Hop til indhold
19517

Oplevelses Beretning med min faste Tøss

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/mette-toesen-tirsdag-frederiksberg-19-6-fra-10-15--31662.html

Denne gang kom hun hele 5 gange. Jeg er meget misundelig på kvinder, at de kan dette. 

Jeg træder ind af døren i vild forventning om en dejlige og meget fræk seance med den piv lækker tøs, der så villigt er blevet min eneste, og meget lydige slavetøs. Sms’en jeg har modtaget, lige inden jeg træder ind af døren har, dog en lille problematisk fejl. Den mangler den respektfulde tiltaleform som hun altid skal tiltale mig med. Jeg skriver tilbage til hende, ”at den sms da umuligt kan være til mig for så mangler der da noget”. Her gør er en sur rød emoji sit indtog i mit ellers så emoji-fattige liv. Jeg er ikke er så glad for de små følelsesladet ansigter, der forhindre folk i at udtrykke sig med rigtige ord.

 

Hendes øjeblikkelige svar er ikke uden betydning i den, syntes jeg selv, noget milde straf jeg senere påtvinge hendes meget stramme ungpigeagtige krop. Jeg er klar, og træder ind i lystens hule. Jeg møder et skamfuld ansigt og hundeagtige bedede øjne. En verbal undskyldning følger med de sørgmodigt undskyldende øjne, og jeg er helt og totalt formildet, men har ikke til hensigt at vise Tøsen dette. Så jeg siger, ”følg med” mens jeg går videre ind i lejlighedens dunkle belysning. Jeg stiller mig midt på gulvet og der kommer så slaven listende som en japansk geisha med korte afmålte skridt. Hun går hen til mig og forklare igen den utilgivelige fejl hun har begået. Jeg tager roligt mit tøj af uden at ænse hendes tilstedeværelse. Jeg tager så et fast greb om hendes spinkle nakke og får et lille overraskende grønt som svar på min stramme greb. Jeg har ikke store hænder, men hendes nakke er så spinkel og fin, at mine hænder virker enorme og grove. Dette er ikke uden en hvis effekt på mig og min begyndende liderligheden. Jeg følger hende hen til det 2 x 2 M store spejl hun har hængende i hendes soveværelse. Jeg behøver ikke at trække, ej heller skubbe da hun jo er en villig Tøss i mine grove hænders greb. Gennem mit faste greb i hendes nakke kan jeg mærke hendes spændte nervøsitet. Der ligger en lille snært af stress inde i nakkens stramme tæthed. Jeg kan lide denne stress, fordi jeg på den måde så ved med sikkerhed, at hun er til stede ,og ikke skal til at slappe af og drive væk. Jeg vil have hendes fulde opmærksomhed. Hvis jeg ikke får den, og det gør jeg nogle gange ikke, så finder jeg en metode til at få opmærksomheden tilbage på mig og mine behov, som er det vigtigste for hende lige her og nu.

 

Foran det store spejls belysning stopper jeg hende og ser på hende igennem spejlet. Man kunne stå mere end 6 personer ved siden af hinanden så der er rigelig med plads til at se på hendes sprinkle, men absolut ikke anorektisk krop. Den er mere senet og jeg kan især godt lide hendes mave og talje. Hendes fisse er utrolig lille og titter kun ligefrem nede mellem hendes feminint muskuløse ben. Hun er alt i alt en meget tiltrækkende kvinde på 31 år. Ser man bort fra ansigtet kunne hendes krop godt være en teenager, der træner noget elitesport. Jeg føler øjeblikke lyst til at skabe uro i hendes indre. Ikke skade, men jeg vil få hende til at gispe efter vejret, som når man hopper i havnen en sen aften, og mærker det vilde gys, som koldt vand ofte giver en. Jeg vil tirre hende og finde hendes grænser på flere planer på samme tid. Jeg vil finde ud af hvor langt hun vil gå, og hvor genert hun vil blive. Derfor beordrede jeg hende til at tænke over hvad der tænder hendes mest. Og mens jeg går i bad skal hun skynde sig med at tage tøjet af, sætte sig på gulvet og kæle for sine brystvorter. Jeg giver hende ordre om ikke at kikke væk før jeg er helt ude af soveværelset. Jeg vender mig om lige inden jeg forsvinder og ser min dejlige smukke og meget lydige slavepiges glasgrå øjne i det meget lyse ansigt hun har.

