Hop til indhold
Guest Gaffer

Pigerne på FKK Atmos

Recommended Posts

Guest Gaffer

Har på fornemmelsen at nogle af os som læser med her, også engang imellem besøger FKK Atmos i Hamborg. Derfor synes jeg det ville være på sin plads, med et afsnit af anmeldelser af de forskellige piger der er fast på stedet.

En FKK klub er efter min mening langt at foretrække, frem for det danske slipslanterne og hivipikken bordel koncept - og så er det langt billigere. Lad mig til dem, som ikke er bekendte med hvad fordelene ved en FKK klub er, nævne nogle af dem: Der er masser af muligheder for både at pjatte og tale personligt med pigerne, når de bevæger sig rundt i klubben på jagt efter kunder. Der er gode muligheder for adspredelse med forskellige faciliteter, når man ikke lige dyrker sex. Der kan nævnes; sauna, swimmingpool, pornobio, kropsmassage af professionel massør, udendørsområde med liggestole, bar, med mulighed for at spise. Non-alkoholiske drikke er gratis. Man behøver ikke at møde frem i noget pænt tøj for at blive bedømt af pigerne – man kan tage et par joggingbukser på, eller hvad man har lyst til at køre/rejse i. Man skal alligevel have alt tøjet af og bade før løjerne og iføres håndklæde eller badekåbe. Så er der ulemperne, hvor af den største nok er at rejsen frem og tilbage koster tid og penge. Man er nød til at hive en dag ud af kalenderen.

Der er heldigvis en vis udskiftning af pigerne, men en del af pigerne er der mere eller mindre fast. Jeg vil gerne starte med at anmelde nogle piger. Personligt kan jeg bedst lide piger som har et bredt program og er helt skruet over med de få piger der mestre at stille alle 3 huller til rådighed, samt gør noget særligt ud af at sutte pik og formår at sluge til sidst. Er pigen så tilmed den naturlige type og ikke af plastikfantastisk typen er det bare fjong. Der vil sikkert være nogle, som vil sige det er der ikke nogen af pigerne på Atmos der gør. Det er muligt de ikke gør med alle, men jeg har et par nye erfaringer som siger noget andet. Dem kan i så selv efterprøve.

Joy:

Det er godt nok et stykke tid siden jeg har set hende der sidst, men hun fortjener en anmeldelse. Det ser ud til hun er medlem af den faste pigeklike som holder til ved bordene omkring spilleautomaterne, eller står og spiller på automaterne. Ikke lige umiddelbart de piger der er mine favoritter, da det ligesom er kutyme at de piger enten ikke giver fransk uden eller ikke tillader mundlevering.

Hun er en pæn slank og glad tyske pige, som er med på den værste (næsten) Hun har mellemblondt halvlangt hår med krøller. Nogle gange er hun i høje hæle, men det sker også man ser hende i kulørte tyske plastic træsko. Hun har meget små bryster - det er sikkert derfor hun altid har BH på. Jeg har vist haft hende med ovenpå et par gange, hvor den første klart var den bedste. Disciplinerne stod på fransk uden, gensidig 69, knep i forskellige stillinger med afslutning og slug. Hun er ikke til græsk og forsøgte ikke at overtale hende. Fornemmede og opservede at 69’eren klart var til hendes fornøjelse. Hun sutter pik som en mellemting mellem en malkemaskine og en slamsuger så det var med fornøjelse aftalen blev fuldført. Har man specielle ønsker er hun meget nem at tale med.

Lilly:

Hun er også af den faste skare af piger som har været der i flere år. Hun er oprindelig fra det tidligere Østtyskland, men taler og forstår noget Dansk, da hun har haft en dansk kæreste engang. Hun har været igennem en slankekur, som jeg personligt ikke synes har gjort hende flottere, tværtimod - også en skam frisuren er ændret fra halvlangt hår, der omkransede hendes flotte ansigt - til hårgele indsmurt anderumpe. Man må ikke komme i munden på hende, men hun sutter uden. Aner ikke om hun er til græsk. Har haft hende med ovenpå i en halvtimes tid og det var en god standard oplevelse, som nok bar præg af at hun har været i gang i mange år. Hun kan sagtens deepthroate og gøre noget særligt ud af det – bare ikke så frækt, som hvis hun gjorde det af sig selv, at man skal spørge hende om hun kan. Det er kun blevet til den ene gang og sådan forbliver det nok.

