Hop til indhold
Rejsenetværk

Rejse tendenser

Recommended Posts

Turen går til

Vi tager på ferie med dem, der ligner os selv og har samme alder

»Det er en tendens, vi har set udvikle sig de seneste ti år.

Vi bliver mere individualiseret i vore rejsevaner, men individualiseringen sker i grupper med samme interesse og alder«

http://politiken.dk/turengaartil/rejsen ... mme-alder/

Overført på interessen for at rejse som sexturist sammen med andre, der deler samme interesse, udgør det en ulig vanskeligere udfordring at søge opnået rejsefæller, end hvor interessefællesskabet har lignende karakter, som i artiklen beskrevet.

Man melder sig jo ikke ligefrem til en pakketur, og der er ingen der udbyder sådanne fra Danmark. Derfor udgør forum på Eroguide.dk, den mest nærliggende mulighed for selskab på turen.

Det var meget svært de første ca 2 år på Hedomax.com, indtil Nille meldte sig på banen. Det fik ligesom flere til at åbne op, og siden har jeg kunnet opnå rejsefæller.

Håber at Eroguide.dk kommer til at udgøre gennembruddet, for at flere finder sammen om interessen for at rejse for at købe sex.

Jeg har netop bedt om 10 dages ferie i oktober, og afventer blot om jeg får accept eller afslag.

Hvis jeg får ferie, vil jeg lægge op til en lang weekend i Berlin includeret den store Venus pornomesse, hvor der også er en hel afdeling med stande der markedsfører et væld af forskellige købesex koncepter.

Her er der i modsætning til hjemme, daglige muligheder for at vælge mellem ordinære bordeller, FKK, gangbang og sexparty mm.

Måske kan jeg lægge op til en tråd, der lever i 2 måneder +? Det kunne være fedt, hvis vi kunne blive så mange der rejser sammen, som ingensinde tidligere er set berettet på nettet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nody

Hej RN

Jeg synes det er et rigtig fint oplæg.

Jævnligt hører jeg om flere der rejser på sexferier sammen til bla. Thailand, Polen og Rusland, så mon ikke der er et rimeligt grundlag for at ligesindede brugere på Eroguide kan finde sammen til sådanne arrangementer, det vil jeg da tro.

Det bliver spændende at følge og især nok sjovt efterfølgende at høre historier om hvis et arrangement lader sig stable på benene.

Nody

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...