Hop til indhold

Recommended Posts

Har luret på denne frækkert noget tid, og med de gode anmeldelser her på ero skulle det så endelig være.

https://www.escortguide.dk/P/karina-rimming-queen-party-goddess-every-day-in-party-40186.html

Efter et par sms’er var aftalen i hus.  Vi havde aftalt en time – med gensidig fransk, sorte kys til hende og knep – 1.600.

Dejligt diskret sted og fandt nemt indgangen og ringede på.  Så stod hun der - flot, sexet, fræk og meget charmerende. Hun udbrød glad ”yes a danish boy” og jeg blev overfaldet med kys og kram. Hun var iført en lille bodystocking og hendes kurver og specielt hendes flotte samba-røv sidder virkelig i skabet.  Synes bestemt hun er flottere i virkeligheden end på billederne.

Vi startede med en hurtig tur under bruseren sammen, det var ganske hyggeligt – hun er meget berøringsvenlig så der blev gramset godt på hendes flotte bryster og den fantastiske røv. Vi havde ikke aftalt noget vedr. kys.. men kysset blev der.

Så fandt vi lege-rummet og gik i gang, ren nydelse at slikke denne dejlighed i forskellige stillinger, at få den dejlige røv i fjæset var super lækkert – er helt øm i tungen i dag :P

På et tidspunkt finder hun en dildo frem og laver et lille show mens hun kigger mig i øjnene med det frækkeste blik.. hun begyndte at komme med frække forslag om ting vi kunne lave, og jeg hoppede på .. hun er bare mega fræk, hun er god til at læse én og er virkelig nærværende hele tiden. Har aldrig haft så god kemi med en GP før.

Da vi er færdige ligger vi et stykke tid og nusser og snakker, hendes engelsk er ikke vildt godt og mit portugisiske og spansk er heller ikke vildt godt :D .. men vi forstod da hinanden nogenlunde.

Hun er generelt glad for danske, høflige, frække fyre – selvom hun er fræk og kinky vil hun naturligvis gerne behandles med respekt – og det kniber åbenbart for nogle.

Det blev desværre tid til at forlade Karina og hun spurgte grinende om jeg kom igen i morgen.. det er finanserne desværre ikke til :D .. men det er sikkert at jeg snart kommer igen, har en masse ting i hovedet jeg gerne vil lave med hende :D

Hun rejser til Madrid om to uger og skal være der ca. en måned, og så har hun lovet at hun kommer til Karlslunde igen :rolleyes:

Bliver nok nødt til at besøge hende inden hun smutter.

Så en dejlig oplevelse og kan genkende meget at det andre skriver om hende, og sjovt og sødt at hun lige retter på ens hår og tøj inden der kysses og krammes farvel

Var ude af døren efter 80 minutter, og lidt senere kom der en sms fra hende med nogle søde ord.

Ja.. jeg er begejstret :D

 

69’er.

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter skrev, for 3 timer siden:

Hvis er priserne for at komme så langt udenfor byen ?

et sted mellem 1.600-2.000 for en time, afhængig af dine ønsker.. og så er der altså under 30 km fra Rådhuspladsen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
troublemaker1968 skrev, den 22/8/2018 at 23:02:

stadig den samme Karina der er der eller er det en genbrugs annonce ?

Det er den samme Karina som stadig leverer på højt niveau

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...