Hop til indhold
reknas

Flensborg /Margo

Recommended Posts

http://sexnord.net/profiles/view/919/Flensburg/Margo

Så søndag på sexnord hjemmesiden et link til Margo, fik bekræftet via telefon, at hun ville være på adressen fra kl. 19, samme aften.

Mødte frem kl. 20 og blev mødt af det sprødeste lille nips, hendes beskrivelse passer udemærket, en lille tøsepige på 150 cm, omkring 45 kg, og fine små bryster, alderen er måske + 3-4 år, men en meget sød og smilende kvinde var hun, har vist lidt silicone eller andre hjælpemidler i både læber og bryster.

Aftale 30-45min med de blide former, afslutning fransk over hende, pris 90 euro.

Gik ud og fik mig vasket og gjorde klar til entre på platformen, der lå Margo allerede, fik en super oplevelse, hendes franske (uden) var fint, med god øjenkontakt, hun nød det franske til hende i høj grad, den store oplevelse kom da hun satte sig oven på mig, tog et fast greb om de ædlere dele, og førte mig langsomt op i hende, da jeg var kommet ca 2/3 op var der ikke mere plads, og herefter begyndte hun langsom at bevæge understellet på en ganske pirrende måde, hun var stram som sjældent prøvet, holdte ikke til denne stilling længe, hvorefter hun vendte´sig om, så jeg kunne tage hende bagfra, et lækkert syn, da jeg tog hende på denne måde.

Da afslutningen nærmede sig tog hun kondomet af, jeg sad nu overskrævs på hende, og med mund og hånd, bragte hun mig frem til en lækker udløsning, en fed pornooplevelse, et dejligt syn da sæden løb ud af hendes mund og ned over hagen, hun havde bestemt ikke travlt efterfølgende, fik lidt at drikke og en god snak med hende, hun er fra Letland, og er i Flensborg for første gang, planen er en uge, keg kommer igen med 100% sikkerhed.

Hendes location er ny, har aldrig været der før, men ok lejlighed med gode bade muligheder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for beretningen Reknas, jeg havde luret lidt på hende, men de der Anni Fønsby læber skræmte mig lidt :D

Tyder på at jeg tog fejl, så måske man skulle drible sydpå i løbet af ugen.

Hun lyder alligevel som en der skal opleves, ja lokaliteterne kender jeg heller ikke, jeg formoder det er den vanlige FL standard, med en lejlighed i nogle gamle bygninger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Margo besøgt og godkendt :)

Reknas har ret i at der skal momses lidt på alderen, men sikke en krop.

Hun kom ud og åbnede døren i et håndklæde, bare fødder og et klæde om hovedet, jeg blev vist ind i væreslet og vi blev enig om tid og pris. 80 euro med fransk natur samt kys. Den lille tog et par høje hæle på og sikke dog den numse tog form. Hun er en mester til fransk, måtte stoppe hende op til flere gange for ikke at skyde kanonen af. Jeg savner hende allerede og det er kun 5 timer siden jeg tog afsked med hende.

Ud over det reknas beretter kan jeg kun tilføje at hun også er der i næste uge, og hun muligvis kommer retur i oktober måned.

Jeg er ikke sikker på andet end jeg tager sydpå i næste uge 1 time 150 euro, jeg er begyndt at spare sammen.

PS Jeg har været i lokalerne for ca 2-3 år siden, men ellers er det længe siden adressen har været benyttet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anbefalingerne, gutter. Hun skal uden tvivl besøges her i weekenden. Man er vel nipse-lover - hehe.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja så fik jeg også besøgt Margo og man må bare konstatere at smag og behag er forskellig. Jeg er en type der foretrækker god tid så jeg bestilte en time med superfransk og kys til 150 euro. Efter et hurtigt bad kom jeg tilbage i bollerummet og så gik der mindst 30 minutter før hun kom ind. Hun blev bare ved med at vimse rundt ude i køkkenet. Jeg tænkte, nå men hun får vel bare en bid mad - fair nok. Men jeg kunne høre hvordan hun tændte smøger og både fejede og vaskede gulvet. What the fuck! I hele perioden kom hun ikke ind og sagde et ord. Da hun endelig indfandt sig var det bare ligegyldig robotsex med lukkede øjne hele tiden. Plus hun sagde vel max 10 ord i den halve time vi var sammen. Jeg foretrækker yngre piger og desværre vare der meget moms på den alder hun selv angiver. Plus hendes silikone bryster var meget hårde. Hun var god til at sutte pik - det skal hun have kredit for - men det var vel også det eneste. Gentagelsesprocenten er vel minus 1000%. Jeg ville ikke besøge hende igen om jeg så fik penge for det. Øv! Næste gang bliver en dansk pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...