 

Efter badet går jeg lidt rundt med en parat,og meget rød manddom, der glad strittende lige ud i luften. Jeg kan mærke vinden på dens stramme hud og få pludselig lyst til at hoppe i havnen med min slavetøs, men ved godt, at det lidt umuligt lige nu. Altså kun lidt!!! Jeg går hen til hende på en måde der får mig til at føle mig som en vild, stor, og meget farlig kat der sniger sig ind på sit uvidende bytte på den grå københavnske savanne. Jeg tager hende blidt om hendes lille ansigt, og hjælper det til at kikke på på mig fra den stilling hun sidder i på gulvet. Hendes ansigts villige bevægelse får det til at risle lifligt ned langs ryggen og ned til tærende som jeg ufrivillig krummer i nydelse. Dette lille spil jeg har kørende med mig selv, og min ryg, kan hun ikke se eftersom hendes ansigt nærmest er vandret og rettet mod mig Tårnende står jeg over hende så tæt jeg kan. Ordene, fra min mund, om at begynde at tale, tordner i hendes bevidstheds villige sind. Hun begynder at tale og jeg bliver igen lifligt påmindet om hendes helt utrolige lydighed. Jeg må derpå, ikke uden en vis ærgrelse, konstatere, at hun ikke er så genert, som jeg havde håbet på, med at fortælle sin Herre om hvad der tænder hendes inderste kerne. Villigheden vil ingen ende tage. Jeg troede, at jeg kunne skramme hende eller rokke ved hendes generte kerne. Men jeg tog fejl desangående.

 

Jeg smiler af sødme og lyst. Jeg smiler af det pift af generthed, der trods alt findes i hendes søde smil hun lystigt lader hvile sit ansigt. Jeg smiler fordi hun er så åben og fordi hun, mens jeg smiler, fortæller mig, at hun også tænder på, at jeg smiler. Wow er ordene der flyver gennem min hjerne og jeg er lige væk i nogle sekunder. Jeg tænker, at det sku da er svært, at dominere, og være hård overfor, denne her åbne skabning. Jeg tager mig sammen og legen fortsætter.

 

Jeg lægger min stive varme manddom op ad hendes ansigt. Jeg holder om hendes ansigt med den ene hånd og kan mærke en vis tøven. Det som om hun gerne vil, men også ved, at hun ikke bare sådan uden videre må, slikke på den. Mit nej lyder kort og kontant som det er hensigten. Min manddoms hårdhed på hendes ansigts bløde former er en ophidsende kontrast. Den ligger lige ved siden af næsen og jeg kan mærke hendes varme ånde på min tæt barberet pung. Det er meget frækt at se hendes ansigt med min stive pik lige i midten af det hele. Jeg trækker underlivet en smule tilbage og kæler hendes kinder med glansen og siden af pikken. Fra det ene øre hen over munden og til det andet øre. Altså – øre, kind, mund, kind øre. Hun stønner lidt og kan ikke lade være med at åbne munden. Så jeg siger. Åben munden nogle gange til den er helt åben. Jeg køre den meget forsigtig og langsomt ind i hendes åbne mund og ligger den på hendes varme fugtuge tunge. Jeg trækker underlivet frem og tilbage så det kun lige er glansen der massere hendes tunge der har svært ved at blive liggende. Hun kommer med en underlig smaske lyd trods den vidt åbne mund. Det må havde været hendes svælg der reagerede på hendes lyst til at sutte. Jeg er jo en nådig Herre, så jeg giver derfor Pigen lov til at sutte alt det hun lyster. Lige efter hun er begyndt, trækker jeg mig ud for at minde hende om hvilken taknemmelige ord man skal bruge når man får lov til at tilfredsstille sin Herres pik. Efter jeg så har fået min taknemmelige frase, trykker jeg den tilbage i den varme villige mund.

