Hop til indhold
James34

Sex ferie

Recommended Posts

Jeg har igennem længere tid overvejet at tage på en uges solskinsferie, enten omkring middelhavet eller et tilsvarende klima andetsteds.

Jeg kunne godt tænke mig at finde en sexet kvindelig rejsefælle (læs: escort), der var interesseret i at deltage på en sådanne ferie.

Jeg er som udgangspunkt ikke interesseret i at bruge en del af ferien på at finde lokale piger, men mere interesseret i enten at finde en dansk pige at tage med, eller måske finde en europæisk pige på forhånd.

Er der nogen der har erfaringer med oplevelser der ligner det jeg beskriver ovenfor? Goder ideer og råd modtages gerne.

-

J

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu ved jeg ikke, hvor du er fra, og hvordan du ønsker dig at holde ferie.

For mig, der bor ikke så langt fra grænsen, er Hamburg det naturlige valg, når jeg skal have gang i en "feriekæreste".

På Sct. Georg, som er den ene af Hamburgs pendanter til Vesterbro, er der fine muligheder for at missionen lykkes. For mig er det i hvert fald lykkedes, de gange, jeg har opsøgt det.

Desværre er kvarteret i lighed med Vesterbro ved at blive gjort mondænt, men det varer nok en del år, før den lejlighedsvise prostitution forsvinder helt.

Der er masser af sjove værtshuse, hvor man ikke risikerer at blive rullet, så skal man i hvert fald opføre sig umådelig tåbeligt.

Det sted, hvor mulighederne er størst, hedder "Zum Frühaufsteher", du kan google stedet og se det på Streetview. Værtshuset er døgnåbent, der er i reglen attraktiv betjening bag baren, og hefrar kører en del udenlandske piger deres forretning, så atmosfæren er meget international på trods af, at der højst er plads til 25 - 30 personer på stedet.

Gå en tur rundt i kvarteret og kig dig en pige ud, der er alt fra high-class ladies over teenagere, der er løbet hjemmefra, til dybt fornedrede alkohol og/eller stofjunkier.

Sidste sommer udså jeg mig en slank afrikansk pige, som både så smuk og sød ud. Da jeg på min rondering kom forbi værtshuser for Gud ved hvilken gang, sad hun ved døren og gjorde første træk på umisforståelig måde.

Jeg inviterede hende i stedet for at gå til brydekamp med det samme ind på en drink og en snak.

Hun snakkede ikke tysk, men et nogenlunde forståeligt afrikanerengelsk, og da ingen af sprogene volder mig noget besvær overhovedet, gik konversationen let og smertefrit.

Hun accepterede mit forslag, og vi aftalte at mødes næste morgen, hun skulle hjem og pakke lidt tøj.

Allerede mens jeg sad ved morgenmaden ringede telefonen, og hun stod udenfor og ventede, så jeg skyndte mig at tjekke ud.

Hun var endnu dejligere i dagslys, fra et vestafrikansk land og med bopæl i et andet EU land og kun i Hamburg for at kunne tjene penge til at forsørge sine 2 unger, som hun er/var alene med.

27 år gammel, 54 kg flot fordelt på 170 cm, en spændstig B-skål og en rigtig lækker rund røv, ikke den traditionelle neger strutrøv, men èn meget lig med, hvad Naomi Campbell kan præstere. Smukt ansigt med et par fyldige læber, som hun absolut ikke var karrig med.

Herefter fulgte en uge, hvor vi lavede de ting, som jeg allerede inden rejsen havde bestemt mig for, og hed sex om natten.

Hun spillede rollen som min unge kone perfekt, og det var da også en nydelse at se de forskellige mænds misunderlige blikke klæbe sig til hende.

Da jeg satte hende af i Hamburg igen, afleverede jeg de aftalte 700 EURO, og fik hendes dejlige mund mod min til afsked.

Da hun på stort set alle måder var gennemført vidunderlig, lod jeg hende også shoppe løs på turen, så i bakspejlet kostede min ferieromance mig 1.000 kr om dagen + naturligvis de samme udgifter til værelse, fortæring og entre, som en rigtig kæreste ville have kostet.

For en mand på vej mod de 60 synes jeg, at det var et rigtigt vellykket arrangement.

Det er en metode, jeg har brugt en del, siden min kone døde, jeg befinder mig rigtig godt som single, men mangler én at dele ferieoplevelserne med, så når jeg skal afsted i midten af august, tror jeg, jeg vil se, om jeg kan lave en lignende aftale med hendes lillesøster, som i øvrigt har en dansk "kæreste#, som hun besøger.

