Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/herlev-thai-wellness-26839.html
Skuffende oplevelse på stedet idag.
Var jo blevet fristet af billederne af Nina og måtte tjekke det ud. Stedet har jeg ikke besøgt i mange år, men det huskes som rent og pænt. Og det var det stadigvæk.
Nina: billederne ligner så ikke helt.. hvis det er af hende, så er det flere år siden. Hende der åbnede døren havde nogle store plastik-patter... men virkede jo petite nok til at jeg blev tændt.
Så jeg lod mig guide ind i et rum. Hun spurgte så på engelsk ½ eller 1 time. Og allerede der sagde hun 2000 kr... og virkede frembrusende.. jeg ved ikke om det var for den ½ eller hele time. Jeg sagde dog ret fast, at så mange penge havde jeg ikke med og hun kunne få 1000 for en ½ time. Og det var altså en fejl ikke at være mere præcis med hvad de 1000 kr var betaling for. Men hun var ret interesseret i hvad der ellers var i min pung, men sagde at det altså ikke var til hende.
Jeg lagde mig på briksen på maven og fik ca 3-4 min massage, som klart ikke var hendes stærke side.  Så jeg var ikke ked af at vende mig om og ville da gerne i nærkontakt med de der bryster. Men jeg var altså gået galt i byen her... det blev lidt body to body... dvs hendes bryster på mit lem. Og ja det er jo lidt svært ikke at blive opstemt af det. Men her er vel max gået 10 min og hun siger "want to fuck"... men jeg kan godt se at det er mersalgs snak og ikke noget der er indeholdt i de allerede betalte 1000 kr. Jeg spørger alligevel  til kondom, men det har hun ikke her og det ville koste mere. Så jeg lod hende bare gøre det færdig med hånden/brysterne og det endte jo som det plejer. Jeg kunne herefter vistnok have fået et bad måske endda sammen med hende, men jeg havde svært ved at se formålet og ville helst bare hjemad. Jeg stod i tøjet 17-18 min efter jeg var kommet.
En ret pæn men også frembrusende og stressende pige vil jeg kalde hende. Hun havde vist kun været her i en uges tid og følger i hvert fald endnu ikke de standarter vi er vant til i Kbh. Så hvis man alligevel prøver at hoppe ud i det med hende, så sørg for have en klar aftale fra start. Jeg er ikke helt sikker på at ejeren ved præcis hvad hun laver...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har som alle andre haft supergode og mindre supergode oplevelser i hytterne. Men den her slags har jeg i hvert fald sluppet fra. Ude efter 17 min fra en thaihytte ... ja måske hvis jeg kun var der for at få en kaffe og et lille kys, men ellers, nej aldrig. Sikkert drejer det sig om min uimodståelige charme.

Måske ved Nicky ikke præcis hvad Nina laver, men en gang når i drenge gik i korte bukser allesammen, så vidste Nicky eksakt hvad hun selv lavede, og hun lavede det forrygende. Jeg havde glæden af at smelte sammen med hende på Mona Lisa de første gange, senere på 505 og så nogle gange privat. 

Jeg ved jo ikke hvor meget business hun er gået og blevet, men hvis det var mig så havde jeg nok snakket med hende hvis jeg fik en sådan behandling.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...