Hop til indhold

Recommended Posts

For et par år siden var der rigtig mange thai kvinder fra klinikker som kom på den skotske pub på Rådhuspladsen.  Der er dog tyndet gevaldigt ud og jeg har hørt at de ligefrem har fået forbud mod at komme ind, med mindre de er i selskab med danske mænd.   Årsagen skulle være at de var for agressive overfor pubbens kunder.  Ved ikke om det er en røverhistorie.

Anyway væk er de.  Nogen som ved om de nu holder til andre steder i København i weekenderne ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Før i tiden vrimlede det også med thai gp´er på Rosie Mcgees, men der tro jeg desværre også, at mange har fået forbud i mod at komme. Så nu er der næsten ingen piger på Rosie mere desværre :huh: Hvis man er til thai ladyboys er det stadig Thaicorner, som er stedet. Jeg var inde på den skotske pub på Rådhuspladsen for en måneds tid siden, der var der 2 okay lækre thai piger og en lille gruppe af philipinske piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BM29

Jeg var til julefrokost i 2017 på den irske pub ved fredeiksberg rådhus, og det lignede nærmest "lille Pataya" . 

:P

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som også andre skriver er der vist begrænsninger på den skotske pub og Rosies, men de kommer der. 

Du kan også prøve Hard Rock Cafe og Old English Pub. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mig bekendt er Rosie McGee stadig meget populært.

Den med forbuddet må være en røverhistorie eller gælde nogle bestemte individer, for mange kommer der da stadig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker for de fine svar og vil lige kvittere med med en for mig solstråle historie.   Fredag efter mit opslag her var jeg i byen med min gode ven og vi tog til Scottish Pub. Her var det ren nitte.  Der var enkelt Thai kvinder og et par stykker af dem allerede i selskab ved ankomst.   Casino København har jeg prøvet og der en del også i kælderen på Blue elephant restaurant.  Synes dog at de her er for fokuseret på gambling og det virker lidt lukket dette Thaimiljø.   Nogen gange bliver der også arrangeret thai fester i kælderen på restauranten.

Min gode ven og jeg tog Lørdag dagen efter til Rosie Mcgee og det skulle vise sig at være en rigtig god ide.  Jeg talte omkring midnat 10-12 thaikvinder som virkede søgende.  Kan selvfølgelig ikke sige om dette er standard på Rosie eller lucky evening.  Normalt er jeg lidt tilbageholdende,  men et par øl havde hjulpet og jeg satte mig ved et bord med 3 thaikvinder da der var en skammel ledig i en meget fyldt Rosie Mcgee.    Det skulle vise sig at en af dem arbejdede på klinik i Virum og det to andre fra Hillerød Thai.  Jeg faldt hurtig i snak med hende fra Virum Thai og bød hende på en fordansket ladydrink må det vel hedde også her i DK.  Hun var rigtig sød at snakke med og jeg glemte alt om både min ven, tid og sted.  Ved 1.30 tiden dampede hendes to veninder af og jeg tænkte hvad nu,  tænkte jeg nok fik lov at betale en taxi til klinikken i Virum og så betale mig fra en FP.   Men sådan skulle det ikke gå........

Ved ikke hvordan det skete men det ene tog pludselig det andet og først holde i hånd og så kysse intenst inde på pubben.  Dejligt og meget teenageagtig tiltrods for jeg ikke er en årsunge mere.  Og så skete det jeg aldrig havde troet om mig selv, nemlig at jeg spurgte om hun ville med hjem og efter lidt tøven sagde hun, at jeg virkede så rolig og sød så det tør jeg godt.  Hun ville dog først udveksle tlf nummer og siden kunne jeg se hun sms´ede så ingen tvivl jeg lige blev ført i bogen for sikkerheds skyld,  men det er vel ok at de tager deres forholdsregler

Efter en noget hed taxitur kom vi ind i huset og her begyndte bare den mest dejlige oplevelse  -  GRATIS.  Hun sagde direkte hun rigtig godt kunne lide mig og hun ikke var på arbejde.  Hold nu op en omgang med intense dybe kys i en hel time tror jeg.  Hun var sjaskvåd og jeg fik lynhurtigt slikkede hende så hun kom i kramper.  Herefter var det min tur til den store sutte omgang og ja så havde vi ubeskyttet sex i alle mulige stillinger.  Også meget mod mine principper,  men jeg tænker der er vel 100 vis af par der hver weekende har one-night stand uden.   Her godt 2 uger efter er der ingen tegn på noget i det mindste, men jeg skal snart til lægen og vil gerne tjekkes 100%.  Jeg kom ikke i hendes mund da jeg selv trak hende væk men ellers ud over det hele som jeg ikke har gjort i flere år.  Hold nu kæft det var skønt.   Vi snakkede, nussede, pillede, kælede og faldt i søvn ved halv 8 tiden og morgenen i hinandens arme og vågnede ved 12 tiden  hvor hun pludselig havde rigtig travlt,  så det blev ikke til mere sex men et meget intens farvel kys med beskeden om at vi skal ses igen.

Må sige det er en ualmindelig dejlig oplevelse at have sådan en nougat brownie i sit eget soveværelse.  Da hun sad og red mig hjemme i min egen seng bad jeg bare til at jeg ikke sov og det var en drøm :-).  Dejlige små bryster med mørke vorter, langt sort hår og en trimmet dusk.  For fanden et drømme scenario.

Sidste uge tog hun så til thailand og forventer at komme tilbage til Januar.  Da jeg har rejst med mit arbejde og det ikke lige har passet ind, lykkes det ikke at se hende igen inden afrejse, men siden den dag har vi enten sms eller talt sammen hver dag.  Selv fra lufthavnen ringede hun og så hun ikke kunne vente med at se mig.   Jeg er gammel i gamet og nyder det bare.  Jeg kender alle fælderne med disse thaier og søger hverken kone eller kæreste.  Hun har ikke vist noget interesse for mine penge og gør hun det ved jeg hvad jeg er oppe imod.   Men sjovt skal man squ altid onde sig selv og lige nu nyder jeg at kommunikere med hende og jeg har faktisk også lavet lidt frækt med hende på cam allerede.

Dette kan der altså også komme ud af en weekend i København med Thai kvinder og jeg føler lidt jeg vandt i lotteriet den aften.  Håber ikke for lang og kedelig ville bare gerne dele en solstråle historie med Jer.

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Anacondaen skrev, for 14 minutter siden:

Takker for de fine svar og vil lige kvittere med med en for mig solstråle historie.   Fredag efter mit opslag her var jeg i byen med min gode ven og vi tog til Scottish Pub. Her var det ren nitte.  Der var enkelt Thai kvinder og et par stykker af dem allerede i selskab...........

Wow for en historie. Jeg glæder mig på dine vegne:P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...