Hun er ikke helt så smuk, men er til gengæld ikke ryger, som jeg sætter pris på, det var faktisk det eneste, jeg kunne udsætte på sidste års ferie.

Happy hunting.

N. B. Var i byen for en 3 uger siden for at spise og hygge med pigerne, det var dejligt, mens det varede, og vi er behageligt enige om, at det er alt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et sjældent vellykket arrangement, Onslow. Men det lyder nok også som at du har været meget heldig.

Venligst

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bananas,

som jeg skrev, så har jeg faktisk benyttet metoden flere gange - med held.

I påsken 2009 var det Anna, et 22 årigt rumænsk nips, som var blevet kidnappet og ført til et bordel i Sydtyskland, hvorfra hun var flygtet.

Hun turde ikke vende hjem, så hun bildte sin familie ind, at hun arbejdede i en tøjbutik. Hendes beretning om, hvad hun havde været ude for af fornedringer under sin kidnapning, lod intet tilbage til fantasien, men hun havde åbenbart affundet sig med situationen og nød ferien i fulde drag.

I sommerferien samme år Birgit, en bortløben 16-årig tøs fra det næsten hjemlige.

Hende kunne jeg simpelthen ikke få mig selv til at kneppe, selv om hun var både vidunderlig og villig, i stedet for lod jeg hende give den i rollen som min datter, og turen endte med, at jeg kunne køre hende hjem til hendes forældre, hvor hun nu er en ganske almondelig teenager og i gang med sin uddannelse.

Både hun og hendes forældre skriver stadig sammen med mig, så selv om jeg ingen fisse fik, så endte historien i den grad lykkeligt.

I sommerferien 2010 var det Zarah, en tjekkisk skønhed midt i 20'erne, som havde trukket i Teplice tidligere, men var rykket nordpå på grund af bedre priser og levevilkår.

Teplice er en middelstor provinsby klods op af den tyske grænse, hvor hovedfærdselsåren mellem Dresden og Prag gik, indtil motorvejen blev bygget.

I starten af årtusindet var her over 10.000 gadeprostituerede på arbejde, forestil jer det i en by, der er mindre end Vejle.

Jeg har oplevet forældre, der har stået og solgt deres 10-årige døtre for mindre, end hvad en McDum menu koster her i landet. Tysk fjernsyn har flere gange dokumenteret disse forhold.

Med Zarah kørte jeg til Tjekkiet, hvor hun fungerede som kone og guide, slet ikke så dårligt at lade hende købe billetter til de forskellige steder, vi besøgte, hun fik i hvert fald entre til en lidt anden pris, end de andre turister.

En dejlig ferie, eneste minus var, at hun ikke ville med til .dk, hun kunne have været en skøn kone, men nå, jeg befinder mig som sagt vel som single.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opfølgning på min gamle post.

Det lykkedes mig desværre ikke at finde en velegnet rejsefælle - så solskinsferien blev foretaget på enmandshånd.

Til gengæld fik jeg i efteråret kontakt til en flot pige i Bratislava, som jeg tilbagte en weekend med.

Da jeg her til vinter ønskede en gentagelse af oplevelsen, viste det sig desværre igen at være svørt at finde en pige.

Er der andre der har gjort sig erfaringer? Måske via tjenester som Travelgirls.com (som jeg dog mistænker for at være 90& svindel).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget interessant setup som jeg gerne høre mere om. Jeg har selv tidligere kigget lidt på eksklusive ferie steder i Caribien hvor der er nærmest FKK lignende resorts. Oplysninger om dette, ovennævnte eller lignende ferie setups er meget velkomne. 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opfølgning på min gamle post.

Det lykkedes mig desværre ikke at finde en velegnet rejsefælle - så solskinsferien blev foretaget på enmandshånd.

Til gengæld fik jeg i efteråret kontakt til en flot pige i Bratislava, som jeg tilbagte en weekend med.

Da jeg her til vinter ønskede en gentagelse af oplevelsen, viste det sig desværre igen at være svørt at finde en pige.

Er der andre der har gjort sig erfaringer? Måske via tjenester som Travelgirls.com (som jeg dog mistænker for at være 90& svindel).

Der er masser der har erfaring med siden. Søg i google på "travelgirls.com fake" og der kommer en del frem, bl.a dette

http://www.sitejabber.com/reviews/www.travelgirls.com

Edit: http://www.ripoffreport.com/bait-and-sw ... -6bc00.htm

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...