Ines :

Hun er en forholdsvis ny og ung pige, som oprindelig er født og opvokset i Lübeck. Hun er ganske naturligt og elsker at behage. Hun er simpelthen med på alt, som hun selv siger. Hun er der også om torsdagen, hvor pigerne skal være nøgne. Havde en times sjov med alt sidste torsdag for 200 Euro. Timen inkluderede tungekys, 69’er, fingerknep at både hendes fisse og røvhul, fransk uden, alm. og analsex i en af de store chesterfield læderstole i et af værelserne øverst oppe. Blev suttet helt tom til sidste dråbe af hende. God og fyldestgørende oplevelse som jeg gerne gentager. Man må i øvrigt komme alle de gange man kan, inden for den hele time.

Natasja:

Hun er fra Letland og nok den lækreste pige på stedet i tiden. Slank lækker brun ungpige krop med faste konfirmationsbryster. Hun har brune øjne og wetlook langt krøllet hår. Hun er der også på nøgen torsdagene. Naturligvis også en af de piger der får pulsen op i halsen, når hun frejdigt siger hun er med på alt. Havde en halv times tid med hende, hvor hun bemærkelsesværdigt kastede sig frygtløs ud i kys, 69’er, dyb fransk uden, alm sex, græsk og slug. Ikke lige det man forventer af en så lækker og ung pige. Hende vil jeg meget gerne gentage med.

Kora:

Hun er fra Hamborg og uddannet frisør. Ung lækker solbrun blondine – stor fyldig og ustyrlig afbleget hårmanke. Hun er i øvrigt fræk som en tysk slagter hund, i munden, når der skal kapres kunder. Det frække går dog noget af hende, når man kommer ovenpå med hende. Ingen græsk eller komme i mund og ingen kys. Er dog ikke helt sikker på om man ikke kunne overtale hende til undtagelser, hvis man var fast kunde hos hende. Jeg gider ikke gøre forsøget.

Husk altid at svare mere end 20 gange, når pigerne spørger om det er første gang man er på Atmos. De stiller alle sammen det spørgsmål. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå ja, hvis der ellers er nogen der er interesseret er her billeder af Lily som dog hedder Leni her.

http://www.kontakt24.de/privates_modell ... -leni.html

Lilly - eller hvad vi nu skal kalde hende er en dejlig pige. Jeg har selv været med hende nogle gange og hvis hun ellers er i godt humør er det fantastisk sex hun giver ;)

Hun er ikke første valg hvis der skal prøves noget "specielt" som anal, deep osv. men noget vildt sprælsk kæresteagtigt sex hvor man kan snakke (lidt dansk) pjatte og grine - så kan hun klart anbefales.

Som du skriver har hun været der i en del år - nogle bliver trætte og gamle af det - Lilly bliver bare bedre ;);)

Mine bedste anbefalinger til Lillys sprælske GFE :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og Kora, det kunne være hende jeg dumpede i sidst jeg var der - hun lever helt op til min fordom om, at dem der er frække i munden og pågående inden man kommer inden for døren skal man holde sig fra. Det er næsten som at komme på Reperbahn :(

Jeg kan i øvrigt kun være enig med dig i din beskrivelse af FKK - du lister netop alle de ting op der gør at jeg kommer der ;)

Min klassiske strategi på FKK er, at den første pige jeg ikke kan lade være med at give "elevatorblikket" når jeg kommer ind, er ofte den første der får tur - de første 5 der presser på holder jeg mig LANGT fra, så plejer det ikke at go helt galt :D:D :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min klassiske strategi på FKK er, at den første pige jeg ikke kan lade være med at give "elevatorblikket" når jeg kommer ind, er ofte den første der får tur - de første 5 der presser på holder jeg mig LANGT fra, så plejer det ikke at go helt galt :D:D:D

Så er trykket også taget og man kan slappe af... :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Husk altid at svare mere end 20 gange, når pigerne spørger om det er første gang man er på Atmos. De stiller alle sammen det spørgsmål. :D

Ahhh se det er et rigtigt godt råd! Dvs. deres "hjælpsomhed" med de nye i klassen, mere er en hjælpsomhed til deres egen pengepung :o

Super dejlig intro til FKK.