 

Hendes blow er ikke til at beskrive med mindre end 10.000 ord. Så de få fattige ord, der er plads til her, ville ikke være tilstrækkeligt og kun være skammeligt. Jeg opdager nogle vilde hyl og grimme lyde i rummet som ikke kommer fra hende. De kommer fra min opadvendte mund fordi jeg har bøjet ryggen helt tilbage så pikken bliver ekstra lang i hendes mund. Hun kan tage den til roden så jeg tager hende om nakken for at presse på. Forsigtigt trykker jeg hendes lille hoved ind mod roden og kan mærke hendes tænder støde på det stykke hud der er lige ved siden af. Jeg begynder at støde til i små forsigtige ryk og beordre hendes til at passe på med tænderne.

 

Jeg trækker mig ud og træder et skridt tilbage. Kun ser overrasket på mig og jeg kan se, at hendes mund lige skal indstille sig til tomheden. Hun smasker nogle gange som for at prøve om tomheden kan accepteres. Hun ser afventende på mig og jeg bliver igen slået af hendes villige energi. Hun følger mig selv i de mindste små vink. Vink jeg ikke en gang selv ved at jeg sender hende. Hun er mit instrument og jeg bestemmer tonerne og rytmen. Jeg slår derpå en tone an…

 

Jeg beordre hende til at rejse sig op, og den hurtighed hun formår at yde, gør mig mild og glad. Derfor får jeg lyst til at kysse hende og mærke hendes krop imod min. Jeg tager hende om nakken, og trykker mit ansigt tæt ind mod hendes ansigt så vores næser næsten røre ved hinanden. Hun kan ikke se andre steder hen end ind i mine øjne. Jeg fortæller hende hvad jeg føler om vores kontakt. At jeg værdsætter hendes person og nyder hendes lydighed. Mine følelser for hende er stærke og mine ord gør da også sin virkning. Hun bliver mere blød og mild end hun hidtil har været. Hun smiler sødt og rødmer vist også lidt. Det er dog svært at se eftersom hendes hud er meget lys og har let til rødme. Så hendes blow kan godt ha skabt de røde kinder hun nu har.

 

Jeg tager en finger op til hendes ansigt fordi jeg vil vise hende vigtigheden af hvad jeg skal til at sige. Jeg bliver dog lidt ked af det i et lille kort sekund, fordi hun blinker med øjnene som skulle jeg til at slå hende i ansigtet. Denne tristhed, jeg pludselig oplever, gør det svært for mig at have en hård stemme, og jeg må rømme mig nogle gange før jeg igen kan tale lige så hårdt til hende, som hun kan lide. Det kys jeg vil have, at hun skal give mig, bliver ikke det bedste jeg har fået. Ikke fordi hun ikke prøver, for det gør hun, men nogle gange er man bare ikke lige så modtagelig som andre gange. Det er derfor det næstbedste kys jeg har fået i mit liv. Hun er helt sikkert den bedste kysser jeg nogen sinde har kysset. Derfor har hun også førstepræmien for det bedste kys jeg nogen sinde har fået. Men det var for nogle uger siden. Igen kommer der små gutturale, og umandige gryntelyde, fra min mund. Jeg kan ikke længere kontrollere denne reaktion, og er også begyndt at slappe af med denne kontrol fordi hun allerede har fortalt mig mere end én gang, at hun godt kan lide disse lyde, og at de tændte hende. Når jeg kysser hende vil jeg bare putte og sove hele dagen væk. Min vejrtrækning bliver stødende og jeg trækker hende ind til mig. Mine hænder finder hendes lille nakke og min glans hendes køn. Jeg kan mærke varmen fra hendes lille fisse og de små stød hun ikke kan lade være med at laver med sit underliv. Vi står op og jeg siger hun skal hjælpe mig med at trykke den ind. Jeg kommer derfor ind i varmen og kan mærke hvordan det bare føltes som om jeg er kommet hjem. Men den smutter ud igen pga den akavet stilling vi står i. Hun tager den ene hånd om på ryggen og fører den ned mellem sine ballerne hvor hun finder glansen som hun ihærdigt prøver på at skubbe ind i sig igen. Men det vil ikke rigtig og hun siger ”undskyld Herre”.

