Hop til indhold
Rejsenetværk

Piger husk at annoncere gratis

Recommended Posts

Der er sket et pludseligt spring i antal oprettede brugere blandt disse:

Glædespiger

memberlist.php?mode=group&g=8

Fra 9 - 19

Escortbureauer

memberlist.php?mode=group&g=10

Fra 2 - 3

Massageklinikker

memberlist.php?mode=group&g=11

Fra 0 - 1

Men samlet set har kun 2 glædespiger benyttet sig af muligheden for at annoncere gratis her, med fritekst:

Annoncering for piger, klinikker og bureauer

viewforum.php?f=34

Nu har I har fået jer oprettet kan I lige så godt benytte lejligheden til at skrive en reklametekst også - se foreksempel så godt, som Sanne har skrevet sin.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det må du sørme undskylde Sanne :oops:

Jeg har rettet navnet nu til Sanne i indlægget.

Men godt at se du bruger din profil til at benytte dig af din mulighed for at reklamere for dig selv.

Det samme kan dine kolleger også lige så godt gøre, nu hvor de alligevel er gået så langt som til at bede admin godkende deres profil i den lukkede gruppe "Glædespiger".

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Grunden til der nok kun er 2 annoncører nu, er at man en gang i måneden skal uploade tekst igen, da eroguide automatisk sletter indlæg der er over en måned gamle. Så det kræver man er herinde en gang imellem for at forny sin annonce.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sanne

Har du til nu noget indtryk af, om det har nogen effekt for dit vedkommende, at du vedligeholder den annonce tekst i tilknytning til din bruger profil, som du til nu har valgt at gøre?

Det kunne være af interesse, som et muligt incitament for de øvrige 17 glædespige profiler, om det gør nogen mærkbar forskel, om man blot betaler for passiv annoncering, eller om man vælger aktivt også at forny sin gratis annonce her på Eroguide.dk, i samme ombæring måske vælger også at være lidt aktiv i forum.

Nu er Nikita Darling ganske vist i en klasse for sig, men for mig står hun som det mest lysende eksempel på hvordan det kan lykkes at skabe sit eget meget stærke brand i branchen, ved aktiv medvirken i forum, med egen meget synlige profil - selvfølgelig grundlæggende baseret på en personlighed der kommer til udtryk i det daglige møde med egne gæster, og som i sidste ende aldrig kan konstrueres.

Desværre har det periodisk ejheller været uden personlige omkostninger for Nikita at rage op over mængden på den måde hun periodisk har gjort - der findes atid mennesker der går i små sko.

Det er nok et spørgsmål om en afvejning mellem eget særlige talent/mangel på samme på internettet, og så på hvilket et niveau man aktivt søger at koble egen profil på egen aktive anoncering/medvirken i forum.

Nogle mennesker er stærke i kommunikation på skrift og i tale, men kommer måske lidt til kort i det personlige møde, mens andre har det lige modsat, men overrasker modsat face to face IRL.

Først og sidst står ens valg af strategi for egen forretning, sin prøve i det daglige i mødet med egne gæster, og kan ofte føre til en bredere bedømmelse ikraft eksempelvis af anmeldelser her på Eroguide.dk

Uanset, der består der nogle muligheder for aktivt og gratis at promovere egen profil, egen klinik, eget/egen gangbang/sexparty, egen privat lejlighed her på Eroguide.dk, som jeg synes at flere aktivt bør gøre brug af.

Hvad nytter det at annoncere i dyre domme i Ekstrabladet, eller andre steder, hvis man kun vanskeligt rammer egen målgruppe, mens man modsat har helt andre muligheder for at ramme egen målgruppe blandt et ganske vist meget mindre publikum på Eroguide.dk, men hvor der til gengæld er langt bedre mulighed for at blive bemærket i mængden, hvis man spiller sine kort rigtigt.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg plejer ofte at spørge nye gæster hvordan de har fundet frem til mig. Ingen gæster har nævnt Eroguide, men ærligt, så tror jeg ikke det giver noget mærkbart resultat hvis man opretter en annonce her på siden. Mænd kommer på Eroguide for at dele erfaringer eller stille spørgsmål til branchen. De kommer her ikke for at finde annoncer på pigerne. Der er rigeligt med både betalings og gratissider hvor piger kan oprette deres annoncer og hvor mænd kommer udelukkende for at finde disse. Nogle af disse sider har jeg først for nyligt oprettet mig på og det har for mit vedkommende virkelig kunnet mærkes.

Tvætimod nyder jeg som mange andre ved Eroguide at denne side netop er reklame og billedfri. Jeg kan sidde med familien og følge med på siden uden at der er billeder der falder i øjnene. Det har jeg ingen andre sider jeg kan på og derfor er Eroguide også mit mest brugte site, selvom jeg sideløbende følger med på dem alle.

Jeg håber det fortsat forbliver sådan, for der er så rigeligt med sider hvor man kan finde annoncer, billeder og andre oplysninger der er svære at undgå at de lige springer i øjnene.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...