Hop til indhold
Rejsenetværk

Dette er et forslag til Seduction Girls

Recommended Posts

Seduction Girls har netop haft den positive oplevelse, det at vi aktivt i forum her på Eroguide.dk bakkede deres seneste sexparty op, dette fik mærkbar positiv indflydelse på hvor mange der meldte sig til at deltage i party.

Da de selv oprettede en profil meget tæt på datoen for afholdelse af deres party, de selv skrev i forum førte dette til de sidste hurtige tilmeldinger der fik det endelige antal op på 17 mandlige deltagere.

SG ved selv hvor trægt det gik med tilmeldinger op til tæt på datoen for afholdelse af party. Dette til trods for annoncering, og eget velbesøgte website. Også på grund af en del udskiftninger undervejs i det pigeteam der stillede op til party.

Efter min mening kan vi udlede heraf at party og gangbang ikke skal annonceres for bredt, men passivt. Party og gangbang skal organiseres som en klub for piger og drenge, og markedsføringen af arrangementer skal ske målrettet i et forum hvor interesserede piger og drenge, i tæt dialog med Seduction Girls kan få indflydelse på hvilke arrangementer der afholdes hvornår og hvordan, hvis muligt også prisen herfor sålangt det er til samtidig fordel for sted, piger og drenge.

Huset har de jo 24 timer i døgnet, huset har dets faciliteter, den kapacitet huset har. Hvilke arrangementer kan vi fylde huset med, hvor mange deltagere, hvor stor en omsætning kan opnås?

En udfordring er det at de timer der bruges til arrangementer betyder fravær af andre indtægter i vanlig drift for både piger og klinik. Det kan så gå, når SG en sjælden gang imellem holder et party for at markedsføre det gode navn Seduction Girls, mere end for indtægtens skyld, men kunne ambitionen være at afholde flere regelmæssige forskellige arrangementer, består udfordringen i at få så megen omsætning i at gøre det, at det er mindst lige så god, eller bedre en forretning end de vagter piger ellers ville have haft i de samme timer, hvor der afholdes arrangementer.

Jeg synes at SG skulle sætte sig det som et mål, ikke kun at udgøre et tilbud om arrangementer for egne piger og egne gæster. SG bliver et tilbud til alle piger i branchen/freelance piger, om at de kan komme i betragtning til at deltager i SG arrangementer, og SG bliver et tilbud til alle interesserede mænd i gangbang og sexparty, om at de et sted i hele branchen kan deltage i de førende arrangementer i branchen, der tiltrækker flest mænd og flest piger.

Alt dette starter ikke med bare at få det arrangeret, det starter med at bygge op til at det på et tidspunkt kan arrangeres. Derfor opret en party klub på eget website, hvor mænd og piger kan skrive sig på en mailliste. Brug jeres egne venteværelser til daglig til at markedsføre klubben, og lad pigerne på vagt orientere herom.

Sidst men ikke mindst gå ud i forum på Eroguide.dk, ikke med at nu har I det næste arrangement klar, men orienter om hvilke muligheder I har, hvilke piger der gerne vil deltage og lad dialogen i tråden herom forme det næste SG arrangement, lad dialogen føre til datoen for arrangementet.

Det er her vi mænd findes der er interesseret i at deltage, og jo mere initiativet kommer fra jer, til dialog med os om de næste arrangementer hos SG, des større mulig succes, både for at det enkelte arrangement bliver en succes, og for at en party klub hos jer kan vokse sig stor.

En mulighed er også at kontakte admin om et samarbejde, omkring en sådan udvikling, der kan tjene også Eroguide.dk til gavn, som et stærkt træk der adskiller sitet fra resten af de community der er på nettet.

En observation

Nu behøver det jo ikke at være store 4 timers arrangementer alt sammen, der lukker hele huset mens det går løs. Det kan også bare være et 2 timers gangbang med 2 piger, og her bemærkede jeg under party sidst, hvordan køkkenet og toilettet skiller huset i midten.

Bag køkkenet er der bad/toilet, udestue med møbler, og SM rummet med skabe og en dobbelseng. Kunne døren fra entreen til køkkenet ikke lukkes, sådan at huset skilles i to dele?

Sådan at entre siden bruges til pigernes normale vagter på samme tid, som der arrangeres gangbang i den del af huset der ligger bag køkkenet?

Hvis ja, kan den daglige drift holdes igang samtidig med et gangbang i 2 timer med 2 piger, op til 8 mænd, uden at nogle af parterne ser hinanden på klinikken.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...