 

Jeg vender hende om på en så hurtig måde, at hun kommer med et sødt lille hvin af forskrækkelse. Jeg står helt tæt på hende, snuser til hendes nakke og bliver kildret af de små hår hun ikke kan sætte op i hestehalen. Jeg holder om hende, og hvisker søde ord til hende. Min mund er på hendes ene øre og jeg finder hendes brystvorter med mine fingre. Mine tænder bider sig fast på den brusket del af øret og jeg øger langsomt presset samtidigt med at jeg klemmer hendes brystvorter hårdere og hårdere. Langsomt og roligt bliver det hårdere og hårdere. Hendes værktrækning øges og pulsen, som jeg kan mærke i øret, stiger. Hun begynder at stramme mavemusklerne og presser luft ud gennem de sammenbidte tænder i en våd lyd. Jeg kan mærke, at vi er ved at være ved vejs ende og slipper da jeg får et langt skrig fra hende. Min strube siger trøstende lyde og jeg kæler hende blidt i ansigtet. Med min mest bløde og trøstende stemme siger jeg hvor godt hun har klaret det. Jeg vender hende blidt om og ser hende dybt i øjnene for at fortælle hende hvor glad jeg er for at hun er min tøs, og hvor godt hun klare det hele. Hun slapper af og smiler træt som havde hun været ude og løbe.

 

Jeg vender hende om igen så jeg står bag hende. Tager om hendes smukke nakke og presser hendes hoved ned mod madrassen i den høje seng hun har. Hun spreder villigt benene mens hun står foroverbøjet med armene hvilende på madrassen. Jeg trykker min stive pik op i hende og kan igen mærke at det er her den skal bo. Efter nogle stød beordrede jeg hende til at lægge sig på sengen på ryggen. Der ligger hun så. Jeg kan ikke lade være med at kikke på hendes smukke dejlige krop og kikker lidt rundt på den. ”Er der noget galt Herre” lyder det fra min lidt usikker slavetøs. ”Har jeg ikke gjort det godt nok” Jeg ser på dig min tøs, siger jeg og begynder at slikke hendes meget lille fisse. Den er så lille, at jeg kan kysse den hele med næsten lukket mund. Hun kan bedst lide at blive slikket meget blidt. Faktisk har jeg aldrig prøvet at slikke en pige så blidt som når jeg slikker min slavetøs. Og der går da heller ikke længe før hun med stødende vejrtrækning spørger om hun må komme. Jeg ved af erfaring, at hun ikke kan lide at blive benægtet, men jeg siger højt og tydeligt til hende, at hun først skal tælle til 3. Da det så er gjort, spørger hun igen, selv om det var implicit, at hun måtte, efter hun havde talt. Jeg siger ja, og får den frække stramme fisse til at ryste og skælve. Jeg slikker lidt videre og kan mærke, at det er ved at være tid igen. Igen spørger hun og så siger jeg at hun skal tælle til 10. De sidste 7 – 8 – 9 – 10 bliver talt lidt hurtigt. Og anden orgasme skyller hen over hendes varme svedige krop.

 

Mens hun ligger der på ryggen trykker jeg pikken op i hendes lille varme fisse. Den er glad af alle hendes safter og jeg nyder den varme og tæthed den har. Hun spørger igen om hun må komme, men jeg beordre hende til at tælle til 3 bagfra. Da hun når til 1 kommer hun for 3. gang og med skrig og hyl. Jeg kan ikke lade være med at være en lille smile misundelig på hendes evne til at komme så hurtigt, og så mange gange. Ikke mange stød efter spørger hun 4.gang og jeg giver denne gang lov med det samme. Igen spjætter hendes ben og torso i orgasme kramper. Jeg trækker mig ud igen og går nogle skridt tilbage. Hun bliver beordret ned på gulvet hvor jeg tager om hendes lille ansigt. Jeg får hende til at tigge om at få lov til at få den i munden igen. Jeg opdager hvor glad hun er for at tigge og det gør mig helt ør af ophidselse. Jeg ser mig selv som en god Herre så jeg eftergiver min tøs’s behov og mærker igen hvordan hun kan sluge alt det jeg har. Jeg beordre hende til at kæle for mine ben og balder. Hun tager armene ind mellem mine spredte ben og lægger sine varme bløde hænder på mine balder. Hun nusser dem mens hendes mund igen udøver mirakler. Jeg beordre hende til at slikke mine tekstiler og de bliver slikket som var det is og slik. Hendes hænder søger mine brystvorter fordi hun ved hvor glade de er for at blive nusset også. På den måde forsvinder jeg væk og ser igen op i loftet. Hendes tunge spiller på min glans og det giver jag af nydelseslyn helt om til endetarmsåbningen og videre op langs ryggen til nakken hvor nydelsen borer sig ind i mellem, og ud til, ørerne som begynder at suse. Jeg kan ikke mere så jeg trækker mig igen tilbage. Et lille svup fra hendes mund får mig til at smile og jeg trækker hende op at stå.