Jeg bliver nød til snart at tage en tur derned og få taget min FKK-mødom 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ahhh se det er et rigtigt godt råd! Dvs. deres "hjælpsomhed" med de nye i klassen, mere er en hjælpsomhed til deres egen pengepung :o

Super dejlig intro til FKK.

Jeg bliver nød til snart at tage en tur derned og få taget min FKK-mødom 8-)

Det bliver mere end 20 gange hvis kommer til at snakke med flere piger, hehe.

Lige så med:

Hvad hedder du ?

Og hvor er du fra ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det bliver mere end 20 gange hvis kommer til at snakke med flere piger, hehe.

Lige så med:

Hvad hedder du ?

Og hvor er du fra ?

Ja, det kan jeg forestille mig :lol:

Tilsvarende, så får pigerne sikker også en masse af de samme spørgsmål fra gæsterne:

Kysser du?

Tilbyder du anal?

osv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det kan jeg forestille mig :lol:

Tilsvarende, så får pigerne sikker også en masse af de samme spørgsmål fra gæsterne:

Kysser du?

Tilbyder du anal?

osv.

Har netop været på min første tur forbi FKK Atmos - og Ja, det er ligesom om at når man først har taget et par ture med pigerne, at deres interesse for een løjer lidt af og man får lov til at passe sig selv - de dybsindigere samtaler må man vente med. Ellers er pigerne nu meget søde - de fleste uden skæmmende tatoveringer ligesom de fleste i FKK Grenzclub (faktisk var kun massøren overtatoveret med bla. et dødningehoved), plastpatter eller piercinger. De fleste meget velskabte og naturlige, dog enkelte med lidt for store røve og tendens til michelin mave - ellers pæne ansigter, flot hår, tilpas makeup mv.

Jeg fik af en pige fortalt at der er ca. 40 piger tilknyttet stedet med skiftende vagter. 10 af dem var rumænere og nogle fra andre østeuropæiske lande - ellers var de fleste vist tyskere og bosiddende i Hamburg.

Startede ellers med en rundvisning af en flot høj pige med et virkelig kønt ansigt og markerede læber. Desværre med måske lidt for meget på bagperronen, men et stykke tid efter rundvisningen var hun der igen og tilbød sig. Hun ville helst have været ovenpå, men jeg fik hende nu lokket med ind i pornobiograffen, hvor vi prøvede lidt forskelligt. Hun havde godt nok trukket forhænget lidt for, men snart var en af hendes kollegaer i fuld gang med at ordne en anden gæst.

Desværre er indretningen noget labyrintisk - jeg for ihvertfald vild igen og igen. Tog en tur i den kolde svimmingpol - og ja den er kold, men når man først kommer igang med at svømme et par ture, så er det faktisk ret lækkert - og lillemanden varmet op til at tage en ekstra tur. Ellers er der 3 indendørs saunaer og 1 udendørs. Sad i biosaunaen på et tidspunkt da en af pigerne som jeg havde snakket med tidligere uden egentlig at være interesseret i hende, bortset fra hun havde en lækker smal røv, kom forbi, gjorde sig til og klemte brysterne op mod glasset, medens hun pegede opad med en finger - jeg gjorde tegn til hende om at lillemanden trængte til at slappe lidt - jeg havde lige nappet en tur med en af de kønne rumænske piger. Senere tog jeg nu med hende ovenpå til min 3. og sidste runde.

Næste gang jeg besøger stedet bliver jeg hele dagen og tager mindst sex runder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...