billige steder" som Pausha, flaterate clubs og afslut med FKK, så har du prøvet lidt af hvert, afslut med noget godt og få gode minder med hjem i bagagen.

Mine forvorit klubber i NRW:

Goldentime

Villa Vertigo

Aca.

Samya

LivingRoom

Dolce Vita

PHG

Bernds

Bluenote (meget lille klub)

Frankfurt og Berlin har større og bedre klubber, men det er en anden historie.

Vi glæder os til at høre om din tur.

Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv eksperimenteret udenfor kredsen af de mest velrenommerede klubber, men gør det ikke som første gangs besøgende, gem det til du har overskud til at inkludere en nitte, efter nogle besøg der forhåbentlig er gået godt, på baggrund af at følge i andres fodspor.

Hvis du vælger Pascha, Laufhaus sektionen, er det godt nok pirrende at gå søgende rundt i gangene, hvor pigerne sidder ved hver dør, men som koncept har Laufhaus et dårligt ry, hvilket jeg ikke kan sige, om er tilfældet hos Pascha.

Ryet siger at man bliver lokket med det hele til en pris, men når man er på rummet koster alt pludseligt ekstra. Det har jeg selv prøvet i Hamburg, men tog det som en oplevelse, fordi jeg var advaret, men jeg brugte oplevelsen som et feltstudie til min efterfølgende beretning i forum - den slags kan man vælge at spilde tid og penge på, hvis man har haft så mange andre gode oplevelser forinden i Tyskland, som jeg har.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Rejsenetværk du er god til eksperimenterer og tager nitter med stiv arm. Hatten af for dette.

Jeg plejer at holde mig til de bedste steder (baseret på egne og andres erfaringer), jeg har eksperimenteret før i tiden, men er blevet klogere... synes det er spildt af tid, vi har jo begrænset tid når vi rejser...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej begge,

Tak for svarene - det er yderst brugbart at få information fra garvede rotter i faget :)

Trods jeg skal arbejde på min tur også, så vil jeg ikke lade turen gå til spilde ved ikke at få besøgt et sted eller to hvis muligt.

Tak for de gode bud på hvad der er bedst at besøge - jeg gennemgår bestemt deres websites for mere info. Men da min tid er limited og transportformen ligeså, så vil jeg helst denne gang holde mig til Køln og nærmeste udkant.

Nu skriver I begge at I har være på gangene på Pascha huset - var I kun på gangene eller var i også på 11 etage som jeg synes virker som værende en FKK klub??

Valget ligge nu på Pascha hvis jeg kan finde noget mere info herom og Samya. Members Club er dark horse...

/Selected

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Selected

Jeg var kun kort rundt i gangene en formiddag hos Pascha, og har ikke prøvet deres FKK.

Jeg kan kun anbefale dig at oprette dig på de udenlandske sites jeg linkede til, her spørge dig for engelsksproget.

Nille

Jeg har også kun eksperimenteret, når jeg var sikker på også at få tid til et af de sikrere besøg, og så fordi jeg har råd til at tage chancen i Tyskland for 50 + euro.

I Danmark gør jeg det ikke gerne - dårlig oplevelse 1000 kr spildt, bare ærgerligt :(

Brugte jeg penge regelmæssigt i Danmark til formålet ville jeg overvejende prioritere de mest velrenommerede steder, hvor risikoen synes mindst for en nitte.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

:) Jeg må udtale min store anerkendelse af Netværkets branchekendskab og detailviden ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej drenge,

Jeg har valgt at tage til Samya i næste uge - har læst nogle indlæg om piger på udenlandske forums og virker som ganske fint. Dog er der også nitter ind imellem læser man - især Rumænske piger??

Hvis jeg har spottet et par navne i forums, findes der så måder at spørge sig frem på i klubben eller er det ikke brugt?

Ser sku frem til mit besøg næste uge :)

/Selected

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Selected

Du spørger bare det du har behov for i klubben - det er der intet galt i.

Men lad mobiltelefonen blive i skabet, så en gang en blive ført ud fordi han havde den fremme. Stedet er videoovervåget, du bliver ikke smidt ud, men de er bare opps på at man ikke fotograferer.

God tur - glæder mig til din anmeldelse.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejsenetværk,

Lyder godt - jeg prøver at spørge rundt dernede når jeg kommer frem.

Har afsat god tid så jeg har lyttet til dit råd :)

NASTIA skulle være en af de gode piger dernede?? Har du et par navne som du mener jeg skal holde øje med?

Tak for tippet omkring fonen - jeg lader den bliver i skabet.

Cheers,

Selected

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejsenetværk,

Lyder godt - jeg prøver at spørge rundt dernede når jeg kommer frem.

Har afsat god tid så jeg har lyttet til dit råd :)

NASTIA skulle være en af de gode piger dernede?? Har du et par navne som du mener jeg skal holde øje med?

Tak for tippet omkring fonen - jeg lader den bliver i skabet.

Cheers,

Selected

hejsa, navnene kan du ikke bruge til ret meget fordi der er stor udskiftning af pigerne og de gode piger har stamkunder så de er stort set booked... min fremgangsmåde er at være åbnen, imødekommende, have det sjovt og være afslappet med pigerne inden du vælger at tage hende med på værelserne.

Hvis kemien ikke passer så spring over. Nogle af mine bedste oplevelser er også blandt rumænske piger. Så tag ikke fejl, jeg har haft gode oplevelser med piger, hvor andre har fået dårlig service.

Som de siger på udenlandsk YMMV...

Du kan glæde dig til når pigerne stripper på baren, når du har set nok og udset dig pigen, blinker du til hende og hun tager dig med op og knalder... men du skal beslutte dig hurtig for der er andre mænd med samme beskidte tanker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey guys,

Hvilken tur det blev til :D

Jeg er igang med beretningen og poster så snart muligt.

Dog har jeg en EFTERLYSNING at komme med allerede.

Jeg besøgte stripklubben Stardust i centrum Køln en aften jeg havde lidt ekstra tid. Det blev dog til en lang men festlig nat i selskab med fantastisk lækre tøser :)

Nå men jeg søger altså et navn på denne pige (link):

http://www.stardust-tabledance.de/tl_fi ... G_4635.jpg

Jeg var slut på natten for fuld (af indtryk) HOST, til at huske navnet desværre.

Hun er fra Hamborg kan jeg huske og håber at nogen måske enten har set hende på stardust eller andre stripklubber i Hamborg?

Neeeeed to se her again :P

Ærbødigst,

/Selected

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...