 

På dette tidspunkt er jeg ved at springe. Jeg trækker vejret i små stød og mine øjne er tunge af begær. Jeg kan ikke rigtig koncentrerer mig om at bestemme, så det bliver lidt rodet det næste der sker. Jeg beordre hende igen til at lægge sig på ryggen. Jeg glider nu uhindret op i hende og begynder at støde hurtigere og hurtigere. Igen spørger hun om hun må kommer. Det er altså 5. gang nu. Jeg kan snart ikke klare mere og er meget forpustet. Jeg klatre op på sengen og siger til hende, at hun skal kravle med, og sætte sig på den. Jeg beordre hende til at kæle på min glans med hendes fisse. Jeg siger hvordan hun skal leget med den og mit begær. Jeg beordre hende til at kysse mig og giver hende egentlig lov til at tage føre lidt. Hun pirre mig med sin kysseglade lille mund, og leger med fissen lige ude for rækkevide. Den kommer en lille smule ind og jeg stønner igen på den der dumme kvindagtige måde som jeg hader så meget. Hun kan lide at jeg begærer hende og at hun kan give mig dette her. Det kan jeg se på hendes smukke smil. Hun studere mit ansigt og bruger det som guide. Den svupper helt op i hende og jeg er lykkeligere end jeg har været længe.

 

Desværre kan jeg ikke rigtig komme, så da hun bliver træt, siger hun undskyld og glider ned, og lander ved siden af mig som en våd klud. Jeg spiller lidt selv og siger til hende, at hun skal være parat til at jeg kan give hende hele ladningen. Hun sætter sig over mine ben og jeg får hende igen til at tigge mig om ikke nok jeg vil give hende det hele. I starten får jeg kludret lidt i min kommunikation fordi jeg er så tæt på. Så hun forstår mig ikke i starten. Så da jeg får stammet færdig har hun forstået at hun skal tigge. Og for fanden hvor kan hun tigge. Hendes øjne er udspilet og bropillerne sorte. Hun tigger og tigger som jeg aldrig har prøvet det gør. Please, og må jeg ikke nok, flyver rundt i rummet. Jeg kan mærke at det er ved at være tid, så jeg trykker den op i hende og kommer med det samme. Hun lægger hånden over min mund fordi hun jo har naboer. Jeg skriger ind i hendes hånd som bliver ved med at lægge over min mund så jeg til sidste selv må fjerne den.

 

Stadig siddende over mig, og med min pik oppe i sig, begynder vi at snakke om dit og dat. Det er helt utroligt hyggeligt. Jeg kan godt lide den måde hun kan være stærk og blød på samme tid. Jeg kan lide den måde hun så villigt lader sig føre. Jeg ligger og tænker at hun ville være en utrolig god dansepartner fordi hun evner at læse mine anvisninger, hvor små de end måtte være. Hendes væsen er mig kært og jeg er dybt taknemmelig for vores tid sammen. Alt dette fortæller jeg hende mens jeg kikker op på hendes smukt smilende og glade ansigt. Da det er tid svupper jeg kondomet af og binder den knude vi alle har prøvet at binde på et kondom.

 

Igen er vi gået over tid og igen bliver vores farvel ikke tilfredsstillende for mig. Jeg skynder mig i bad som skal gå så hurtigt, at det bliver uden sæbe. Jeg tager hurtigt tøjet på og siger næsten farvel over skulderen fordi hun allerede er i gang med at forberede til næste lykkelige offer. Vi får lige kysset hurtigt farvel, og jeg er ude ad døren.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Folk er forskellige, så bliv endelig ved med dine beretninger om dine og Mettes eskapader, men jeg er stået af, skete nok efter første beretning. Der er mere grå sider og mindre anmeldelse, end jeg går efter. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
AlfaN skrev, for 10 timer siden:

Folk er forskellige

Ja, og det er lige dét der gør dette forum så smukt. Nogle kan lide at skrive tal. sex 10/10 og sted 8/10.. Andre skriver 2 linjer. Der findes en masse der skriver til DIN stil. Det har jeg selv set. Jeg ser ikke så mange skrive som jeg gør. Så på den måde tror jeg, at jeg skiller mig lidt ud. Derfor tror jeg ikke der er så mange der læser det, men dem der gør, giver mig blod på tanden til at skrive mere og igen.. Tak for din mening og tid

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Walter the Licker Hvis du er, som dit nick fortæller, skal du helt sikkert besøge mette tøsen. Hun har, så vidt jeg kan se, den billigste pris for en times almindelig sex blandt de danske piger. Hendes fisse er så lille og stram så det føles helt utroligt at slikke den. Men husk nu på dette. Din tunge skal næsten kun lige rører ved hende. Hun kan ikke lide det hårdt og ikke rører hendes stjerne. Hvis du gør som jeg skriver vil du få en orgasmisk fisse i din mund. Jeg startede med at trykke for hårdt, men da jeg lættede trykket kom den ene orgasme efter den anden. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Melissapleasure skrev, for 11 timer siden:

fuldstændig opslugt

Altid godt med en kvindelig læser.. Jeg har skrevet flere, du skal bare selv lede. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Manfredo skrev, for 3 minutter siden:

uden kondom

Selv tak for at du læste den. Men nej. Kun sut er uden. 

Manfredo skrev, for 3 minutter siden:

Da det er tid svupper jeg kondomet af og binder den knude vi alle har prøvet at binde på et kondom.

Hvis du kan må du gerne redigere citatets størrelse. Tråden bliver meeeeeeeget lang når man citere det hele. På forhånd tak for din forståelse. 

Redigeret af 19517

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, Lige nu:

Selv tak for at du læste den. Men nej. Kun sut er uden. 

 

Ah, ja! Undskyld! Havde lige overset dén bemærkning;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ingen grund til at undskylde. Der ER jo meget at læse. Håber på du kan nå at redigere i citatets størrelse. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, for 4 minutter siden:

Ingen grund til at undskylde. Der ER jo meget at læse. Håber på du kan nå at redigere i citatets størrelse. 

Done! Om end jeg vil tillade mig at bemærke, at du jo selv har skrevet dét, som bliver citeret...

Redigeret af Manfredo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har ikke fortalt mig det i nu. Hun er god til at fortælle dig hvad hun kan lide og ikke lide. Det sker med en stemme som ligge lidt væk fra den stemme hun bruger i legen. Det kan godt være lidt underligt at blive skubbet ud af legen på den måde. Men hun har sagt dette til mig, og nu citerer jeg fra det hun faktisk har sagt, "hvis jeg har brug for et safeword er legen slut" Jeg tror hun mente, at hvis det kommer så langt ud er det fordi du, som Herre, ikke formå, at mærke efter hvor hun befinder sig. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan se, at du er ny her. Så prøv at makerere noget tekst. På den måde kan du se, at der popper en lille firkant op som du kan trykke på. På den står der, ja. citat. Man behøver som sådan ikke citere hele teksten eftersom det jo ligesom er den vi skriver om. Håber du stadig er villig til at prøve evt at fjerne citatet. Bare så det bliver nemmere for dig,mig og andre at navigere på min tråd. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, for 1 minut siden:

Hun har ikke fortalt mig det i nu. Hun er god til at fortælle dig hvad hun kan lide og ikke lide. Det sker med en stemme som ligge lidt væk fra den stemme hun bruger i legen. Det kan godt være lidt underligt at blive skubbet ud af legen på den måde. Men hun har sagt dette til mig, og nu citerer jeg fra det hun faktisk har sagt, "hvis jeg har brug for et safeword er legen slut" Jeg tror hun mente, at hvis det kommer så langt ud er det fordi du, som Herre, ikke formå, at mærke efter hvor hun befinder sig. 

 

Nå men fint, at I har styr på det. Jeg synes også, du fint beskriver din egen fornemmelse for hende.

Selv er jeg ikke nogen Herre. Jeg kan ikke lide magtspil. Men fascinerende det er det da.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din hjælp, dit skriv og din forståelse. Hvis du har flere spørgsmål så skriv. Jeg håber du vil skrive en anmeldelse hvis du besøger hende. Kunne godt tænke mig at se hvad andre oplever. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, for 1 minut siden:

Jeg kan se, at du er ny her. Så prøv at makerere noget tekst. På den måde kan du se, at der popper en lille firkant op som du kan trykke på. På den står der, ja. citat. Man behøver som sådan ikke citere hele teksten eftersom det jo ligesom er den vi skriver om. Håber du stadig er villig til at prøve evt at fjerne citatet. Bare så det bliver nemmere for dig,mig og andre at navigere på min tråd. 

 

Det har jeg jo lige gjort?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Manfredo skrev, for 2 minutter siden:

Det har jeg jo lige gjort?

Og jeg fik i øvrigt seneskedehindebetændelse i mit håndled OG tennisalbue i processen:D

Del dette indlæg


Link til indlæg

haha. God gået. Jeg tror vi skriver lidt forbi hinanden. For da jeg var færdig med at skrive til dig, havde du allerede gjort det. tak igen. HÅber du arbejdsskade vare hele sommeren igennem. haha. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest PreferEnglish

Sounds exciting. Never tried slavegirl...

Maybe it will be difficult to get time :-)

Is she a tongue kisser?

Redigeret af PreferEnglish

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, for 4 minutter siden:

haha. God gået. Jeg tror vi skriver lidt forbi hinanden. For da jeg var færdig med at skrive til dig, havde du allerede gjort det. tak igen. HÅber du arbejdsskade vare hele sommeren igennem. haha. 

Jaja, jeg er "ny herinde" (og dét, har jeg bemærket, skal man helst ikke være), men ikke specielt dum eller ueffen udi IT.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Manfredo skrev, Lige nu:

Jaja, jeg er "ny herinde" (og dét, har jeg bemærket, skal man helst ikke være), men ikke specielt dum eller ueffen udi IT.

Håber du føler dig velkommen alligevel. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, for 40 minutter siden:

orgasmisk fisse i din mund.

Det er netop en af mine livretter:)

Der er selvfølgelig stor forskel fra pige til pige, men generelt har jeg erfaret at blide tungeslik på klitten er et hit. Men man må sandelig ikke glemme alle de erogene zoner rundt omkring på kroppen, som også kan tænde kroppen. Og der er ikke noget mere frækt og ophidsende end at mærke en kvindes krop eksplodere i en orgasme, der nærmest forplanter sig ud i storetåen. 

Jeg har kigget på Mettetøsen, og hun ser pivfræk ud, men vaniljesex er ikke min favorit, så hopper jeg på Lillemor. Men at slikke hende til en sekser, og dermed at toppe dine fem med en, kunne være en challenge :D

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg indrømmer gerne at jeg er én af @19517s tro læsere. Om det er om hans fascination af små filippinske prinsesser eller hans glæde ved hans besøg hos Mette, læser jeg gerne historierne med stor interesse. Jeg har aldrig opfattet dem som dissiderede anmeldelser. Nok snarere som en ventil for én som har et brændende ønske om at gøre oplevelsen levende og anderledes for os som læser den. Respekt for det. 

Dog vil jeg gerne indskyde at: Hvis en GP får 5 orgasmer er der noget rivravruskende galt med betalingsfordelingen. Hvis jeg formidlede 5 orgasmer til en GP ville jeg kræve beløbet i mit favør. Nu kommer det så først til at ske når der er to torsdage i en uge. Så det er kun noget vi leger. Men anyways :) 

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...